Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 90

Θέμα: Super Sport στους δρόμους

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Κατ' αρχάς τα θερμά μου συλληπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και τις απερίγραπτες ώρες θλίψης που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.
    Η αγωνιστική οδήγηση σε δημόσιους δρόμους σκοτώνει, χωρίς πολλές φιλολογίες και πομπώδεις τποθετήσεις.
    Όλα μα όλα τα supersports και superbikes θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην έχουν ομολογκασιόν για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους, κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει με τα καθαρόαιμα για το χώμα. Είναι αδιανόητο να ισχυριστεί κάποιος πως μια μοτοσυκλέτα με τα κλιπ-ονς στον άξονα του εμπρός τροχού και τα μαρσπιέ στη πινακίδα, μπορεί να οδηγηθεί από τον οποιονδήποτε νορμάλ η σχεδόν νορμάλ σε δημόσιο δρόμο. Σε προδιαθέτει να βάλεις γόνατο, έτσι απλά. Συνεπικουρούμενης και της νεανικής τρέλλας φτάνουμε στα αποτελέσματα που ξέρουμε.
    Δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και οδήγησης θα συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε τον κάθε ανυποψίαστο που είχε τη (κακή) τύχη να βρεθεί στο διάβα μας.
    Φίλε μου δεν υπάρχουν κακές μηχανές...κακοί χρήστες και/με κακές επιλογές,ναι...και υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μηχανάκια που ενω δεν τρέχουν (πολύ) δε σταματάνε,(σχετικο)χωρίς αυτό να τα κάνει απαραίτητα κακά...

και 2-3 φωναχτες σκέψεις...

Για φαντάσου την Αθήνα γεμάτη VIRAGO 250....
    Πάρτο ανάποδαάλλωστε μια χαρά είναι τα SS...αλλά να υπήρχε τόσο αυστηρη αξιολόγηση,που να μην είχες το δικαίωμα να ανέβεις ούτε σε ποδήλατο!!!Για φαντάσου......

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    ή ακόμα χειρότερα "αναμένα" λάστιχα από το πάνω κάτω, και η συνταγή για τον τάφο είναι έτοιμη!
    Παρακαλώ???

...θα μου πεις μπορεί και να τό'θελε να φύγει...ο αντίθετα ερχόμενος όμως; αυτός ο δύστυχος απλά πήγε αναίτια αλλά πήγε και απροετοίμαστος...δεν κάνεις "χαλαρή"βολτίτσα χαζεύοντας στη μηχανή!!!είσαι πάντα αλέρτ ειδικά σε δρόμο που ξέρεις ότι συχνάζουν "πικραμένοι Ρόσσι"άλλη μια έλλειψη βασικής εκπαίδευσης οδήγησης...
    Ρε παιδιά....ΤΙ ΛΕΤΕ???
    ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να σκοτωθεί και κανείς δεν θέλει να πάρει μαζί του κι άλλους. Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει υπάρχουν άλλοι τρόποι για να το κάνει.
    Υπάρχουν 50 διαφορετικοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε ατύχημα. Πες το απειρία, πες το χαζομάρα, ματαιοδοξία, λάνθασμένη εκτίμηση των ικανοτήτων μας....όπως γουστάρεις πες το.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι, ατυχήματα θα συμβαίνουν. Όσο πιο γρήγορα σταματήσουν-ουμε να κινούμαστε γρηγορότερα απ΄ότι επιτρέπει ο δρόμος, τόσο λιγότεροι θα χαθούν.
    Σίγουρα η ύπαρξη πίστας βοηθάει στο να κατεβαίνει η αδρεναλίνη να βελτιώσουμε με ασφάλεια τις ικανότητες μας, και στο να ωριμάσει η φαιά ουσία. Μακάρι να φτιαχτεί και δεύτερη και τρίτη και όσες γουστάρετε.

ΥΓ: Το "απροετοίμαστος" πως σου κατέβηκε και το είπες? Ξέρεις για τι χρόνο αντίδρασης μιλάμε?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας.
    Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.

OΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.........

Ό μόνος πού ζώ όμως είμαι έγώ..........ΑΠΛΑ ΤΥΧΗ......όπως άκριβώς τό είπες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Παρακαλώ???

Ρε παιδιά....ΤΙ ΛΕΤΕ???
    ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να σκοτωθεί και κανείς δεν θέλει να πάρει μαζί του κι άλλους. Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει υπάρχουν άλλοι τρόποι για να το κάνει.
    Υπάρχουν 50 διαφορετικοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε ατύχημα. Πες το απειρία, πες το χαζομάρα, ματαιοδοξία, λάνθασμένη εκτίμηση των ικανοτήτων μας....όπως γουστάρεις πες το.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι, ατυχήματα θα συμβαίνουν. Όσο πιο γρήγορα σταματήσουν-ουμε να κινούμαστε γρηγορότερα απ΄ότι επιτρέπει ο δρόμος, τόσο λιγότεροι θα χαθούν.
    Σίγουρα η ύπαρξη πίστας βοηθάει στο να κατεβαίνει η αδρεναλίνη να βελτιώσουμε με ασφάλεια τις ικανότητες μας, και στο να ωριμάσει η φαιά ουσία. Μακάρι να φτιαχτεί και δεύτερη και τρίτη και όσες γουστάρετε.

ΥΓ: Το "απροετοίμαστος" πως σου κατέβηκε και το είπες? Ξέρεις για τι χρόνο αντίδρασης μιλάμε?

τι δεν κατάλαβες από το "αναμένα"??? νομίζεις πως όλοι κυκλοφορούν με τα σωστά λάστιχα και στις σωστές πιέσεις;

σίγουρα κανείς δε θέλει να σκοτωθεί!μα αυτό ακριβώς όμως κάνει!είτε υπερεκτιμώντας το τι ξέρει ή το τι έχει!
    η πίστα είναι πίστα..μακάρι να φτιαχτούν χίλιες..αλλά ο δρόμος είναι για όλους και να επιστρέφουν όλοι...
    ο απροετοίμαστος οδηγός (να το πω ξένοιαστος; ) είτε έχει ένα λεπτό είτε χιλιοστά θάναι πάντα απροετοίμαστος...και αδικοχαμένος δυστυχώς...

τι δεν κατάλαβες από το "αναμένα"??? νομίζεις πως όλοι κυκλοφορούν με τα σωστά λάστιχα και στις σωστές πιέσεις;
    Αλλο πράγμα τα άχρηστα-λάθος λάστιχα, άλλο το "αναμμένα λάστιχα απ το πάνω κάτω" που έγραψες αρχικά. Το "αναμμένο" -αν εννοείς πολύ ζεστό- προφανώς και είναι επιθυμητό.

ο απροετοίμαστος οδηγός (να το πω ξένοιαστος; ) είτε έχει ένα λεπτό είτε χιλιοστά θάναι πάντα απροετοίμαστος...και αδικοχαμένος δυστυχώς...
    Κάποιες φορές όσο προετοιμασμενος και αν είσαι, δεν έχεις κανένα περιθώριο. Αδικοχαμένος όντως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Κατ' αρχάς τα θερμά μου συλληπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και τις απερίγραπτες ώρες θλίψης που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.
    Η αγωνιστική οδήγηση σε δημόσιους δρόμους σκοτώνει, χωρίς πολλές φιλολογίες και πομπώδεις τποθετήσεις.
    Όλα μα όλα τα supersports και superbikes θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην έχουν ομολογκασιόν για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους, κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει με τα καθαρόαιμα για το χώμα. Είναι αδιανόητο να ισχυριστεί κάποιος πως μια μοτοσυκλέτα με τα κλιπ-ονς στον άξονα του εμπρός τροχού και τα μαρσπιέ στη πινακίδα, μπορεί να οδηγηθεί από τον οποιονδήποτε νορμάλ η σχεδόν νορμάλ σε δημόσιο δρόμο. Σε προδιαθέτει να βάλεις γόνατο, έτσι απλά. Συνεπικουρούμενης και της νεανικής τρέλλας φτάνουμε στα αποτελέσματα που ξέρουμε.
    Δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και οδήγησης θα συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε τον κάθε ανυποψίαστο που είχε τη (κακή) τύχη να βρεθεί στο διάβα μας.
    Ευτυχώς που τέτοιες πολεμικές μηχανές μπορούν και τις αγοράζουν άνθρωποι σε χώρες με ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο και παιδεία ως επι τω πλείστον. Εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε φτάσει τόσο ψηλά ακόμα, προχωράμε γρήγορα όμως. Υπάρχει δε το μεσογειακό ταμπεραμέντο, η τριτοκοσμική μας ανυπακοή, και ο ψευτοεγωισμός. Με αυτά τα ατυχήματα δίνουμε όμως επιχειρήματα σε όλους τους πολέμιους της μοτοσυκλέτας, όπου συχνά πυκνά εμφανίζονται με περιορισμούς είτε σε ιπποδύναμη ή προστατευτικά ποδιών κτλ όπου βλέπουν την κατοχή SS όπως την οπλοκατοχή στην Αμερική. Δεν μπορούμε να στερήσουμε τη χαρά της οδήγησης από τόσους ανθρώπους λόγω αυτών των ατυχημάτων όμως. Συγκριτικά με το παρελθόν είναι ολοένα και λιγότερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αλλο πράγμα τα άχρηστα-λάθος λάστιχα, άλλο το "αναμμένα λάστιχα απ το πάνω κάτω" που έγραψες αρχικά. Το "αναμμένο" -αν εννοείς πολύ ζεστό- προφανώς και είναι επιθυμητό.

Κάποιες φορές όσο προετοιμασμενος και αν είσαι, δεν έχεις κανένα περιθώριο. Αδικοχαμένος όντως.
    Μιλάω για ένα λάστιχο που από την καταπόνηση τά'χει δει όλα...που πιθανόν νάναι και με χαμηλή πίεση...και ως γνωστόν και τα υπερθερμασμένα λάστιχα είναι άχρηστα...ξαφνικά βρίσκεσαι ξάπλα και δεν έχεις πάρει χαμπάρι...αυτό εννοώ "αναμμένο"

στο δρόμο δεν έχεις πολλά περιθώρια..πόσο μάλλον αν κοιτάς το τοπίο ή ακους mp3...και πόσο μάλλον αν είσαι της συνομοταξίας: "έλα μωρεεεε σε μένα θα τύχει; εγώ δε τρέχω"

Ακομα το συζητάτε.....

εαν το είχατε δει οπως εγω στα 5' μετα το ατυχημα και με τα παιδια να μενουν ακινητα και ξαπλωμενα στα αιματα, και την μια μοτο να καίγεται, δεν θα αναπτύσσατε τοσες θεωρειες του κ@λου .....

απλα δεν θα ξαναπερνούσατε αεροπορια σε δημοσιο δρομο....τελος...

200ΗΡ σε δημοσιο δρομο με οδηγο που προ 2ετιας οδηγούσε παπι....οπως και να το κανουμε ειναι δολοφονικο.....

Λιγη κοινη λογικη!!!!

1. έχω δει αρκετά σαν αυτό και χειρότερα...δε γεννήθηκα χτες...25 χρόνια στο δρόμο είμαι...
    2. αυτές οι 'Θεωρίες του κώλου" μας κρατάνε ζωντανούς...
    3. έχω πολύ καλύτερα πράματα να κάνω αλλά και μόνο με το "μπούγιο" των πόστ μπορεί να προβληματιστεί ένας νέος και να γλυτώσει...

Δεν εχω αντιρρηση ρε Νασο,

απλα αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει καποιοι να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει και να μην κανουν το παραλογο-λογικο....

ολοι κανουμε π@π@ριες που και που , αλλα και εκει θελει χαζομαρα με μετρο....

προχτες ενας τυπο με R1 στα μελισσια εσπασε 2α και πηγε να κολλησει πανω μου στην κινηση.

Οταν τον στραβωκοιταξα για την μ@λ@κια που εκανε πηγε να μου την πει κιολας.....

Ας μην ενθαρρύνουμε την καγκουριλα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    Δεν εχω αντιρρηση ρε Νασο,

απλα αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει καποιοι να βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει και να μην κανουν το παραλογο-λογικο....

ολοι κανουμε π@π@ριες που και που , αλλα και εκει θελει χαζομαρα με μετρο....

προχτες ενας τυπο με R1 στα μελισσια εσπασε 2α και πηγε να κολλησει πανω μου στην κινηση.

Οταν τον στραβωκοιταξα για την μ@λ@κια που εκανε πηγε να μου την πει κιολας.....

Ας μην ενθαρρύνουμε την καγκουριλα!!!!
    Δε μπορείς να πείσεις κανέναν για να μην δοκιμάσει το λάθος....όσο για το μέτρο υπάρχουν αρκετοί που έχουν πολύ λάθος αντίληψη για αυτό και τα όριά του...ούτε μπορείς να του γεμίσεις το μυαλό...κανείς δεν ενθαρρύνει τις υπερβολές όλοι στη τελική να γυρνάμε σπίτια μας θέλουμε,και να ετοιμάζουμε την επόμενη βόλτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    Ακομα το συζητάτε.....

εαν το είχατε δει οπως εγω στα 5' μετα το ατυχημα και με τα παιδια να μενουν ακινητα και ξαπλωμενα στα αιματα, και την μια μοτο να καίγεται, δεν θα αναπτύσσατε τοσες θεωρειες του κ@λου .....

απλα δεν θα ξαναπερνούσατε αεροπορια σε δημοσιο δρομο....τελος...

200ΗΡ σε δημοσιο δρομο με οδηγο που προ 2ετιας οδηγούσε παπι....οπως και να το κανουμε ειναι δολοφονικο.....

Λιγη κοινη λογικη!!!!

+1000

Μερικοί πέσατε να με φάτε και με το δίκιο σας. Τι λέει ο άνθρωπας ναούμ?, έχασε τη μπάλα και άλλα πολλά...

Να το θέσω και αλλιώς?
    Σε ποιόν από εμάς χρειάζονται 160-180 άλογα σε δημόσιο δρόμο, εκτός ίσως για καγκουριές.

Και συγνώμη αν έθιξα κάποιους γρήγορους και σκληροπυρηνικούς.
    Ο δημόσιος δρόμος είναι για όλους και η πίστα για τους αποτυχημένους ρόσι.

Όχι στα ανόητα όρια των 100 ίππων αλλά όποιος τα έχει (τα άλογα) παρακαλώ μη με σκοτώσει όταν ξαναβγεί να ξεκαυλώσει σε δημόσιο δρόμο.

+1000

Μερικοί πέσατε να με φάτε και με το δίκιο σας. Τι λέει ο άνθρωπας ναούμ?, έχασε τη μπάλα και άλλα πολλά...

Να το θέσω και αλλιώς?
    Σε ποιόν από εμάς χρειάζονται 160-180 άλογα σε δημόσιο δρόμο, εκτός ίσως για καγκουριές.

Και συγνώμη αν έθιξα κάποιους γρήγορους και σκληροπυρηνικούς.
    Ο δημόσιος δρόμος είναι για όλους και η πίστα για τους αποτυχημένους ρόσι.

Όχι στα ανόητα όρια των 100 ίππων αλλά όποιος τα έχει (τα άλογα) παρακαλώ μη με σκοτώσει όταν ξαναβγεί να ξεκαυλώσει σε δημόσιο δρόμο.

αδερφέ από όλους τους μαλάκες που ξεκαβλώνουν εκεί έξω οι πιο επικίνδυνοι είναι με κάτω από 20 άλογα... τα πολλά άλογα είναι λίγοι αυτοί που έχουν τα λίγα (και απέκτησαν ή θέλουν πολλά)είναι οι χειρότεροι...

+900

Ολα τα κλιπ-ον μηχανακια σε ταχυτητες κατω των 100klm/hr ειναι απλα αβολα και κουραστικα, με αποτελεσμα να "προτρεπουν" των αναβατη να αναπτυξει ταχυτητες που θα του επιτρεψουν να "κουμπωσει" στο μηχανακι και να ευχαριστηθει τη βολτα.
    money cant buy me love !!!

Oτι να΄ναι....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kόντρες στους δρόμους!
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 13:45
  2. Νέο Dl 650 στους δρόμους
    από markos_gr στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 02:50
  3. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:54
  5. 1000ara Super Sport Gia Kathimerini Xrisi
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 10:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF