Αν κάποιος εξακολουθεί να μή φορά κράνος είναι ΒΛΑΚΑΣ και άξιος της μοίρας του.Δε νομίζω ότι κανένας δε συνετίζεται,προσωπικά έχω καταφέρει φίλο μου να φοράει κράνος έστω τις περισσότερες φορές.Απ'την καμμία που φορούσε πριν κέρδος είναι δε νομίζεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
αν μαζευονταν οι αθλητες της παραολυμπιαδας και λεγαν τον πονο τους...
που ειναι ολοι νεα παιδια...
τοτες αυτοι που φορανε κρανος κτλ,θα συνεχιζαν να φοραγανε και οι λοιποι που δεν φορανε τιποτα θα συνεχιζαν να μην φορανε...
απλα αν ειναι να σου τυχει ..οπως καποια video στο you to be,οπου πεφτει ο οποιοσδηποτε επανω σου ετσι ξαφνικα...υπαρχει site που δειχνει οτι πιο ασχημο μπορει να φανταστει ο εγκεφαλος μας,που αμα τα δουμε σοβαρα ΔΕΝ θα ξαναβγουμε απο το σπιτι μας...
αυτα που δειχνει το site αυτο...ΑΠΛΑ θα σας γυρισει τα αντερα αναποδα...
αλλα το κακο ειναι οτι βλεπω παραδοξα στο δρομο και καμια μερα θα τα παρω με τους κουλους και θα εχουμε καναλια και δικαστηρια...
οποτε ας κανουμς οτι μας φωτισει ο ΘΕΟΣ ..λυση δεν υπαρχει..η μαλακια ειναι αητητη ΑΙΩΝΕΣ τωρα...
Τώρα για το αν είναι να σου τύχει τί εννοείς;Να σου τύχει στούκα με πολλά χλμ και να γίνεις αέρας και φως είναι πολύ σπάνιο,μόνο 1 στα 1000,να και η έρευνα όπως έχει συζητηθεί και εδώ::
http://www.moto.gr/forums/showthread...96#post1228696
Επειδή ακόμα αναρρώνω από ατύχημα στο οποίο φορούσα αυτά να ξέρεις ότι το χειρότερο είναι να πάθεις βλάβες που θα μπορούσες άνετα ν'αποφύγεις φορώντας εξοπλισμό:θα βρίζεις τον εαυτό σου μια ζωή.
Δεν κάνουμε ό,τι μας φωτίσει ο Θεός(ας τον αφήσουμε λιγάκι ήσυχο επιτέλους...) αλλά αυτά που επιβάλλει η λογική και το ένστικτο επιβίωσής μας.