Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Κλοπή κράνους???!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    σιγά μην γίνω και δολοφόνος για το καθίκι.. το ανεξίτηλο χρώμα οτι πρέπει είναι... Θα πάρει τέτοια τρομάρα που θα το θυμάται μια ζωή... χώρια που μόνο με νέφτι βγαίνει.. σκεφτείτε οτι θα πρέπει να κάνει με γυαλόχαρτο την μάπα του μια ζωή με νέφτι για να φύγει το χρώμα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Σωστος ο παιχτης
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δε νομίζω ότι φταίει η κρίση!!!

Πριν από 5 χρόνια, που δεν υπήρχε η "κρίση" σε φίλο μου του είχαν πάρει την εξάτμιση από τη μηχανή!!!

Οπότε.......

Η εξατμηση τουλαχιστον εχει και μια αξια σεβαστη... ειδικα εαν ειναι aftermarker (akrapovic, remus etc)!

Ενα μεταχειρισμενο κρανος και μαλιστα μικρης σχετικα αξιας οπως του ατυχου συμφορουμιτη(που μπορει ο κατοχος του να εχει απο πυτιριδα μεχρι τριχοφαγο), τι αξια εχει ρε γαμωτο

... και μη χειροτερα να λεμε
    money cant buy me love !!!

Αυτό ακριβώς είναι και εμένα το σκεπτικό μου...

έλεος... τι έχουμε ακόμα να δούμε....
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Και αμυντική να ήταν δεν θα ήταν άσχημα...

Αλλά πάλι και 1/4 της λίμπρας C4 θα δούλευε καλά...

Επειδή αυτά είναι λίγο δυσεύρετα στην αγορά σήμερα θα προτείνω εγώ μία δοκιμασμένη λύση:

1. Βάζουμε στην βαλίτσα ένα μπουκάλι του μισού λίτρου γεμάτο με περίπου δύο δάχτυλα υδροχλωρικό οξύ

2. Ανοίγουμε μία μικρή τρυπούλα στο καπάκι

3. Με μία λεπτή κλωστή δένουμε απο το εσωτερικό του πάνω μέρους της βαλίτσας 2-3 μασουράκια αλουμινόχαρτο αφού πρώτα έχουμε περάσει την κλωστή από το καπάκι.

4. Βιδώνουμε το καπάκι έχοντας φροντίσει το αλουμινόχαρτο να βρίσκεται πάνω από το υδροχλωρικό οξύ

5. Με το απότομο άνοιγμα της βαλίτσας κόβεται η κλωστή και το αλουμινόχαρτο πέφτει μέσα στο υδροχλωρικό οξύ

6. Ως γνωστόν η αντίδραση υδροχλωρικού οξέως με οποιοδήποτε μέταλλο απελευθερώνει υδρογόνο γιατί:
    οξύ + μέταλλο → …… + Η2↑ (Αντίδραση απλής αντικατάστασης)

7. Σε 6-7 δευτερόλεπτα που ο κλεφτάκος θα κοιτάει σαν χάνος τον μηχανισμό αυτόν θα έχει απελευθερωθεί μέσα στο μπουκάλι ικανή ποσότητα υδρογόνου που θα το σκάσει μέ έναν εκκωφαντικό θόρυβο και επειδή το υδρογόνο όταν έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα δημιουργεί φλόγα,θα του κάνει μαύρη την μούρη και θα τον στείλει μακρυά από την μηχανή σας

Καλό ε;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Επειδή αυτά είναι λίγο δυσεύρετα στην αγορά σήμερα θα προτείνω εγώ μία δοκιμασμένη λύση:

1. Βάζουμε στην βαλίτσα ένα μπουκάλι του μισού λίτρου γεμάτο με περίπου δύο δάχτυλα υδροχλωρικό οξύ

2. Ανοίγουμε μία μικρή τρυπούλα στο καπάκι

3. Με μία λεπτή κλωστή δένουμε απο το εσωτερικό του πάνω μέρους της βαλίτσας 2-3 μασουράκια αλουμινόχαρτο αφού πρώτα έχουμε περάσει την κλωστή από το καπάκι.

4. Βιδώνουμε το καπάκι έχοντας φροντίσει το αλουμινόχαρτο να βρίσκεται πάνω από το υδροχλωρικό οξύ

5. Με το απότομο άνοιγμα της βαλίτσας κόβεται η κλωστή και το αλουμινόχαρτο πέφτει μέσα στο υδροχλωρικό οξύ

6. Ως γνωστόν η αντίδραση υδροχλωρικού οξέως με οποιοδήποτε μέταλλο απελευθερώνει υδρογόνο γιατί:
    οξύ + μέταλλο → …… + Η2↑ (Αντίδραση απλής αντικατάστασης)

7. Σε 6-7 δευτερόλεπτα που ο κλεφτάκος θα κοιτάει σαν χάνος τον μηχανισμό αυτόν θα έχει απελευθερωθεί μέσα στο μπουκάλι ικανή ποσότητα υδρογόνου που θα το σκάσει μέ έναν εκκωφαντικό θόρυβο και επειδή το υδρογόνο όταν έρθει σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα δημιουργεί φλόγα,θα του κάνει μαύρη την μούρη και θα τον στείλει μακρυά από την μηχανή σας

Καλό ε;
    εσένα πρέπει να σε προσεχουμε.

Εισπνοή.... εκπνοή....

Re: Κλοπή… κράνους???!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Γεια χαρά παιδιά…

Έχω πάει για καφεδάκι στο Village στο Ρεντη
    λάθος πρώτο, άφησες τη μηχανή εκεί που τις παρκάρουν και όλοι οι υπόλοιποι....
    εμένα μου είχαν φάει κάτι λαστιχένια προστατευτικά που έχει το v-strom στους μασπιέδες του οδηγού εκεί. από τότε... 2 ευρουλάκια και είμαι ήσυχος στο πάρκινγκ.
    έχω ακούσει από μάστορα για περίπτωση που έχουν πάει με άλεν και ξήλωσαν μέχρι και το προστατευτικό τις εξάτμισης... ή ένας φίλος που βρήκε τις χούφτες πειραγμένες να κρέμονται γιατί το πιθανότερο δεν πρόλαβαν να ξεβιδώσουν την από κάτω βίδα.

γι αυτό προσέχετε που τα παρκάρετε... και ειδικά στο Village στο Ρέντη ΜΗΝ τα αφήνετε έξω!!!

Είναι λίγο περίεργες αυτές οι ειδοποιήσεις ..."κατόπιν εορτής"...
    Οκ ήξερα ότι είναι επικίνδυνο να παρκάρει έξω από σινεμά τη μηχανή λόγω του γνωστού ¨δίωρου¨ -αν και αυτό στην περίπτωση μου δεν ίσχυε, αλλά ποτέ δεν είχα ξανακούσει ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τις μπαγκαζιέρες…

Και οκ για τη μηχανή πέρνουμε τα μέτρα μας τη κλειδώνουμε σαν κατάδικο.

Με τη ριμάδα τη μπαγκαζιέρα τι μπορείς να κάνεις;

Να απαιτούσαμε απο τις εταιρίες να κυκλοφορήσουν ειδική σειρα "μπαγκαζιερών-χρηματοκιβωτίων" για την Ελλάδα;

Μήπως πρέπει κάποιος mod να προσθέσει στον τίτλο του thread "προσοχή στο Village" τελικά;

iMix

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Είναι λίγο περίεργες αυτές οι ειδοποιήσεις ..."κατόπιν εορτής"...
    Οκ ήξερα ότι είναι επικίνδυνο να παρκάρει έξω από σινεμά τη μηχανή λόγω του γνωστού ¨δίωρου¨ -αν και αυτό στην περίπτωση μου δεν ίσχυε, αλλά ποτέ δεν είχα ξανακούσει ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τις μπαγκαζιέρες…

Και οκ για τη μηχανή πέρνουμε τα μέτρα μας τη κλειδώνουμε σαν κατάδικο.

Με τη ριμάδα τη μπαγκαζιέρα τι μπορείς να κάνεις;

Να απαιτούσαμε απο τις εταιρίες να κυκλοφορήσουν ειδική σειρα "μπαγκαζιερών-χρηματοκιβωτίων" για την Ελλάδα;

Μήπως πρέπει κάποιος mod να προσθέσει στον τίτλο του thread "προσοχή στο Village" τελικά;
    Φίλε μου το πρόβλημα στο συγκεκριμένο Village είναι γνωστό. Καταρχάς, τα βράδια, δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου φωτισμός σε εκείνο το σημείο... κατά δεύτερον κυκλοφορεί η σάρα και η μάρα εκεί γύρω... και τρίτον δεν υπάρχει είσοδος μαγαζιού ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να τους φοβίσει λόγω κίνησης στα 60-70 μέτρα.

εμένα μου είχαν πάρει κάτι λαστιχένια διακοσμητικά μέρα μεσημέρι που την είχα αφήσει για καμιά ώρα...αλλά το πάθημα γίνεται μάθημα.

όντως τώρα που το λες έχει κλείσει και η καφετέρια απέναντι (δίπλα στο παγωτομανια) και η κίνηση είναι σαφώς πιο περιορισμένη!

κοίτα να δεις... και το συζήταγα με ένα φίλο πως και έκλεισε τόσο μεγάλη καφετέρια...

iMix

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Να σε ρωτήσω κάτι project.breeze Στο βιβλίο "William Powell - Ο τσελεμεντές του αναρχικού" το διάβασες;;; :rotflmao: Πλάκα κάνω. Στο τέλος θα πρέπει να βάζουμε G.P.S. παντού για να μην μας τα κλέβουνε (κράνη, γάντια, μπουφάν κ.α.). Πάντως πέρισυ έκανε βόλτα ο άδερφός μου με έναν φίλο του στο συγκεκριμμένο σημείο στο VILLAGE και είδαν από μακρυά 2 άτομα που επεξεργαζόντουσαν μία μοτοσυκλέτα.Τους παρακολούθησαν από μακριά πέρνωντας τηλέφωνο στο 100 και τελικώς ήρθε όχημα της ασφαλείας όπου μετά από υπόδειξη των δραστών, οι αστυνομικοί τους τσιμπήσανε και βρήκανε τα κλοπιμαία πάνω τους.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Κράνους στο Κολωνάκι σήμερα (14:00)
    από ilias s.m. στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2013, 21:22
  2. Κλοπή κράνους
    από Komisths στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2013, 19:29
  3. Κλοπή κράνους Uvex
    από CBRIDHS στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 21:26
  4. κλοπη κρανους!!