Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Δεν ξέρεις τί λες,αν δε φορούσα εξοπλισμό θα μουνα νεκρός και ανεπανόρθωτα γδαρμένος,μη γράφουμε ό,τι μαλακία μας κατέβει,έλεος πια
afou ayto katalaves,pao passo!
Δεν ξέρεις τί λες,αν δε φορούσα εξοπλισμό θα μουνα νεκρός και ανεπανόρθωτα γδαρμένος,μη γράφουμε ό,τι μαλακία μας κατέβει,έλεος πια
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
![]()
![]()
Το ότι καβαλάς χιλιάρι δεν σημαίνει οτι θα πηγαίνεις συνεχώς σαν παλαβός, ούτε ότι θα θέτεις σε κίνδυνο τους άλλους. Το R1 πχ, για όσους δεν ξέρουν, πάει και με λιγότερα απο 200 και μπορείς να το οδηγήσεις και χωρις να κάνεις σφήνες (ιδιαίτερα σε οχήματα που μπορούν να πιάσουν εύκολα την ίδια ταχύτητα).
Δεν φταίει η μηχανή, τα μυαλά του αναβάτη φταίνε και όπως είπα και στην αρχή αν θέλει να τα χύσει στην άσφαλτο δεν είναι ανάγκη να πάρει και άλλους μαζί του.
Όσο για το αν δικαιούμαι να εκφράζω παράπονα, πιστεύω πως ναι, ακόμα και αν οδηγούσα πύραυλο... Την στιγμή που προσέχω και τα παπάκια, ακόμα και όταν οδηγώ s.s., μπορώ να γκρινιάζω όταν βλέπω άλλους να οδηγούν λες και είναι μόνοι τους και να θέτουν έτσι σε κίνδυνο την δική μου σωματική ακεραιότητα.
Λυπάμαι που το λέω αλλά φταίει ο αναβάτης.
1)Το αμάξι είχε βγάλει φλας
2)Ο τύπος είχε πολύ χώρο να κάνει ελιγμό αλλά φρέναρε σα το γίδι και κόλλησε πίσω του
3)Πήγαινε γρήγορα για να'ναι σ'αυτή τη λωρίδα,αν προσέξετε συγκριτικά με το μαύρο Megane που είναι τέρμα αριστερά
μονο στο 3 μπορει καποιος να σου δωσει δικιο
Επαναληψη στον ΚΟΚ και γρηγορα...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Μιλαγα με γνωστο οδηγο χρονων και μονο σε ss κατηγορια και του ελεγα οτι σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το fazer και να παω για haya η breva 1200 sport. Θυμαμαι οτι οταν του ειπα πως με τη haya μπορεις να πας και πολυ χαλαρα, δε μασαει καθολου, μου το ειχε αποκλεισει οτι μπορει να παρω αυτο το θηριο και να πηγαινω χαλαρα. Εχω το xmax και κανω τη δουλεια μου, αμα βγαλω το fazer ειναι για βολτα. Αλλα ελεος 3-4 φορες στις 10 δε θελω να κανω ραλυ, θελω να παω χαλαρα. Η μηχανη, μπορει να το κανει ειτε τη λενε fazer, η τη λενε hayabusa, ειτε τη λενε f312. Δεν ξεκιναει με το που βαζεις το κλειδι απο τα 180, ξεκιναει απο τα 0 και ειναι στο χερι μου μεχρι ποσο θα την πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Το R1 πχ, για όσους δεν ξέρουν, πάει και με λιγότερα απο 200
Δηλαδη μονο εγω εχω δει R1, CBR, Haya, Ducati να πηγαινουν χαλαρα;;;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
πολλα τα αλογα του r1 αναβει το μοτορι κατω απο 200, ολο βεντ ρε παιδι μου, ολο βεντ δουλευει![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
πολλα τα αλογα του r1 αναβει το μοτορι κατω απο 200, ολο βεντ ρε παιδι μου, ολο βεντ δουλευει![]()
και τί μ'αυτό;
Θα του κάνεις τη χάρη για να μήν δουλεύει το βεντιλατέρ να πάς με την ταυτότητα στο στόμα μές την κίνηση;
Είπαμε να μήν γινόμαστε και δούλοι των μηχανών μας.
Φιλικά πάντα,![]()
Δημήτρης
Να κοιτάς καλά το βίντεο να δεις πώς είναι τα φλας όταν είναι αναμμένα(1) και το χώρο στ'αριστερά να δεις ότι χωρά όχι μοτο αλλά αμάξι να χωθεί και να γλιτώσει(2)Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
μονο στο 3 μπορει καποιος να σου δωσει δικιο
Επαναληψη στον ΚΟΚ και γρηγορα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eγινε ...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"