Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: ΝΕΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ.ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑΚΙ

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Θα ηθελα κι εγω να κανω μια ερωτηση...Ειμαι 22, εχω το μικρο διπλωμα, που περιμενω σε κατι μηνες να γινει για απεριοριστο και οδηγο 600αρι και εχω ασφαλεια... να υποθεσω οτι δεν με καλυπτει ε???
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Ναι ρε σείς το ήξερα πριν το γράψω ότι ήταν μαλακία.Το ξέρω ρε Γιάννη και ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε απλά το ανέφερα σαν μια ιδέα για να αποφύγει περιπέτειες ούτως η άλλως ΚΑΚΙΣΤΑ βέβαια την μαλακία να την αγοράσει την έκανε δυστυχώς..
    Δεν τα γραφω για να στην πω.Μια επισημανση κανω.Οσο σκεφτομαι το τι μπορει να παθει αυτο το παιδι και τι προβληματα μπορει να δημιουργησει στους γυρω του και στην οικογενεια του απο την αγαπη του για τις μηχανες φρικαρω.
    ΝΙΚΟΛΗ κανε αυτο που σου ειπε ο fkayios και θα ερθει και η ωρα που θα χαιρεσαι το Ζ η οποιοδηποτε αλλο μηχανακι χωρις αγχος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    Θα ηθελα κι εγω να κανω μια ερωτηση...Ειμαι 22, εχω το μικρο διπλωμα, που περιμενω σε κατι μηνες να γινει για απεριοριστο και οδηγο 600αρι και εχω ασφαλεια... να υποθεσω οτι δεν με καλυπτει ε???
    Μάλλον όχι.
    Διάβασε το σχόλιο του srx400 από πάνω!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φυσικά και δεν σε καλύπτει φίλε μου!!!!Ρε παιδιά μην τα κάνετε αυτά...Εντάξει είστε μέσα στην κ@βλα αλλά χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή ρε γαμώτο!!!Και το θέμα είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ότι η μαλακία γίνεται ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ από τους αλλούς κι ας έχουμε τα μάτια χιλιατέσσερα!!!!
    Παίζετε καθημερινά ρώσικη ρουλέτα και με τη ζωή σας και με τα δικαιώματα σας!!!Ακόμη και να μη φταίτε χωρίς τα νόμιμα έγγραφα άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Νέο μέλος

Ναι η ασφαλεια δεν καλυπτει οδηγους χωρις διπλωμα. Απορω που υπαρχουν ατομα που οδηγουν χωρις ασφαλεια, μια στο εκατομυριο να γινει μια στραβη, τι θα κανουν ? Και στραβη να μη γινει σε ενα μπλοκο να πεσουν τους εχουν μαμησει κανονικα. Οπως το κρανος ειναι υποχρεωτικο ετσι ειναι και η ασφαλεια - διπλωμα - αδεια. Οι πιστες δεν θελουν διπλωμα , ουτε οι αλλανες , τραβατε εκει καντε οτι θελετε, στον δρομο οχι ομως.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fkayios
    Ναι η ασφαλεια δεν καλυπτει οδηγους χωρις διπλωμα. Απορω που υπαρχουν ατομα που οδηγουν χωρις ασφαλεια, μια στο εκατομυριο να γινει μια στραβη, τι θα κανουν ? Και στραβη να μη γινει σε ενα μπλοκο να πεσουν τους εχουν μαμησει κανονικα. Οπως το κρανος ειναι υποχρεωτικο ετσι ειναι και η ασφαλεια - διπλωμα - αδεια. Οι πιστες δεν θελουν διπλωμα , ουτε οι αλλανες , τραβατε εκει καντε οτι θελετε, στον δρομο οχι ομως.
    Η ασφαλεια ειναι αυτοφωρο.Αν θελουν σε πανε δικαστηριο αμεσα με οτι αυτο συνεπαγεται.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω θα πω αυτο που λεω σε καθε περιπτωση

ΑΝ λεμε ΑΝ εμπλακείς σε ατύχημα με τραυματισμό τριτου απο δικη σου υπαιτιότητα....

ετοιμάσου να βάλεις του γονεις σου να πουλήσουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, το εξοχικό και οτι αλλο εχουν για να σε ξελασπώσουν.

ετοιμάσου να παρεις δάνειο που θα πληρώνεις μια ζωη... να δουλεύεις σα σκυλος και να μην εχεις να φας

να θυμάσαι οτι ολα αυτα μπορει να γινουν.... για "μια καυλα" που είχες οταν ησουν 18.....

αυτο και τίποτα άλλο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω θα πω αυτο που λεω σε καθε περιπτωση

ΑΝ λεμε ΑΝ εμπλακείς σε ατύχημα με τραυματισμό τριτου απο δικη σου υπαιτιότητα....

ετοιμάσου να βάλεις του γονεις σου να πουλήσουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, το εξοχικό και οτι αλλο εχουν για να σε ξελασπώσουν.

ετοιμάσου να παρεις δάνειο που θα πληρώνεις μια ζωη... να δουλεύεις σα σκυλος και να μην εχεις να φας

να θυμάσαι οτι ολα αυτα μπορει να γινουν.... για "μια καυλα" που είχες οταν ησουν 18.....

αυτο και τίποτα άλλο....
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!

Ημουν ετοιμος να παω να βγαλω το μεγαλο αυτες τις μερες,κατι ακουσα ομως οτι απο τισ αρχες του αλλου μηνα αλλαζει ξανα το συστημα και οτι για μεγαλη μοτο πρεπει να εισαι 24...
    Ξερει κανεις αν αληθευει κατι τετοιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλως ηρθες καταρχην!
    εννοειται πως το καλο κρανος ειναι μια πολυ καλη αρχη,αλλα εχεις ακομα και αλλα μπροστα σου.το μπουφαν που ειπες οτι ηδη πηρες,μα και τα γαντια,το παντελονι,τις μποτες.αχρειαστα να ειναι βεβαια
    θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.το ξερω οτι στην σπαμε με αυτα που λεμε,οτι εισαι μες την τρελη χαρα,αλλα να οδηγας χωρις ασφαλεια και το διπλωμα να μην σε καλυπτει??καθολου συνετο φιλε μου.τα ειπανε τα παιδια πριν.εσυ μπορει να πηγαινεις με 25 χλμ και να κοιτας ολη την ωρα δεξια αριστερα και πισω,ο οποιοσδηποτε αλλος/η να κανει την πατατα(βλεπε μεθυσμενος,αφηρημενος,τσαντισμενος,χαζος,απειρος δηγος),εσυ θα την πληρωσεις.φταις δεν φταις...

Χωρίς να θέλω να φανώ εγωιστης και δηκτικός φιλαράκο ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ αλλά έτσι όπως την έχουν δεί πιτσιρικάδες της ηλικίας σου και μικρότεροι και 25 να το φθάσουν το όριο τα χίλια δίκια θα έχουν!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Χωρίς να θέλω να φανώ εγωιστης και δηκτικός φιλαράκο ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ αλλά έτσι όπως την έχουν δεί πιτσιρικάδες της ηλικίας σου και μικρότεροι και 25 να το φθάσουν το όριο τα χίλια δίκια θα έχουν!!!
    Σωστο,αλλα ειναι μεγαλη ειρωνια να μπορεις στα 18 να βγαλεις διπλωμα για αυτοκινητο,νταλικα,αεροπλανο,διαστημοπλοιο,διαστημικ ο σταθμο και για μηχανη στα 24,που κατα καποιο τροπο εισαι πρωτα επικινδυνος για τον εαυτο σου.

Σωστο,αλλα ειναι μεγαλη ειρωνια να μπορεις στα 18 να βγαλεις διπλωμα για αυτοκινητο,νταλικα,αεροπλανο,διαστημοπλοιο,διαστημικ ο σταθμο και για μηχανη στα 24,που κατα καποιο τροπο εισαι πρωτα επικινδυνος για τον εαυτο σου.
    Δεν έχεις άδικο ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ότι οι πιθανότητες με αμάξι ή με ό,τι αλλο μέσο λές δεν είναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ σε σχέση με τους δυο τροχούς!!!! Και βέβαια άν το βάλεις στατιστικά από τους 4 με μαλακία μπορεί και να την γλυτώσεις από τους 2 τροχούς έχεις πάει και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα

εχετε τεραστιο δικιο!και χαιρομαι που μου δινετε τις ιδιες συμβουλες με αυτες απο ατομα που με αγαπουν και που με γνωριζουν καλα! εχω παρει ενα τεραστιο ρισκο που ισως τελικα να μην αξιζει για δυο χρονακια!θα προτισω λοιπον νομιζω να οδηγω τ αυτοκινητο της μανας μου (που ειναι για γελια)αλλα θα ειμαι καλυμενος ετσι!τη μηχανη δε θα τη πουλησω...μολισ τη πηρα και μαλιστα ειχα δουλεψει για τα χρηματα!ισως τη μεταφερω στο εξοχικο η τελος παντων θα την αποφευγω να την οδηγω ακομα και αν την κρατησω!η συμβουλη του blue angel για μεταβιβαση κυριοτητας και εκδοση ασφαλειας μου δωθηκε αρχικα απο την αντιπρωσωπια που πηρα τη μηχανη και με παροτριναν ιδιαιτερα στην ασφαλιστικη μου και ετσι το εχω ηδη κανει...αλλα και παλι δεν πρεπει παιδια στα χρονια να εχουν τροπους να καβαλανε!ειδικα αν δεν υπαρχει σχεση φοβου-σεβασμου προς τη μηχανη,αλλα και παλι...σας ευχαριστω ολους που με ξυπνατε λιγακι απο το ονειρο πριν χτυπησει αποτομα κανα ξυπνητηρι!σημερα κυκλοφορησα για το πανεπιστημιο μου και δεν εστιασα ουτε στο βαρυ ηχο της μηχανης ουτε που με κοιτουσαν και τρομαζαν ολοι ουτε στο πιτσιρικα με το παπι στο φαναρι που με κοιτουσε σα να ειμαι ο rossi!σκεφτομουν τη στραβη!και οσα ειπατε χθες!(μου τη χαλασατε τη βολτα πουστηδες!)πλακα κανω εχετε πολυ δικιο και μαλλον θα ξανασκεφτω πολυ αν θα τη ξανακαβαλησω μεχρι να κλεισω δυο χρονια με το μικρο διπλωμα και βγαλω το μεγαλο....ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις
    ΩΡΑΙΑ!ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΛΗΣ
    εχετε τεραστιο δικιο!και χαιρομαι που μου δινετε τις ιδιες συμβουλες με αυτες απο ατομα που με αγαπουν και που με γνωριζουν καλα! εχω παρει ενα τεραστιο ρισκο που ισως τελικα να μην αξιζει για δυο χρονακια!θα προτισω λοιπον νομιζω να οδηγω τ αυτοκινητο της μανας μου (που ειναι για γελια)αλλα θα ειμαι καλυμενος ετσι!τη μηχανη δε θα τη πουλησω...μολισ τη πηρα και μαλιστα ειχα δουλεψει για τα χρηματα!ισως τη μεταφερω στο εξοχικο η τελος παντων θα την αποφευγω να την οδηγω ακομα και αν την κρατησω!η συμβουλη του blue angel για μεταβιβαση κυριοτητας και εκδοση ασφαλειας μου δωθηκε αρχικα απο την αντιπρωσωπια που πηρα τη μηχανη και με παροτριναν ιδιαιτερα στην ασφαλιστικη μου και ετσι το εχω ηδη κανει...αλλα και παλι δεν πρεπει παιδια στα χρονια να εχουν τροπους να καβαλανε!ειδικα αν δεν υπαρχει σχεση φοβου-σεβασμου προς τη μηχανη,αλλα και παλι...σας ευχαριστω ολους που με ξυπνατε λιγακι απο το ονειρο πριν χτυπησει αποτομα κανα ξυπνητηρι!σημερα κυκλοφορησα για το πανεπιστημιο μου και δεν εστιασα ουτε στο βαρυ ηχο της μηχανης ουτε που με κοιτουσαν και τρομαζαν ολοι ουτε στο πιτσιρικα με το παπι στο φαναρι που με κοιτουσε σα να ειμαι ο rossi!σκεφτομουν τη στραβη!και οσα ειπατε χθες!(μου τη χαλασατε τη βολτα πουστηδες!)πλακα κανω εχετε πολυ δικιο και μαλλον θα ξανασκεφτω πολυ αν θα τη ξανακαβαλησω μεχρι να κλεισω δυο χρονια με το μικρο διπλωμα και βγαλω το μεγαλο....ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις
    ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτή σου η απόφαση ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!! Θα είσαι μάγκας γιατί θάχεις το μοτόρι αλλά θάχεις βάλει ενα στόχο και όταν εκπληρωθεί ΣΚΙΣΤΟ ΤΟΤΕ!!!!Αλλά όχι έτσι ρε φιλε να παίζεις ρώσικη ρουλέτα καθε μέρα κάθε στιγμή.Αυτό που σου πρότεινα πρίν με βαριά καρδιά στο είπα, ξέροντας την μαλακία γιατί ανοίγουμε δρόμους σε πιτσιρίκια άλλα, που δεν έχουν ούτε την ποιότητα της σκέψης σου όυτε φιλότιμο να σκεφτούν και ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!Εσύ ταχεις όλα και είδες το σωστό ποιο είναι.Αν γουσταρεις σε κάποιες αλάνες του χωριού η σε απόμερους δρόμους ξεκάβλωνε όποτε γουστάρεις με την μηχανή...Αλλά λίγο υπομόνη ρε αγορίνα μου ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα γαμημένα τα χρόνια πού θα πανε

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Νεοσ Δισκοσ...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2005, 20:47
  2. Ο Νεοσ Προαστιακοσ
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 23:26
  3. Νεοσ Δορυφοροσ Στο Διαστημα....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ