Μπράβο ρε τα βρήκατε , μια χαρα!![]()
Μπράβο ρε τα βρήκατε , μια χαρα!![]()
All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!
δε προλαβα να διαβασω τα ασχημα και ειδα τα ευχαριστα.
ωραια![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μπραβο ρε φιλε!!!πολυ ευχαριστα νεα!!!
επιτελους βρεθηκε και ενα μηχανακι απο τα τοσα που εχουν κλαπει!!
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Απο τα πιο ευχαριστα νεα σε ενα φορουμ, και γενικα σε μια μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα...![]()
![]()
Βεβαια τα κλεφτρονια ξερανε...
με τι μηχανακι θα κλεβανε?!?! βστρομ?χοχοχοχο
με ΚΤΜ φυσικα!!!!!!!!!!!!!!
εργαλεια λεμεεεεεε : ληστειες , αποδρασεις , απαγωγες ..
χεχεχε
απο εδω και μπρος το νου σας κ πανατα λουκετα εστω και για 5 λεπτα!
![]()
![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
Σας ευχαριστω ρε μαγκες ολους παρα πολυ!!! Οντως ειχα τυχη βουνο τα βρηκα και τα δυο!!! Δεν ξερω πως εγινε αλλα τιποτα δεν ειναι αδυνατο τελικα!!!!! αν προσεξατε στο λινκ υπαρχει και ενα Βαραντερο στην φωτο το οποιο λογικα ειναι και αυτο κλεμμενο... μηπως ξερει κανεις ποιος το κλαιει αλλα δεν θα το κλαιει πια??? Και παλι ευχαριστω και εννοειται οτι ουτε για 5 λεπτα χωρις λουκετο... λιγοτερο απο 5 την αφησε ο αδερφος μου και την εχασε....!!!καλο βραδυ σε ολους και ευχομαι τα καλυτερα!!!!!τσακωστε ολοι απο μια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Rocking All the Way
Μπραβο ρε φιλε, ποτε ξανα σε κανεναν.
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
την πατησες φιλε,εγω μαζεψα με την οδικη μου ενα bmw 650 gs που του εσπασαν την κλειδαρια και του γεφυρωσαν τα καλωδια μερα μεσιμερι μπροστα απο το bigapple στο κολονακι την ωρα που το παλικαρι που ειχε την μοτο επινε καφε σχεδον μπροστα στη μηχανη!!!την δουλεια την εκανε ενας πρεζακιας μετα απο μαρτυρια ενος περαστικου!Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Καλησπερα παιδες... πρωτη του μηνα ιουλιου μου εφαγαν το παπι της δουλειας κατω απο το γραφειο... εκει βεβαια εκανε μαλακια ο πατερας μου και ειχε αφησει τα κλειδια πανω... το αφησα ετσι χωρις να το ψαξω παραπανω...μονο με μια δηλωση κλοπης στην αστυνομια!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΣΤΙΣ 13.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΤΜ SUPER ENDURO 950R ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΗΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ????? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ???? ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΑ ΕΚΛΑΠΗ. ΜΑΓΚΕΣ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙ.
ΒΖΤ-0182 ΚΤΜ SUPER ENDURO 950R
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974035350 ΜΑΡΙΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
EDIT ΦΟΡΑΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ AKRAPOVIC
NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR
Τη μηχανή τη βρήκε ο φίλος πριν από κανένα τρίμηνο....αν διάβαζες και τη συνέχεια θα έβλεπες ότι τα χει κάνει πάνω του από τη χαρά του...Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
την πατησες φιλε,εγω μαζεψα με την οδικη μου ενα bmw 650 gs που του εσπασαν την κλειδαρια και του γεφυρωσαν τα καλωδια μερα μεσιμερι μπροστα απο το bigapple στο κολονακι την ωρα που το παλικαρι που ειχε την μοτο επινε καφε σχεδον μπροστα στη μηχανη!!!την δουλεια την εκανε ενας πρεζακιας μετα απο μαρτυρια ενος περαστικου!![]()
Καλα , το οτι , ειναι παλαβοι οι Σαντορινιοι το ξερα (και πολυ καλα μαλιστα!!!) ...
Οτι θα θελανε και ΚΤΜ για μια ληστεια δεν το περιμενα![]()
![]()
Εμποριανοι ητανε?????
Nice!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
*************** www.motodevils.gr ***************