Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Tiger 1050 Special Edition

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Το πηρες τελικα βρε θηριο... μπραβο!!!
    Σου ευχομαι καλοριζικο και αγρατζουνιστο το μοτορι φιλε μου!
    Απο που το πηρες τελικα? Τι χρωμα?

Οχι, εγω δεν εχα κανει κινηση ακομα... ειμαι σε σταση αναμονης
    Πρωτον γιατι προσπαθω να αποφυγω να χρεωθω μιας και παλεβω να εξασφαλισω το επιπλεον cash-ερι που θα χρειαστει; και δευτερον γιατι θελω να δω και τα υπολοιπα μηχανακια του '10, πριν αποφασισω!
    ... κι αν το multisrada βγει απαγορευτικο λογω της τιμης του, μια εκδοση με abs του smt (ξερει κανεις τιποτα?) θα με εψηνε ασχημα, λαμβανοντας υπ' οψην οτι αν παρω το tiger θελω και ενα εξτρα χιλιαρικο για εξατμησεις (η μαμα ειναι )

Ειδομεν...
    Eυχαριστω φιλε μου! το πηρα σε λευκο... υστερα απο παρα παρα πολυ σκεψη. Ελπιζω να μην το μετανιωσω αργοτερα. Εγω παντως δεν τα ειχα ολα cash οποτε πηρα δανειο και εκανα και ανταλλαγη το fz6 μου αλλα στην περιπτωση σου αν τα μαζεψεις και τα δωσεις ολα ντουκου τοτε μεσα στα δωρα ειναι κ η σπορ εξατμιση(κ καλα +10 αλογα) που εχει πιο μπασο ηχο. Oσο για το multistrada.... μαλλον θα καραφλιασεις οταν ακουσεις τιμες!

AD1

H Τ συνηθίζει να βγάζει το νέο model year περίπου στη μέση του χρόνου, αλλα σα μικρός κατασκευαστής που ειναι κάνει πολλές φορές και μικροαλλαγές στη μέση μια σειράς ειτε για λόγους διόρθωσης κάποιου προβλήματος είτε για λόγους που εχουν να κάνουν με τις προμήθειές της. Ειναι πολύ συνηθισμένο αυτό. Μόλις τελειώσει το στοκ των παλιών οργάνων, βάζει τα καινουργια π.χ. Δε βγάζεις άκρη έτσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    H Τ συνηθίζει να βγάζει το νέο model year περίπου στη μέση του χρόνου, αλλα σα μικρός κατασκευαστής που ειναι κάνει πολλές φορές και μικροαλλαγές στη μέση μια σειράς ειτε για λόγους διόρθωσης κάποιου προβλήματος είτε για λόγους που εχουν να κάνουν με τις προμήθειές της. Ειναι πολύ συνηθισμένο αυτό. Μόλις τελειώσει το στοκ των παλιών οργάνων, βάζει τα καινουργια π.χ. Δε βγάζεις άκρη έτσι.
    απο οτι φανταζομαι μαλλον ετσι θα γινει μιας και ειναι το πιο λογικο. Απλα κανενας δεν μπορει να ξερει ποτε ακριβως θα γινει αυτο. Ισως γινει αρχες, ισως στα μεσα του 2010... Ποιος ξερει??Το μονο που ελπιζω ειναι να μπορει καποιος παλιοτερος κατοχος να αλλαξει τα οργανα χωρις να του κοστισει μια περιουσια... αν και χλωμο το κοβω
    AD1

Κάνα 1200άρι τζάμπα πράμα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Συμφωνα με τον φιλο NikosR, το μοντελο εχει ανανεωθει μιας κατα τα λεγομενα του η triumph ανανεωνει τα μοντελα της στη μεση του χρονου. Ξερεις κατι διαφορετικο εσυ?

ΥΓ. Συμφωνω για τους αντιπροσωπους
    Πέρα από τη φωτογραφία αυτή δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω.
    Την έβαλα απλά για να μην ακούτε τις π@π@ριές των εμπόρων, ότι και καλά δεν υπάρχουν αλλαγές για τα επόμενα μοντέλα.

Τα όργανα αυτά υπάρχουν, άρα θα έρθουν και στην Ελλάδα. Πότε δεν ξέρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adonis7387
    Eυχαριστω φιλε μου! το πηρα σε λευκο... υστερα απο παρα παρα πολυ σκεψη. Ελπιζω να μην το μετανιωσω αργοτερα. Εγω παντως δεν τα ειχα ολα cash οποτε πηρα δανειο και εκανα και ανταλλαγη το fz6 μου αλλα στην περιπτωση σου αν τα μαζεψεις και τα δωσεις ολα ντουκου τοτε μεσα στα δωρα ειναι κ η σπορ εξατμιση(κ καλα +10 αλογα) που εχει πιο μπασο ηχο. Oσο για το multistrada.... μαλλον θα καραφλιασεις οταν ακουσεις τιμες!

Γιατι να το μετανιωσεις? Το ομορφοτερο χρωμα πηρες για τιγρη

Οσο για τα δωρα, δεν ξερω απο που το πηρες εσυ, αλλα ο αντιπροσωπος στον Πειραια ανεξαρτητα απο τον τροπο εξοφλησης, μου εχει πει τα παρακατω:
    1. την σπορ εξατμηση
    2. συναγερμο
    3. χουφτες
    6. διπλο stand

Να σου πω την αληθεια, εκτος απο τον συναγερμο (κι αυτο επειδη βαριεμαι να "ξηλωνω" τον δικο μου απο το tdm), τα υπολοιπα δεν με πολυενδιαφερουν!
    ... ευχαριστως θα τα ανταλασα ολα με ενα ζευγαρι remus

ΥΓ. Συμφωνω για την τιμη του multi... αλλα τα 150 αλογα σε συνδιασμο με κορυφαιο πλαισιο, αναρτησεις, φρενα ειναι
    money cant buy me love !!!

Γιατι να το μετανιωσεις? Το ομορφοτερο χρωμα πηρες για τιγρη

Οσο για τα δωρα, δεν ξερω απο που το πηρες εσυ, αλλα ο αντιπροσωπος στον Πειραια ανεξαρτητα απο τον τροπο εξοφλησης, μου εχει πει τα παρακατω:
    1. την σπορ εξατμηση
    2. συναγερμο
    3. χουφτες
    6. διπλο stand

Να σου πω την αληθεια, εκτος απο τον συναγερμο (κι αυτο επειδη βαριεμαι να "ξηλωνω" τον δικο μου απο το tdm), τα υπολοιπα δεν με πολυενδιαφερουν!
    ... ευχαριστως θα τα ανταλασα ολα με ενα ζευγαρι remus

ΥΓ. Συμφωνω για την τιμη του multi... αλλα τα 150 αλογα σε συνδιασμο με κορυφαιο πλαισιο, αναρτησεις, φρενα ειναι

Για μενα το ομορφοτερο χρωμα ηταν το μπλε αλλα τι να κανω που δεν βγαινει πια?Το πηρα απο πατρα γιατι βαριομουν να τρεχω αθηνα κ μου κανει δωρο μονο το συναγερμο αλλα μου πηρε την μηχανη σε σχετικα καλη τιμη για αντιπροσωπεια οποτε μια η αλλη ειναι! Καλα το multi δεν παιζεται. Το θεμα ειναι τα ποσα διαθετεις, αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις
    AD1

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2012, 10:12
  2. Εκλαπη triumph tiger special edition
    από vitaras στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2012, 12:08
  3. Tiger 1050 special
    από DimST στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 31