Τωρα που καλοκαιριαζει πρεπει να κυκλοφορουμε με νεροπιστολα και οποια κανει συντριβανακια , την "εκτελουμε" επι τοπου.![]()
Τωρα που καλοκαιριαζει πρεπει να κυκλοφορουμε με νεροπιστολα και οποια κανει συντριβανακια , την "εκτελουμε" επι τοπου.![]()
Εν τω μεταξύ, ξέχασα να αναφέρω, ότι σε όλους τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα, κρατήσανε τα σήματα των ασφαλειών οι τροχονόμοι. Σε σχετική μου ερώτηση το πώς και το γιατί, μου είπαν να τους πάρω τη Δευτέρα, για να μου πουν αν θα τα κρατήσουν τα σήματα ή αν θα μας τα δώσουν μαζί με το δελτίο συμβάντος, γιατί δεν ήξεραν ακόμα αν θα σχηματιστεί δικογραφία.
Το να σας κρατήσουν τα σήματα είναι παντελώς παράτυπο εκ μέρους τους. Να πας και να το ζητήσεις. Το μόνο που μπορούν να κρατήσουν είναι τα στοιχεία των "θυμάτων" και των μαρτύρων σημειώνοντας τα στην αναφορά συμβάντος.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα και απο κανέναν εκτός και αν υπάρχει ένταλμα ή πράξη αυτόφωρου αδικήματος. για αυτό. Κακώς κάκιστα το δεχτήκατε. Απο την στιγμή που την συγκεκριμένη κυρία δεν την έχωσαν μέσα , τότε δεν υπάρχει και περίπτωση αυτόφωρου αδικήματος.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
και τί που είναι leasing;;Αρχικά δημιουργήθηκε από karapapam
Και το μπουρδέλο της κυρίας...ήταν με leasing οπότε στα @ρχίδι@ της!!!
Θα πληρώσει η ασφάλεια του leasing.
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
= αυτό πάει για ομολογία ανθρωποκτονίας εκ προ μελέτης ή εκ προθέσεως ή πως σκατά τα λένε ... αμέλεια πάντως δεν πάει ... Στο τοίχο να σε στήσουν :a66:![]()
Για την ακρίβεια πάει για:
"ανθρωποκτονία (ή σωματική βλάβη, αναλόγως) με ενδεχόμενο δόλο".
Το θέμα όμως είναι ότι η ατιμωρησία της κυρίας (ο θεός να την κάνει) την έχει κάνει εντελλώς ασύδοτη...
Πάλι καλά που την γλίτωσε με πλαστικά και μόνο.
+ 1Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το να σας κρατήσουν τα σήματα είναι παντελώς παράτυπο εκ μέρους τους. Να πας και να το ζητήσεις. Το μόνο που μπορούν να κρατήσουν είναι τα στοιχεία των "θυμάτων" και των μαρτύρων σημειώνοντας τα στην αναφορά συμβάντος.
Απλα δεν θαχει τρακαρισμενο αμαξι, ειναι κατι σαν να νοικιασει καποιος αμαξι κ να τους παρει σβαρνα ολους κ μετα να λεει τοχω νοικιασμενο στα τετοια μου.Αυτο καυχιοτανε αυτη .Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
και τί που είναι leasing;;
Θα πληρώσει η ασφάλεια του leasing.
Ρε δεν φτάνει που δεν ξέρει τι προκάλεσε είχε και το θράσος να το παίξει κινέζα....
Το θέμα με την ασφάλεια είναι ο κάθε οδηγός που οδηγεί το κάθε αμάξι ή μηχανή με ασφάλεια, να έχει δίπλωμα. Ακόμη και κλεμένο. Αρκεί να έχει δίπλωμα και όλα πάνε όπως πρέπει από πλευρά ασφάλειας και αποζημιώσεων.
Την κ@ριόλ@....![]()
![]()
πως δεν της έκανες τα μούτρα κιμά....
Να γιατί οι γυναίκες είναι πιο επικίνδυνες από τους άντρες. Σε κρίση δεν λογαριάζουν τίποτα...είναι ακόμη χειρότερες κι από άντρες που σκοτώνουν και παρατάνε το θύμα στο δρόμο....![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μια αλλη ερωτηση μια και ψιλοσχετικο το θεμα.αν καποιος τρακαρει και δεν εχει κλεισει χρονο στο διπλωμα(και βεβαια δεν ειναι στην ασφαλεια σαν νεος οδηγος),τι παιζεται εκει?καλυπτεται κανονικα ο αλλος?
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
jesus christ....γεμισαμε καριολες οδηγαρες..![]()
Τα νεότερα:
Σήμερα πέρασε εμπειρογνώμονας και ενέκρινε (αυτό έλειπε) όλες τις ζημιές.
Ακόμα και τις αμυχές.
Λογικά από Τετάρτη, θα το πάρω πάλι στα χέρια μου!!![]()
Ερώτηση: (μιας και δεν είμαι σίγουρος)
Από τη στιγμή που πέρασε εμπειρογνώμονας και τη φωτογράφησε εγώ μπορώ να ξεκινήσω να τη φτιάχνω ή θα πρέπει να ξαναπάρω στην ασφαλιστική για να πάρω ΟΚ?
Μην πετάξεις τα φθαρμένα ανταλακτικά, μπορεί να ζητήσουν να τα δούν μετά
καλύπτεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Μια αλλη ερωτηση μια και ψιλοσχετικο το θεμα.αν καποιος τρακαρει και δεν εχει κλεισει χρονο στο διπλωμα(και βεβαια δεν ειναι στην ασφαλεια σαν νεος οδηγος),τι παιζεται εκει?καλυπτεται κανονικα ο αλλος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
καλύπτεται![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.