Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: 28/8/ Παρασκευη απογευμα πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Οι διαμαρτυρίες αυτού του τύπου καταλήγουν σε εικόνες ζαρντινιέρας, μικρού (και ηλίθιου πλουσιόπαιδου κατά την γνώμη μου) Αλέξανδρου κλπ κλπ.

Ενα μήνα μετά την Ηλεία είχε εκλογές. Κάποιοι απείχαν. Τα αποτελέσματα τα ζεις. (Και φυσικά δεν μιλάω υπέρ του γιωργάκη. Πρώτα θα ψωφίσω και μετά θα συμβεί αυτό)

Σε ένα-δυο μήνες έχει εκλογές. Περίμενε να ακούσεις τις ίδιες παπάντζες περί αποχής, και εδώ μέσα και αλλού.

Στον ποιό????? :rotflmao: :rotflmao:
    Νταξ μωρε πως το λενε εκεινο το κλουβι με τις τρελες?Καρβουνο ρε κι αλλο καρβουνο.
    Κοιταχτειτε λιγο στον καθρεφτη και διορθωστε οτι κανετε στραβα στην καθημερινοτητα σας.Ισως αν γινουμε καλυτεροι ανθρωποι να καταφερουμε να αλλαξουμε και κατι απ αυτα που μας πληγωνουν.

http://www.youtube.com/watch?v=VARMMsFjXY4

Ελα? Το να πάμε να ψηφίσουμε έστω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ δεν είναι διαφορετικό?

Δηλαδή εκεί που έχουμε την -όποια- δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι δεν πάμε, και εκεί που το μόνο που κάνουμε είναι να μολύνουμε (με δακρυγόνα και φλιτ) πάμε? Πραγματικά πιστεύεις ότι κάτι αλλάζει με το να κλείσει το Σύνταγμα 4-5 -10 ώρες, πέραν του να ταλαιπωρηθούν κάποιοι συνάνθρωποι?
    Δλδ οτι και να γίνει? θα κάτσω να περιμένω 4 χρόνια τις εκλογες για να ψηφίσω τον Χ Ψ πολιτικό - κόμμα... οκ..

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία δεν είναι απαράιτητα μπάχαλο με ξύλο και δακρυγόνα... υπάρχουν και ήρεμες πορείες - συγκεντρώσεις...

Και ναι... ας ταλαιπωρηθεί ο κόσμος γιατί αλλιως... σε 1 μηνα δε θα θυμάται κανεις τπτ....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Οχι μεγάλε. Ειμαι ρεαλιστής (για το πρώτο).

Για το δεύτερο να σε ενημερώσω ότι το ΚΚΕ ήταν πρώτο κόμμα στην Κηφισιά και εξακολουθεί να παίζει 1-2 με ΝΔ. Ελα να κεράσω καφέ Κυριακή πρωί, να δεις ποιοί το ψηφίζουν. Από χλιδοεπαναστάτες έχουμε όσους δεν φαντάζεσε εδώ πάνω. Με το ανάλογο "τσαμπουκά" που τους δίνουν τα λεφτά και τα κονέ του μπαμπά και της μαμας.

Ρε μαν.. οκ το πιασαμε το θεμα.. δε γουστάρεις τους πλουσιους δηθεν επαναστάτες χλιδάτους που το παιζουν εκ του ασφαλους...... !!!

Τι σχέση εχει αυτό ομως... με το συγκεκριμένο μπορεις να μου πεις?

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Οχι μεγάλε. Ειμαι ρεαλιστής (για το πρώτο).

Για το δεύτερο να σε ενημερώσω ότι το ΚΚΕ ήταν πρώτο κόμμα στην Κηφισιά και εξακολουθεί να παίζει 1-2 με ΝΔ. Ελα να κεράσω καφέ Κυριακή πρωί, να δεις ποιοί το ψηφίζουν. Από χλιδοεπαναστάτες έχουμε όσους δεν φαντάζεσε εδώ πάνω. Με το ανάλογο "τσαμπουκά" που τους δίνουν τα λεφτά και τα κονέ του μπαμπά και της μαμας.
    Επιμένω είσαι τουλάχιστον τραγικός με την έκφραση ΗΛΙΘΙΟΣ για ένα 16χρονο νεκρό.
    Αλλά καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ... Κρίμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δλδ οτι και να γίνει? θα κάτσω να περιμένω 4 χρόνια τις εκλογες για να ψηφίσω τον Χ Ψ πολιτικό - κόμμα... οκ..
    Συγκέντρωση - διαμαρτυρία δεν είναι απαράιτητα μπάχαλο με ξύλο και δακρυγόνα... υπάρχουν και ήρεμες πορείες - συγκεντρώσεις...
    Και ναι... ας ταλαιπωρηθεί ο κόσμος γιατί αλλιως... σε 1 μηνα δε θα θυμάται κανεις τπτ....
    4 χρόννια? Ποιά 4 χρόννια? Σε 1-2 μήνες λεμε.

Συγκέντρωση και διαμαρτυρία δεν θα έπρεπε να σημαίνει ξύλο και μπάχαλο. Ομως η πραγματικότητα ποιά είναι.

Εδώ τα κανάλια ξέχασαν την γρίπη. Σε ένα μήνα θα έχουν ξεχάσει και το -όποιο- επόμενο μεγάλο θέμα. Και σε αυτή τη χώρα (όπως και σε πολλές άλλες - Ιταλία πχ) κυβερνούν τα κανάλια. Τα οποία κανάλια θα πείσουν την μάζα για τους "μασκοφόρους" της εξωκοινοβουλευτικής αριστερας που θέλουν την κατάλυση του κράτους.... Και τελικά αυτό θα είναι το μήνυμα της πορείας. Αυτό θέλουμε?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ρε συ ΟΚ. Αλλα να σου ρίξω ένα link για το threadακι με τα περί αποχής? (αλλος Νίκος speaking)

Επίσης σιωπηλή διαμαρτυρία ενάντια σε τι ακριβώς? Στους 100-150 χιλιάδες που θα πάνε να χτίσουν εκεί? Ειμαι 41. Οταν είμουν 18, ξέρουν οι περισσότεροι εδώ μέσα, πόσοι από τους συνοικισμούς που κάηκαν τώρα υπήρχαν και πόσοι ήταν δάσος? Το Σάββατο έκανα την Μαραθώνος μέχρι Νέα Μάκρη μετά από πολλά χρόννια. Κάποτε φοβόσουν μην μείνεις απο βενζίνη και σε φάνε οι λύκοι. Τώρα?

Δεν αντιλαμβάνομαι ρε συμφορουμίτη τι εννοείς περί αποχής εννοώ τι ακριβώς εννοείς με το συσχετισμό αυτό.
    Για τα υπόλοιπα που λες μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα. Έχω προσωπικά πει πολλές φορές για τις ευθύνες του λαού μας και φυσικά είναι έτσι όπως τα λες δεν αντιλέγω.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτον κάποιοι να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό και ότι ναι είμαστε αντίθετοι σε αυτή την λογική. Δεύτερον παίζει πάντοτε ρόλο πως κάνεις κάτι και κυρίως γιατί. Έχει τεράστια σημασία αν διαχωρίζεις τον εαυτό σου από εκείνους που "σφυρίζουν αδιάφορα" κι έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ένα μεγάλο κομμάτι του λαού δεν "νομιμοποιεί" αυτήν την τακτική και τη συμπεριφορά. όπως λέει κατά καιρούς το ΚΚΕ το παράδειγμα το αναφέρω ΟΧΙ ως πολιτικό παράδειγμα ναι δεν θα τους θίξεις τους εργολάβους ούτε θα τους κάνεις να αλλάξουν τακτική. Αλλά έχει πρωταρχικό ρόλο να γνωρίζουν πως κάποιι δεν κοιμούνται δεν αποδέχονται και δεν νομιμοποιούν. Ας το κάνουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο μόνοι τους.
    Έτσι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να κατορθώσεις να αφυπνίσεις περισσότερο τους πολίτες. ϊσως αλλά είναι το μόνο που έχουμε. Με την ελπίδα παλεύουμε

αλλά να προσθέσω και κάτι ακόμα. Θυμάσαι την καταπληκτική διαφήμιση νομίζω της greenpeace ή της wwf δεν θυμάμαι ακριβώς με την πιτσιρίκα;;;
    Η οποία έλεγε μπορείς να μου πεις πως δεν νιάζεσαι για την κλιματική αλλαγή ότι δεν ενδιαφέρεσαι ότι δεν σε απασχολεί. Ένα πράγημα μόνο δεν θα μπορείς να πεις. Πως δεν γνώριζες! Ε αυτές οι κινητοποιήσεις άμα γίνονται σωστά εμπεριέχουν και αυτό μέσα.
    Το δεν ήξερα δεν γνώριζα ας μην στέκει πουθενά ούτε ως φτηνή δικαιολογία κι από κει και πέρα ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δεν αντιλαμβάνομαι ρε συμφορουμίτη τι εννοείς περί αποχής εννοώ τι ακριβώς εννοείς με το συσχετισμό αυτό.
    Για τα υπόλοιπα που λες μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα. Έχω προσωπικά πει πολλές φορές για τις ευθύνες του λαού μας και φυσικά είναι έτσι όπως τα λες δεν αντιλέγω.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτον κάποιοι να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό και ότι ναι είμαστε αντίθετοι σε αυτή την λογική. Δεύτερον παίζει πάντοτε ρόλο πως κάνεις κάτι και κυρίως γιατί. Έχει τεράστια σημασία αν διαχωρίζεις τον εαυτό σου από εκείνους που "σφυρίζουν αδιάφορα" κι έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ένα μεγάλο κομμάτι του λαού δεν "νομιμοποιεί" αυτήν την τακτική και τη συμπεριφορά. όπως λέει κατά καιρούς το ΚΚΕ το παράδειγμα το αναφέρω ΟΧΙ ως πολιτικό παράδειγμα ναι δεν θα τους θίξεις τους εργολάβους ούτε θα τους κάνεις να αλλάξουν τακτική. Αλλά έχει πρωταρχικό ρόλο να γνωρίζουν πως κάποιι δεν κοιμούνται δεν αποδέχονται και δεν νομιμοποιούν. Ας το κάνουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο μόνοι τους.
    Έτσι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να κατορθώσεις να αφυπνίσεις περισσότερο τους πολίτες. ϊσως αλλά είναι το μόνο που έχουμε. Με την ελπίδα παλεύουμε

αλλά να προσθέσω και κάτι ακόμα. Θυμάσαι την καταπληκτική διαφήμιση νομίζω της greenpeace ή της wwf δεν θυμάμαι ακριβώς με την πιτσιρίκα;;;
    Η οποία έλεγε μπορείς να μου πεις πως δεν νιάζεσαι για την κλιματική αλλαγή ότι δεν ενδιαφέρεσαι ότι δεν σε απασχολεί. Ένα πράγημα μόνο δεν θα μπορείς να πεις. Πως δεν γνώριζες! Ε αυτές οι κινητοποιήσεις άμα γίνονται σωστά εμπεριέχουν και αυτό μέσα.
    Το δεν ήξερα δεν γνώριζα ας μην στέκει πουθενά ούτε ως φτηνή δικαιολογία κι από κει και πέρα ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του.
    Συμφωνώ 100%. Αλλά πότε θυμάσε τελευταία φορά πορεία που δεν κατέληξε στραβά? Εδω αυτή των παπάδων για τις ταυτότητες και έπεσε ξύλο.

Καλώς ή κακως στην Ελλάδα οι άνθρωποι που θα κατέβουν να διαδηλώσουν για τα καμμένα ανήκουν, στην σχεδόν απόλυτη πλειονότητα, σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους (και για να το πω αλλιώς, δεν θα είναι η χαρά της δεξιάς αυτή η πορεία - όπως και καμία άλλη βεβαίως) Και από εκεί και πέρα μπαίνεις στην λούμπα και την λούπα του ξύλου, των δακρυγόνων και των καταστροφών. Το γιατί το ξέρουμε όλοι.

Και οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι συνήθως έχουν ξεστραβωθεί και έχουν μια άποψη παραπέρα από τον μέσο όρο, όταν πραγματικά θα μπορούσαν να καταψηφίσουν και να αλλάξουν αυτή την κατάσταση, αρχίζουν τις παπάτζες ότι δεν ψηφίζω κλπ κλπ

Αγνοια φυσικά και δεν μπορεί να δηλώσει κανείς, και αν το κάνει μόνο ηλίθιος θα χαρακτησριστεί από ΟΛΟΥΣ. Ανέχεια και απάθεια όμως δηλώνουν καθημερινά σχεδόν όλοι οι έλληνες. Και αυτό έχει να κάνει τελικά με την τραγική τους καθημερινότητα και το τριπάκι ότι αυτή είναι η ζωή τους και δεν μπορούν να την αλλάξουν. Και τα δακρυγώνα κάνουν την ζωή τους ακόμα χειρότερη, και τους στρέφουν ενάντια στην πληγή που δεν είναι οι μπάτσοι στα μάτια τους. Είναι τα "κωλόπαιδα" με τις κουκούλες.

Τις συνέπειες του παραπάνω, το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, τις ζούμε όλοι.

Παλαιό μέλος
    παλι αρχιζουμε και ξεφευγουμε ..........στο θεμα μας πισω .. υπαρχει μια προσπαθεια για μια αντιδραση μιας μορφης μη συμβατης με τον καθε χλιμιτζουρα εξουσιαστη .το σταματω εδω γιατι μπορω να γραψω πολλα μα παρα πολλα ...αυτο που μαλλον δεν καταλαβατε ειναι οτι υπαρχει μια προσκληση για να παραστειτε σε μια ΚΗΔΕΙΑ γιατι περι αυτου προκειται .κηδευουμε το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας ..ισως και των παιδιων που θα ελθουν καποτε ..τα ΔΕΝΔΡΑ πεθαινουν παντα ορθια αγερωχα και υπερηφανα ,σε αντιθεση με την ανθρωπινη μιζερια.Το ελαχιστο που οφειλω ειναι να τιμησω αυτην την ζωη που καποτε υπηρξε ...ελεος παιδες για μια φορα ακομη ,,,Σε ΚΗΔΕΙΑ προκειται να παμε και οχι σε πολιτικο η ποδοσφαιρικο ξυλοδαρμο .δεν χρειαζεται αντιπαραθεση εδω μεσα , οποιος αισθανεται οτι πρεπει να παραστει με σεβασμο ερχεται ..ειδαλλως ας παει βολτα στα καμενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    παλι αρχιζουμε και ξεφευγουμε ..........στο θεμα μας πισω .. υπαρχει μια προσπαθεια για μια αντιδραση μιας μορφης μη συμβατης με τον καθε χλιμιτζουρα εξουσιαστη .

:χασμουρητo: : χασμουρητο:

θες να κανεις κατι για να μην ξαναγινουν αυτα?
    μαζεψε ολους αυτους που θα ερθουν στην διαμαρτυρια...και ρωτα τους.
    πως γινεται ρε παιδια σημερα να ειμαστε ολοι εδω για να διαμαρτυρηθουμε εναντια στα λαμογια και αυτα που κανουν...και σε κανα δυο μηνες να πατε να τους ψηφισετε (ΟΠΟΙΟΥΣ) και να τρεχετε στις συγκεντρωσεις????

τοτε κατι μπορεις να κανεις....

αληθεια....αυτον που εδωσαν στεγνα οτι ειδαν να πεταει γκαζακια...και του πηραν πινακιδα και χαρακτηριστικα προσωπου τον επιασαν??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σιωπηλη διαμαρτυρια.....μαυρα ρουχα....θλιμμενες φατσες.....ισως και κανα κοκκινο τριανταφυλλο....και στο background να παιζει ας πουμε Φαραντουρη.... ε ???

Ετσι ακριβως διαμαρτυρήθηκαν και οι Γαλλοι στην Γαλικη Επανασταση , οι Ρουμανοι κατα του Ταουσεσκου και αλλοι πολλοι στο παρελθον και πετυχαν ριζικες αλλαγες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σιωπηλη διαμαρτυρια.....μαυρα ρουχα....θλιμμενες φατσες.....ισως και κανα κοκκινο τριανταφυλλο....και στο background να παιζει ας πουμε Φαραντουρη.... ε ???
    Ετσι ακριβως διαμαρτυρήθηκαν και οι Γαλλοι στην Γαλικη Επανασταση , οι Ρουμανοι κατα του Ταουσεσκου και αλλοι πολλοι στο παρελθον και πετυχαν ριζικες αλλαγες.
    Το χοντραίνεις πρωινιάτικο...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Ετσι ακριβως.Μαλιστα ειχαν φορεσει και timberland καινουρια για να μην κανουν θορυβο κι ενοχληθει κανας "φιλησυχος πολιτης".:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    παλι αρχιζουμε και ξεφευγουμε ..........στο θεμα μας πισω .. υπαρχει μια προσπαθεια για μια αντιδραση μιας μορφης μη συμβατης με τον καθε χλιμιτζουρα εξουσιαστη .το σταματω εδω γιατι μπορω να γραψω πολλα μα παρα πολλα ...αυτο που μαλλον δεν καταλαβατε ειναι οτι υπαρχει μια προσκληση για να παραστειτε σε μια ΚΗΔΕΙΑ γιατι περι αυτου προκειται .κηδευουμε το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας ..ισως και των παιδιων που θα ελθουν καποτε ..τα ΔΕΝΔΡΑ πεθαινουν παντα ορθια αγερωχα και υπερηφανα ,σε αντιθεση με την ανθρωπινη μιζερια.Το ελαχιστο που οφειλω ειναι να τιμησω αυτην την ζωη που καποτε υπηρξε ...ελεος παιδες για μια φορα ακομη ,,,Σε ΚΗΔΕΙΑ προκειται να παμε και οχι σε πολιτικο η ποδοσφαιρικο ξυλοδαρμο .δεν χρειαζεται αντιπαραθεση εδω μεσα , οποιος αισθανεται οτι πρεπει να παραστει με σεβασμο ερχεται ..ειδαλλως ας παει βολτα στα καμενα
    Εγώ φίλε που δεν θέλω να ξεφεύγω, νομίζω πως είμαι στο θέμα , και ναι σέβομαι τα όσα λες αλλά και την όποια προσπάθεια για αντίδραση, θα το σταματήσω επίσης εδώ κάνοντας μια ερώτηση?
    Καλή η σιωπηρή διαμαρτυρία!!
    Καλή και αυτή που έγινε πριν 2 ακριβώς χρόνια (μετά τις φωτιές της Πελοποννήσου)…….
    Μάζεψε τότε από ότι έλεγαν κάποιες δεκάδες χιλιαδες κόσμου (διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
    Και ερωτώ: Όλες αυτές οι δεκάδες χιλιαδες κόσμου που πήγαν στην διαμαρτυρία τότε, που ήταν τις μέρες της πυρκαγιάς?
    Να σου πω εγώ?
    Αραχτοί είτε σε κάποια παραλία είτε στον καναπέ με τον κλιματισμό.
    Κοίταγαν την TV και έκαναν και σχόλια του τύπου: Κακός συντονισμός φταίει…….οι πυροσβέστες φταίνε………..η κυβέρνηση φταίει…….ο κακός μας ο καιρός και ο ανάποδος φταίει…..και τέτοιες πολλές παπαριες.
    Πόσοι από αυτές τις δεκάδες χιλιαδες νέων ανθρώπων ξεκίνησε να πάει να παλέψει την φωτιά?
    Ελάχιστοι έως κανείς…….

Και θα το χοντρύνω: Σε μια φωτιά σαν της Πελοποννήσου για παράδειγμα θα έπρεπε ΟΛΟΣ ο αντρικός πληθυσμός της χώρας, ανιδιοτελώς και αυθορμήτως και ΟΧΙ γιατί κάποιος τον υποχρεώνει να είναι «στα όπλα».
    Όμως μάθαμε να καθόμαστε αραχτοί (και προς Θεού δεν το λέω για σένα που πιθανά να μην έκανες το ίδιο) και να κάνουμε μετά κριτικές και «Σιωπηρές διαμαρτυρίες και μ@λ@κιες»
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις, εχετε δικιο στο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που θα πανε στο Συνταγμα θα συνεχισουν μετα τη ζωη τους σαν να μην συμβαινει τιποτα, αισθανομενοι μαλιστα οτι εκαναν το "χρεος" τους απεναντι στο περιβαλλον η οτι ειναι μαχομενοι ακτιβιστες ας πουμε...

Απο τη πρωτη συγκεντρωση ομως δημιουργηθηκαν πυρηνες πολιτων που ακομα ειναι ενεργοι και κανουν οτι μπορουν, εχοντας ισχυροτατη παρουσια στο διαδικτυο αλλα και ενεργο δραση στη πραγματικη ζωη.

Μια συγκεντρωση γεννησε αυτο, ισως αυτη η συγκεντρωση γεννησει κατι αλλο, ακομα και 10-15 ατομα απο εμας να γινουμε πιο ενεργοι κατι ειναι...

Και στη τελικη αν δεν σας αρεσει προτεινετε κατι αλλο...δεν μπορει να κατακρινεις μονο! πρεπει να εχει και αντιπροταση!

Την εχω ξαναριξει τη ιδεα και τη ξαναριχνω τωρα...μηχανες εχουμε, gps εχουμε, φωτογραφικες εχουμε...παμε να χαρτογραφησουμε τις καμμενες εκτασεις και να τις παρακολουθουμε σε μηνιαια βαση! Αν δουμε περιφραξεις, μπαζωματα, θεμελια κτλ, φωτογραφια, γεωγραφικο στιγμα και καταγγελια!

Μην μου αρχισετε τα δεν θα γινει τιποτα κτλ-κτλ...αν δεν κανουμε κατι δεν θα το μαθουμε!

Εγω ειμαι μεσα 1000% αλλα την επομενη φορα ελαβα 1 π.μ. απο ενδιαφερομενο και δυστυχως δυο ατομα δεν μπορουν να φερουν εις περας αυτο το project...

το λοιπον τωρα το εδαφος ειναι πιο προσφορο! Υπαρχει πολυ κοσμος που μπορει να μας βοηθησει, ενα καρο blogs και forum παιζουν!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

...για οσους πανε στη συγκεντρωση καταθετω ορισμενα πραγματακια απο την αντιστοιχη του 2007:

-Γιουχα και ροχαλες σε οσες πολιτικες οργανωσεις - νεολαιες ερθουν με πανο και με φυλλαδια...να πανε να γ@μηθουνε με τον προσυλητισμο τους!

-Εχετε παντα ενα σχεδιο διαφυγης γιατι το 2007 τα ΜΑΤ αρχισαν να πετανε δακρυγονα χωρις κανενα λογο και αιτια!!

Αυτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε σεις, εχετε δικιο στο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που θα πανε στο Συνταγμα θα συνεχισουν μετα τη ζωη τους σαν να μην συμβαινει τιποτα, αισθανομενοι μαλιστα οτι εκαναν το "χρεος" τους απεναντι στο περιβαλλον η οτι ειναι μαχομενοι ακτιβιστες ας πουμε...

Απο τη πρωτη συγκεντρωση ομως δημιουργηθηκαν πυρηνες πολιτων που ακομα ειναι ενεργοι και κανουν οτι μπορουν, εχοντας ισχυροτατη παρουσια στο διαδικτυο αλλα και ενεργο δραση στη πραγματικη ζωη.

Μια συγκεντρωση γεννησε αυτο, ισως αυτη η συγκεντρωση γεννησει κατι αλλο, ακομα και 10-15 ατομα απο εμας να γινουμε πιο ενεργοι κατι ειναι...

Και στη τελικη αν δεν σας αρεσει προτεινετε κατι αλλο...δεν μπορει να κατακρινεις μονο! πρεπει να εχει και αντιπροταση!

Την εχω ξαναριξει τη ιδεα και τη ξαναριχνω τωρα...μηχανες εχουμε, gps εχουμε, φωτογραφικες εχουμε...παμε να χαρτογραφησουμε τις καμμενες εκτασεις και να τις παρακολουθουμε σε μηνιαια βαση! Αν δουμε περιφραξεις, μπαζωματα, θεμελια κτλ, φωτογραφια, γεωγραφικο στιγμα και καταγγελια!

Μην μου αρχισετε τα δεν θα γινει τιποτα κτλ-κτλ...αν δεν κανουμε κατι δεν θα το μαθουμε!

Εγω ειμαι μεσα 1000% αλλα την επομενη φορα ελαβα 1 π.μ. απο ενδιαφερομενο και δυστυχως δυο ατομα δεν μπορουν να φερουν εις περας αυτο το project...

το λοιπον τωρα το εδαφος ειναι πιο προσφορο! Υπαρχει πολυ κοσμος που μπορει να μας βοηθησει, ενα καρο blogs και forum παιζουν!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

...για οσους πανε στη συγκεντρωση καταθετω ορισμενα πραγματακια απο την αντιστοιχη του 2007:

-Γιουχα και ροχαλες σε οσες πολιτικες οργανωσεις - νεολαιες ερθουν με πανο και με φυλλαδια...να πανε να γ@μηθουνε με τον προσυλητισμο τους!

-Εχετε παντα ενα σχεδιο διαφυγης γιατι το 2007 τα ΜΑΤ αρχισαν να πετανε δακρυγονα χωρις κανενα λογο και αιτια!!

Αυτα.
    Πολλά μπορούμε να κάνουμε.... και να δώσουν απο μόνα τους μέσω του διαδυκτίου αφορμή σε άλλους να ακολουθήσουν....

Εμείς συζητάγαμε.. 2-3 ατομα δλδ να πάμε για να μαζέψουμε σκουπίδια - μπάζα στη Πάρνηθα αλλά κολήσαμε με το πως θα τα μεταφέρουμε.. .(δεν βρησκαμε αγροτικό) έσπασα και το πόδι μου το χειμώνα και το σχέδιο έμεινε στο μπλα μπλα...

Χυμαδόρ αυτό με τη παρακολούθηση είναι δύσκολο όντως και θελει πολλά ατομα και χρόνο.. αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο ολοι μαζί σαν forum....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ