Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Continental Road Attack - Τρέμουλο τιμονιού

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    Το πρόβλημα είναι πολύ γνωστό εδώ και καιρό.

(από το Forum V-Strom Hellas):
    Παιδια εντελως πληροφιριακα μολις επεστρεψα απο Ψυχογιο.
    Πηγα ολο χαρα να βαλω τα CONTINENTAL ROAD ATTACK και μου την εκοψε ο Ψυχογιος.
    Οπως μου ειπε η ιδια η εταιρεια με mail του απαγορευσε την τοποθετηση σε Βαρκαντερο γιατι υπαρχουν διαφορα προβληματα με κοσκινισμα κυριως του μπροστινου ελαστικου.
    Επισης μου ειπε οτι εχει και ο ιδιος παραπονα απο ιδιοκτητες με DL 650 & DL 1000.

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Κι όμως το δικό μου πρόβλημα λύθηκε. Το τελευταίο μπροστινό ελαστικό που βάλαμε, δεν
    τρέμει σε κανένα φάσμα χιλιομέτρων. Έχει έλθει στραβή παρτίδα μπροστινών φίλε μου...
    Άλλοι την πατάνε, άλλοι όχι. Εγώ για παράδειγμα είμαι ένας από τους πολλούς που την
    πάτησαν.

:a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    φοράω στο στρόμα 2 μήνες τώρα και περίπου 2500χλμ τα roadattack και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Το μπροστινό του στρόμ σε πολλές περιπτώσεις τρέμει στα 60-70 χλμ με πολλά ελαστικά μεταξύ των οποίων και τα μαμά, το φαινόμενο επηρρεάζεται από βαλίτσα, βαλίτσες, ζελατίνα, στάση οδήγησης κτλ.

Ωστόσο εμένα συγκεκριμένα με μαμα ελαστικά δεν μου κοσκίνιζε και με τα ατάκ μου ελαφροκοσκινίζει στα 60χλμ/ώρα ακριβώς (εννοείται πάντα αναιπέσθητα και χωρίς χέρια στο τιμόνι)
    Σήμερα έβαλα και τις πλαϊνές Ε41 και φόρτωσα κάπως την μηχανή και ξεκινάω, σε μια επιβράδυνση λέω για να αφήσω χέρια να δω, και είδα πολλά, τρελό τρέμουλο που με έκανε να ορμήξω να πιάσω το τιμόνι ξανά....συμπέρασμα? μικρή αστοχία που επιβαρύνεται από παράγοντες και μπορεί ίσως να αποβεί και επικίνδυνη?!

Τι να κάνω τώρα elle? Να ζητήσω αλλαγή μπροστινού 2 μήνες μετά? (είμαι και σε άλλη πόλη πλέον γμτ)
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    φοράω στο στρόμα 2 μήνες τώρα και περίπου 2500χλμ τα roadattack και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος.

Το μπροστινό του στρόμ σε πολλές περιπτώσεις τρέμει στα 60-70 χλμ με πολλά ελαστικά μεταξύ των οποίων και τα μαμά, το φαινόμενο επηρρεάζεται από βαλίτσα, βαλίτσες, ζελατίνα, στάση οδήγησης κτλ.

Ωστόσο εμένα συγκεκριμένα με μαμα ελαστικά δεν μου κοσκίνιζε και με τα ατάκ μου ελαφροκοσκινίζει στα 60χλμ/ώρα ακριβώς (εννοείται πάντα αναιπέσθητα και χωρίς χέρια στο τιμόνι)
    Σήμερα έβαλα και τις πλαϊνές Ε41 και φόρτωσα κάπως την μηχανή και ξεκινάω, σε μια επιβράδυνση λέω για να αφήσω χέρια να δω, και είδα πολλά, τρελό τρέμουλο που με έκανε να ορμήξω να πιάσω το τιμόνι ξανά....συμπέρασμα? μικρή αστοχία που επιβαρύνεται από παράγοντες και μπορεί ίσως να αποβεί και επικίνδυνη?!

Τι να κάνω τώρα elle? Να ζητήσω αλλαγή μπροστινού 2 μήνες μετά? (είμαι και σε άλλη πόλη πλέον γμτ)
    αν εχεις τετοιο προβλημα γιαννη:
    1. αν εχεις την αποδειξη που να περιγραφει και το λαστιχο μεσα,τοτε να πας στη αντιπροσωπεια στην αθηνα και οτι καταφερεις
    2. το ιδιο με το 1 με τη διαφορα αν ειναι ''γνωστος'' ο λαστιχα στη θεσσαλονικη ωστε να κανεις καμια μπουγαδα... με το αζημειωτο φυσικα και
    3. αν δεν εχεις αποδειξη ή δε γινουν το 1&2 πας σε ενα λαστιχα και προσπα8εις να τα δωσεις οσο και να βαλεις με τηη διαφορα αλλο λαστιχο ... π.χ. BW
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    δεν έχω καν την απόδειξη, απλή ταμειακής ήταν,τώρα για το 3, γάμησέ τα, πρέπει να αλλάξω και το πίσω που είναι μια χαρά και το κόστος είναι υψηλότατο,
    μάλλον θα περάσω μια βόλτα από τον αντιπρόσωπο εδώ.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Συμφωνώ για ελλατωματική παρτίδα.
    Δες εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=29
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2

αξίζει να αλλάξει κάποιος μόνο μπροστινό και αν ναι μπορεί να βάλει άλλη μαρκα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
    Συμφωνώ για ελλατωματική παρτίδα.
    Δες εδώ
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=29
    http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2

αξίζει να αλλάξει κάποιος μόνο μπροστινό και αν ναι μπορεί να βάλει άλλη μαρκα?
    Μπορείς να αλλάξεις μόνο μπροστινό, μιας που αυτό ευθύνεται για το τρέμουλο,
    μα δεν είναι ό,τι καλύτερο να τοποθετήσεις μπροστά διαφορετική μάρκα από ό,τι
    πίσω, γιατί δε θα ζεσταίνονται και τα δυο ελαστικά το ίδιο ή την ίδια στιγμή κι έτσι
    θα είναι ό,τι χειρότερο.

Σχεδόν όλες οι παρτίδες των 19" ελαστικών είναι στραβές. Αποφύγετε όλοι τα
    Continental πάση θυσία! Πολύ δύσκολη η περίπτωση να πέσετε σε νορμάλ
    ελαστικό που δεν προκαλεί κοσκίνισμα τιμονιού.

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Εμένα που είναι από τις πρώτες παρτίδες Road Attack, ποτέ δεν έκανε τρέμουλο.

Πάντως από ... Marketing ... σκίζουν στην Continental.

Ίσως το καλύτερο λαστιχάκι δρόμου για το Strom και κυριαολεκτικά "το έκαψαν" με την αστοχία υλικού.

Θα έπρεπε να βγουν και να ανακαλέσουν την προβληματική παρτίδα με δωρεάν αλλαγή για τους χρήστες.

Ντροπή τους.

Πλέον κανείς δεν θα ρισκάρει να το ξαναβάλει ... και αυτή είναι η εκδίκηση του καταναλωτή.

Μακάρι να βρεθεί κάποιο άλλο δρόμου που να μπορεί να κάνει όλες τις ταρζανιές που έκανε το Road Attack ...
    I had a dream ...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Καλημερα

Αν και δεν εχω Vstrom, αλλα ουτε και continental....εχω το τρεμουλο...

Εβαλα τα bridgestone TW 47 -48 σε ΧΤ500Ε/2000, τα οποια ειχε απο τη ΥΑΜΑΗΑ και τα οποια συνεχισα να χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα και θεωρω οτι ειναι τελεια για το ΧΤ. Ποτε δεν ειχα το παραμικρο παραπονο, ειτε φορτωμενος, ειτε διπλος. Εκανα ενα μεγαλο service και εβαλα και τα λαστιχα. Απο τοτε εχω ενα τρεμουλο το οποιο εμφανιζεται παντου και παντα και μαλιστα προχθες με ταρακουνησε λιγο οταν σε μια στροφη στην πολη, ενω ημουνα πλαγιασμενος το τιμονι επαιζε δεξια-αριστερα. Σημερα που διαβασα το προβλημα με τα στραβα ελαστικα σκεφτηκα μηπως εχω το ιδιο. Ο μηχανικος δεν βρηκε κατι αλλο και ειναι χειρουργος στη δουλεια του. Λετε να κανω μια αλλαγη? Απο που αλλου μπορει να προερχεται τρεμουλο στο τιμονι?

Θα βαλω το θεμα και στους ΧΤακηδες μηπως βρουμε απαντηση...

Μια που μέχρι στιγμής έχω δεχτεί σωρία προσωπικών μηνυμάτων από διάφορα μέλη
    του Μοτο.gr που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα με τρέμουλο τιμονιού, έχω να
    ξεκαθαρίσω το εξής για να μην την πατήσουν κι άλλοι φίλοι μέλη μας:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ CONTI ATTACK!!!

Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, αλλά πάρα πολλά μέλη που έχουν το ίδιο πρόβλημα.
    Εγώ άλλαξα 3 μπροστινά και τα 3 τρέμανε. Τα πράγματα είναι απλά.

Επίσης, μετά τα 160 το μηχανάκι χάνει την ευστάθειά του σε βαθμό που το κάνει
    επικίνδυνο!
    Λίγο κουνάς το τιμόνι του και πηγαίνεις βάρκα γυαλό σαν της γόνδολες
    στη Βενετία σε ταξίδι του μέλιτος... Προσέξτε! Μακριά από τα CONTINENTAL για το
    V-Strom!!!

Φίλε WWW, δεν ξέρω τι έγινε με τις πρώτες παρτίδες, τα πράγματα είναι πάρα πολύ
    απλά, τώρα όποιος έβαλε CONTI την πάτησε! Αμφιβάλλει κανείς μήπως;;

Παλαιό μέλος
    Παράπονα τέτοιου τύπου για τα Conti (και τα δυο μοντέλα) έχουν γραφτεί και εδω αλλά και στο vstrom.gr. Σαφώς έχουν γραφτεί και πολλά θετικά ταυτόχρονα.
    Τα β-στρομ παρουσιαζουν ολα τα 650 τρεμουλο αν αφησεις το τιμονι στα 60-90 χιλομετρα.
    Δε φταιει ο λαστιχο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Τα β-στρομ παρουσιαζουν ολα τα 650 τρεμουλο αν αφησεις το τιμονι στα 60-90 χιλομετρα.
    Δε φταιει ο λαστιχο...
    Έχω τοποθετήσει κι άλλα λάστιχα φίλε μου και δεν κουνήθηκε ούτε βίδα, όχι το
    τιμόνι. Μόνο στα Conti συνέβαινε αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    Eστρωσε η μαιρη?

http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

να σας πω και εγω την δικια μου ιστορια.
    πριν 1μιση χρονο εβαλα τα πρωτα conti road attack και ημουν πολυ ευχαριστημενος χωρις κανενα προβλημα,
    τον αυγουστο επειδη θα εφευγα ταξιδι παω στον ψυχογιο για αλλαγη και βαζω τα ιδια λαστιχα και αμεσως παρουσιαζουν προβλημα του το λεω και η απαντηση ηταν:
    τα conti παπουσιαζουν προβληματα στα v-strom και δεν τα βαζει, και οταν του λεω μα τα προηγούμενα δεν ειχαν προβλημα αρχισαν κατι περιεργες δικαιολογίες του στυλ ,
    μηπως επειδη τα πρωτα τα εβαλες στα 15000χιλ και αυτα στα 30000 εχουν χαλαση τα λαδια στης αναρτησης και αλλα τετοια και μου δίνη ενα τηλ. απο την μοτοδυναμικη λες και εγω τα εβαλα εκει.
    μετα απο τα τηλ. στην εταιρια παω στον ασπροπυργο στο συνεργειο της μοτοδυναμικης το ελεγχουν και μου λενε εχεις προβλημα με το λαστιχο αλλα δεν μπορω να στο αλλαξω εγω αλλα ο ψυχογιος αφου αυτος στα πουλησε.
    οταν του το ειπα λεει θα το παραγγειλει και μετα απο 15μερες μου λεει δεν υπαρχουν λαστιχα στην μοτοδυναμικη.:a37:
    για να μην μακρηγορώ ο ψυχογιος με εγραψε κανονικα λες και δεν τον πληρωσα η του εκανα καποια φασαρια, και μετα απο ενα τηλ. στη μοτοδυναμικη και εξηγωντας την κατασταση μου ελησαν το προβλημα σε μια ωρα και πηγα μου το αλλαξαν και ολα καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασμτατα για ενα ελαστικο κ να γραφετε δηλωσεις του στυλ μακρια απο το ταδε , μακρια απο το αλλο κτλ

Οι παραγοντες ειναι πολλοι ...

στραβη παρτιδα ? Αν ναι , πρεπει να εγινε ανακληση

απο που τα αγορασες ? τον εμπιστευεσαι τον εμπορα ή ειναι κανενα λαμογιο κ σου πουλαει σκαρτα

αποθηκευση ? τα αποθηκευει μακρια απο τον ηλιο σε σωστες θερμοκρασιες ή χυμα ?

Εμενα χλωμο μου φαινεται μια τοσο μεγαλη εταιρια με ιστορικο στα ελαστικα αυτοκινητων οπως η continental να εβγαζε στραβη παρτιδα κ να την πουλαγε αβερτα ...

Εγω προσωπικα στο fz6 εχω τα conti road attack, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος , σε βαθμο που εχω αποφασησει να ξαναβαλω τα ιδια στην επομενη αλλαγη.

Ψαξε βρες υπευθυνους ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τρεμουλο τιμονιου στο 990
    από mykonos στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 08:49
  2. Continental Trail Attack
    από hercul στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2008, 22:47
  3. Τρέμουλο τιμονιού, the day after