Φίλε μου δεν υπάρχουν κακές μηχανές...κακοί χρήστες και/με κακές επιλογές,ναι...και υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μηχανάκια που ενω δεν τρέχουν (πολύ) δε σταματάνε,(σχετικο)χωρίς αυτό να τα κάνει απαραίτητα κακά...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κατ' αρχάς τα θερμά μου συλληπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και τις απερίγραπτες ώρες θλίψης που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.
Η αγωνιστική οδήγηση σε δημόσιους δρόμους σκοτώνει, χωρίς πολλές φιλολογίες και πομπώδεις τποθετήσεις.
Όλα μα όλα τα supersports και superbikes θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην έχουν ομολογκασιόν για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους, κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει με τα καθαρόαιμα για το χώμα. Είναι αδιανόητο να ισχυριστεί κάποιος πως μια μοτοσυκλέτα με τα κλιπ-ονς στον άξονα του εμπρός τροχού και τα μαρσπιέ στη πινακίδα, μπορεί να οδηγηθεί από τον οποιονδήποτε νορμάλ η σχεδόν νορμάλ σε δημόσιο δρόμο. Σε προδιαθέτει να βάλεις γόνατο, έτσι απλά. Συνεπικουρούμενης και της νεανικής τρέλλας φτάνουμε στα αποτελέσματα που ξέρουμε.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και οδήγησης θα συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε τον κάθε ανυποψίαστο που είχε τη (κακή) τύχη να βρεθεί στο διάβα μας.
και 2-3 φωναχτες σκέψεις...
Για φαντάσου την Αθήνα γεμάτη VIRAGO 250....![]()
Πάρτο ανάποδαάλλωστε μια χαρά είναι τα SS...αλλά να υπήρχε τόσο αυστηρη αξιολόγηση,που να μην είχες το δικαίωμα να ανέβεις ούτε σε ποδήλατο!!!Για φαντάσου......
![]()