Ε καλα μωρε και εσυ,μην το πετας...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όχι ρε πστ μου, πρέπει να το πετάξω τώρα ....
Αφου εχω καταλαβει οτι αλλαζεις μηχανακια σαν τις ταχυτητες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε καλα μωρε και εσυ,μην το πετας...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Αφου εχω καταλαβει οτι αλλαζεις μηχανακια σαν τις ταχυτητες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rota kai esy prin parei more agori moy..pas ekei k perneis oti na nai..Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
gia ta xt soy xo pei?
οριστε ρε,μεχρι και οι διαχειριστες μαζι μας ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Απλά γαμάει ...![]()
δεν το λεω για να δειξω οτι ειναι κακο μηχανακι,αλλα για τα αλογα που εχει και την δυναμη που βγαζει στο δρομο τα φρενα του και οι αναρτησεις του ειναι λιγες...
...σε σχεση με τα brembo και τις WP που φοραν τα ΚΤΜ.οποιος εχει οδηγησει τα τελευταια μοντελα ξερει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Απλά γαμάει ...
μμμμ ενδιαφερον,πρωτη φορα βλεπω αυτο το μηχανακι να το καβαλαει καποιος με κρανος και οχι με ραντακι τατου και γυαλι....
Θα συμφωνισω με ολους οσους λενε οτι ειναι κουραστικο, καθε φορα που καποιος ρωτα για μηχανη να πεφτουμε απανω του να τον συναιτησουμε σε σχεση με το νεαρο της ηλικιας και την εμπειρια του. Απο την αλλη σιγουρα καμια συμβουλη δεν παει χαμενη. Γι'αυτο λοιπον προτεινω να μπει καπου ενα στικι οπου θα συζητειται το θεμα αυτο ωστε να αποσυμφορισουμε ολα τα αλλα θρεντ.
Και μην τον ειδατε το Νικολα![]()
![]()
Τελικα το κερδισε το στοιχημα με το κολλητο του στο θρανιο
![]()
![]()
EIDES RE FILARAKI POSO ASFALES EINAI??Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
μμμμ ενδιαφερον,πρωτη φορα βλεπω αυτο το μηχανακι να το καβαλαει καποιος με κρανος και οχι με ραντακι τατου και γυαλι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EIDES RE FILARAKI POSO ASFALES EINAI??
:rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Απλά γαμάει ...
ναι ρε γαμωτο....
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
το μονο που μου την σπαει ειναι αυτο το μαραφετι που εμβολιζει τα πεζοδρομια απο κατω...ναι ρε το τελικο λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ρε γαμωτο....
pali kala poy to ftiaxane gia to dromo..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το μονο που μου την σπαει ειναι αυτο το μαραφετι που εμβολιζει τα πεζοδρομια απο κατω...ναι ρε το τελικο λεω...:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
to marafeti ayto omos..de spaei ama peseis..stoplai..de mirizei o synepibatis molis katebei kaysaeria...katanemei to baros kalytera..
kai to meionei kai to platos tis moto..san exipno moy fenete diladi..