Κλασσική συνταγή καταστροφής...
Τουρίστας κάνει αναστροφή στον τρισάθλιο κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών πάνω στην τρισάθλια "εθνική οδό" Χανίων-Ρεθύμνου και πέφτει πάνω του Intruder από το άλλο ρεύμα.
Ο οδηγός του Suzuki με τζετ κράνος, σορτσάκι και παντόφλες.
Αποτέλεσμα (όπως εγώ ο ίδιος το είδα καθότι πέρασα (γμ την τύχη μου πια) από δίπλα τους 5 λεπτά μετά το συμβάν)
Το σώμα ενός άντρα γύρω στα 40-50 φρικτά παραμορφωμένο (έχετε ακουστά την έννοια splatterαπό τη μέση και κάτω, το κεφάλι του μέσα στα αίματα μέσα στο κράνος του, τα χέρια του σπασμένα σε πολλά σημεία και βγαλμένα από όλες τι αρθρώσεις, την αριστερή πλευρά του τουριστικού αυτοκινήτου τσαλακωμένη όλη και τη συνοδηγό του αυτοκινήτου ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο να σφαδάζει.
Για καλή τους τύχη περνούσε από εκεί το νοσοκομειακό μιας ιδιωτικής κλινικής και μια κοπέλα νοσοκόμος προσπαθούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ουρά τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία και στα δυο ρεύματα, με τα κτήνη να αποθανατίζουν με τις φωτογραφικές τους μηχανές το θέαμα μέσα από τα τζάμια.
Άνοιξα γκάζι και συνέχισα για το σπίτι μου προσπαθώντας να δαμάσω τη φρίκη.
Λίγο παρακάτω σταμάτησα, έβαλα τα κλάμματα και έκανα εμετό.
Λίγα λεπτά μετά είδα και (επιτέλους) ασθενοφόρο και την τροχαία να τρέχουν στο σημείο.
Ακόμα προσπαθώ βα συνέλθω...
Πόσοι ακόμα....πόσοι....