Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    παλιοτερα ημουνα αδιαφορος και δεν ειδοποιουσα , τωρα ειδοπειω με συνιαλο τους απεναντι οταν δω μπλοκω διοτι και γω την εχω γλυτωσει προσφατα, κατεβαινοντας ενα δρομο ''πλακωμενος '' με το αυτοκινητο κυνηγοντας μια μπεμβε (το πο*στη δεν τον εφτανα με τπτ ) και απο απεναντι μου κανανε συνιαλο 3 αυτοκινητα συνεχομενα (πλακα ειχε λες και ημουν κανας υπουργος )και την ψιλιαστηκα και εκοψα
    παρακατω βλεπω τη μπεμβε σταματημενη να τη γ@μουν οι μπατσοι (καλα να παθεις που ετρεχες λακαμα )
    Το μακρύ χέρι του νόμου:rotflmao:

kala,,,,einai na mhn trexoume,,,,

skopos pou se kanei o allos sunialo einai gia na apofugeis ton mpatso alla shmainei kiolas pws thn glitwses mia , duo , e 8a se piasoun kai 8a plhrwseis! mhn trexetai se perioxes pou einai epikundhnes giati tote axizei na sas grapsoun!!!! egw kanw sunialo alla pros 8eou na skeftomaste kai ti kanoume monh mas! !

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από platongr
    To έργο της τροχαίας είναι υποτίθετε να προστατεύει και να προειδοποιεί.
    Άρα όταν κάνεις σινιάλο στους απέναντι, ίσα ίσα που τους βοηθάς στη δουλειά τους γιατί όλα τα οχήματα κόβουν οπότε περνάνε από το επικίνδυνο σημείο με χαμηλή ταχύτητα. Άρα το έργο τους γίνετε.
    πες μου πως κάνεις πλάκα;

astunomia

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    πες μου πως κάνεις πλάκα;
    basika prragmata nwmhzw pws den ta katalabainoume kai akribws opws ghnontai!

as poume sthn perioxh mas sta temph sthn larisa h astunomia gia mena pou exw katalabei pws 8elei na xeirhsth thn khnisei kanei polu kalh douleia ,,,giati mexri ekei exei thn dunatotita na kanei pragmata , den thn boh8aei oute o stenos kakos dromos oute h polu megali khnisei oute ta diodia pou kanoun mpotiliarisma.......

loipon me auta pou kanei prwspa8ei na balei tous larisaious alla kai tous salonikious se mia poria 50 xlm gia na mhn ghnetai mpotiliarisma.... giati otan to 1o autokinhto frenari .... to 15o autokinhto stamataei teleios,,,,,, me to pou stamataei dimiourghte ena mpotiliarisma,,,,, 2 xlm,,,,giati 8elei kai 10 deutera gia na xanaxekhnisei!

AYTO to aplo pragma den mporei na to sulabh o nous tou aplou odhgou! exw tsakw8ei apeires fwres... giati oloi nwmhzoun oti gazonontas 8a ftasoun pio grhgora!
    kala den to suzhtame gia gunaika na katalabei!!!! me tpt!
    (auto nwmhzw leei o gdevelek)

ara h astunomia ontws polles fwres einai ekei gia na mas alote kobei thn khnisei (prostasia) h gia na dimiourgei mia khnisei pou 8a apeleu8eronetai pio grhgora o dromos!

twra oso gia ta alla kante sunialo mages giati xanomaste den pezoun fraga perita gia 20 xlm parapano...... eipame opios trexei mesa se polu se stena kai einai xekranotos ,,,auton na ton grapsei!

Re: astunomia

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

AYTO to aplo pragma den mporei na to sulabh o nous tou aplou odhgou! exw tsakw8ei apeires fwres... giati oloi nwmhzoun oti gazonontas 8a ftasoun pio grhgora!
    kala den to suzhtame gia gunaika na katalabei!!!! me tpt!
    (auto nwmhzw leei o gdevelek)
    όχι δε λέω αυτό, και άλλο σε ρώτησα και σε άλλο απάντησες με τα αλαμπουρνέζικα, δεν πειράζει

αν κάποιος πάει με +20 μακάρι να ΜΗΝ τον πιάσει η τροχαία

αν πάει με +40 να τον πιάσει

αν πάει ξεκράνωτος ή χωρίς ζώνη να τον πιάσει

αν πάει με κινητο στο αυτί να τον πιάσει

αν πάει χωρίς πινακίδα να τον πιάσει

------------

αν μπορείς αυτά να τα ελέγξεις καθώς αναβοσβήνεις τα φώτα, καλώς (αλλά αμφιβάλλω)

εγώ δεν θα μπορούσα

apanthsh

βασικα εγω σθμφωνω σε αυτα που λεσ..... απλωσ απαντησα σe αυτο που ειπε ο platogr

οτι πολλεσ φωρεσ η αστυνομια προσπαθει να προστατεπσει........(και δεν εννοω μπλοκα ποθ στηνονται για να κοψουν κεφαλια)

η αστυνομία βασικά προσπαθεί να κάνει ό,τι λιγώτερο μπορεί, ακολουθώντας τη λογική του δημοσίου, δώστους γραφείο να αράξουν και πάρτους την ψυχή

κατά συνέπεια η αστυνόμευση είναι απειροελάχιστη σε σχέση με δυτική ευρώπη ή αμερική

ωστόσο υπάρχουν και πάλι πολλοί ανεγκέφαλοι που διαρρηγνύουν τα νταϊνέζε τους για τους κακούς μπάτσους που κόβουν κλήσεις, τις σπάνιες φορές που αυτό συμβαίνει

χχμμμμ

νωμηζω οτι πια η αστυνομια δεν ητανε οπωσ 5 χρωνια..... εχει παρη λιγο τα επανω τησ κ να μην λεμε βλακιεσ ,,,,,, εμενα με σταματησανε 20 φωρεσ κ επρεπε να πληρωνω ακομα προστιμα αλλα ητανε οκ.......

οπωσ ειπα κ πριν η αστυνομια ασ πουμε στα τεμπη δεν μπορει να κανει κατι παραπανο.......
    για τουσ >

βλακεσ που περνανε ολοι την σειρα
    βλακεσ που περνανε διπλα απο τουσ κονουσ που εχει βαλη η αστυνομια
    για τα διοδια που πρεπει να πληροθουναι.... κτλ αλλα εμεισ κηταμε τι κανει η αστυνομια εμεισ δεν φταιμε καπου???? το μυαλο μασ ειναι καλα? οταν ειναι 500 αυτοκηνιτα στην σειρα με 50 χλμ και βγαινει το rally να τουσ προσπερασει ολουσ κ με το που παει να μπει στην ουρα φρεναρουν ολοι με αποτελεσμα το rally να περασε 20 αλλα να διμιοθργησε το μποτιλιαρισμα για αλλουσ 500!

αρα ενταξει καρναβαλια ειναι αλλα και σωστο να κανουν δεν το βλεπουμε!

Re: χχμμμμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    νωμηζω οτι πια η αστυνομια δεν ητανε οπωσ 5 χρωνια..... εχει παρη λιγο τα επανω τησ κ να μην λεμε βλακιεσ ,,,,,,
    πράγματι έχει χειροτερέψει, μη λεμε βλακίες

απόδειξη ότι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράβαση, το γκαζωμένο πέρασμα με ΒΑΘΥ κόκκινο , έχει γίνει κανόνας

Εγώ πάλι ειδοπειώ τους πάντες δεν κάνω διακρίσεις εαν φοράνε κράνος η όχι,
    στο κάτω κάτω δικό τους είναι το κεφάλι ας το κάνουν ότι θέλουν.

Απλά λυπάμαι τα λεφτά του κοσμάκη που πέρνει 700? και θα σφήξει το κολαράκι εαν πληρώσουν
    και ενα βαρβάτο πρόστιμο.

Ισως εαν ήξερα οτι οι κλήσεις εδω στην Ελλάδα δεν έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα
    για να γεμίζουν τα ταμεία να μην ειδοποιούσα.

Αλλα ρε π@υστη ύμαρτον,να υπάρχουν παντού αρπακτικά που αδειάζουν τα ταμεία στην τσέπη τους και εμείς να βοηθάμε να γεμίζουν?

Προτιμώ να ειδοποιώ και ας είμαι γραφικός.

Στο κάτω κάτω σκέφτωμαι όλλες τις κλήσεις που έχω φάει και καμία απο αυτές
    δεν ήταν για την ασφάλεια του συνόλου,ολλες ήταν οι κλασικές πήγαινες με 70
    και έχει όριο 50 γιατί πιο πίσω εχει μια ταβερνα κλειστή και θεωρείτε κατοικημένη περιοχή.

Και μία τέτοια κλήση να γλιτώσω απο κάποιον ανθρωπάκο με το σινιάλο μου ευχαριστιμένος θα είμαι.

Θα μου πεί κάποιος οτι σε αυτούς που κάνω σινιάλο μπορεί να είναι και κάποιος που οδηγάει επικινδυνα και μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.
    Εαν δεν του έκανα σινιάλο και τον έγραφαν οι μπάτσοι μετά
    πιστεύει κανένας οτι αυτός θα έβαζε μυαλό και θα οδηγούσε συνετά?

Ρε παιδιά αυτά είναι θέμα παιδίας και όχι προστίμου.

Οπότε και εγώ την βλέπω Ρομπέν των δασών και ειδοποιώ τους πάντες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos

Θα μου πεί κάποιος οτι σε αυτούς που κάνω σινιάλο μπορεί να είναι και κάποιος που οδηγάει επικινδυνα και μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.
    Εαν δεν του έκανα σινιάλο και τον έγραφαν οι μπάτσοι μετά
    πιστεύει κανένας οτι αυτός θα έβαζε μυαλό και θα οδηγούσε συνετά?
    NAI

ένα κλικ πάνω έχει πάει η αστυνόμευση του κράνους και περίπου οι μισοί φοράνε πλέον

πόσοι φορούσαν πριν 5 χρόνια;;;; πριν 10 χρόνια;;;;

λες να το κάνουν λόγω παιδείας;;;; άλλαξε η μοτο-παιδεία στη χώρα;;;; όχι

πόσοι φορούσαν πριν 5 χρόνια;;;; πριν 10 χρόνια;;;;

λες να το κάνουν λόγω παιδείας;;;; άλλαξε η μοτο-παιδεία στη χώρα;;;; όχι

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί δεν είναι κάτι μετρήσιμο.

Και εγώ πριν απο 10 χρόνια δεν φόραγα κράνος και κάποια στιγμή
    που το σκέφτηκα καλύτερα άρχισα να φοράω.

Δεν είχα φάει ποτέ κλήση για κράνος ούτε αποφάσισα να φοράω για να μην τρώω κλήσεις.

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί δεν είναι κάτι μετρήσιμο.
    το ξέρω γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ

κι αν η αστυνόμευση δεν ήταν ΓΤΠΚ θα φορούσε κράνος το 90%

Και εγώ πριν απο 10 χρόνια δεν φόραγα κράνος και κάποια στιγμή
    που το σκέφτηκα καλύτερα άρχισα να φοράω.

Δεν είχα φάει ποτέ κλήση για κράνος ούτε αποφάσισα να φοράω για να μην τρώω κλήσεις.
    αυτό δε λέει τίποτε, εγώ δεν έχω κάνει δύο τετράγωνα χωρίς κράνος, και λοιπόν;

πάρα πολλοί θέλουν κλήση (ή μάλλον κλήσεις) για να το πάρουν χαμπάρι

Τέλος πάντων τουλάχιστον συμφωνούμε οτι το offside καταστρέφει το ποδόσφαιρο.

Νέο μέλος
    Δηλαδή υπάρχει σώφρων οδηγός που θεωρεί ότι η τροχαία κάνει σωστή/σοβαρή δουλειά?

Πλάκα κάνουμε τώρα. Που κρύβονται πίσω από τους θάμνους για να σε γράψουν για παραβίαση πάνω από 20 χλμ/ω των γελίων ορίων ταχύτητας των ελληνικών δρόμων?
    Που κοιτάνε να γράψουν μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους όταν τα έσοδα δεν πάνε καλά?

Ρε σηνιάλο και άγιος ο θεός....

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ