Για το SV δεν ξέρω να σου πω τίποτα... Δεν το είχα και δεν το έχω καβαλήσει, αλλά όμορφο το βρίσκω! Θα σου πω όμως τι είδα από την πρόσφατη εμπειρία μου με την πώληση του fazer και την απότομη αλλαγή σε SS.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Tώρα τελευταία γλυκοκοιτάζω πολύ το SV1000s μοντ.05
V2 με 124 αλόγατα στρόφαλο (περίπου 110-112 τροχό), μισό φαίρινγκ, σχετικά προσιτή τιμή και όμορφο...ειδικά το ασημί με μαύρο πλαίσιο του 05 μου πήρε τα μάτια...
Αν κάποιος το έχει οδηγήσει θα ήθελα να γράψει μερικές εντυπώσεις.
Το μηχανάκι μου αρέσει, ο κινητήρας του είναι αρκετά δυνατός ΚΑΙ με ροπές, οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες και έχει την φήμη του αξιόπιστου.
Με προβληματίζει λίγο η σκυφτή θέση που θυμίζει σουπερσπόρ, το μικρό ρεζερβουάρ σε συνδυασμό με την τσιμπημένη κατανάλωση, η διόροφη σέλλα συνεπιβάτη και η χαμηλή μεταπώληση που μάλλον έχει...
Ακούω γνώμες...
Το αν θα βρεις κάποιον ιδιώτη να πουλήσεις το μηχανάκι σου είναι κατά κύριο λόγο θέμα τύχης. Στο θέμα της πληρωμής πλέον υπάρχει αρκετή ευελιξία. Μπορεί π.χ. το κατάστημα που θα αγοράσεις το καινούργιο, να κάνει χρηματοδότηση στον αγοραστή σου, οπότε δεν είναι απαραίτητο να ζητάς μετρητά.
Αν όμως το μηχανάκι σου δεν είναι εμπορικό, τότε μπορεί να μην το παίρνουν ούτε ανταλλαγή και τότε έχεις πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι λόγος αυτός για να διαλέξεις τι θ'αγοράσεις, αλλά την ώρα που θα θέλεις να το διώξεις γιατί έχεις κολλήσει με κάποιο άλλο, θα πεις μακάρι να ήταν πιο εμπορικό...
Η σκυφτή θέση οδήγησης είναι απογοητευτική τις πρώτες μέρες, αλλά είναι τόσο διασκεδαστική η αίσθηση που το κάνεις γαργάρα. Τη συνηθίζεις όμως αμέσως πριν το καταλάβεις. Όμως διαδρομές σε στυλ "πάω να ευχαριστηθώ την καταπράσινη διαδρομή και να ανακαλύψω τη φύση" τις ξεχνάς. Παύουν να είναι ευχάριστες. Άλλωστε αυτό θα πρέπει να το ξέρεις όταν αποφασίζεις να πάρεις μηχανάκι με SS καταβολές...
Οι επιλογές σου θα μειωθούν σε καθαρά streetάδικες διαδρομές, αλλιώς κοίτα κάτι πιο πολιτισμένο...