Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 120

Θέμα: Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

ειμαι σε υπαρξιακες αναζητησεις τελευταια..... ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ (target group ντε..!)

σκεφτομαι να μετατρεψω τις γνωσεις και την διορατικοτητα στον χωρο του εξοπλισμου , στον χωρο της μοτοσυκλετας , σε επαγγελμα .....

μιλαω για Κεντρικη Ελλαδα ( πραγμα που ειναι καλο για συνεργασια με Β.Ελλαδα & Αθηνα )

αυτη την στιγμη υπαρχουν 3 καταστηματα αμιγως εξοπλισμου..... και παιρνουν μεριδιο απο αγορα 300-400χιλιαδων κατοικων

μιλαω βεβαια για προ'ι'οντα που ΔΕΝ εχουν αντιπροσωπευση στην ευρυτερη περιφερεια (και μερικα στην Ελλαδα γενικοτερα)

ειμαι σε αναζητηση καταστηματος και συμψηφιζω ολα τα αλλα "καλα" οπως ΤΕΒΕ , εφορια , τελη, κλπ κλπ

αλλη παραμετρος ειναι πως πιθανοτατα να παιξει επιδοτηση 15-18000 ευρω που θα αφησει το υπολοιπο κεφαλαιο που εχω διαθεσιμο για να "στοκαρω"

ΛΟΙΠΟΝ? θα πρεπε ενας μοτοσυκλετιστης με την εμπειρια ως πελατης μονο να κανει την κινηση? 'Η θα μας φανε οι αλυσιδες και οι πολυεθνικες?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    αλλη παραμετρος ειναι πως πιθανοτατα να παιξει επιδοτηση 15-18000 ευρω που θα αφησει το υπολοιπο κεφαλαιο που εχω διαθεσιμο για να "στοκαρω"
    επιδότηση απο που?

σχεδόν το σύνολο των προγραμμάτων επιχορηγήσεων σου δίνουν σεβαστό μέρος της επιδότησης που δικαιούσε ΑΦΟΥ ολοκληρώσεις το στήσιμο της επιχείρισης και ΑΝ δεν υπάρξουν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις με την πιστοποίηση ολοκλήρωσης του έργου.

καλο θα είναι να μην υπολογίζεις σε αυτά τα χρήματα αρχικά, που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα πρέπει να το έχεις εξασφαλίσει απο πριν για να κινηθείς...

έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις επιχειρηματιών που τα λεφτά τα πήραν 1 ή και 2 χρόνια μετα ...

Re: Re: Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    επιδότηση απο που?

σχεδόν το σύνολο των προγραμμάτων επιχορηγήσεων σου δίνουν σεβαστό μέρος της επιδότησης που δικαιούσε ΑΦΟΥ ολοκληρώσεις το στήσιμο της επιχείρισης και ΑΝ δεν υπάρξουν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις με την πιστοποίηση ολοκλήρωσης του έργου.

καλο θα είναι να μην υπολογίζεις σε αυτά τα χρήματα αρχικά, που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα πρέπει να το έχεις εξασφαλίσει απο πριν για να κινηθείς...

έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις επιχειρηματιών που τα λεφτά τα πήραν 1 ή και 2 χρόνια μετα ...
    το ξερω ...ειναι σε 6μηνιαιες δοσεις...το σκεφτομαι απλα σαν "τσονταρισμα" στο ενοικιο ...ΔΕν στηριζομαι καθολου σε αυτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Φιλε SVX, μακάρι να τα καταφέρεις...

Μην ξεχνάς ότι στα περισσότερα καταστήματα με είδη μηχανης οι καταστηματάρχες ή οι υπάλληλοι είναι μηχανόβιοι και σε εξηπηρετούν με την δίτροχη εμπειρία τους.

Γνωμη μου είναι να το κάνεις, είναι κάτι που το γουστάρεις και έχεις γνώση στο αντικείμενο

If you gonna die...

... die with your boots on

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Re: Re: Να Κανω Το Hobby Επαγγελμα....? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    επιδότηση απο που?

Γιάννη, η επιδότηση του ΟΑΕΔ για νέους επιχειρηματίες σου δίνει τα χρήματα σε 3 δόσεις των 5000.
    Αν διαβάσεις την προκήρυξη το λέει σαφώς, αλλά και φίλοι έχουν την εμπειρία.

Πρόταση μου, δες πως το έχει κάνει πχ ο Bills Rebuilts που πουλάει πολλά προϊόντα σε τιμές Αμερικής.
    Αν το ψάξεις με το κλασικό όρο εμπόριο εδώ & αγοράζεις από επίσημο αντιπρόσωπο και μεταπουλάς τότε οι τιμές σου θα είναι όσο ψηλές τις βλέπεις γενικά στα εδώ καταστήματα.

Επίσης παίξε με εταιρίες οι οποίες ακόμα δεν είναι πολύ γνωστές στην Ελλάδα. Πλέον ο καθένας μπορεί να κάνει μια εισαγωγή

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Επίσης παίξε με εταιρίες οι οποίες ακόμα δεν είναι πολύ γνωστές στην Ελλάδα. Πλέον ο καθένας μπορεί να κάνει μια εισαγωγή
    εχω την εντυπωση πως στην ελλαδα οτι δεν ειναι γνωστο δεν πουλαει
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κατι θα κανουμε ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smallbendacorner.jpg 
Προβολές:	2072 
Μέγεθος:	49,2 KB 
ID:	165992

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχω την εντυπωση πως στην ελλαδα οτι δεν ειναι γνωστο δεν πουλαει
    Γενικά διαφωνώ, είναι θέμα πως θα το πασάρεις

Γενικά διαφωνώ, είναι θέμα πως θα το πασάρεις
    ετσι λεω κι εγω ... παει το γουρουνι στο σακι που ηταν καποτε....ο κοσμος ψαχνεται...

για κατι καινουριο ..... και διαφορετικο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rockhard-hustler_m.jpg 
Προβολές:	2063 
Μέγεθος:	29,4 KB 
ID:	165993

ετσι λεω κι εγω ... παει το γουρουνι στο σακι που ηταν καποτε....ο κοσμος ψαχνεται...
    για κατι καινουριο ..... και διαφορετικο...
    και γω το κανω, ηδη εχω κρανος(και ακριβο) που δεν ειναι εμπορικο στην ελλαδα.

αλλα για τη majority δυστηχως δεν νομιζω..

ισως αν εχεις εξαιρετικα χαμηλες τιμες και φυσικα καλη ποιοτητα στην αρχη και για αρκετο διαστημα να γινει δουλεια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Πρόταση μου, δες πως το έχει κάνει πχ ο B***s Rebuilts που πουλάει πολλά προϊόντα σε τιμές Αμερικής.
    Αν το ψάξεις με το κλασικό όρο εμπόριο εδώ & αγοράζεις από επίσημο αντιπρόσωπο και μεταπουλάς τότε οι τιμές σου θα είναι όσο ψηλές τις βλέπεις γενικά στα εδώ καταστήματα.

Κάτι μου λέει ότι ο B***s Rebuilts έχει κάποια άκρη και τα προΙόντα δεν περνάνε τελων...γκουχγκουχ...ξέρετε.
    Παραείναι καλές οι τιμές του.
    Πάντως εγώ έφερα τη Yoshi σε ακόμα χαμηλότερη τιμή...
    Δημήτρη το θέμα είναι στη Λάρισα τα 3 καταστηματα αμιγως εξοπλισμου που λες πάνε καλά από δουλείες;
    Γιατί Ρόδο-επειδή κανένας δε φοράει ούτε κράνος- πουλάνε εξοπλισμό καταστήματα που πουλάνε μηχανάκια.Αμιγώς μαγαζί εξοπλισμού δεν παίζει(ακόμα και το μοτο μαρκετ είναι ιδιοκτησία αντιπροσωπείας auto moto).
    Aν ψάξεις και δεις ότι αξίζει προχώρα το,γιατί όχι.
    Πριν το κάνεις όμως γίνε όσο πιο γνωστός και αποδεκτός γίνεται στην πιάτσα.Η αγορά της επαρχίας στην είναι κάποιες φορές περίεργη

δεν σκεφτομαι να "σβησω" τα υπολοιπα καταστηματα ... απλα θα μου αρεσε να ειμαι η "εναλλακτικη" .... καταλαβες? οσο για το κερδος ....δεν το πολυκυνηγαω .... προτιμω να βγαζω λιγα και να σηκωνομαι απο το κρεβατι για να κανω κατι που μάρεσει και κατεχω... ας βγαζω τον βασικο μισθο..... η ψυχολογια ειναι που μετραει...

οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να πουλας στο 20%

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=81191

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    δεν σκεφτομαι να "σβησω" τα υπολοιπα καταστηματα ... απλα θα μου αρεσε να ειμαι η "εναλλακτικη" .... καταλαβες? οσο για το κερδος ....δεν το πολυκυνηγαω .... προτιμω να βγαζω λιγα και να σηκωνομαι απο το κρεβατι για να κανω κατι που μάρεσω και κατεχω... ας βγαζω τον βασικο μισθο..... η ψυχολογια ειναι που μετραει...
    +1000

Αν ξεκινάς με αυτό το attitude μαζί σου όλοι.

Αυτό που γράφτηκε για τελωνείο και Αμερική είναι σχετικά απλό. Στα στέλνουν Αγγλία, που δεν εχει τελωνείο με Αμερική και τα κάνεις forward εδώ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2015, 17:36
  2. Να κανω το xr supermotard
    από Vasilis_250r στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 13:11
  3. Ηλεκτρικά Dt-200 πώς να κάνω το τρικ?
    από johnpan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 05:52
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2008, 23:16
  5. Παιδια τι να κανω με το κρανος;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε