γενικότερα, συμφωνώ και με τα υπόλοιπα, αλλά εδώ έγραψες!Αρχικά δημιουργήθηκε από OWEN
Αντε, με το καλο ρε!
Α... και μη μας παραμυθιαζεις οτι δεν γουσταρες αλλα ξερω' γω να...![]()
γενικότερα, συμφωνώ και με τα υπόλοιπα, αλλά εδώ έγραψες!Αρχικά δημιουργήθηκε από OWEN
Αντε, με το καλο ρε!
Α... και μη μας παραμυθιαζεις οτι δεν γουσταρες αλλα ξερω' γω να...![]()
ολα καλα και αγια οσα λετε για κρανοσ χωρεις κρανος κλπ.
εγω αν καποιος μεσα στην αθηνα μου εκανε μοτοστοπ(γουσταρω εκφραση
) θα τον επερνα χωρεις κρανος να τον πιγενα εκει που ηθελε αλλα πιο σιγα κα με μεγαλητερη προσοχη. αυτο κανω αλοστε οποτε τυχη να παρω καποιον χωρεις κρανος για 1-2 χιλιομετρα. αν ειναι να παμε καπου αλλου που πρεπει βα αναπτιξουμε εστω και λιγο μεγαλιτερη απο την την ταχυτητα που εσθανομαι οτι ειμαστε 110% ασφαλεις του λεο να παρει ταξι η λεωφοριο.
γιαυτο καποιοι απο εδο μεσα με εχουν δει δικαβαλο μερικες φορες να πιγενω σαν την κοτα και με δουλεβουνε:smilea:
μπορει να συμβαδιση η ασφαλεια με την ανθρωπια. απλα θελει παραχωρισεις στον τροπο που κηνισε .
σκεψου οτι οταν εισαι σπιτι σου και κηνισε πας γριγορα αν ομως σου δοσει η γυναικα σου να κρατας το μωρο και πρεπει αν κηνηθεις ποσο πιο προσεκτικα πας. ετσι πρεπει αν το δεις οταν εχεις επανο στην μοτο σου καποιον χωρεις κρανος. ειναι εκεινη την στιγμη το μωρο σου....
Μπράβο στο παλλικάρι.
Δείγμα σπάνιας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που σπανίζει στις μέρες μας σε αυτή την αφιλόξενη πόλη, σε μία πόλη που έχε κατακλειστεί απο εικοσάχρονα και βάλε γκομενάκια που καβαλάνε το αμαξάκι που τους πήρε δώρο ο μπαμπάς και όποιον πάρει ο χάρος.![]()
gay thread alert
Εντιτ: πονανε ωρέ τα παληκαρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
να σας πω την αλήθεια, ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό...
δεν έχω χρόνο για προλόγους...
έψαχνα για κάποιον σωστό, να μου έλεγε το "ανέβα".
ήμουν σίγουρος οτι θα βρεθεί κάποιος..
τον κοιτάω... με κοιτάει... και τον ερωτώ:
-πας προς κέντρο?
-σύνταγμα μου λέει...
-(παύση)
-ανέβα μου λέει.
λέω ναι! θα το κάνω!
κάπου εδώ αρχίζει και το γλέντι
ανεβαίνω και γελάω σα το βλάκα!
ειλικρινά, γούσταρα τόσο πολύ που ένας άγνωστος προς εμένα, δεν κόλλησε να μου πει ανέβα, όπως ακριβώς δεν κόλλησα και 'γω να ανεβω..
ήρθε λοιπόν η ώρα να σε "φορέσω" καλέ μου και να γίνω ένας από σας...![]()
απ' οτι κατάλαβα, δεν μπαίνει εδώ μέσα, οπότε όποιος ξέρει τον νίκο με τον πήγασο() που δουλεύει κοντά στο σύνταγμα (δε λέω άλλα, όποιος τον ξέρει φαντάζομαι θα πάει κατευθείαν το μυαλό του σ' αυτόν)
ας τον κεράσει! του τη χρωστάω!
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
φίλε... απλά γ@μησες!!! προς στιγμήν κόλλησα! μου άλλαξες και 1-2 λέξεις, αλλά χαλάλι! γ@μησε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Εντιτ: πονανε ωρέ τα παληκαρια?![]()
![]()
ναι, επρεπε να αλλαξω μερικες λεξεις,Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
φίλε... απλά γ@μησες!!! προς στιγμήν κόλλησα! μου άλλαξες και 1-2 λέξεις, αλλά χαλάλι! γ@μησε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα προσπαθησα να μεινω οσο το δυνατν ποιο πιστός στο σεναριο![]()
περα απο την πλακα ωραια η ιστορια σου
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
η δικιά σου καλύτερη!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
περα απο την πλακα ωραια η ιστορια σου
![]()
ω ρε τι έφτιαξε ο άνθρωπας!!!![]()
![]()
![]()
θενξ by the way!