καλο του ταξιδι ..... κουραγιο φιλε
καλο του ταξιδι ..... κουραγιο φιλε
θα την βρω την ακρη
Καλό του ταξίδι
Να είσαι καλά να τον θυμάσε Πάνο
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Πάνο, να είστε γεροί & δυνατοί να τον θυμάστε.
Πλέον θα σας προσέχει από εκεί που είναι.
Πανουλη, σημασια εχει η αγαπη που σου ειχε και αυτη που του ειχες εσυ.
αυτη δεν πεθαινει.
+1 για την βολτα.
Να τον θυμασαι παντα...
![]()
αχ ρε Πανούλη...και είχα μείνει με την εντύπωση ότι όλα πηγαίνανε καλύτερα...μόλις θα σε έπαιρνα τηλέφωνο φιλαράκι μου...και τώρα δε μου βγαίνουν οι λέξεις ...
Η θλίψη είναι γι αυτούς που μένουν με την ανάμνησή του, για τον ίδιο ίσως να ναι καλύτερα που έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί...είναι η ώρα που αναπολείς τις ωραίες στιγμές και μετανιώνεις για πράγματα που έκανες ή δεν έκανες όσο ήταν μαζί σου ... κράτα λοιπόν τις ωραίες αναμνήσεις και χάρισε στη μητέρα σου όσες περισσότερες καινούργιες ''στιγμές'' μπορείς! να σαι σίγουρος ότι απο κάπου ο Θωμας θα σε καμαρώνει!
Τα τηλέφωνά μας και η πόρτα μας ξέρεις ότι είναι πάντα ανοιχτά και εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα σου![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
κι'από ψηλά το ίδιο θα σε προσέχει φίλε,αρκεί να τον έχεις στην ψυχή σου
Σας ευχαριστω πολυ ολους...και συγνωμη που σε καποιους που με πηραν τηλεφωνο δεν το σηκωσα...απλα η ζωη πρεπει να συνεχισει...και η γαμωδουλεια δεν μπορει να σταμητησει...θα μηλισουμε συντομα με ολους...να ειστε παντα καλα...
Tα συλληπητήρια μου.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
να ζησετε να τον θυμαστε και ναναι καλα οπου κι αν βρισκετε,καπου εκει ψηλα να σου χαμογελαει και να του χαμογελας κι εσυ απο δω κατω...
Κουράγιο Παναή.
Να είσαι δυνατός να υποστηρίξεις και τους υπόλοιπους που άφησε πίσω του.
Η γαμοδουλεία και η καθημερινότητα θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις.
Για την βόλτα πάρε και κάποιον άλλο μαζί. Το τσιγάρο με σιωπηλή παρέα είναι μάλλον πιο ωραίο.
Και πάλι κουράγιο.
καλο του ταξιδι![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
ας ειναι καλα εκει πανω!!
...κουραγιο!