Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 115

Θέμα: μία γνώμη από δικηγόρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Πας πως ειναι δυνατον να ξερει ποσο θορυβο κανει χωρις μετρηση?!
    Δλδ εγω αμα εχω χειροποιητη εξατμιση που γκρεμιζει τοιχο και εχει και σιγαστηρα ειμαι οκ επειδη στο ματι φαινεται με σιγαστηρα?!
    Κ ξαναλεω,που ξερει ο ζητας απο εξατμισεις και μπορει να αποφανθει αν εχει ή οχι σιγαστηρα?
    Εμενα μπορει να τον εχει εσωτερικα...

Εγω,χωρις να ειμαι ειδικος,πιστευω οτι χωρις μετρηση απο ειδικο οργανο με τηρουμενες ολες τις αλλες παραμετρους ΔΕΝ μπορει να σε γραψει!!!!!
    Κ αν το κανει,δεν την υπογραφεις και του λες να την βαλει εκει που ξερει...

Το λές εσύ και εγώ δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί εάν πρόσεξες σου ζητάει και ΑΦΜ σου φαντάζεσαι για πιό λόγο, αν και χωρίς αυτό με τα στοιχεία σου το βρήσκουν.
    Επείσης νομίζω οτι πλέον δεν υπάρχει και δικαστήριο που πήγαινες παλαιότερα και το πάλευες.
    Οπότε υπογράφεις δεν υπογράφεις ξέρει δεν ξέρει ο ζητάς απο εξατμήσεις πληρώνεις.
    Και δεν χρειάζεται να ξέρει και τίποτα επί της ουσίας.
    Τα εργοστάσια δεν είναι χαζά να βάλουν εξατμήσεις πιό ήσυχες από ότι χρειάζεται για να περάσουν προδιαγραφές και να κόψουν άλογα.
    Αυτονόητο είναι λοιπόν οτι οτιδήποτε aftermarket κάνει έστω και λίγο παραπάνω θόρυβο απο το μαμισιο είναι παράνομο.
    Πόσο λοιπόν που οι μισές εξατμήσεις που πουλιούνται είναι μόνο για αγώνες και το γράφουν κιόλας.
    Οπότε μην την πολυψάχνουμε με τα όργανα γιατί εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ και μπορεί να μείνεις χωρίς μηχανάκι αν δεν καταφέρεις να το περάσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εγώ δεν κατάλαβα κάτι....

ήταν ξετάπωτο ή όχι ???

Γιατί νόμιμα επίπεδα θορύβου χωρίς σιγαστήρα ή τάπες δεν υπάρχουν...
    η εξάτμιση έχει αλλαχτεί λόγο πτώσης και καταστροφής της προηγούμενης..λόγο πιο φτηνής λύσης επέλεξα χειροποίητη και όχι δεν έχω πειράξει τπτ πάνω της..βέβαια απο τότε που τοποθετήθηκε μέχρι τώρα έχει αλλάξει ο θόρυβος αλλά δεν έχω βγάλει ούτε σιγαστήρα από πάνω ούτε τπτ.(αν και δεν νομίζω να έχει τουλάχιστον "εξωτερικό").Η μηχανή είναι ένα yzf-r125 με race tech εξάτμηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μην μπερδευεστε με την υπογραφη και την παραλαβη της κλησης.

αν δεν υπογραψεις και δεν παραλαβεις την κληση σημαινει οτι θα σου ερθει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσο της κλησης στην εφορια.
    δεν πας δικαστηριο.
    ουτε εχεις το δικαιωμα ενστασης και παρουσιασης ελαφρυντικων στον διοικητη.

τα εχουν κανει ετσι ωστε να ειναι καθαρα εισπρακτικα τα μετρα.

π.χ.
    με γραφουν εμενα για κοκκινο 700€ κ.λ.π.

αν δεν υπογραψω και δεν παραλαβω την κληση δεν μπορω να παω στον διοικητη του τμηματος και να δικαιολογηθω οτι γεννουσε η γυναικα μου και επρεπε να περασω ενα ελεγχομενο κοκκινο.

επισης απο την στιγμη που δεν εχω την κληση στα χερια μου δεν μπορω να παω να την πληρωσω στο πρωτο 10ημερο για να γλιτωσω τα μισα χρηματα.

ετσι σου ερχεται το προστιμο μεσα απο την εφορια στο ακεραιο του ποσο.
    αν θες φυσικα κανεις μηνυση στα οργανα κλπ,κλπ...αλλα στο δικαστηριο που θα γινει μετα απο 2-3 χρονια το πιθανοτερο ειναι να πιστεψουν αυτους καθως αλληλοϋποστηριζονται και ειναι συνηθως ανω των 2 ατομων. και φυσικα ειναι "οργανα" μη χεσω.

δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.

το μονο που μπορεις να κανεις και "καπως" να γλιτωσεις, ειναι να υπογραψεις και να παραλαβεις την κληση και μετα να πας στο εκαστοτε τμημα,αν υποβαλεις ενσταση για την κληση και να ακολουθησει ακροαση απο τον διοικητη του τμηματος.

και αυτος ως αλλος δικαστης θα κρινει αν στην εριξαν κανονικα ή οχι. @@ δλδ αφου ειναι συνηθως αδυνατο να αμφισβητησει συναδελφους του.

το πιο πιθανο (αν εχει κεφια εκεινη την μερα) ειναι να παρεις τιποτα πινακιδες, διπλωμα κλπ, αφου πας με πληρωμενη την κληση και του την δειξεις.

με λιγα λογια ...

Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    φτιαξαμε και αστυνομια με Γερμανικες προδιαγραφες....πληρωνουμε ασφαλειες σε τιμες Βελγιου...(και καλυψεις Ρουμανιας...) εχουμε διοδια Ελβετιας και δρομους Αζερμπα'ι'τζαν......

ειμαστε ΜεγαλοΠιασμενοι τελικα :a31:
    Accipere quam facere praestat injuriam

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Κοιτα να δεις να ξεκαθαρίσω οτι εγω συμπάσχω μαζι σου και ηθικά πιστευω οτι εχεις δικιο.

Απο κει και περα το θεμα που εθεσες και επιχειρηματολογία σου εχουν σαν δεδομενο οτι με μετριση με ντεσιμπελομετρο θα βρεις το δικιο σου...

Αμφιβάλω...

Η εξάτμιση σου (και η δικια μου χωρις τις ταπες πανω...για να μη νομιζεις οτι ειμαι αναμάρτητος...) ΔΕΝ ειναι πιστοποιημένη για χρήση δρομου οπως του ειπες στο τμημα

Το επιχείρημα οτι πωλείται στο εμποριο ελεύθερα δεν ευσταθεί. Αν ψαξεις στη συσκευασία της εξάτμιση σου κατα 99% αναφέρει κάπου οτι προορίζεται για αγωνιστική χρηση και οχι για χρηση δρομου

Αν εχει πιστοποίηση για χρηση δρομου εχει και τα αναλογα έγγραφα μεσα (πιστοποιημένα απο την ευρωπαϊκή ενωση) και τις περισσότερες φορες και σφραγιδα ΠΑΝΩ στην εξάτμιση σου με τον αριθμό έγκρισης

99% των αφτερμαρκετ εξατμίσεων ΔΕΝ εχουν τετοια εγγραφα και πιστοποίηση

Επαναλαμβάνω οτι και εγω ειμαι υπερ των ελεύθερων εξατμίσεων αλλα ΤΥΠΙΚΑ δεν εχεις το δικιο με το μερος σου κατα πασα πιθανότητα... γιαυτο θα προσπαθουσα να τους παω με το καλο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    φτιαξαμε και αστυνομια με Γερμανικες προδιαγραφες....πληρωνουμε ασφαλειες σε τιμες Βελγιου...(και καλυψεις Ρουμανιας...) εχουμε διοδια Ελβετιας και δρομους Αζερμπα'ι'τζαν......

ειμαστε ΜεγαλοΠιασμενοι τελικα :a31:
    για κυκολοφορισε εσυ με ελευθερη εξατμιση στη Γερμανια και μετα μιλα...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    μην μπερδευεστε με την υπογραφη και την παραλαβη της κλησης.

.................................

κάνεις ένα λάθος! Αν δεν υπογράψεις οφείλουν να σε ενημερώσουν! Αν δεν υπογράψεις θεωρήται ότι δεν δεχεσαι τα γραφόμενα!

Μετά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή!

Θα πρέπει να σε ενημερώσουν εγγράφως στο σπίτι και να περιμένουν να περάσεις από το εκάστωτε τμήμα για να λυθεί το θέμα!

Για παραβάσεις του ΚΟΚ πλήν του άρθρου 34 και του Άρθρου 4 (κάποιες παραγράφους αυτού) χρειάζεται η υποργαφή του παραβάτη. Αλλιώς φαίνεται σαν να είναι αυθαίρετα τα στοιχεία αφού για οποιονδήποτε έλεγχο θα πρέπει να είσαι παρόν.

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Κοιτα να δεις να ξεκαθαρίσω οτι εγω συμπάσχω μαζι σου και ηθικά πιστευω οτι εχεις δικιο.

Απο κει και περα το θεμα που εθεσες και επιχειρηματολογία σου εχουν σαν δεδομενο οτι με μετριση με ντεσιμπελομετρο θα βρεις το δικιο σου...

Αμφιβάλω...

Η εξάτμιση σου (και η δικια μου για να μη νομιζεις οτι ειμαι αναμάρτητος...) ΔΕΝ ειναι πιστοποιημένη για χρήση δρομου οπως του ειπες στο τμημα

Το επιχείρημα οτι πωλείται στο εμποριο ελεύθερα δεν ευσταθεί. Αν ψαξεις στη συσκευασία της εξάτμιση σου κατα 99% αναφέρει κάπου οτι προορίζεται για αγωνιστική χρηση και οχι για χρηση δρομου

Αν εχει πιστοποίηση για χρηση δρομου εχει και τα κατάδηλα έγγραφα μεσα (πιστοποιημένα απο την ευρωπαϊκή ενωση) και τις περισσότερες φορες και σφραγιδα ΠΑΝΩ στην εξάτμιση σου με τον αριθμό έγκρισης

Επαναλαμβάνω οτι και εγω ειμαι υπερ των ελεύθερων εξατμίσεων αλλα ΤΥΠΙΚΑ δεν εχει το δικιο με το μερος σου κατα πασα πιθανότητα... γιαυτο θα προσπαθουσα να τους παω με το καλο....

Ακόμα και νόμιμη να είναι η εξάτμηση ο θόρυβος δεν έχει να κάνει μόνο με αυτή.
    Aftermarket φιλτρα ξερύθμιστες βαλβίδες χαλαρές καδένες και οποιοσδήποτε μηχανικός θόρυβος επηρεάζει στην μέτρηση.

Μη σκας για την υπογραφη της κλισης. Ειναι το λιγοτερο.
    Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι μια ενσταση -γραπτως εννοειται-( εντος 3 ημερων απο την βεβαιωση της παραβασης) οπου χωρις πολλες σαλτες και περιττα λογια θα αναφερεις οτι η κλιση βεβαιωθηκε χωρις να υπαρχει αρμοδιο συνεργειο να κανει μετρηση και αρα ο λογος για τον οποιο σου βεβαιωσαν παραβαση δεν ειναι βασιμος.

Περιμενεις το αποτελεσμα της οπου 90/100 θα σε δικαιωσει, διοτι στα λογια μπορουν πολλα να γινουν αλλα τελικα , αν ειναι αβασιμη η βεβαιωση μπορεινα βρουν το μπελα τους.

Αν παρολα αυτα η ενσταση σου δε γινει δεκτη, παιρνεις την απαντηση, (αν στη δωσουν γραπτως εχει καλως αν οχι τοσο το καλυτερο για σενα) και γραφεις ενα γραμματακι στο Συνηγορο του Πολιτη οπου αναφερεις

α) Το γεγονος δηλ βεβαιωση κλισης χωρις συνεργειο μετρησης πραγμα που αντιβαινει στον ΚΟΚ και
    β) Αρνηση γραπτης απαντησης στην ενσταση σου.

Αφου το στειλεις στον ΣτΠ, μετα απο κανα δυο βδομαδες θα σου τηλεφωνησει καποιος απο τον Συνηγορο για λεπτομερειες , και σε κανα τριμηνο λαμβανεις απο την Τροχαια την αποδοχη της ενστασης ( συνηθως βρισκουν ενα γελοιο λογο πχ για λογους επιεικειας ) .

Τωρα πως θα παρεις πισω το μηχανακι σου δε μπορω να σου πω αλλα το βασικοτερο ειναι να μη χασεις το 3ημερο για την ενσταση

Ελπιζω να σε βοηθησα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Αν εχει πιστοποίηση για χρηση δρομου εχει και τα αναλογα έγγραφα μεσα (πιστοποιημένα απο την ευρωπαϊκή ενωση) και τις περισσότερες φορες και σφραγιδα ΠΑΝΩ στην εξάτμιση σου με τον αριθμό έγκρισης

Το ποσοστό που αναφέρεις είναι πολύ ψηλό. Υπάρχουν άπειρες aftermarket που είναι street legal. Οι leo Vince που έχω στο tuono μου έχουν όλες τις εγκρίσεις από ΕΕ, αλλά παρόλα αυτά κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο απ΄τις μαμά.

Δεν έχω ιδέα πως έχουν πάρει έγκριση, και αναρωτιέμαι αν τυχόν μπλέξω σε κάτι παρόμοιο πως θα εξηγήσω ότι είναι νόμιμες (έχω τις τάπες πάνω, γιατί ξετάπωτες είναι )
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το ποσοστό που αναφέρεις είναι πολύ ψηλό. Υπάρχουν άπειρες aftermarket που είναι street legal. Οι leo Vince που έχω στο tuono μου έχουν όλες τις εγκρίσεις από ΕΕ, αλλά παρόλα αυτά κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο απ΄τις μαμά.

Δεν έχω ιδέα πως έχουν πάρει έγκριση, και αναρωτιέμαι αν τυχόν μπλέξω σε κάτι παρόμοιο πως θα εξηγήσω ότι είναι νόμιμες (έχω τις τάπες πάνω, γιατί ξετάπωτες είναι )
    ok το νουμερο 99% ειναι αυθαίρετο αλλα πιστοποιημένες εξατμίσεις ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΑ δυσκολα βρισκεις στο εμποριο εξου και το υπερβολικό μου νουμερο αλλα δε νομιζω να ειναι μακρια απο τη πραγματικότητα

μπορεις να αποδείξεις οτι ειναι νομιμες αν δειξεις τα εγγραφα που συνοδευαν την εξάτμιση στην συσκευασία(δες αν υπάρχουν on-line στο site του κατασκευαστή)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    .................

π.χ.
    με γραφουν εμενα για κοκκινο 700€ κ.λ.π.
    ....................
    σιγα το νεο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

η κλήση:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img017.jpg 
Προβολές:	280 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	165914

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σε αυτά τα χαρτιά υπάρχουν σχηματάκια με διαστάσεις του τελικού διατομές σωλήνων κλπ.
    Εάν ναι έχεις ελέγξει εάν αυτές ανταποκρίνονται στην εξάτμηση που φοράς?
    Γιατί και εγώ έχω πιστοποιητικά και χαρτιά και παραπάνω θόρυβο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σιγα το νεο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτο ειναι παλιο...
    πιστεψε με..

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απλα μια γνωμη...
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 18:19
  2. Μια γνώμη για παντελόνια;
    από The Martian στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 23:18