Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 120

Θέμα: Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    σκεφτομαι....σκεφτομαι....
    Accipere quam facere praestat injuriam

mh to skeutesai... -10% mono sou zhthsa.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Γιατί δε σκέφτεσαι και το στυλ της γνωστής αποθήκης στην Ηλιούπολη που εμπορεύεται μόνο γνωστές μάρκες (Dainesse, alpinestars, shoei, acrapovic) και τα φέρνει μόνος του από Ιταλία σε πάρα πολύ καλές τιμές (περίπου 25% φθηνότερα από τα άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα, ηλεκτρονικά ή μη). Μπορείς να έχεις και άλλες μάρκες αλλά όπως ξέρεις το μεγαλύτερο ποσοστό αγοραστών θέλει να φαίνεται το σηματάκι της γνωστής και in μάρκας.
    Καλή τύχη ότι και να κάνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
    Γιατί δε σκέφτεσαι και το στυλ της γνωστής αποθήκης στην Ηλιούπολη που εμπορεύεται μόνο γνωστές μάρκες (Dainesse, alpinestars, shoei, acrapovic) και τα φέρνει μόνος του από Ιταλία σε πάρα πολύ καλές τιμές (περίπου 25% φθηνότερα από τα άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα, ηλεκτρονικά ή μη). Μπορείς να έχεις και άλλες μάρκες αλλά όπως ξέρεις το μεγαλύτερο ποσοστό αγοραστών θέλει να φαίνεται το σηματάκι της γνωστής και in μάρκας.
    +250
    If you gonna die...

... die with your boots on

Αρχικά δημιουργήθηκε από @ggelos
    +250

ΑΠΟΘΗΚΗ? μονο οι "ψαγμενοι" καθονται και αναζητουν τετοιες φασεις...αυτοι που την βρισκουν με τις φιρμες , γνωμη μου παντα, δεν κανουν ερευνα αγορας...βλεπουν την φιρμα στη βιτρινα και την τσιμπανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΑΠΟΘΗΚΗ? μονο οι "ψαγμενοι" καθονται και αναζητουν τετοιες φασεις...αυτοι που την βρισκουν με τις φιρμες , γνωμη μου παντα, δεν κανουν ερευνα αγορας...βλεπουν την φιρμα στη βιτρινα και την τσιμπανε...
    Ισχυει, αλλα, αν έχεις τιμές αποθήκης και απλά ταμπέλες όπου θα πωλούνται συγκεκριμένες μάρκες?
    Και μην ξεχνάς...η καλύτερη διαδήμηση είναι από στόμα σε στόμα...
    If you gonna die...

... die with your boots on

FFWD Το avatar του/της DimST
    Φίλε svx... είμαι απ’αυτούς που τόλμησαν πρίν λιγότερο απο 2 χρόνια και έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα και... αυτό που μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα είναι πως τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα - Φαντάζομαι βέβαια αυτό πως το γνωρίζεις.

Δές τι απο τα παρακάτω έχεις (ή πρέπει να έχεις ιδανικά) για κατάστημα λιανικής και εισαγωγή:

1. Να μπορείς να εξασφαλίσεις το άνοιγμα του καταστήματος και τα έξοδα του για έναν χρόνο το λιγότερο, χωρίς να κέρδη.
    2. Δικό σου σπίτι
    3. Κάποιο παράλληλο εισόδημα (ενοίκιο ας πούμε) που να μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό.
    4. Καλές άκρες, επαφές, γνωριμίες, με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που είναι ήδη στο χώρο και θα σε βοηθήσουν στη πράξη. Τα πράγματα είναι απείρως πιο απλά όταν είμαστε αγοραστές. Όταν έρθεις απο την άλλη μεριά η εμπειρία των ανθρώπων που έχουν ήδη φάει τα μούτρα τους είναι πολύτιμη και ανοίγει τα μάτια.

Ακούγεται απλό στα λόγια το... ‘Δε με νοιάζει πόσα θα βγάζω αρκεί να κάνω το γούστο μου...‘ Αλλα.

Όταν δε θα μπορείς να κάνεις εσύ το γούστο σου μια και δε θα φτάνουν για το δικό σου μηχανάκι.
    Όταν θα δουλεύεις σερί όλη τη βδομάδα και τα σαββατοκύριακα για να βγεί δουλειά χωρίς να είναι και πολύ σίγουρο το αποτέλεσμα...
    Όταν θα φάς λάσπη επειδή χαλάς τη πιάτσα
    Όταν δε θα έχεις χρόνο ούτε να πάς για έναν καφέ με τη γυναίκα σου

Tότε μάλλον θα είναι αργά να το πάρεις πίσω...

Αν πραγματικά θές να μπλέξεις το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι, προσπάθησε να μαζέψεις ένα κεφάλαιο για την αποθήκη σου ανεξάρτητα απο τα έξοδα του καταστήματος, το στήσιμο που δε πρέπει να ξεχνάς και τα δικά σου.
    Μπλέξε όσο λιγότερο μπορείς με τράπεζες αρχικά, παίξε οικονομικά μέχρι εκεί που μπορείς.
    Επικεντρώσου σε έναν τομέα που θεωρείς πως θα σε κρατήσει και θα κάνεις τη διαφορά, μη μπερδέψεις τι μπορείς να βρείς φθηνά (αρα και να πουλήσεις) με το τι αντέχεις να φέρεις, αν τα βάλεις κάτω με νούμερα θα δείς την ωμή αλήθεια, αυτό μη το ξεχνάς ποτέ.

Ο λογιστής είναι φίλος σου και αν είναι καλός θα σε γλιτώσει απο τη καταστροφή, ψάξου πρίν εμπιστευθείς το μαγαζί σου σε αυτόν... εδώ μετράει και η εμπειρία που θα ‘κλέψεις‘ και απο κάποιον συνεργάτη - φίλο του χώρου, η ατομική επιχείρηση έχει πολλές παγίδες και στατιστικά η εποχή είναι άσχημη για οποιοδήποτε άνοιγμα.
    Μη βασίσεις το άνοιγμα του μαγαζιού στη λογική του θα γλιτώσω τελωνείο οπότε θα πουλήσω πιο φθηνά, πάντα παίζεις με το worst case senario γιατί πάντα σου χτυπά τη πόρτα, δουλειά πας να κάνεις όχι αρπαχτή.

Αν θεωρείς πως αντέχεις όλο το πακέτο και καλύπτεις κάποια (γιατί όλα αποκλείετε) απο τα παραπάνω προχώρα, για ό,τι χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Φίλε svx... είμαι απ’αυτούς που τόλμησαν πρίν λιγότερο απο 2 χρόνια και έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα και... αυτό που μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα είναι πως τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα - Φαντάζομαι βέβαια αυτό πως το γνωρίζεις.

Δές τι απο τα παρακάτω έχεις (ή πρέπει να έχεις ιδανικά) για κατάστημα λιανικής και εισαγωγή:

1. Να μπορείς να εξασφαλίσεις το άνοιγμα του καταστήματος και τα έξοδα του για έναν χρόνο το λιγότερο, χωρίς να κέρδη.
    2. Δικό σου σπίτι
    3. Κάποιο παράλληλο εισόδημα (ενοίκιο ας πούμε) που να μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό.
    4. Καλές άκρες, επαφές, γνωριμίες, με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που είναι ήδη στο χώρο και θα σε βοηθήσουν στη πράξη. Τα πράγματα είναι απείρως πιο απλά όταν είμαστε αγοραστές. Όταν έρθεις απο την άλλη μεριά η εμπειρία των ανθρώπων που έχουν ήδη φάει τα μούτρα τους είναι πολύτιμη και ανοίγει τα μάτια.

Ακούγεται απλό στα λόγια το... ‘Δε με νοιάζει πόσα θα βγάζω αρκεί να κάνω το γούστο μου...‘ Αλλα.

Όταν δε θα μπορείς να κάνεις εσύ το γούστο σου μια και δε θα φτάνουν για το δικό σου μηχανάκι.
    Όταν θα δουλεύεις σερί όλη τη βδομάδα και τα σαββατοκύριακα για να βγεί δουλειά χωρίς να είναι και πολύ σίγουρο το αποτέλεσμα...

Αν πραγματικά θές να μπλέξεις το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι, προσπάθησε να μαζέψεις ένα κεφάλαιο για την αποθήκη σου ανεξάρτητα απο τα έξοδα του καταστήματος, το στήσιμο που δε πρέπει να ξεχνάς και τα δικά σου.
    Μπλέξε όσο λιγότερο μπορείς με τράπεζες αρχικά, παίξε οικονομικά μέχρι εκεί που μπορείς.
    Επικεντρώσου σε έναν τομέα που θεωρείς πως θα σε κρατήσει και θα κάνεις τη διαφορά, μη μπερδέψεις τι μπορείς να βρείς φθηνά (αρα και να πουλήσεις) με το τι αντέχεις να φέρεις, αν τα βάλεις κάτω με νούμερα θα δείς την ωμή αλήθεια, αυτό μη το ξεχνάς ποτέ.

Ο λογιστής είναι φίλος σου και αν είναι καλός θα σε γλιτώσει απο τη καταστροφή, ψάξου πρίν εμπιστευθείς το μαγαζί σου σε αυτόν... εδώ μετράει και η εμπειρία που θα ‘κλέψεις‘ και απο κάποιον συνεργάτη - φίλο του χώρου, η ατομική επιχείρηση έχει πολλές παγίδες και στατιστικά η εποχή είναι άσχημη για οποιοδήποτε άνοιγμα.
    Μη βασίσεις το άνοιγμα του μαγαζιού στη λογική του θα γλιτώσω τελωνείο οπότε θα πουλήσω πιο φθηνά, πάντα παίζεις με το worst case senario γιατί πάντα σου χτυπά τη πόρτα, δουλειά πας να κάνεις όχι αρπαχτή.

Αν θεωρείς πως αντέχεις όλο το πακέτο και καλύπτεις κάποια (γιατί όλα αποκλείετε) απο τα παραπάνω προχώρα, για ό,τι χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου
    +1000000000000000000000000000000000000000
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter

2. Δικό σου σπίτι.....
    ....για ό,τι χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου
    Η θλιβερή ελληνική (εμπορική) πραγματικότητα μεσα σε 10 γραμμες...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας .... πολλα απο αυτα που διαβασα με βαλαν σε σκεψεις...

ειπα να την κανω για αποθηκη .... και E- shop φαση αλλα δεν θελω απο τσιγγουνια και μονο να μην πιασει ...

εξαλλου μιλαμε για μεγαλο κοινο 300000 κοσμο και απο το να δινω 300-400 ευρω ενοικιο σε αποθηκη προτιμω να τα δωσω σε μαγαζι-Βιτρινα και να φαινεεται το μαγαζι(απο μονο του διαφημιση δλδ)

τωρα για τα αλλα που λετε εχω εξασφαλισει κεφαλαιο απλα ελπιζω σε μια επιδοτηση του υψους 15-18000 για να ειμαι ξεγνοιαστος απο πλευρας ενοικιου και να μην μου περιοριζει το "Στοκαρισμα"

θα ειμαι εδω για περισσοτερα νεα

paidiaaaa??? apo anaksiopistes plhtofories anoikse to e-shop

www.svx.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    paidiaaaa??? apo anaksiopistes plhtofories anoikse to e-shop

www.svx.gr
    πες κι αλλα ...

Σ'ΕΧΩ εγω ΜΙΑ φορεσια για ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...ΜΟΥΡΛΙΑ ...!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	450racingleathers.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	62,9 KB 
ID:	166410

xaaxxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    πες κι αλλα ...

Σ'ΕΧΩ εγω ΜΙΑ φορεσια για ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...ΜΟΥΡΛΙΑ ...!

Τη θέλω με αυτοκόλλητο βαρβατίλα pet shop boys..

Racefit Growler...τελος!!

2. Δικό σου σπίτι

+10000000

επειδη κ γω εχω μαγαζι(ασχετο με μοτο) ΜΗΝ το ανοιξεις με τον τροπο που σκεφτεσαι(βιτρινα οπως λες)...μετρα....

1)εφορια
    2)τεβε
    3)ενοικιο
    4)δεη
    5)ικα-μισθος υπαλληλου(μην μου πεις οτι δεν θα χρειαστεις γιατι δεν μπορεις να τα κανεις ΟΟΟΛΑ μονος σου-εξωτερ.δουλειες,πακεταρισματα-ξεπακεταρισματα κτλ-)εκτος κ αν συμμετεχει συγγενικο σου προσωπο...
    6)να σου πω τωρα το βασικοτερο ολων........?

ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!! να ερχεται η ρημαδομερα τελος μηνα κ να μην εχεις συμπληρωσει τα λεφτα για το τεβε,ή τη δεη ή το ενα ή το αλλο....

λοιποοοον.....αν τελικα κανεις την κινηση αυτη καντη ως e-shop ή ακομη καλυτερα οπως ειπε καποιος αλλος ως e-bay store....ψαξου κ ενημερωσου......
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΤΑ Μ***ΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΕΦΟΡΙΑ,ΤΕΒΕ ΚΤΛ"

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 17:36
  2. Να κανω το xr supermotard
    από Vasilis_250r στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 13:11
  3. Ηλεκτρικά Dt-200 πώς να κάνω το τρικ?
    από johnpan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 05:52
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2008, 23:16
  5. Παιδια τι να κανω με το κρανος;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε