αν και τα είπε κι ο div....Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αφού είχε 10 χρόνια να οδηγήσει μοτο και πια είναι 56 χρονών δε νομίζω να πρέπει να πάρει δίκυκλο...Περισσότερο κινητό εμπόδιο θα'ναι για τους άλλους.Άσε που άλλο να πέσεις στα 30 άλλο στα 50+.
Καλύτερα να τον πείσεις να μην πάρει
σιγα ρε φίλε τί είναι 56 χρονών? γέρος? έλεος ... κινητό εμπόδιο για ποιον? για τους γρήγορους? Γι αυτούς που στρίβουν με 15 χλμ και νομίζουν ότι είναι αρκετα γρήγορη ταχύτητα? -Ναι σε σένα αναφερομαι...
ελεος και πάλι! Να πάρει ένα 250 ο ανθρωπος ή ένα 400ρακι κακό είναι...? Στο κατω-κατω απο ότι καταλαβα επαρχία θα οδηγεί....
και ρε TOLISTOLAROS μας τα χεις κανει τούμπανα με την επικινδυνότητα των μηχανών... αστο ρε φίλε αμα σε χαλάει παρατα το το αθλημα
φιλε μου ο τιτλος ψιλογ@μιεται... δεν ξερω...μου καθεται ασχημα...
τι πα να πει "τελευταιο μηχανακι" ??![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ρε άνθρωπε αφού ο ίδιος ο γιος του συμφωνεί μαζί μου:Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αν και τα είπε κι ο div....
σιγα ρε φίλε τί είναι 56 χρονών? γέρος? έλεος ... κινητό εμπόδιο για ποιον? για τους γρήγορους? Γι αυτούς που στρίβουν με 15 χλμ και νομίζουν ότι είναι αρκετα γρήγορη ταχύτητα? -Ναι σε σένα αναφερομαι...
τι τσιτώνεσαι;Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται-Ναι σε σένα αναφέρομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Έτσι λέω κι εγώ, να μην πάρει αλλά γι'αυτό ποστάρω εδώ
να μου πείτε κι εσείς μια γνώμη... Όλες οι γνώμες σας είναι δεκτές!
![]()
![]()
![]()
Τι μου τσαμπουνάς τώρα για γρήγορους και παπαριές;
Τότε μεγάλε αν σε χαλάνε :Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
και ρε TOLISTOLAROS μας τα χεις κανει τούμπανα με την επικινδυνότητα των μηχανών... αστο ρε φίλε αμα σε χαλάει παρατα το το αθλημα
*μη τα διαβάζεις
*μη τα σχολιάζεις
*μην ασχολείσαι
Μεγάλος άνθρωπος είναι και ξέρει τι θέλει..Αν θέλει λοιπόν προτείνω
ER6n μεταχειρισμένο...φτηνό αξιόπιστο εύκολο και κάνει τα πάντα!
Θεωρώ ότι το βάρος του είναι πολύ για 250 κυβικά.Δεν είναι κακό το ERάκι!!
δεν θα μπορούσες να μιλήσεις πιο σωστά φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
![]()
![]()
πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου!
ποιος είσαι εσύ (εγώ/αυτός/ΕΜΕΙΣ τέλος πάντων) που θα ''στερήσεις'' από έναν άνθρωπο το δικαίωμα να κάνει κάτι που του αρέσει! πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που ούτε γέρος είναι (56 ετών) και πού τώρα πια μπορεί (συνταξιούχος γαρ= επιπλέον ελεύθερος χρόνος) να κάνει πράγματα που στερήθηκε χρόνια (ίσως και χωρίς να το θέλει πραγματικά)!
με μόνο ''επιχείρημα'' ότι θα είναι ''εμπόδιο'' για σένα (εμένα/ΕΜΑΣ)!!!!![]()
![]()
![]()
και ούτε θέλω να ακούσω για την ''επικινδυνότητα'' της ''τρίτης ηλικίας'' (που ούτως ή άλλως δεν ανήκει κατ'εμέ ο εν λόγο κύριος).....![]()
το κατά πόσο είναι ''σώφρον'' να καβαλήσει μοτοσυκλέτα στην ''ηλικία'' του μάλλον το ξέρει καλύτερα ο ίδιος! και θέλω να πιστεύω ότι έχει συναίσθηση των κινδύνων που έρχονται μαζί με την μηχανή!
αλλά ακόμα και αν δεχθούμε το επιχείρημα ότι θα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο/εμπόδιο ως κάτοχος οχήματος...πιο επικίνδυνος και μεγαλύτερο εμπόδιο για τους άλλους (εσένα/εμένα/ΕΜΑΣ) θα ήταν με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!
για βάλε για λίγο τον εαυτό σου στην θέση του!![]()
εγώ βλέπω την λάμψη στα μάτια του πατέρα μου (παλιός μοτοσ/της) κάθε φορά που σκαλίζω την μηχανή και μου κάνει παρέα και καταλαβαίνω ότι μέσα του θα ήθελε να μου αρπάξει το κλειδί και να σηκωθεί να φύγει, άλλα βλέπω και την θλίψη στο πρόσωπό του μιας και το σώμα του (λόγο προχωρημένης ηλικίας..80ρισε ο κυρ Χρήστος πια) δεν του το επιτρέπει....και δεν είναι ωραίο θέαμα ρε φίλε δεν είναι....![]()
![]()
![]()
εμένα ο δικός μου οδηγεί ακόμα και για πολλά πολλά χρόνια ακόμα θα οδηγεί. αν είναι δυνατόν στους πατεράδες μας που είναι τοσο νέοι ακόμα να τους απογορεύουμε να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν..
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Ρε αφηστε τον ανθρωπο να παρει ενα μηχανακι να κανει λαου λαου την δουλεια του...ουτε πιστες θελει να μπει ουτε να ξυνει γονατα...
Στην τελικη κατι πιτσιρικαδες με παπακια και τετοια που πανε διχως αυριο ειναι καλυτεροι???
λοιπον το διαβασα πολυ στα γρηγορα γιατι αν κατσω να αναλυσω μια μια τις μαλακιες που διαβαζω θα αρχισω τα καντηλια και δεν ειμαι και για 2ο ΒΑΝ μεσα σε 2 βδομαδες!
ΛΟΙΠΟΝ, ΚΟΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΤΕ!
ΑΝΤΕ!!!!!
56 ΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΙ!!!!!
Αν εχει καποιο προβλημα υγειας ή κατι αλλο αυτο το ξερουν οι δικοι του και ας κανουν καλα εκεινοι! Δεν αναφερεται κατι ομως οποτε ΞΕΚΟΛΑΤΕ!!!!
Εχετε κατα νου τι φοβους περναγαν (και περνανε μερικοι ακομα) οι δικοι μας οταν καβαλαγαμε τα μηχανακια?
Ε????
Αντε που βγηκατε ξαφνικα να κανετε κυρηγμα!
Μητσο, div, στο εχω ξαναπει ρε φιλε, χαρα στην υπομονη σου!
![]()
![]()
Τολη, καλα στα ειπαν και οι παραπανω, τσουρεκια μας τα εχεις κανει και δε θα μας πεις εσυ τι θα διαβαζουμε!
Εχω "υφακι" αυτη τη στιγμη, δεν ειναι γενικοτερο ΟΥΤΕ και με σενα, αλλα μην προκαλεις!
Ξαφνικα νιωθεις οτι εισαι/εχεις γινει το "επικεντρο" εδω μεσα και δεν ειναι καλο!
Και για να πω και την αποψη μου...
προτεινε του κανενα 400 CB λεω εγω!
και αν του αρεσει καν του το δωρο!
![]()
![]()
Δεν είπα σε κανέναν τί θα διαβάζει και ούτε με νοιάζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τολη, καλα στα ειπαν και οι παραπανω, τσουρεκια μας τα εχεις κανει και δε θα μας πεις εσυ τι θα διαβαζουμε!
Πρόβλημά σουΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχω "υφακι" αυτη τη στιγμη
Τότε γιατί τη λες σε μένα;Απλά τη γνώμη μου έγραψα.Αν δε συμφωνείς μην ασχολείσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν ειναι γενικοτερο ΟΥΤΕ και με σενα
Προκαλώ;Ποιόν,πότε;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αλλα μην προκαλεις!
Άλλοι έχουν νευράκια και λένε για τσόντες
Δε με νοιάζει να'μαι το επίκεντρο γενικά και ειδικά στο moto.grΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ξαφνικα νιωθεις οτι εισαι/εχεις γινει το "επικεντρο" εδω μεσα και δεν ειναι καλο!
Ρε πατέρα του Elle......
Γράψε τον γιό σου στα @@ σου και πάρε ότι γουστάρεις. Ακου που θα του ζητήσει και την άδεια για να πάρει μηχανή στα 56 (!!!).![]()
ΥΓ:Προς γΛήγορους νεανίες. Αν συχνάζετε προς Αγιο μεριά, το νου σας σε ένα 56άρη-58άρη με GSXR 1000 K7. Αμα τον πετύχετε στο βουνό κάντε δεξιά να γυρίσετε καμμιά ρεζέρβα, να δέσετε κορδόνια, να χαζέψετε πεταλούδες κλπ.....μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι λέει η παροιμία.![]()
Επίσης χιόνι πάνω τζάκι κάτω...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι λέει η παροιμία.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τι πα να πει "τελευταιο μηχανακι" ??![]()
+1
safety doesn't happen by accident