Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Γνωμες για ΚΤΜ 640 Lc4 motard '04

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Καμια 50αρα δηλαδη...Thanks
    Να ρωτησω και κατι αλλο...
    Αν θυμαμαι καλα το μοντελο του '04 ερχονταν στα χαρτια 33 αλογα λογω μιας παπαριας που τοποθετουσαν για να περνα προδιαγραφες???Η λαθος θυμαμαι???
    αυτο που λες ειναι το ktm smc 625 και 660 τα δηλωνουν τοσο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    re paidia αυτο το μηχανακι(με high flow κεφαλη) θα το εμπιστευοσασταν με 40.000χλμ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    re paidia αυτο το μηχανακι(με high flow κεφαλη) θα το εμπιστευοσασταν με 40.000χλμ?

γιατι οχι;

αλλωστε η ρωγμουλα ερχεται οποτε το θημηθει, αν ειναι γραπτο να γινει...

οποτε απλα ξέρει κανεις οτι μπορει να του ζητηθει να δωσει 5.5 χιλιαρικα στο ξαφνικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    γιατι οχι;

αλλωστε η ρωγμουλα ερχεται οποτε το θημηθει, αν ειναι γραπτο να γινει...

οποτε απλα ξέρει κανεις οτι μπορει να του ζητηθει να δωσει 5.5 χιλιαρικα στο ξαφνικο

ti ακριβως εννοεις 5.5 χιλιαρικα?

ti ακριβως εννοεις 5.5 χιλιαρικα?

5.5 katostarika ennow, lathos typografeiou!

ειπα κι εγω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν επισκευαζεται δλδ?

και η ρογμη που γινεται?
    στο μπουζι να υποθεσω?

δεν επισκευαζεται δλδ?

και η ρογμη που γινεται?
    στο μπουζι να υποθεσω?
    η επισκευη και το βαλε βγαλε μαζι με τις γλαντζες κοστιζει τοσο... νεα κεφαλι κανα 950αρι αν θυμαμαι καλα...

η ρωγμη γίνεται αναμεσα σε δυο συγκεκριμενες εδρες, την μια της εισαγωγης και την διπλα της εξαγωγης...

σε ευχαριστω πολυ!!!

η επιδιωρθωση της ρωγμης μονο σε καποιον που εχει ξανακανει τη δουλεια(υποθετουμε οτι του παμε μονο την κεφαλη παντα) ποσο κοστιζει?

η επιδιωρθωση της ρωγμης μονο σε καποιον που εχει ξανακανει τη δουλεια(υποθετουμε οτι του παμε μονο την κεφαλη παντα) ποσο κοστιζει?

sta 350 euro περιπου μονο η μηχανουργικη δουλεια

Μιας και βλεπω πως παει καλα το thread, θα ηθελα με τη σειρα μου να ρωτησω γνωμες για το ktm 640 (αυτο με τισ διπλες εξατμισεις). Το εχω βρει με 9000χλμ, διπλες acrapovic και συναγερμο beta, μοντελο '06 και με τιμη περι τα 5.000 ευρω. Μπορει να πει καποιος κατοχος αν τα ανωθεν ειναι ικανοποιητικα για να προχωρησω στην αγορα του?
    http://i51.photobucket.com/albums/f3...1100ss/077.jpg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από keikenhate
    Μιας και βλεπω πως παει καλα το thread, θα ηθελα με τη σειρα μου να ρωτησω γνωμες για το ktm 640 (αυτο με τισ διπλες εξατμισεις). Το εχω βρει με 9000χλμ, διπλες acrapovic και συναγερμο beta, μοντελο '06 και με τιμη περι τα 5.000 ευρω. Μπορει να πει καποιος κατοχος αν τα ανωθεν ειναι ικανοποιητικα για να προχωρησω στην αγορα του?
    Kαλως ηρθες στο κλαμπ...
    Λοιπον,το μηχανακι φαινεται πανεμορφο και προσεγμενο αν ειναι αυτο στην φωτο που εβαλες...
    Κ η τιμη ειναι πολυ καλη πιστευω...

Μεχρι τωρα τι οδηγουσες αν επιτρεπεται?!Σε ρωταω για να σου πω πως θα σου φανει...

Εγω πηρα το LC4 640 του '03...
    Το μηχανακι εχει πολυ δυναμη αλλα και πολλους κραδασμους,ειδικα σε καποιες ταχυτητες...
    Αλλα εχει φρενα-αγκυρες και αναρτησεις αψογες...
    Ειναι γενικα πολυ καλοστημενο μηχανακι και προσφερεται για παιχνιδια σε κλειστες διαδρομες...

Απλα,ως ΚΤΜ θελει ιδιαιτερη φροντιδα και προσοχη...
    Να κοιτας συνεχεια τα λαδια στο καρτερ γτ καιει αρκετα.Και να το ζεσταινεις καλα-καλα...
    Να εχει βγαλει τουλαχιστον 2μπαρες στην θερμοκρασια πριν ξεκινησεις και στην αρχη ηρεμα το γκαζι...
    Μετα την 3-4η μπαρα το σκιζεις αβοβα αν μπορεις...
    Κ ρυθμισα βαλβιδες στην ωρα τους.Γενικα,τα σερβις στην ωρα τους

Να ξερεις επισης, οτι εχουν ενα θεματακι στο κομπλερ της μιζας...
    Το δικο μου με 8.500km χρειαστηκε πληρης αλλαγη που την εκανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης και το πληρωσε ολοκληρο.Προκαλειται,επειδη οι ιδιοκτητες μαλακιζονται με την μιζα και δεν την πατανε "αντρικια" για να παρει μπροστα αλλα τσικ-τσικ και το μηχανακι σβηνει...

Κ ριχνε κ καμια ματια στη σταθμη υγρου του συμπλεκτη πανω στο δοχειο της τρομπας...

Εν κατακλειδι,ΠΑΡΤΟ και καλες σουζες και παντιλικια ,με προσοχη βεβαια...
    Μην ακους τις μλκ που λεγονται για τα ΚΤΜ...Οταν το καβαλησεις θα καταλαβεις γιατι...
    Απλα,να το φροντιζεις...

Ωραια πραγματα....
    XR 600 οδηγουσα, 99 μοντελο. Δυνατο μπορω να πω, ειχε αρκετες μοντες επανω.
    Λεω να μπω και γο στο club σιγα σιγα... Θα το σκεφτω πολυ ακομα, διοτι μιας και προκειται να το παρω με δανειοδοτηση, σκεφτομαι ακομα και για το SMC το καινουριο... Φοβαμαι πολυ την αγορα μεταχειρισμενου. Γιατι πας για μεταχειρισμενο, και αλλες φορες βγαινει κακομεταχειρισμενο..... Ευχαριστω παντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ωραια πραγματα....
    XR 600 οδηγουσα, 99 μοντελο. Δυνατο μπορω να πω, ειχε αρκετες μοντες επανω.
    Λεω να μπω και γο στο club σιγα σιγα... Θα το σκεφτω πολυ ακομα, διοτι μιας και προκειται να το παρω με δανειοδοτηση, σκεφτομαι ακομα και για το SMC το καινουριο... Φοβαμαι πολυ την αγορα μεταχειρισμενου. Γιατι πας για μεταχειρισμενο, και αλλες φορες βγαινει κακομεταχειρισμενο..... Ευχαριστω παντως.
    Κοιτα εγω το πηρα απο πολυ φιλο μου οποτε το ηξερα το μηχανακι...
    Το μεταχειρισμενο ειναι ενα ρισκο αλλα αμα δεις και τον αλλο μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για το πως εχει συμπεριφερθει στο μηχανακι...

Οτι και να παρεις καλοταξιδο να ειναι και απροβληματιστο...

Μονο μηχανικος μπορει να σου πει αμα αξιζει.
    Πριν κανεις καπια κινηση ελεγξε το προσεχτικα ωποσδηποτε,κανε μια βολτα το μηχανακι να ανεβαση θερμοκρασια και μετα κοιτα για διαρροες στο καρτερ στη τσιμουχα του λεβιε ταχυτητων και στο ψευτοκαπακο τις κεφαλης,προσεξε τις αναρτησεις για δακρισμα στις τσιμουχες και να φερονται φυσιολογικα(αυτο μονο ενας ειδικος μπορει να το καταλαβει)οι αναρτησεις θελουν καθε χρονο service και συνηθως δεν τις κανει κανενας που εχει παρει το μηχανακη για να πηγαινει για καφε,κοστος 120 το πισω 80 το μπροστα.
    Δες τα ηλεκτρικα και τις ασφαλιες να ειναι σωστες και οχι γεφυρομενες με συρμα,επισης να φοραει τη δικια του μπαταρια και η μιζα να γυρναει προθυμα.

Το μηχανακι αξιζει αλλα οπως ειπε κι ο camen θελει σηντηρηση και φροντιδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Mία μικρή παρατήρηση μόνο στο φίλο camen για το κομπλέρ της μίζας.
    Όταν πατάς μίζα, ΜΑΚΡΙΑ το χέρι από την γκαζιέρα.Πατάς μίζα ή με τον δείκτη, ή με το μεσαίο δάχτυλο.
    Πάτημα της μίζας και ταυτόχρονα ελαφρύ γύρισμα της γκαζιέρας προκαλεί τα προβλήματα στη μίζα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF