Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Nα συμφωνήσουμε terens αλλά νομίζεις οτι πρέπει να διακυνδυνεύουμε το κεφάλι μας ακράνωτοι προκειμένου να εκφράσουμε την αντίδρασή μας στο καθεστώς?
    Η να περνάμε με κόκκινο σε ένδειξη διαμαρτυρίας?
    Η να ξεκωλιαστούμε στην δουλειά προκειμένου με τους φόρους να μας φτιάξουν οδικό δίκτυο?

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Για μενα και 1400 να παει το προστιμο για κρανος, μυαλο δε προκειται να βαλουμε...

και εξηγουμαι...

1) Μας σταματανε για να μας γραψουνε και η μαγκια που εχουμε πιο πριν γινεται ξαφνικα (λογω μεσογειακης πονηριας) κλαψουρισμα στο οργανο. Πρωτη περιπτωση δεχομαστε μονο επιπληξη - μαθημα δε μας εγινε - καθε αλλο θα αναλυουμε τις διπλωματικες ικανοτητες στους φιλους...

2) Αν τελικα μας γραψει θα κινησουμε λυτους και δεμενους να βρουμε το ξαδερφο της πρωην του μπατζανακι ο οποιος ειχε κολλητο τον ανηψιο του φρουρου της τροχαιας της διπλα πολης μπας και βαλουμε κανα μεσο και τη γλιτωσουμε... ειδαλλως βλεπε ανωθεν (αλλα στο διοικητη)...

για μενα η λυση ειναι, οπως στην ιταλια (εξ'ου και το μεσογειακο που πεταξα πριν) κατασχεση του εκαστοτε οχηματος οταν γινεται μαλ@κια που μπορει να ειναι επικινδυνη για οποιονδηποτε. φασιστικο ή οχι, δε θα εχει οχημα ο αλλος για κανα εξαμηνο οποτε θα το ξανασκεφτει...

Αφου χρειαζομαστε νταντα τι κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας....
    Silence in the studio!

Ρε τέρενς μας δουλεύεις μου φαίνεται.

Που τον είδες τον φασισμό; Δηλαδή αν θέτεις τη ζωή κάποιου σε κίνδυνο και σαν ποινή σου αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησης το βλέπεις φασιστικό; Τι θέλείς δηλαδή να τους πούμε και μπράβο;

Για το κόψιμο χεριών μίλησες εσύ, το να οδηγάει κάποιος απαιτεί να σέβεται τους υπόλοιπους, και δεν μπορεί να το κάνει δεν πρέπει να οδηγάει.

Πρέπει σώνει και καλά να στείλει μύνημα την ώρα που οδηγάει; Πρέπει να έχει πιεί; Πρέπει να πηγαίνει με 200;
    Όχι δεν μπορεί! Τέλος! Να πάει σε ένα χωράφι μόνος του ή να πηδήσει απο το μπαλκόνι του σπιτιού του αν θέλει συγκινήσεις. Όχι σε δημόσιο δρόμο που κυκλοφορούν και άλλοι άνθρωποι.

Είναι τελείως δημοκρατικό αυτό, έχει να κάνει με το σεβασμό των δικαιωμάτων των άλλων.

Και θα μου πείς τώρα το κράνος που βλάπτει τους άλλους;
    Τους βλάπτει γιατί αν κάποιος "επαναστάτης" δεν το φορά και παραβιάσει ένα στόπ και πέσει πάνω μου και χυθούν τα μυαλά του στο παμπρίζ μου, η γυνάκα μου θα πάθει νευρικό κλονισμό και η κόρη μου θα το έχει τραύμα σε όλη της τη ζωή. Τι φταίνε αυτές αν αυτός έχει σκατά στο κεφάλι του;

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα με ΝΟΜΟΥΣ.
    Ο σεβασμός στους νόμους και τους κανόνες είναι το θεμέλιο της Δημοκρατίας.
    Το κάψιμο καταστημάτων και αυτοκινήτων είναι φασισμός.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
    Αύριο ψηφίζουμε. Αυτό είναι το όπλο μας. Αν έχουμε μυαλό και το χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορεί να δούμε καμιά καλύτερη μέρα.
    Όμως για να έχουμε σωστούς πολιτικούς πρέπει πρώτα να γίνουμε εμείς σωστοί πολίτες.

Καληνύχτα.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Ρε τέρενς μας δουλεύεις μου φαίνεται.

Που τον είδες τον φασισμό; Δηλαδή αν θέτεις τη ζωή κάποιου σε κίνδυνο και σαν ποινή σου αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησης το βλέπεις φασιστικό; Τι θέλείς δηλαδή να τους πούμε και μπράβο;

Για το κόψιμο χεριών μίλησες εσύ, το να οδηγάει κάποιος απαιτεί να σέβεται τους υπόλοιπους, και δεν μπορεί να το κάνει δεν πρέπει να οδηγάει.

Πρέπει σώνει και καλά να στείλει μύνημα την ώρα που οδηγάει; Πρέπει να έχει πιεί; Πρέπει να πηγαίνει με 200;
    Όχι δεν μπορεί! Τέλος! Να πάει σε ένα χωράφι μόνος του ή να πηδήσει απο το μπαλκόνι του σπιτιού του αν θέλει συγκινήσεις. Όχι σε δημόσιο δρόμο που κυκλοφορούν και άλλοι άνθρωποι.

Είναι τελείως δημοκρατικό αυτό, έχει να κάνει με το σεβασμό των δικαιωμάτων των άλλων.

Και θα μου πείς τώρα το κράνος που βλάπτει τους άλλους;
    Τους βλάπτει γιατί αν κάποιος "επαναστάτης" δεν το φορά και παραβιάσει ένα στόπ και πέσει πάνω μου και χυθούν τα μυαλά του στο παμπρίζ μου, η γυνάκα μου θα πάθει νευρικό κλονισμό και η κόρη μου θα το έχει τραύμα σε όλη της τη ζωή. Τι φταίνε αυτές αν αυτός έχει σκατά στο κεφάλι του;

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα με ΝΟΜΟΥΣ.
    Ο σεβασμός στους νόμους και τους κανόνες είναι το θεμέλιο της Δημοκρατίας.
    Το κάψιμο καταστημάτων και αυτοκινήτων είναι φασισμός.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
    Αύριο ψηφίζουμε. Αυτό είναι το όπλο μας. Αν έχουμε μυαλό και το χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορεί να δούμε καμιά καλύτερη μέρα.
    Όμως για να έχουμε σωστούς πολιτικούς πρέπει πρώτα να γίνουμε εμείς σωστοί πολίτες.

Καληνύχτα.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.............ΣΕ ΚΟΒΩ

Πιό άριστερά...............άποκλείεται...!!!

Έπίσης.............ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..............αίώνια....

Καμιά σχέση με δεξιά, όπως και εσύ δεν έχεις καμία σχέση με ενήλικη σκέψη.

A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    ........ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.......

και σε καποιους ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος
    Φασισμος ειναι να σου επιβαλουν το κρανος....
    Φασισμος ειναι να σε γραφουν και για κοκκινο μηπως????
    Φασισμος ειναι να μη τους ξεκουφαινεις ολους με την εξατμιση????

Ε ρε κατι γαμησια που θελουμε τελικα....

Οποιος σεβεται το διπλανο του ειναι φασιστας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Nα συμφωνήσουμε terens αλλά νομίζεις οτι πρέπει να διακυνδυνεύουμε το κεφάλι μας ακράνωτοι προκειμένου να εκφράσουμε την αντίδρασή μας στο καθεστώς?
    Η να περνάμε με κόκκινο σε ένδειξη διαμαρτυρίας?
    Η να ξεκωλιαστούμε στην δουλειά προκειμένου με τους φόρους να μας φτιάξουν οδικό δίκτυο?

ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.........ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ

Τό άν θά περάσεις μέ κόκκινο σέ ένδειξη διαμαρτυρίας..........είναι θέμα κουλτούρας,
    παιδείας κ.λ.π....
    Προσωπικά έχω έπιλέξει άλλον τρόπο νά διαμαρτύρομαι.
    Δέν θά τό πώ ,ίσως σοκάρει μερικούς.....καί δέν ένδιαφέρει σέ τελική άνάλυση....
    Όσο γιά τήν τρίτη σου άπορία....?? ΝΟ COMMENTS....!!!

Ένα είναι όμως σίγουρο.........

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ...........ΤΗ ΒΙΑ..............ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ..........

Δέν διδάσκεις..........
    Μέ τό μπάτσο κλεφτοκοττά κρυμμένο στούς θάμνους,νά τό παίζει κατσαπλιάς,
    δέν άποκτιέται ή όδηγική παιδεία.....!!!!
    Όταν κάποτε ρώτησα κάποιον μπάτσο..........μά γιατί κρύβεστε καί πετάγεστε πίσω
    άπό τά δέντρα καί τούς θάμνους γιά νά μάς τσιμπήσετε καί δέν κάθεστε μπροστά
    στό δρόμο μέ τό φάρο άναμμένο νά σάς βλέπουμε νά μήν κάνουμε παράβαση καί
    νά προλαμβάνουμε καί τό πιθανό τροχαίο.............
    ξέρεις τί άπάντησε μέσα στό τμήμα παρουσία πολλών οί όποίοι καί τόν έπιβράβευσαν...???

ΜΑ ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.........!!!!!!

Καί φυσικά δέ φταίει κανένας μπάτσος γιαυτό.....!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ......................ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.....!!!!!

Θέλουν λοιπόν νά μάς σκίσουν ή νά μάς προστατεύσουν....??

Γιαυτό , έπειδή πάντα θά πλανάται τό έρώτημα ,ποιός έκανε πρώτος..........
    ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΝ ΚΟΤΤΑ............Ή................Η ΚΟΤΤΑ ΤΟ ΑΥΓΟ
    θά ύπάρχουν πάντα τύποι πού βγάζουν τό μεσαίο δάκτυλο.....!!!!
    Ξέρω ,είναι πιά είδος πρός έξαφάνιση...........άλλά ύπάρχουν άκόμα....!!!!

Παλαιό μέλος
    Καί φυσικά δέ φταίει κανένας μπάτσος γιαυτό.....!!!! ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ......................ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.....!!!!! Θέλουν λοιπόν νά μάς σκίσουν ή νά μάς προστατεύσουν....??
    Κανενας μπατσος δε θελει να σε προστατεψει και ουτε θα επρεπε να θελει, δεν ειναι η δουλεια του να σε προστατεψει.

Απορω αν οι μισοι απο αυτους που λενε τη λεξη φασισμος ξερουν τι σημαινει..... (δε παει για σενα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Όταν κάποτε ρώτησα κάποιον μπάτσο..........μά γιατί κρύβεστε καί πετάγεστε πίσω
    άπό τά δέντρα καί τούς θάμνους γιά νά μάς τσιμπήσετε καί δέν κάθεστε μπροστά
    στό δρόμο μέ τό φάρο άναμμένο νά σάς βλέπουμε νά μήν κάνουμε παράβαση καί
    νά προλαμβάνουμε καί τό πιθανό τροχαίο.............
    ξέρεις τί άπάντησε μέσα στό τμήμα παρουσία πολλών οί όποίοι καί τόν έπιβράβευσαν...???

ΜΑ ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.........!!!!!!

1) για ποιο λογο ησουν στο τμημα ?

2) ομολογεις οτι η φανερη παρουσια αστυνομιας στους δρομους μειωνει τα ατυχηματα
    για ποιο λογο ?
    επειδη ο πολιτης φοβαται το προστιμο
    μα αφου εσυ στις προηγουμενες απαντησεις σου ησουν κατα των προστιμων , πως τωρα μας λες οτι θα μειωνονταν τα ατυχηματα ?

Σχετικα με τα κινητα και οδηγηση που ανεφερθηκε ποιο πριν.... ειμουν σταματημενος σε φαναρια στην Βασ. Κωνσταντινου , καμια 10αρια μηχανακια μαζεμενα μπροστα , και οπως ειμαστε σταματημενοι , βλεπω ενα τυπο στο παπι να βγαζει το κρανος , το περναει στο αριστερο χερι και με το ιδιο χερι απανταει και αρχιζει ναμιλαει στο κινητο.
    Γινεται πρασινο , ε λεω θα κανει στην ακρη να μιλησει ... τιποτα εκει μεσα στην μεση, κρανος και κινητο διπλα στο κεφαλι, να πηγαινει ζιγκ ζαγκ και να προχωραει σαν να μην τρεχει τιποτα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Κανενας μπατσος δε θελει να σε προστατεψει και ουτε θα επρεπε να θελει, δεν ειναι η δουλεια του να σε προστατεψει.

Απορω αν οι μισοι απο αυτους που λενε τη λεξη φασισμος ξερουν τι σημαινει..... (δε παει για σενα)

ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.......

Άν μέσα στά καθήκοντα τής άστυνομίας τό 2010 δέν είναι ή πρόληψη καί ή προστασία τού πολίτη....
    Ή έποχή τού χωροφύλακα τού 60 παρήλθε άνεπιστρεπτί.....!!

ΤΡΑΓΙΚΟ έπίσης τό ότι τό σώμα χρησιμοποιείται γιά φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς μέ
    τρόπους πού χάνει τό σεβασμό τών πολιτών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis67
    1) για ποιο λογο ησουν στο τμημα ?

2) ομολογεις οτι η φανερη παρουσια αστυνομιας στους δρομους μειωνει τα ατυχηματα
    για ποιο λογο ?
    επειδη ο πολιτης φοβαται το προστιμο
    μα αφου εσυ στις προηγουμενες απαντησεις σου ησουν κατα των προστιμων , πως τωρα μας λες οτι θα μειωνονταν τα ατυχηματα ?

1) ΓΙΑ ΦΟΝΟ........

2) ΟΜΟΛΟΓΩ............ό λόγος...?? έλα ντέ......αύτό είναι δύσκολο...!!

Έτσι κατάλαβες ε...??
    Ότι είμαι κατά τών προστίμων...??
    Ύπέροχα.....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Θανατηφόρο Τροχαίο
    από Gema22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2021, 12:51
  2. Κι ακομη ενα ανεκδοτο....
    από manos426f στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2