Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πας πως ειναι δυνατον να ξερει ποσο θορυβο κανει χωρις μετρηση?!
Δλδ εγω αμα εχω χειροποιητη εξατμιση που γκρεμιζει τοιχο και εχει και σιγαστηρα ειμαι οκ επειδη στο ματι φαινεται με σιγαστηρα?!
Κ ξαναλεω,που ξερει ο ζητας απο εξατμισεις και μπορει να αποφανθει αν εχει ή οχι σιγαστηρα?
Εμενα μπορει να τον εχει εσωτερικα...![]()
Εγω,χωρις να ειμαι ειδικος,πιστευω οτι χωρις μετρηση απο ειδικο οργανο με τηρουμενες ολες τις αλλες παραμετρους ΔΕΝ μπορει να σε γραψει!!!!!
Κ αν το κανει,δεν την υπογραφεις και του λες να την βαλει εκει που ξερει...![]()
![]()
![]()
Το λές εσύ και εγώ δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί εάν πρόσεξες σου ζητάει και ΑΦΜ σουφαντάζεσαι για πιό λόγο, αν και χωρίς αυτό με τα στοιχεία σου το βρήσκουν.
Επείσης νομίζω οτι πλέον δεν υπάρχει και δικαστήριο που πήγαινες παλαιότερα και το πάλευες.
Οπότε υπογράφεις δεν υπογράφεις ξέρει δεν ξέρει ο ζητάς απο εξατμήσεις πληρώνεις.
Και δεν χρειάζεται να ξέρει και τίποτα επί της ουσίας.
Τα εργοστάσια δεν είναι χαζά να βάλουν εξατμήσεις πιό ήσυχες από ότι χρειάζεται για να περάσουν προδιαγραφές και να κόψουν άλογα.
Αυτονόητο είναι λοιπόν οτι οτιδήποτε aftermarket κάνει έστω και λίγο παραπάνω θόρυβο απο το μαμισιο είναι παράνομο.
Πόσο λοιπόν που οι μισές εξατμήσεις που πουλιούνται είναι μόνο για αγώνες και το γράφουν κιόλας.
Οπότε μην την πολυψάχνουμε με τα όργανα γιατί εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ και μπορεί να μείνεις χωρίς μηχανάκι αν δεν καταφέρεις να το περάσεις.