Σελίδα 3 από 233 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Η κορη θα πηρε απ τη μανα της,παω στοιχημα.:rotflmao: Σχετικο αλλα ασχετο.Συναδελφος 60 ετων κατεβαινει στα λιμανακια με τη μηχανη του γιου του και συνεπιβατη τη γυναικα του.Καποια στιγμη προσπερνα πλακωμενος δυο ζηταδες και λιγο πιο κατω σταματαει στην καντινα για καφεδακι.
    Εμφανιζονται οι ζηταδες ζοχαδιασμενοι που τους περασε με χιλια κι αντι για πιτσιρικι βλεπουν το "θειο".Σοκ πρωτο,δεν ξερουν τι να πουν,κατι του λενε τελικα κι ερχεται το δευτερο σοκ.
    Ρε παιδια το μηχανακι ειναι του γιου μου και το πηρα λιγο να το ξεκαπνισω γιατι παει σαν κοτα ο πιτσιρικας.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Κανονίστε ή τέλος πάντων ας ορίσει κάποιος κάποιο ραντεβού Κυριακή πρωί πρωί και είμαι μέσα.
    Με μια μικρή επιφύλαξη όμως, θα σας απαντήσω εγκαίρως, εαν κανονίσετε κάτι, γιατί η μικρή μου έχει μια ιωσούλα και θέλω να δω πως θα΄ναι τότε. Εαν είναι οκ τότε μπορώ μάλλον να την κάνω για κανα 3ωρο.

Άντε να πάω και πουθενά αλλού γιατί Ηλιούπολη-Σούνιο πρωινιάτικα και τούμπαλιν είμαι σχεδόν κάθε Κυριακή και το cbr, παρ'όλο που'ναι ωραία γιατί δεν κυκλοφοράει σχεδόν κανείς και "παίζουμε" άνετα, έχει αρχίσει και βαριέται την μοναξιά τώρα τελευταία. (μαζί του κι εγώ)

Ωχ θα κλείσουν τα φαρμακεία και θέλω depon για την μικρή μου.
    \Γεια σας

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Η κορη θα πηρε απ τη μανα της,παω στοιχημα.:rotflmao: Σχετικο αλλα ασχετο.Συναδελφος 60 ετων κατεβαινει στα λιμανακια με τη μηχανη του γιου του και συνεπιβατη τη γυναικα του.Καποια στιγμη προσπερνα πλακωμενος δυο ζηταδες και λιγο πιο κατω σταματαει στην καντινα για καφεδακι.
    Εμφανιζονται οι ζηταδες ζοχαδιασμενοι που τους περασε με χιλια κι αντι για πιτσιρικι βλεπουν το "θειο".Σοκ πρωτο,δεν ξερουν τι να πουν,κατι του λενε τελικα κι ερχεται το δευτερο σοκ.
    Ρε παιδια το μηχανακι ειναι του γιου μου και το πηρα λιγο να το ξεκαπνισω γιατι παει σαν κοτα ο πιτσιρικας.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εμενα η κορη μου εχει κολλήσει.
    Οποτε παμε κατω στο γκαραζ και την βαζω να κάτσει πάνω στη μηχανη με ρωτάει πάντα:
    Μπαμπά ?
    Η αλλη η μηχανη,η μπλέ,που ειναι ?
    Την πουλήσαμε μωρό μου και πηραμε αυτην την καινουργια.
    Εγω θελω την μπλέ...αυτη δεν μαρεσει....

ΣΕ ΩΚΤΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΦΙΛΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΙΩΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΥΡΙΖΗ ΓΑΤΙ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΞΙΓΗΘΗ,ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,&ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΣ.!!!!

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κανονίστε συνάντηση. (Αρκεί να μην δουλεύουμε). Σιγά μην δίνουμε και εξηγήσεις στην γυναίκα μας που πάμε. Πάμε για έναν καφέ φίλοι μηχανόβιοι. ΤΕΛΟΣ.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αργησα λιγο αλλα σας πηρα ειδηση.
    Και γω μεσα μαζι με τους υπολοιπους βρυκολακες.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αυριο πουρνο 8,30 μαζι με τον κουμπαρο μου με τις διτροχες κουκλες μας εχουμε αραντεβου στην συμβολη Ποσειδωνος και Αμφιθεας (στο πρωτο ανοιγμα μετα την συμβολη επι της Ποσειδωνος) εχει μια σταση λεοφωρειου εκει, για κοντινη βολτα και πρωινο καφεδακι μαλλον μεχρι Αναβυσο.
    Οποιος απο τους μπαμπαδες η μη γουσταρει να ερθει ειναι ευπροσδεκτος.
    Αλλα ας το γραψει εδω για να ξερουμε αν ειναι να τον περιμενουμε.
    Θα μπω αργα το βραδυ και νωρις το πρωι να δω αν υπαρχει καμια συμετοχη.
    Οποιος ερθει ας γραψει και σημαδι αναγνωρισης μην σταματαμε την καθε μηχανη να ρωταμε αν ειναι στην παρεα!!!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Κρίμα αλλά δεν μπάινω συχνά Internet κι είδα τώρα το μήνυμα. Φίλε Peskandritso για την άλλη Κυριακή (να'μαστε καλά) άμα ξαναπάς έτσι πρωϊνιάτικα μικρή βολτίτσα ρίξε μήνυμα.

ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ &ΟΤΙ ΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!!!

Re: ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ &ΟΤΙ ΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.!!!!

Θαναση να σου στειλω τον πατερα μου;(ναι μου επαιρνε το hornet και τωρα το cbr)γιατι οποτε παμε μαζι αναγκαζομαι να σε περιμενω.....

Ετερος Καπαδοκης ΠΑΡΩΝ
    Καννονιστε κι εμαι μεσα
    gas......N

Re: Re: ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από goumis hornet
    Θαναση να σου στειλω τον πατερα μου;(ναι μου επαιρνε το hornet και τωρα το cbr)γιατι οποτε παμε μαζι αναγκαζομαι να σε περιμενω.....
    :rotflmao: ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
    Ετερος Καπαδοκης ΠΑΡΩΝ
    Καννονιστε κι εμαι μεσα
    ΦΙΛΕ ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ

Σελίδα 3 από 233 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ