16.000km μέχρι τώρα γλιστράνε λίγο, και μόνο κρύα! τα μαμά πάντα.
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τα αλλάξω νωρίτερα...!
Μάλλον έπεσα στην καλή παρτίδα!
16.000km μέχρι τώρα γλιστράνε λίγο, και μόνο κρύα! τα μαμά πάντα.
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τα αλλάξω νωρίτερα...!
Μάλλον έπεσα στην καλή παρτίδα!
http://boomboomaround.blogspot.com/
Άστα ρε συ pektis τρελό ξενέρωμα πρωινιάτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
![]()
Εμεινες απο λαστιχο ρε φιλε...Βαλε pirelli diablo..To δικο μου φοραει 120/60/17&160/60/17.Το κ8 πρεπει να φοραει το ιδιο πισω αλλα μπροστα νομιζω 120/70/17!![]()
Μου φαίνεται έτσι είναι οι διαστάσεις
Σκέφτομαι να αλλάξω το μπροστινό μονο λέει?
Αν το πίσω είναι BT 020 το μπροστα τι να βάλω να ταιριάξει?
το ΒΤ 011 δεν είναι λίγο μικρό?
Αν βάλω μπροστά πάλι brigestone?
Bαλε & τα δυο μαζι,δεν πρεπει να εχει διαφορετικα λαστιχα.Ψαξε μηπως βρεις καλη τιμη για setaki.Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
Άστα ρε συ pektis τρελό ξενέρωμα πρωινιάτικα![]()
Μου φαίνεται έτσι είναι οι διαστάσεις
Σκέφτομαι να αλλάξω το μπροστινό μονο λέει?
Αν το πίσω είναι BT 020 το μπροστα τι να βάλω να ταιριάξει?
το ΒΤ 011 δεν είναι λίγο μικρό?
Αν βάλω μπροστά πάλι brigestone?![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Το 650s φοραει μεν 11 και 20 πισω αλλα οταν ζεσταθουν ειναι μια χαρα.
Καλυτερα κατα τη γνωμη μου ειναι να μην γινει αλλαγη του μπροστινου αλλα
μια και καλη να περασετε σε Pirelli Angel st. Φανταστικο λαστιχο και οτι πρεπει
για το Ληστη...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι μια χαρα αφου ειναι διαφορετικου τυπου τα συγκεκριμενα λαστιχα....Κατα την γνωμη μου θα πρεπε να ειχε τα κλασικα τουρισταδικα bt 021 σαν καινουργιο αντ/πειας...Anyway!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Το 650s φοραει μεν 11 και 20 πισω αλλα οταν ζεσταθουν ειναι μια χαρα.
Καλυτερα κατα τη γνωμη μου ειναι να μην γινει αλλαγη του μπροστινου αλλα
μια και καλη να περασετε σε Pirelli Angel st. Φανταστικο λαστιχο και οτι πρεπει
για το Ληστη...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι μια χαρα αφου ειναι διαφορετικου τυπου τα συγκεκριμενα λαστιχα....Κατα την γνωμη μου θα πρεπε να ειχε τα κλασικα τουρισταδικα bt 021 σαν καινουργιο αντ/πειας...Anyway!
Εχεις δικιο σ'αυτο.
Απλως δεν υπαρχει καποιος λογος για να τα κανει ταιρι αλλαζοντας το μπροστινο με αλλο ενα 020.
Ας βαλει καποιος ενα ζευγος 021 που του παει γαντι ή κατι ποιο μαλακο αν εχει ανησυχιες...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
οι υποψιες μου βγηκαν αληθινες![]()
Αλλαξα λαστιχα κ η μηχανη μεταμορφωθηκε!
Τωρα το φχαριστιεμαι!
Κ στην εθνικη φισεγγι!!!![]()
Τι έβαλες;
Γεια χαρά!
Έχετε υπόψιν κανένα καλό λαστιχάκι αποκλειστικά για στεγνό δρόμο? Δηλαδή να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερα σε στεγνό δρόμο χωρίς να μας αφορούν τόσο οι άλλες συνθήκες.
Επίσης θα προτιμούσα να είναι "μαλακό" ώστε να είναι πιο σταθερό και ας το αλλάξω νωρίτερα.
Οδήγηση κυρίως πόλη και κανα ταξιδάκι αν τύχει με χαμηλές ταχύτητες.
Εγώ πάλι σκεφτόμουν κάτι ανάμεσα σε Μ3 και Μ5 της Metzeler. Αν σκεφτούμε πως το Μ5 είναι αντικαταστάτης του Μ3 πόσα χιλιόμετρα θα μας βγάλει με ήπια χρήση αποκλειστικά μέσα στην πόλη και κάποιες λίγες χαλαρές εκδρομές; Αξίζει να προτιμήσει κανείς Μ5 για τέτοιες χρήσεις; Πόσα χιλιόμετρα θα μπορούσε να βγάλει πιστεύετε;
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
εντυπώσεις; πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει; ζεστένονται γρήγορα;
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
δεν τα έχω τοποθετήσει ακόμα στο bandit αλλά είχα τα ίδια στη προηγούμενη μηχανή μου.
ήμουν υπερευχαριστημένος.δεν είναι ούτε πολύ μαλακό(γόμα) ούτε πολύ σκληρό(τουριστικό).
Μου κρατήσανε 11000km με μεικτή χρήση.
τόσο θέλω να μου κρατάνε τα λάστιχα.ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.
Πχ το μαμίσιο λάστιχο δεν τρώγεται με τίποτα.παίζει να μπορείς να το κρατήσεις 25000km αλλά από κράτημα μηδέν,λίγο να το πιέσεις και σου κάνει κουνήματα.
Περιμένω πως και πως να δω πως θα κάτσουν στο bandit τα M3.
+656Αρχικά δημιουργήθηκε από tzrypvs
δεν τα έχω τοποθετήσει ακόμα στο bandit αλλά είχα τα ίδια στη προηγούμενη μηχανή μου.
ήμουν υπερευχαριστημένος.δεν είναι ούτε πολύ μαλακό(γόμα) ούτε πολύ σκληρό(τουριστικό).
Μου κρατήσανε 11000km με μεικτή χρήση.
τόσο θέλω να μου κρατάνε τα λάστιχα.ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.
Πχ το μαμίσιο λάστιχο δεν τρώγεται με τίποτα.παίζει να μπορείς να το κρατήσεις 25000km αλλά από κράτημα μηδέν,λίγο να το πιέσεις και σου κάνει κουνήματα.
Περιμένω πως και πως να δω πως θα κάτσουν στο bandit τα M3.
Κι εγώ πιστεύω ότι κάθε χρόνο άντε το πολύ 1 1/2 να αλλάζονται τα λάστιχα. Αν βάλω τέτοιας ποιότητας και μου κρατήσουν τόσο ευχαριστημένος θα μαι![]()
Αλλά εγώ σκέφτομαι να το τραβήξω λίγο παραπάνω και να πάω σε Μ5 αν δω ότι με παίρνει οικονομικα. Αξίζει άραγε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
+656
Κι εγώ πιστεύω ότι κάθε χρόνο άντε το πολύ 1 1/2 να αλλάζονται τα λάστιχα. Αν βάλω τέτοιας ποιότητας και μου κρατήσουν τόσο ευχαριστημένος θα μαι![]()
Αλλά εγώ σκέφτομαι να το τραβήξω λίγο παραπάνω και να πάω σε Μ5 αν δω ότι με παίρνει οικονομικά. Αξίζει άραγε;
σίγουρα αξίζουν τα Μ5!!!
Τα πρότεινα στον ξάδερφο μου που έχει Z750 και είναι σούπερ ευχαριστημένος.ήμασταν μαζί στο 36ωρο και έμπαινε τέρμα.πολύ εμπιστοσύνη το λάστιχο και φαίνεται σαν καινούργιο μετά τα ζόρικα ~1000κμ της εκδρομής.
Για 2 λόγους δεν τα πήρα. λόγο στενών οικονομικών και επειδή στο mandp δεν είχε πίσω 160/60 που φοράει ο ληστής.
έλεγα να πάρω το μπροστά Μ5 και πίσω Μ3 με επιπλέον 20 ευρώ μόνο,αλλά τελικά αποφάσισα να βάλω μπρος-πίσω τα Μ3