Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

SVstrom 1000 of Xanthi Το avatar του/της xanthosd
    Οχι δεν εχει κανενα LED στη βελωνα, οι βελωνες περνουν φως απο τα τρια LED των οργανων, μη την φοβασε καθολου, αντεχει και στο βγαλε και στο βαλε...

απλα στο βαλε να προσεξεις...

1. επειδη δεν υπαρχει καποιος ''οδηγος'' για το υψος της βελωνας, υπολογησε με το ματι, βαλ'την λιγο μεσα!!!!! στριψ'την οπου χρειαζεται (οταν ειναι στο μηδεν και την κανεις προς τα κατω πιθανον να 'κλωτσησει' δε τρεχει τιποτα, απλα παρτο λιγο αλλιως και επανερχεται)

2.μετα πιεσε την να παει μεσα μεχρι να τερματηση (υπολογησε πιεσε σα να πατας το μπουτον της μιζας ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕΤΑ μη στραβωσουμε το αξονακι ) οταν τερματηση και κανεις να την τραβηξεις παλι εξω, θα παρατηρησεις μια μικρη ανοχη πανω-κατω τοτε εισαι ο.κ. μη την φοβασε αντεχει, DL ειναι.

3. οταν τερματησουν μεσα κανε τις βελωνες μερικες πληρης περιστροφες ως το τελος τις διαδρομης τους και προσεξε αν βρησκουν καπου(πλακετα, βιδακια κ.α.) επεισης οι βελωνες ειναι στο κενρο της τρυπας που εχει η πλακετα γι' αυτες και κατα την περιστροφη να κανουν επαναφορα στο μηδεν μονες τους και ΑΝΕΤΑ. αν βρησκουν καπου στη πορεια θα πεφτουν μονες στο μηδεν σαν να μην τροφοδοτουνται.

4.συνδεσε τα οργανα στην φισα τους και ανοιξε διακοπτη να κανεις CHEK και παρατηρησε και παλι για την ομαλη λειτουργεια τους, βαλε και λιγο προς να δουμε το στροφομετρο. εισαι Ο.Κ.

Ειναι πανευκολο και σιγουρα θα τα καταφερεις,
    και παλι μη φοβασε δεν ειναι πια και τοσο ευαισθητα......

τις δικες μου πλακετες τις εφτιαξα μονος στο pc μου σκαναρωντας τις παλιες και κανοντας την αναλογη επεξεργασια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	t18097309562_625585_4738.jpg 
Προβολές:	314 
Μέγεθος:	2,8 KB 
ID:	151590
    ... Οτι δε με σκοτωνει.....
    ........με κανει πιο δυνατο...

τις δικες μου πλακετες τις εφτιαξα μονος στο pc μου σκαναρωντας τις παλιες και κανοντας την αναλογη επεξεργασια.

Μετα πως το τυπωσες στην πλακετα????? Σε χαρτι η σε αυτοκολητο. Αντεχει τον ηλιο η ξεθωριαζει?
    Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ

SVstrom 1000 of Xanthi Το avatar του/της xanthosd
    μου τις εκτυπωσε επαγγελματιας σε τυπογραφειο πανω σε ενα ειδικο πλαστικοποιημενο φυλο, λιγο πιο χοντρο απο φωτογραφικο χαρτι, δε ξερω πως λεγεται αλλα ειναι καλο.
    τις εχω τοποθετηση απο τον σεπτεμβριο του 2007, η μηχανη ειναι ολη μερα, καθε μερα στον ηλιο (δεν εχω παρκινγκ) και ακομη και σημερα ειναι αψογες
    ... Οτι δε με σκοτωνει.....
    ........με κανει πιο δυνατο...

ειδικο πλαστικοποιημενο φυλο, λιγο πιο χοντρο απο φωτογραφικο χαρτι,
    Το φως περναει απο μεσα αρκετα η ειναι χοντρο και αδιαφανες?

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xanthosd
    .... μη την φοβασε αντεχει, DL ειναι.......
    με 1 κουβέντα τα είπες όλα
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Στη μανισια την πλακετα δεν διαπερναει το φως και φαινονται οι αριθμοι, ενω σε αυτο γινεται το αντιθετο διαπερναει την πλακετα το φως, φαινεται λευκη με μαυρα γραματα.

Χanthos!! βγαλε και μια νυχτερινη φωτο!!!! και γρηγορα!!

Βρε παιδια επειδη ειμαι καινουριος, μπωρει να μου πει καποιος πως στο :a29: βαζουμε φωτογραφιες σε ενα μηνυμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Εαν δεν το εχεις καταφερη ακομα Πηγαινε HOME >Γενικες >εχει οδηγιες πως ανεβαζουμε φωτογραφιες. και εγω παιδευτικα λιγο στην αρχη ομως τα καταφερα!!

Παιδια θελω να σας ανακοινωσω οτι καναμε την επεμβαση με επιτυχια σε στρομα φιλου που ειχε το ιδιο προβλημα.Συντομα θα γινει και στο δικο μου.Οσο για φοτογραφια εκανα λαλακια και την διεγραψα υστερα απο μιση ωρα προσπαθειας να βρω πως να την ανεβασω αν και δεν θα βλεπατε και τιποτα σημαντικο γιατι ο φιλος τα ηθελε ολα σαν τα μαμα, μονο που το αυτοκολητο που του εφτιαξαν δεν ειναι τοσο ματ οσο το μαμα αλλα δεν φαινεται ευκολα. Θελω να πω σε ολα τα παιδια που βοηθησαν απο το φορουμ ενα μεγαλο ευχαριστω.
    Απο ολη την διαδικασια ειδα οτι αν δεν εχεις ξαναβαλει χερι στο στρομα ειναι λιγο μπερδεμα να βγαλεις τα πλαστικα, παρολο που πιανουν τα χερια μου και ειχα και το service manual. Θελωντας να βοηθησω και κανεναν αλο σκεφτηκα να ανεβασω φωτο απο το manual αλλα ειδα καπου στο τελος να γραφει οτι απαγορευεται αυτο απο τον αντιπροσωπο του βιβλιου (ασε μην μπλεξουμε). Να προσεξουν πολυ οσοι το επιχειρησουν τα εξης
    α) εκτος απο τις βιδες και τις πλαστικες κοπιτσες που συγκρατουν το πλαστικο που ειναι βιδωμενα τα οργανα, υπαρχουν ακομα τεσσερα σημεια αγκιστρωσης κρυμενα απο κατω.
    β)οι πλαστικες κοπιτσες απασφαλιζουν αν πιεσεις με κατι εχμηρο, κατι σαν κουμπακι που εχουν στο κεντρο τους μεχρι να ακουσετε κλικ. Για να την ξανα βαλετε πρεπει να σπροξετε απο κατω για να ξανα βγει αυτο το κουμπακι εξω και να προεξεχει λιγο. Αφου την ξαναβαλετε στην θεση της με το κουμπακι να προεξεχει, το πιεζετε με το δαχτυλο να μπει μεσα μεχρι να ακουστει κλικ.
    γ)Πριν αρχισετε να το τραβατε για να το ξεκουμπωσετε να ξερετε οτι υπαρχει και ενα μεγαλο φις που ενωνεται με τα οργανα. Στο service manual δειχνει οτι ανασηκωνεις το καπακι και το αποσυνδεεις.Σε πολα στροματα τα καλοδια ειναι τεζαρισμενα και αυτο δεν γινεται.Μαλιστα δεν γινεται να ξεκουμπωσεις καν το καπακι γιατι τραβανε και μπωρει να γινει ζημια. Ελεγχτε πρωτα τι γινεται και αν συμβαινει κατι τετοιο, βγαλτε το κατω μαυρο καπακι το οποιο συγκρατειται απο 7 κοπιτσες 2 βιδες και 2 κρυφα κουμπωματα, βαλτε το χερι απο κατω και αποσυνδεστε τι φις με προσοχη. Οταν βαλετε ξανα το φις να βαλετε καλα παλι το λαστιχο που το περιβαλει για να μην γεμισουν τα οργανα υγρασια.
    δ)οταν το πανω καπακι αποσυνδεθει θα διαπιστωσετε οτι δεν βγενει ευκολα γιατι βρισκει στο τιμονι. Ισως χρειαστει να το ζορισετε λιγο και να βγαλετε και τον ανεμοφραχτη. Το πλαστικο αυτο ομως ειναι μαλακο και οταν το ξυνετε πανω σε τιμονια-ντιζες-κλπ αφηνει σημαδια. Γι αυτο βρειτε την σωστη γωνια να το βγαλετε, και αν παλι βρισκει σε κατι σκεπαστε το με κατι μαλακο οπως χαρτοταινια στα σημεια που βρισκει
    ε)Για τους αρχαριους να ξερουν οτι οταν ξαναβιδωνουμε τα πλαστικα "ΔΕΝ" τα σφιγκουμε μεχρι να ακουσουμε "κρακ"
    στ)Για τις διαδικασιες εντος των οργανων βλεπε πιο πανω συζητηση, ιδιετερη προσοχη στα links. Βρηκα στο φορουμ και μια συζητηση σχετικα με "ενδεικτη ταχυτητας".Καποιοι θελωντας να το βαλουν μεσα στο στροφομετρο επισυναπτουν πολυ φοτογραφικο υλικο,οδηγιες,και links σχετικα με το πως πειραζεις τα οργανα αυτα.

Ευχωμαι να βοηθησα και εγω λιγο αυτους που εχουν το ιδιο προβλημα.Και παλι ευχαριστω τους υπολοιπους για τις χρησιμες οδηγιες.
    "Η επισκευη εγινε σε στρωμα του 2006. Δεν ξερω αν στα επομενα μοντελα υπαρχουν αλαγες"

Μέλος
    καλησπέρα,
    τα όργανα του πάνε μια χαρά άσπρα να μην πω πως είναι και πιο ωραία από τα μαμά!μια χαρά!! θα ήθελα αν έχει βγάλει κάποιος τα όργανα και τα έχει σκανάρει αν μπορεί να μου στείλει το πρωτότυπο εδώ giorgosxristou@gmail.com να δω τι αλλαγές μπορώ να του κάνω ώστε να τα αλλάξω και εγώ.to "μοτερι" είναι K4 650.
    ευχαριστώ.

Θα ρωτησω τον κολητο. Αν δεν τα εχει κανει delete πολυ ευχαριστως. Πρεπει να ξερεις παντως οτι οταν ο κατασκεβαστης επιλεγει κατι, καποιος λογος θα υπαρχει. Δεν σε προβλιματιζει που τα περισοτερα ταχυμετρα-στροφομετρα ακομα και σε αυτοκινητα εχουν μαυρο φοντο και πορτοκαλι ενδειξεις? Ενα αλλο προβλημα που μπωρει να παρουσιαστει, αν τα οργανα σου φωτιζουν πολυ ειναι την νυχτα να βλεπεις την αντανακλαση τους μεσα απο την ζελατινα (εξαρτατε βεβαια και απο το υψος σου και την ζελατινα).

Μέλος
    ok ΟΤΙΝΑΝΕ έχεις δίκιο σε αυτό,αλλα εντάξει δεν πιστεύω πως είναι ένα μέρος τις μηχανής όπου έχει να κάνει άμεσα με την ασφάλεια μου(λέω εγώ τώρα)αλλιώς ούτε που θα το σκεφτόμουν,ευχαριστώ πάντως,περιμένω νέα σου.

.
    καλησπέρα, τα όργανα του πάνε μια χαρά άσπρα να μην πω πως είναι και πιο ωραία από τα μαμά!μια χαρά!! θα ήθελα αν έχει βγάλει κάποιος τα όργανα και τα έχει σκανάρει αν μπορεί να μου στείλει το πρωτότυπο εδώ giorgosxristou@gmail.com να δω τι αλλαγές μπορώ να του κάνω ώστε να τα αλλάξω και εγώ.to "μοτερι" είναι K4 650.
    Ρωτησα σημερα τον φιλο μου και τα ειχε διαγραψει. Εκανε λ@λ@κια γιατι τα χρειαζομουν και εγω.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με το SV650S στο ξεκάρφωτο...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 05:17
  2. Help-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 15:40
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Pc ΜΟΥ! Help
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:18
  4. Εχω προβλημα με το μοτερ μου.