Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Καβαλέτο τιμονιού με λογότυπο "CBF-600"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
    Έτσι είμαι σε αναμονή βιδών αλλά και του δεύτερου σετ των 30 mm που θα γίνει 20 mm και θα βαφεί από τον ίδιο καθότι "άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας" που λένε στο χωριό μου.
    Φίλε Σταύρο είσαι έτοιμος.
    Αποστάτες από 30mm σε 20mm σε μαύρο χρώμα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	risers.jpg 
Προβολές:	489 
Μέγεθος:	58,0 KB 
ID:	177704

Όσο αφορά τις βίδες, δεν υπάρχουν στο εμπόριο όπως οι μαμίσιες.
    Επομένως στις έφτιαξα εγώ.
    Από ανοξείδωτο ατσάλι και όχι από σιδεράκι με χρώμιο όπως το δείγμα που μου έστειλες.
    Το απογευματάκι θα ταξιδεύουν προς τα μέρη σου.

Όνομα:	screws.jpg 
Προβολές:	489 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	177705

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Από ανοξείδωτο ατσάλι και όχι από σιδεράκι με χρώμιο όπως το δείγμα που μου έστειλες.
    Το απογευματάκι θα ταξιδεύουν προς τα μέρη σου.

Ρε'σύ Γιάννη άμα σου περισσέψει χρόνος φτιάξε μου ένα CBF-1000ΑΒS που τό'χω άχτι αλλά λεφτά δεν περισσεύουν, σε μαύρο το θέλω!

Είσαι πολύτιμος

χαχαχαχα καλό Μακη.
    Ο Γιάννης κάνει θαύματα. Αυτό το παιδί αν δε ζούσε στην Ελλάδα θα είχε διαπρέψει (αν δε διαπρέπει).
    Πάντως η θέση οδήγησης με τους αποστάτες του Γιάννη είναι δραματικά καλύτερη από πριν. Να είναι καλά το παληκάρι.
    Γιάννη και πάλι σε ευχαριστώ και αναμένω να παραλάβω το υλικό ώστε να τα βάλω και να ανεβάσω φώτο να δουν το αποτέλεσμα και τα παιδιά.

Παιδιά οι αποστάτες μαζί με τις σωστές βίδες τοποθετήθηκαν και το αποτέλεσμα είναι με μια λέξη ΤΕΛΕΙΟ. Όλα made in Γιάννης (binzis). Ανεβάζω φωτο να θαυμάσετε τις δημιουργίες αυτού του παιδιού.

Φώτο 1 κατά την τοποθέτηση.

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	61,6 KB 
ID:	178016

φωτο 2, τοποθετημένα

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	438 
Μέγεθος:	47,5 KB 
ID:	178017

και η τελευταία

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	438 
Μέγεθος:	72,3 KB 
ID:	178019

Η κοινότητα των CBFάδων καλά κρατεί. Να είσαι καλά βρε Γιάννη και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.

Και κάτι άσχετο.
    Μάκη τι θα έλεγες για μια καινούρια συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης; Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιήσουν πλοηγό. Έχω ασχοληθεί πολύ και έχω πολύ υλικό.

Η κοινότητα των CBFάδων καλά κρατεί. Να είσαι καλά βρε Γιάννη και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
    Παρακαλώ.

Και κάτι άσχετο.
    Μάκη τι θα έλεγες για μια καινούρια συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης; Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιήσουν πλοηγό. Έχω ασχοληθεί πολύ και έχω πολύ υλικό.
    Εννοείται ότι είναι ένα καλοδεχούμενο θέμα για συζήτηση, ίσως όμως θα ήταν καλύτερα να γίνει σε ένα section που να μην καλύπτει μόνο εμάς τους CBFάδες αφού όπως είναι ευνόητο αφορά όλα τα μέλη που βρίσκονται στο φόρουμ! Αν έχεις κάτι υπόψη σου δεν χρειάζεται να ρωτάς κάποιον Σταύρο, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου κι αν κρίνουμε ότι ανήκει κάπου αλλού, εμείς θα φροντίσουμε να το βάλουμε εκεί που πρέπει για να μπορούν όλοι να το δουν και να συμμετάσχουν εάν το επιθυμούν

Γι'ακόμα μια φορά :a19: στον Γιάννη για τη δουλειά που έκανε αλλά και σε σένα που μας το φωτογράφισες καθαρό και περιποιημένο όπως του αξίζει, καινούργιο σου καλάθι...

Παλαιό μέλος
    file ise apextos!! auta pou ftiaxneis fenonte les k ine kanonika agorasmena apo magazi xoris kamia atelia pano...sinexise etsiii!!!!! aa exo k mia erotisi an xereis.. exo ena provlima me to doxio ladiou auto pou ine pano sto timoni apo ena honda supra..mou exoun xalasi i strofes apo tin mia viditsa..xereis kamia patentoula gia na tin vgalo??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της timman
    Τελικά μετα απο περιπου ενα εξάμηνο συμβίωσης αποφάσισα οτι χρειάζομαι αποστατες τιμονιου.
    Ξερει κανεις απο που να παραγγείλω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
    Τελικά μετα απο περιπου ενα εξάμηνο συμβίωσης αποφάσισα οτι χρειάζομαι αποστατες τιμονιου.
    Ξερει κανεις απο που να παραγγείλω?
    εγω παραγγειλα απο εδω http://www.motoraid.eu/shop/ αλλα απο αυτα που διαβασα πιο πανω ο φιλος κανει φοβερα πραματα. αν ηξερα θα επαιρνα απο αυτον
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα! Με άφησε το CBF-600
    από MvP στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 14:13
  2. Πρόβλημα με το τσοκ! (CBF-600)
    από arisp στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 22:53