Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Αν μπορειτε να μου απαντησετε στο προηγουμενο μου ερωτημα

Μανιβελάτο μέλος
    Μικρέ

1) ελπίζω να φοράς κρανάκι.. και να έχει και η κοπελίτσα..

2) δεν μπορείς να φανταστείς πόση βενζίνη (αναλογικά) καίει ένα διχρονο 50άκι σε σχέση με ένα τετράχρονο.. είχα ένα εντουράκι 50άρι (δεν κοιτάς κατά κει μεριά? σκυλιά, δεν μασάνε πουθενά, στρίβουν καλύτερα, καβαλάνε κάνα πεζοδρόμιο, χώμα πατάνε, η συντήρηση τους είναι μηδαμινή σε σχέση με το σκούτερ και είναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ), επανερχόμαστε στο θέμα μας.. που λες έβαζα 3 ευρώ κάθε δύο μέρες. Με τα ίδια χιλιόμετρα τώρα, με ένα ybr 125 yamaha (injection) βάζω 5 ευρώ την βδομάδα..

3) δεν μπορείς να φανταστείς τι εννοούν τα παιδιά από πάνω ότι αν πέσεις τα πλαστικά θα τα πληρώνεις χρυσάφι.. σε βλέπω στο νυχτοκάματο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Μικρέ

1) ελπίζω να φοράς κρανάκι.. και να έχει και η κοπελίτσα..

2) δεν μπορείς να φανταστείς πόση βενζίνη (αναλογικά) καίει ένα διχρονο 50άκι σε σχέση με ένα τετράχρονο.. είχα ένα εντουράκι 50άρι (δεν κοιτάς κατά κει μεριά? σκυλιά, δεν μασάνε πουθενά, στρίβουν καλύτερα, καβαλάνε κάνα πεζοδρόμιο, χώμα πατάνε, η συντήρηση τους είναι μηδαμινή σε σχέση με το σκούτερ και είναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ), επανερχόμαστε στο θέμα μας.. που λες έβαζα 3 ευρώ κάθε δύο μέρες. Με τα ίδια χιλιόμετρα τώρα, με ένα ybr 125 yamaha (injection) βάζω 5 ευρώ την βδομάδα..

3) δεν μπορείς να φανταστείς τι εννοούν τα παιδιά από πάνω ότι αν πέσεις τα πλαστικά θα τα πληρώνεις χρυσάφι.. σε βλέπω στο νυχτοκάματο..

εχεις απολυτο δικιο σε ολα! αλα φιλε μου 50 τετραχρονο θα σερνετε.... και το modenas dinamic 125 που εχω καιει 4€ ανα 30 κμ αλλα βγάζω γούστα!!! με την τσέπη αδεια:
    για 50ρακι προτυνω 2 stroke και ας καιει λιγο παραπάνω.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inox
    εχεις απολυτο δικιο σε ολα! αλα φιλε μου 50 τετραχρονο θα σερνετε.... και το modenas dinamic 125 που εχω καιει 4€ ανα 30 κμ αλλα βγάζω γούστα!!! με την τσέπη αδεια:
    για 50ρακι προτυνω 2 stroke και ας καιει λιγο παραπάνω.
    Καλά ναι 50άκι το δίχρονο είναι μονόδρομος.. δεν το διατύπωσα σωστά και το ψευτοεντουράκι hondaκι που είχα.. ένα mtx 50 από την εποχή των παγετώνων δίχρονο ήταν. Απλώς το γενικά δεν μου αρέσουν τα σκούτερ. Ταχύτητες / συμπλέκτη γιοκ, συντήρηση ακριβή, μικροί τροχοί (διάμετρο), μία περιουσία αν πέσεις λόγω πλαστικών.. Για αυτό λέω.. ένα derbi, aprilia, peugeot, beta και δεν ξέρω τι άλλα εντουράκια βρίσκει σε καλή τιμή είναι ότι πρέπει..

4 ευρώ τα 30 χλμ?? πω πω.. πραγματικά σε λυπάμαι.. φαντάσου ότι το ybr καίει δεν καίει 2,5 ευρώ στα 100 χλμ.. γύρω στα 2 λίτρα / 100 χλμ..

Παλαιό μέλος

nice

παιδια δεν ξερω τι να πω.........αλοι μου λενε να το παρω(μεσα απο αυτα που λενε) και αλλοι να μην το παρω(μεσα απο αυτα που λενε).....................θα το ξανα σκεφτω αλλα.............κατα πασα πιθανοτητα θα το παρω σε λιγο καιρο,.............................................:smilea:
    GAKIAS

παιδια και εγω το ψαχνω για ενα gilera γιατι εχω κατι μικροδιαδρομες στην πολη και εχω πηξει λιγο. το runner μου αρεσει πολυ και διαθετω μεχρι 1000€. βρισκω κατι. για 125 σκεφτομαι. βλεπω κατι διαφορες στα μοντελα vrx, sp και τετοια. ποιο ειναι "καλο"? αν εχει καποιος κατι.. συντηρηση ειναι δυσκολη.. εχω ιταλικο αυτοκινητο και δεν νομιζω να με ζορισει η συντηρηση οση και να ειναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλησπερα
    πιθανως βγαινουμε off topic,αλλα αφου διαθετεις μεχρι 1000 και θες 125αρι,για δεν σκεφτεσαι το yamaha ybr125(τετραχρονο ειναι)?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    καλησπερα
    πιθανως βγαινουμε off topic,αλλα αφου διαθετεις μεχρι 1000 και θες 125αρι,για δεν σκεφτεσαι το yamaha ybr125(τετραχρονο ειναι)?
    δεν επελεξα το runner για καποιο ιδιαιτερο λογο απλα επειδη το θεωρο ωραιο. (ιταλοφιλος και στις μηχανες)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: nice

Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
    παιδια δεν ξερω τι να πω.........αλοι μου λενε να το παρω(μεσα απο αυτα που λενε) και αλλοι να μην το παρω(μεσα απο αυτα που λενε).....................θα το ξανα σκεφτω αλλα.............κατα πασα πιθανοτητα θα το παρω σε λιγο καιρο,.............................................:smilea:

παντα να παιρνετε την ευκαιρια για TEST Ride και ιδιαιτερα τωρα που ειναι λιγο "σφιχτα" στην αγορα... τα κορακια οι αντιπροσωποι και πωλητες, ειναι πιο "καλοπιασακηδες"

ΟΠΟΤΕ αφηστε λιγο τον ενθουσιασμο στο ρελαντι και καντε μια βολτα το 2τροχο με το οποιο θα συμβιωνετε τον επομενο καιρο
    Accipere quam facere praestat injuriam

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_146
    (ιταλοφιλος και στις μηχανες)
    Για πε ρε μαστορα...που αλλου εισαι ιταλοφιλος??

edit...τωρα ειδα οτι μιλας για ιταλικο αυτοκινητο...(εν παω καλα τελευταια)

Anyway...γνωμη μου,αν θελεις μοτοσακο αποκλειστικα και μονο για δουλεια και ευκολη μετακινηση...πας σε γιαπωνεζικο παπακι μεχρι 100-125 κυβικα και τελειωνεις...

το κακο ειναι οτι αγοραζοντας κατι μαλλον θα περασεις παρα πολυ καιρο μαζι του. αλλα τι να κανεις? να το ψαχνεις μεχρι τελικης πτωσεως η να κανεις την κινηση και να ρισκαρεις?
    αν δεν κατσει πουλας παλι

Παλαιό μέλος
    sigoyra to poylas.............
    GAKIAS

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τελικα το πηρες?η κοπελα ενταξη?γιατι περασαν και 3 μηνες για αυτο ρωταω απο απορια

:wacko:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    !!!!SORU 3EXASTIKA!!!!AFOY MPHKAN TOSO 8EMATA STO DIKO MOU!!!XAXA!!!
    oxi....krathsa kai eftia3a rtto glxaki!!!kai tsmera enas filos mas mou edwse ena strogyylofanaro me 100cc ftiagmeno!!!mamisio se ola ta alla!!!!!!!thx pantws olous sas........................
    GAKIAS

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αθανατα GLX!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
    oxi....krathsa kai eftia3a rtto glxaki!!!
    Καλά έκανες παίχταρε, γιατί εγώ που είχα 30 χρόνια δίχρονα δεν σταύρωσα γκόμενα ούτε για πλάκα ...

(όχι ότι είδα φως με τα 4Τ, αλλά ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 10:25
  2. Αν μπορείτε να βοηθήσετε...
    από nikmadru στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2010, 13:17
  3. τη να βαλω πανω στο cbrακι μου; (600 '08)
    από vasilislo στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2009, 17:12
  4. 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...
    από Aggelos_SV στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 13:51
  5. ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ
    από nikos force στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2007, 15:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας