Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: αν ο μοτοσυκλετιστής είναι Παλικάρι...

  1. #1
    you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Εγγραφή
    17/12/2006
    Μηνύματα
    201

    αν ο μοτοσυκλετιστής είναι Παλικάρι...

    να σας πω την αλήθεια, ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό...

    δυστυχώς δεν έχω χρόνο για προλόγους...

    λίγα λόγια λοιπόν για τα σημερινά.

    ξεκινάω και 'γω, πρωί πρωί με την αυγούλα να πάω για δουλειά. (καλά, ακόμα στην εκπαίδευση είμαι, αλλά μη δίνετε σημασία! ) χωρίς να έχω ξανακυκλοφορήσει ποτέ με συγκοινωνία σε μέρα απεργίας (μετρό), είπα να ξεκινήσω κανά 15λεπτο πιο νωρίς. άλλωστε πιο τρελός να είναι έξω από τις 6:50-7:05?!

    μπαίνω λοιπόν στο bus και φτάνω σχεδόν κυριλέ μέχρι τον α. δημήτριο γύρω στις 7:30. το κυριλέ εννοείται είναι σχετικό! από 'κει και πέρα το χάος! στα επόμενα 5 λεπτά έχουμε προχωρήσει καμιά 10αριά μέτρα. αν και τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κάναμε λίγα παραπάνω! φτάσαμε μέχρι τη στροφή! και ενώ πρέπει να είμαι στις 8 στον α. ελευθέριο έχω πάρει απόφαση οτι θα αργήσω οπότε λέω, ας το διασκεδάσουμε και λίγο! πάω στον οδηγό και του λέω "θα αργήσουμε που θα αργήσουμε, δε μου ανοίγεις την πόρτα να ρίξω κανά περπάτημα?" κάπου εδώ αρχίζει και το γλέντι. το concept ήθελε να έφτανα μέχρι ομόνοια με "κάποιον τρόπο" ενώ μέχρι στιγμής το "ποδαράτο" ήταν ο πιο προσιτός και γρήγορος! για να μην τα πολυλογώ περνάω όλα τα λεωφορεία τα οποία έχουν πιάσει τη δεξιά της βουλιαγμένης επί πολλά μέτρα, καθώς και το λεωφορείο που έχασα από τη στάση μου στο παρατσακ! τουλάχιστον, εσένα σε πέρασα γ@μημένο!

    καθώς προχωράω, έχω φτάσει γύρω στις 7:45 λίγο πριν τη δάφνη, οπότε και βλέπω οτι είναι αδύνατο να φτάσω σε λογικό χρονικό πλαίσιο μέχρι ομόνοια απ' όπου και θα έπαιρνα τον ηλεκτρικό για α ελευθέριο. τότε τρώω φλασιά και λέω ναι! θα το κάνω! προχωράω στο δεξί πεζοδρόμιο κοντά στο δρόμο. ψάχνω για κάποιον σωστό, συγκάτοικο στην τρέλα που γιατί όχι, να μου έλεγε το "ανέβα". όχι κάποιον από αυτούς που βιάζονται χωρίς ωστόσο να ξέρουν το λόγο.

    τελικά μετά από λίγο, σταματάει σχεδόν μπροστά μου λόγω κίνησης, ένας πήγασος. τον κοιτάω... με κοιτάει... και τον ρωτώ:

    -πας προς κέντρο? (ούτε μια καλημέρα δεν είπα ο αγύρτης!)
    -σύνταγμα μου λέει...
    -(παύση)
    -ανέβα μου λέει.

    για να μη σας ζαλίζω, ανεβαίνω και γελάω σα το βλάκα! όχι γιατί θα έφτανα ψιλοεγκαίρως, ούτε επειδή θα γλίτωνα το περπάτημα! ειλικρινά, γούσταρα τόσο πολύ που ένας άγνωστος προς εμένα, δεν κόλλησε να μου πει ανέβα, όπως ακριβώς δεν κόλλησα και 'γω να κάνω οτοστόπ! να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος οτι θα βρεθεί κάποιος μηχανόβιος να με μαζέψει. πολύ απλά γιατί τελευταία αρχίζω και καταλαβαίνω πως "σκέφτεται" ένας μοτοσυκλετιστής. δε λέω τίποτ' άλλο!

    τελικά θυμήθηκα οτι είχα πάρει πριν λίγο καιρό και ένα κράνος. ήρθε λοιπόν η ώρα να σε φορέσω καλό μου και να γίνω ένας από δαύτους...

    απ' οτι κατάλαβα, δεν μπαίνει εδώ μέσα, οπότε όποιος ξέρει τον νίκο με τον πήγασο που δουλεύει κοντά στο σύνταγμα (δε λέω άλλα, όποιος τον ξέρει φαντάζομαι θα πάει κατευθείαν το μυαλό του σ' αυτόν) ας τον κεράσει μια μπύρα! του τη χρωστάω!


  2. #2
    Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Εγγραφή
    24/01/2003
    Μηνύματα
    885

    Re: αν ο μοτοσυκλετιστής είναι Παλικάρι...

    Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs

    απ' οτι κατάλαβα, δεν μπαίνει εδώ μέσα, οπότε όποιος ξέρει τον νίκο με τον πήγασο που δουλεύει κοντά στο σύνταγμα (δε λέω άλλα, όποιος τον ξέρει φαντάζομαι θα πάει κατευθείαν το μυαλό του σ' αυτόν) ας τον κεράσει μια μπύρα! του τη χρωστάω!

    Στην υγειά του φίλου λοιπόν
    Και στην υγειά των αναβατών, που έχουν ακόμα μέσα τους, μοτοσυκλετισμο


    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση


  3. #3
    κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγγραφή
    25/04/2004
    Μηνύματα
    1.755
    arhs... καλώς τον...

    Με το καλό με την δική σου μηχανή για να ξεχάσεις και εσύ πλέον τι εστί κυκλοφοριακό στην μονιμως πηγμένη Αττική... αλλά και το τι σημαίνει πάθος με αυτό το μεταλλικό όχημα που γίνεται ενα με την ψυχή του αναβάτη του και πολλές φορές .. εμάς τους κολημένους με αυτό , μας θυμίζει τι εστί άνθρωπος με την σημασία που ξέραμε παλιά.

    Αν μη τι άλλο τουλάχιστον στους περισσότερους η συναδερφικότητα υπάρχει ακόμα. Έστω και αν το μέσο για να το κάνουμε αυτό είναι μια μηχανή.

    Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

  4. #4
    Ωραία περίπτωση!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

    XR
    XTR
    XJR

    There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

  5. #5
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    28/05/2007
    Μηνύματα
    187
    Μιλώντας από την θέση του μοτοσυκλετιστή, μου έχει τύχει μια φορά, πρίν 3-4 χρόνια, να μου κάνουν "μοτο-στοπ". Έτσι το χαρακτήρησε ο φίλος που εξυπηρέτησα. Ήταν βράδυ στον Αγ. Ιωάννη στην Δάφνη και ενω είμαι στο φανάρι με πλησιάζει και με ρωτάει αν πηγαίνω προς κέντρο διότι είχαν απεργία τα ταξί (και αν θυμάμαι καλά και τα λεωφορία). Πήγαινα Νέα Σμύρνη, αλλά σκέφτηκα "δεν γ@μιέται, βολτίτσα θα κάνω"... Του είπα λοιπόν να ανέβει.

    Όταν τον άφησα στο Hilton, με ευχαριστησε και με ρώτησε που πήγαινα εγώ. Του είπα Νεα Σμύρνη και με κοίταγε με τα μάτια κάπως έτσι ... Του εξήγησα ότι αφού δεν έχανα τίποτα γιατί να μην τον βοηθήσω, δεν ήταν αγγαρία να οδηγήσω την μηχανή. Ακόμα και τώρα μετα από αρκετά χιλιόμετρα το ίδιο πιστεύω.

    Αυτό που δεν καταλαβαίνει όποιος δεν ασχολείται με μηχανές, είναι οτι δεν αποτελούν απλά μεταφορικό μέσον αλλά τρόπο ζωής!

  6. #6
    Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Εγγραφή
    05/05/2006
    Μηνύματα
    96
    μπράβο στον Νίκο που σε βοήθησε,
    απλά προσωπικά θα φοβόμουν να ανέβω σε κάποιον με μηχανή που δεν ξέρω πως οδηγεί.
    Οπότε μπράβο και σε σένα :rotflmao:
    http://tsofras.blogspot.com

  7. #7
    you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Εγγραφή
    17/12/2006
    Μηνύματα
    201
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
    Και στην υγειά των αναβατών, που έχουν ακόμα μέσα τους, μοτοσυκλετισμο
    αυτό... αυτό ακριβώς! χαίρομαι που το διαπίστωσα και προσωπικά!


    μάγε καλώς σας βρήκα! αν και για την ακρίβεια σας πρωτοβρήκα πριν από σχεδόν 2 χρόνια. τα ποστ, ωστόσο, ελάχιστα και αυτό γιατί πολύ απλά δεν είχα κάτι να πω. καθόμουν στη γωνιά μου, έσκαγα και "άκουγα". άκουγα τα πάντα. για τα καλά και τα "στραβά και ανάποδα". για τα τεχνικά και τα ταξιδιωτικά. τα τελευταία ειδικά ήταν ο λόγος που στράφηκα ακόμα περισσότερο προς αυτό το μεταλλικό όχημα που γίνεται ένα με την ψυχή του αναβάτη όπως αναφέρεις. πάντα μου άρεσαν τα ταξίδια. ταξίδια με κτελ, ταξίδια με τραίνα, ταξίδια με αυτοκίνητα. αν και τα τελευταία ελάχιστα τα ευχαριστιόμουν. πάντα προτιμούσα τη "μοναξιά" στο ταξίδι. γι' αυτό και η ιδιαίτερη προτίμηση στα υπόλοιπα. ήρθε λοιπόν ο καιρός να βάλω και ταξίδια με μηχανή!

    φαντάζομαι θα μου ταιριάξει απόλυτα η μηχανή. πιστεύω πολύ εύκολα θα καταφέρει να γίνει προέκταση του εαυτού μου και όχι του π@υλι@ύ μου.


    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Αυτό που δεν καταλαβαίνει όποιος δεν ασχολείται με μηχανές, είναι οτι δεν αποτελούν απλά μεταφορικό μέσον αλλά τρόπο ζωής!
    κάτι τόσο οικείο για κάποιον που ασχολείται και συνάμα τόσο απόμακρο για κάποιον που τα βλέπει όλα αυτά απ' έξω!

    @stvr1, θα μπουρούσα να είχα ανέβει στη δικιά σου μηχανή! στην υγεία σου λοιπόν!


    billy, εμένα μου λες?!
    φίλε θωμά, δυστυχώς ακόμα και τώρα, που είμαι πιο "ήρεμος" δεν μπορώ να πω οτι φοβήθηκα. ούτε στιγμή. άλλωστε πιστεύω φαίνεται από κάποιες λεπτομέρειες, μικρές λεπτομέρειες, αυτός που σέβεται πάνω απ' όλα τον εαυτό του και κατ' επέκταση τους υπόλοιπους. αδιαφορώντας για τις εξαιρέσεις (τις οποίες γράφω στα @@) μπορώ να πω οτι το σύνολο των μοτοσυκλετιστών σέβεται τον εαυτό του. σέβεται και τον άλλο.




    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    τι σημαίνει πάθος με αυτό το μεταλλικό όχημα
    Τώρα ξέρΩ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δεν είναι μόνο μέταλλο...

  8. #8
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Εγγραφή
    05/01/2005
    Μηνύματα
    11.990
    ξανα καλως ηρθες λοιπον.




    και ευχομαι αυτη σου η εμπειρια μα ε ωθησει να γινεις σαν και εμας.




    αλητης,τσαντακιας, μηχανοβιος!





  9. #9
    you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Εγγραφή
    17/12/2006
    Μηνύματα
    201
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ξανα καλως ηρθες λοιπον.


    (είμαστε και στον όγκο! μας χρειάζονται οι μπύρες! )



    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    να γινεις σαν και εμας:

    1.αλητης
    2.τσαντακιας
    3.μηχανοβιος!
    πλεονασμός! το μηχανόβιος τα λέει όλα! χεχε

  10. #10
    D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εγγραφή
    11/10/2007
    Μηνύματα
    2.954
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
    ...φαντάζομαι θα μου ταιριάξει απόλυτα η μηχανή. πιστεύω πολύ εύκολα θα καταφέρει να γίνει προέκταση του εαυτού μου και όχι του π@υλι@ύ μου.
    Δεν θα μπορούσες να ξεκινήσεις με καλλίτερες βάσεις. Η παραπάνω ρήση λέει αρκετά, αν όχι όλα.

    Δυστυχώς βαίνει μειούμενο το ποσοστό συναδέλφων που σκέπτονται έτσι.

    Η διαρκής, αέναη, δίχως τέλος και άσκοπη προσπάθεια κατάκτησης της δυνατότερης, της μεγαλλίτερης, της ταχύτερης, της τελευταίας πήρε μαζί της πλήθος συναδέλφων...

    Ευτυχώς αναγνωρίζονται εύκολα...είναι εκείνοι με την μεζούρα στο ένα χέρι και το πουλί τους στο άλλο.

  11. #11
    you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Εγγραφή
    17/12/2006
    Μηνύματα
    201
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν θα μπορούσες να ξεκινήσεις με καλύτερες βάσεις. Η παραπάνω ρήση λέει αρκετά, αν όχι όλα.
    ελπίζω να έχεις δίκιο!


    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δυστυχώς βαίνει μειούμενο το ποσοστό συναδέλφων που σκέπτονται έτσι.
    και 'γω νομιζα οτι είναι η μειοψηφία

    όσο για τους άλλους με τη μεζούρα, εγώ ήξερα οτι την έχουν μικρή!

  12. #12
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    28/05/2007
    Μηνύματα
    187
    Φίλε Άρη

    Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
    Να θυμάσαι πάντα όμως ότι πολυς κόσμος θέτει σε άμεση συνάρτηση αυτό που οδηγεί με αυτό που κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του... Οπώτε πάντα τα μάτια σου 14!!

    Με το καλό λοιπόν να γίνεις κι εσύ ένας απο "δαύτους"!

  13. #13
    you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Εγγραφή
    17/12/2006
    Μηνύματα
    201
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Να θυμάσαι πάντα όμως ότι πολυς κόσμος θέτει σε άμεση συνάρτηση αυτό που οδηγεί με αυτό που κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του... Οπώτε πάντα τα μάτια σου 14!!
    να σας πω την αλήθεια ρε παιδιά, μέχρι και πριν 4-5 χρόνια δε μου άρεσαν οι μηχανές. ο λόγος γιατί είχα σιχαθεί τη μόστρα των συνομηλίκων με τα παπιά και τα κάθε είδους μοτάρντ. δεν μπορούσα να φανταστώ οτι αυτή η μόστρα "συνεχίζεται" και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

    αλλά μάλλον αυτό που "αλλάζει" (ποιο συγκεκριμένα: αυξάνεται) είναι το κόστος της μόστρας και της ψευτογκλαμουριάς...

  14. #14
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    28/05/2007
    Μηνύματα
    187
    Δεν έχεις άδικο, αλλά δεν χρειάζεται να γινόμαστε όλοι έτσι... Γι' αυτό σκεφτόμαστε πρώτα πόσο και γιατί θέλουμε κάτι πριν το κάνουμε και προσπαθούμε (όχι πάντα επιτυχώς) να το κάνουμε σωστά!

  15. #15
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
    να σας πω την αλήθεια ρε παιδιά, μέχρι και πριν 4-5 χρόνια δε μου άρεσαν οι μηχανές. ο λόγος γιατί είχα σιχαθεί τη μόστρα των συνομηλίκων με τα παπιά και τα κάθε είδους μοτάρντ. δεν μπορούσα να φανταστώ οτι αυτή η μόστρα "συνεχίζεται" και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

    αλλά μάλλον αυτό που "αλλάζει" (ποιο συγκεκριμένα: αυξάνεται) είναι το κόστος της μόστρας και της ψευτογκλαμουριάς...
    the difference between men and boys, is the price of their toys...

    Mε το καλό φίλε να πάρεις μηχανή και να τη χαρείς. Πάντως, με το συμπάθειο, εγώ μότο στοπ χωρίς κράνος δεν θα έπαιρνα..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. αν ο αντρας ειναι καρπερος...
    από reinmeister στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2009, 17:54
  2. αν ο άνθρωπος είναι μ@λ@κ@ς
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 10:28
  3. Δεν ξέρω αν ειναι αληθινό κουλό όμως είναι
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2004, 14:10
  4. Αν και δεν είναι αστείο....
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2004, 09:23
  5. Αν είναι αλήθεια αυτά δεν πάνε καλά οι άνθρωποι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF