τι ψαχνεις μωρε? Ξινος γερος ετοιμος για συνταξηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
λίγο χούμορ πήγα να σου κάνω αλλά μάλλον δεν είναι η μέρα σου![]()
:rotflmao:
![]()
τι ψαχνεις μωρε? Ξινος γερος ετοιμος για συνταξηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
Τα "πάντα ειναι φλου" όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο μέγας Μπάμπης... αλλά και "μέτρο άριστο" διαλαλούσαν κατι πρόγονοι, σοφότεροι από εμάς μάλλον...
Βασικά κάνεις το κέφι σου και αυτο δεν πάντα το ίδιο...κάθε μερα ειναι διαφορετική και τα γούστα και οι ορέξεις έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες που σε κάθε ταξίδι ή βόλτα ειναι διαφορετικά....τα γούστα του καθε ενός, τα γούστα των συνταξιδιωτών αν υπάρχουν, τα μέρη και οι δυνατότητες που παρέχουν...αλλά και ένα σωρό αλλα καθορίζουν τελικά την επόμενη μας κίνηση σε ταξίδια ή βόλτες...
Προσωπικά συνηθίζω να έχω ένα βασικό πλανό το όποιο όμως είναι αρκετά ελαστικό (λαστιχο θα έλεγα...) και υπάρχουν πάντα plan b, plan c κτλ, ενω το βασικότερο είναι η θετική ενέργεια και στάση απέναντι σε όλα...
Δυστυχώς όλα, δύσκολα γίνονται σε ένα ταξίδι, αλλα για αυτό ακριβώς δεν κάνουμε ποτέ μόνο ένα ταξίδι... Όσο ποιο πολύ ταξιδέυω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πόσα πολλά πράγματα είναι ένα ταξίδι αλλά και πόσα πολλά διαφορετικα πράγματα θέλω να κάνω για να γουστάρω...
Νομίζω πάντως ότι μια ισορροπία (που είναι διαφορετικη για τον καθένα μας, αλλά και διαφορετική καθε φορά και για μας...) δίνει την απάντηση στο δύσκολο αλλά πραγματικά δευτερέυον εώς ασήμαντο ερώτημα (σορρυ tai...) που τέθηκε...
Όταν σκέφτομαι να καβαλήσω το θηρίο και να την κάνω πότε δεν προβληματίζομαι με το "θεμελιωδες" ερώτημα που έθεσε ο φίλος Τάι...αλλα παλευω με αυτα που εξ όρισμου θεωρηθηκαν λυμενα...
"Άντε και έχουμε τον χρόνο"...
"Άντε και έχουμε και τα απαραίτητα φράγκα"...
Σε αυτά μπορούμε να δώσουμε καμιά λύση? εδω θέλω ιδέες και απαντήσεις παλικάρια
Άντε και καλή τύχη μάγκες![]()
![]()
υ.γ.Τάι σε πειράζω...δεν πιστέυω να μου θυμώσεις:smilea:
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
σορυ ρε ΓιαννηΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
με ενα πυρετό 38αρι να με εχει κουδουνιασει 2 μερες, δεν σε "επιασα"
βαλε και αυτο
τι αποτέλεσμα περιμένειςΑρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
τι ψαχνεις μωρε? Ξινος γερος ετοιμος για συνταξη
![]()
![]()
Ναι πληγώθηκα πατόκορφα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ.Τάι σε πειράζω...δεν πιστέυω να μου θυμώσεις:smilea:
Δεν υπάρχει μέτρο όταν ταξιδεύεις, γιατί ταξιδεύεις μέχρι να μαστουρώσεις από μυρωδιές και εικόνες και τελικά να βρεθεις στο πιο κοντινό σου εκεινη τη στιγμη hotel, motel, hostel, σκηνη, γρασίδι, ταράτσα, γηπεδο, αυλη σχολειου κλπ... Υπάρχει μέτρο, μόνο όταν βάζεις σχέδια, ότι θα ΄ΠΡΕΠΕΙ να φτάσεις στη ταδε πόλη, στο τάδε σημείο, βλέπεις το gps και αγχώνεσαι και τοιούτες τοιουτιές...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Τα "πάντα ειναι φλου" όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο μέγας Μπάμπης... αλλά και "μέτρο άριστο" διαλαλούσαν κατι πρόγονοι, σοφότεροι από εμάς μάλλον...
..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν υπάρχει μέτρο όταν ταξιδεύεις, γιατί ταξιδεύεις μέχρι να μαστουρώσεις από μυρωδιές και εικόνες και τελικά να βρεθεις στο πιο κοντινό σου εκεινη τη στιγμη hotel, motel, hostel, σκηνη, γρασίδι, ταράτσα, γηπεδο, αυλη σχολειου κλπ... Υπάρχει μέτρο, μόνο όταν βάζεις σχέδια, ότι θα ΄ΠΡΕΠΕΙ να φτάσεις στη ταδε πόλη, στο τάδε σημείο, βλέπεις το gps και αγχώνεσαι και τοιούτες τοιουτιές...
Φίλε Operater είναι προφανές ότι μόνος σου έθεσες το δικό σου μέτρο...("μέχρι να...και τελικά...) και για αυτό ακριβως το μέτρο μιλαω και εγώ.... το μετρο που ο καθένας μπορεί να ορίσει την χαρά του ταξιδιού του...
Τα "πρέπει" δεν είναι μέτρο αλλά ψυχαναγκασμός που σε ταξίδια χωράει...
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια