Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 201

Θέμα: Πέντε ασφαλιστικές εταιρίες υπό εξέταση

Δηλαδη κλαφτα χαραλαμπε, μας την εκαναν τη μπομπα παλι.Θα του πρηξω τα ματια του ασφαλιστη γιατι ετσι ειχε παει να μου τη κανει παλι με την ΕΓΝΑΤΙΑ αλλα δε προλαβε μιας και με ειχαν ενημερωσει αλλοι πρωτα.
    Ωραιο ασφαλιστη εχω τελικα..........
    Θελει κανεις να του τον γνωρισω
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    σιγά μη σου ΄λεγε.... εδώ φτάσανε σε σημείο να παροτρύνουν πελάτες που ήταν υπαίτιοι σε ατύχημα να κάνουν αρνητικές δηλώσεις για να καθυστερήσουν όσο μπορούν τις αποζημιώσεις ...
    αντε τώρα να τρέχεις να ζητάς αποζημίωση απο ασφαλιστική που έχει κλείσει ....

aspis ειχε αυτη η μαλακω που με εριξε προ 6μηνου...με δικο της φταιξιμο εκανε αρνητικη και παμε δικαστικος , ακομα η πρωτη δικη δεν εχει γινει....τωρα?????
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ξερει καποιος αν η Γενικη Ενωση και η Διεθνης Ενωση ειναι το ιδιο???
    Εγω εχω την δευτερη...Αλλα καπου αναφερθηκε η πρωτη...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

aspis ειχε αυτη η μαλακω που με εριξε προ 6μηνου...με δικο της φταιξιμο εκανε αρνητικη και παμε δικαστικος , ακομα η πρωτη δικη δεν εχει γινει....τωρα?????
    Ευάκι .... εσύ κινήσαι νομικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτής και όχι εναντίον της ασφαλιστικής καθώς αυτή έκανε αρνητική δήλωση !!!
    Η ασφαλιστική δεν έχει να κάνει ακόμα ......... αν υπάρξει αδυναμία ή άρνηση αποζημίωσης .......... τότε αυτή (η μαλ@κω) θα πρέπει να σε αποζημιώση και μετά να κινηθεί έναντίον της ασφαλιστικής της !!!

Ρώτα τον δικηγόρο σου ....... αυτός ξέρει τι αγωγή έχει κάνει ......
    Καλή τύχη νιντζάκι .......... και υπομονή .......... θα τη χρειαστείς

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ευάκι .... εσύ κινήσαι νομικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτής και όχι εναντίον της ασφαλιστικής καθώς αυτή έκανε αρνητική δήλωση !!!
    Η ασφαλιστική δεν έχει να κάνει ακόμα ......... αν υπάρξει αδυναμία ή άρνηση αποζημίωσης .......... τότε αυτή (η μαλ@κω) θα πρέπει να σε αποζημιώση και μετά να κινηθεί έναντίον της ασφαλιστικής της !!!

Ρώτα τον δικηγόρο σου ....... αυτός ξέρει τι αγωγή έχει κάνει ......
    Καλή τύχη νιντζάκι .......... και υπομονή .......... θα τη χρειαστείς

ευχαριστω μπηκα μεσα χρηματα που ΔΕΝ ειχα να δωσω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Για να παρετε (επιτελους) χαμπαρι σε τι μπανανια ειστε και χτενιζεστε.

Δελτίο Τύπου
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης συνεδρίασε σήμερα 21.09.09 και μετά από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή, με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων των χιλιάδων ασφαλισμένων, των εργαζομένων και της αξιοπιστίας του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟIΑ ΑΕΑΖ, ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΕΕΓΑ (General Union), ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΕΓΑ (General Trust) και Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΕΕΓΑ, διότι οι εν λόγω εταιρείες δεν ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους προκειμένου να καλύψουν τα απαιτούμενα περιθώρια φερεγγυότητας, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
    Επισημαίνεται, ότι η ΕΠ.Ε.Ι.Α. από μακρού χρόνου, εξάντλησε όλα τα περιθώρια επίλυσης του προβλήματος δίνοντας επανειλημμένα την ευκαιρία να καλυφθούν τα απαραίτητα περιθώρια φερεγγυότητας. Παρά ταύτα, οι εν λόγω εταιρείες παρουσίαζαν αδυναμία να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έναντι των ασφαλισμένων τους, αλλά και των εργαζομένων τους.
    Αντί να κατατεθούν τα οφειλόμενα ποσά στους συγκεκριμένους λογαριασμούς, στις 16 και στις 18 Σεπτεμβρίου 2009 εμφανίστηκε στην ΕΠΕΙΑ

ο κ. Παύλος Ψωμιάδης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) και προς κάλυψη των απαιτούμενων ποσών των τεσσάρων πρώτων εκ των προαναφερόμενων εταιρειών κατέθεσε εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ της τράπεζας HSBC, η οποία μετά από έλεγχο της Τραπέζης της Ελλάδος αποδείχθηκε ότι δεν είναι γνήσια.

Το γεγονός αυτό μας γνωστοποίησε η ΤτΕ με σχετικό έγγραφό της (αρ.πρ: ΙΔ/27 της 18/09/09) υποδεικνύοντας ταυτόχρονα και την άμεση ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών, ενημέρωση στην οποία η ΕΠ.Ε.Ι.Α. έχει ήδη προβεί από 18/09/09.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Re: Πέντε ασφαλιστικές εταιρίες υπό εξέταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    ξέρουμε κάτι; επειδή διάβασα σε blogs ότι ο όμιλος που κινδυνεύει είναι η ασπίς και τυχαίνει σε μία εβδομάδα να τελειώνει η ασφάλεια μου που έχω με θυγατρική τους (commercial).
    i commercial dne kindineuei katholou

i aspis pou sas elega oti den travaei kai mou tin legate, papala

Re: Re: Re: Πέντε ασφαλιστικές εταιρίες υπό εξέταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    kai ego leo kalitera na allaxeis asfalisti..giati den exei idea opos k esy fantazome gia to ti milas.
    +1000

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε ασφαλιστικές εταιρίες υπό εξέταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Στην COMMERCIAL VALUE είμαι ασφαλισμένος πάνω από 5 χρόνια..
    όπως γράφω και ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η COMMERCIAL VALUE (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ)έχει ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πάει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ για άλλες ασφαλιστικές ...
    Η ασφάλεια μου λήγει σε 15 μέρες και για τον λόγο αυτό μου ζήτησε την άδεια και το δίπλωμα να αλλάξουμε ασφαλιστική.

ΓΡΑΦΩ αυτά που μου είπε ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ απαντώντας σε ερώτηση συμφορουμιτη
    άμα ξέρεις κάτι καλύτερα (αφού είσαι και στον χώρο) ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ...Όμως ,είναι ένα θέμα ΣΟΒΑΡΟ που δεν χωρεί ειρωνείες και «χαβαλέδες» γιατί αφορά ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

θα σου απαντησω εγω. ο ασφαλιστης σου δεν ξερει τι του γινεται.
    η κομερσιαλ εχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ασπις και την γενικη και καποιες αλλες.
    δεν ειναι θύγατρικη της
    και εγω δουλευω και στην κομερσιαλ, δνε παιζει κανενα προβλημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Σιγουρα ρε συ ? Εχω και εγω ασφαλεια ζωης εδω και καμια 10αρια χρονια με την Ασπις.

σιγουρα.
    η κολλητη μου πηρε ειδοποιηση για το ζωης που εχει στην ασπις, να αρχισει ηδη να ψαχνει

Ρε παιδια, εγω που περιμενω να αποζημιωθω με φιλικο διακανονισμο απο την Ασπις μεσω φυσικα της δικης μου ασφαλιστικης (commercial value), τι να κανω?

Η συμβουλη των σχετικων με το χωρο οπως ο φιλος dukas, ειναι υπερπολιτιμη!

Ευχαριστω παρα πολυ!

ΥΓ. Και να φανταστητε οτι σημερα εληγε η προθεσμια που ειχε η Ασπις για να απαντησει (θετικα!) στο ερωτημα της αφαλιστικης μου (commercial value) ωστε η τελευταια να προχωρησει στην αποζημιωση μου... καταλαβαινετε τι επαθα μολις ακουσα τα νεα σημερα το πρωϊ...
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Η εταιρία που δουλεύω είναι προμηθευτης της Ασπις Πρόνοιας και τα
    οικονομικά τους προβλήματα είχαν ξεκινήσει εδώ και ενα χρόνο.

Το πράμα φαινόταν.
    Μάκης

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    λογικο ηταν....τα ασφαλιστρα ειναι πολυ χαμηλα για να συντηρηθουν οι εταιρειες...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε ασφαλιστικές εταιρίες υπό εξέταση

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    θα σου απαντησω εγω. ο ασφαλιστης σου δεν ξερει τι του γινεται.
    η κομερσιαλ εχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ασπις και την γενικη και καποιες αλλες.
    δεν ειναι θύγατρικη της
    και εγω δουλευω και στην κομερσιαλ, δνε παιζει κανενα προβλημα
    Οπα ρε φίλε γιατί δεν κατάλαβα....
    Αν η Commercial έχει αγορασει την aspis και τη γενική και κάποιες άλλες, πως γίνεται και τις αφήνει να σκάνε? Θυγατρικές της δεν είναι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Η Ασπις ειναι Ομιλος, σε αυτην ανηκει εδω και χρονια η Commercial, τα περι αποθεματων ας το αφησουν στους ειδικους, κατ' εμε η μονη εγγυηση των ασφαλισμενων για την ωρα ειναι οτι ειναι Εταιρια [Commercial] με εδρα την Κυπρο [για οσους καταλαβαν]
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οδήγηση υπό βροχή
    από Carlos.1on2 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2023, 10:15
  2. Μοντέλα Μηχανών Υπό Κλίμακα
    από Innersense στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2020, 10:16