Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Vodafone

Παλαιό μέλος

?

Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
    μπορει να συμφερει σαν τιμη αλλα το σταθερο σου ειναι μεσω κινητης τηλεφωνιας με κεραια μεσα στο σπιτι σου..Ειναι απο τα πιο ζημιογονα που μπορεις να κανεις για την υγεια σου.. χωρις πλακα ειναι ψιλοεγκληματικο..(μιλαω για τις εταιριες κινητης που δινουν και καλα τα παντα)

βρε συ λεωνιδα αν εκπεμπει και ειναι βλαβερο δεν θα το απαγορευαν οσο και μεγαλα συμφεροντα να υπαρχουν..θα ρισκαριζαν με αγωγες καταναλωτων και τιαυτα!!!!υπαρχει επιστημονικα τεκμιριομενο κατι...
    καλαματιανος

make love not work Το avatar του/της L.omerta
    Ναι οπως είναι απαγορευμένες και οι κεραιες που βάζουν σε ταρατσες πολυκατοικιων παράνομα απλά πληρωνοντας τους ιδιοκτήτες χωρις να τους νοιάζει σε πόσα μέτρα υπάρχει σχολείο πχ που λέει ο νόμος και απλα τις καμουφλάρουνε σαν καμινάδες η διαφημιστικές ταμπέλες...Οσο για τα προστιμα και όλα αυτα σόρρυ αλλα προσωπικα δε νομίζω οτι ιδρώνει και ιδιαίτερα το αυτί τους...Δε φτάνει που υπάρχουν τόσα κινητά, ασύρματα router και αλλα μπιχλιμπίδια μεσα στα σπιτια πρεπει να υπαρχει και αυτό? τέλος παντων αυτό είναι και προσωπική επιλογή του καθενός τι έχει μέσα στο σπίτι του. Πάντως εγώ δε θα έβαζα με τίποτα , όπως δεν προτιμώ και ασυρματα τηλέφωνα/router..
    Κι οσο για ερευνες και μελέτες δύσκολα βρίσκεις ανεξάρτητη κι αντικειμενικη. anyway..
    go big or go home!!!

πλέον η vodafone αλλά και η wind συνδέουν τηλέφωνο μέσω καλωδίου ( ενσύρματα ) , η μία μέσο hol και η άλλη από τη tellas.

εσύ προφανώς αναφέρεσαι στο home zone της vodafone και στο cosmote at home της cosmote . αυτά είναι όντως ασύρματα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας .

για την ακρίβεια είναι συσκευες που λειτουργούν ακριβώς όπως ένα κινητό τηλέφωνο, και απο κει και πέρα έχεις την επιλογή αν θα συνδέσεις επάνω του ασυρματη συσκευή τηλεφώνου ή με καλώδιο.

από θέμα ακτινοβολίας είναι πολύ καλύτερα από κινητό μιας και δε έχεις τη συσκευή στο κεφάλι σου αλλά κάποια μέτρα ( η ψαγμενοι πολλά ή όχι λίγα) μακριά σου.

....ο κόσμος στράφηκε στις εταιρείες κινητής γιατί αγανάκτησε από τον πΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια.όση είχατε παλιότερα internet θα θυμάστε πως για να βάλεις adsl στο πΟΤΕ έπρεπε να έχεις μπάρμπα στη Κορώνη.

το ζήτημα βέβαια είναι πως και οι εταιρείες κινητής δεν έχουν την τεχνική εμπειρία να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των συνδρομητών , και ενώ σιγά σιγά ροκανίζουν τη πίτα του πΟΤΕ , προκύπτουν πολλα προβλήματα για τα οποία δεν έχουν προηγούμενη εμπερία , και όλα πάνε τα ζώα μου αργά.

στις πολυεθνικές όλα γίνονται by the book , και κανείς ποτέ δεν θα αναλάβει μια πρωτοβουλία προς όφελος του πελάτη ( αφήστε που αν το κάνει μπορεί να βρει και το μπελά του) και στελεχώνεται από νεογιάπηδες με σπουδές στα εξωτερικά , γαλλικά και πι'άνο που δεν έχουν καμμία εικόνα της αγοράς,

στο πΟΤΕ από την άλλη με το κατάλληλο άνθρωπο στη κατάλληλη θέση όλα μπορούν να κυλήσουν πιο γρήγορα ( αλλά πόσοι από εμάς έχουμε από ένα τέτοιο?), αν δεν έχεις τα βάζεις με το τέρας του δημοσιου και ότι αυτό συνεπάγεται , και στελεχώνεται συνήθως από απαιδευτους ανθρώπους χωρίς τα απαραίτητα προσόντα μέσα από πολιτικά γραφεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    τελικα νικησαμε!!!!!!!!!

σημερα μου ηρθε μεσω ταχυδρομειου επιστολη που γραφει οτι η εταιρεια προεβη σε ολες τις ενεργειες προκειμενου να ανταποκριθει στα αιτηματα μου και ετσι διεκοψαν τις υπηρεσιες τους και οτι εχει δρομολογηθει σχετικη πιστωση ωστε να μην υπαρχει αλλη εκκρεμοτητα και οτι λυπουνται ιδιαιτερως για την ταλαιπωρια μου και μπλα μπλα μπλα...

οποτε οσοι εχετε φαει στα μουτρα τετοιους απατεωνες τολμηστε το και καντε καταγγελια.βγαινει ακρη τελικα!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    κατι αντιστοιχο ειχα κανει κι εγω στο παρελθον, πριν 4 χρονια περιπου, οταν μου ηρθαν κατι τρελλες χρεωσεις στο κινητο μου.

μετα απο πολυ μουρμουρα μου εστειλαν πιστωτικο λογαριασμο για ο,τιδηποτε αμφισβητουσα...

προς τιμη τους παντως οτι αναγνωριζουν εστω και μετα απο καποια διαδικασια οτι εγινε καποιο λαθος...

παρ'ολα αυτα αλλαξα εταιρεια στο κινητο μου
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    τελικα νικησαμε!!!!!!!!!

σημερα μου ηρθε μεσω ταχυδρομειου επιστολη που γραφει οτι η εταιρεια προεβη σε ολες τις ενεργειες προκειμενου να ανταποκριθει στα αιτηματα μου και ετσι διεκοψαν τις υπηρεσιες τους και οτι εχει δρομολογηθει σχετικη πιστωση ωστε να μην υπαρχει αλλη εκκρεμοτητα και οτι λυπουνται ιδιαιτερως για την ταλαιπωρια μου και μπλα μπλα μπλα...

οποτε οσοι εχετε φαει στα μουτρα τετοιους απατεωνες τολμηστε το και καντε καταγγελια.βγαινει ακρη τελικα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    HOL
    ισως η καλυτερη αυτη τη στιγμη εταιρεια σε σταθερη τηλεφωνια κ internet

stdr!!!

απο το περασμενο μαιο περιμενω να ενεργοποιησουν μια γραμμη
    μετα απο ενα εξαμηνο με πηραν τηφεωνο να στειλουν τεχνικο!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

και στο παραπανω να προσθεσω οτι η HOL συνεργαζετε με την Vodafone,οποτε φανταστειτε συνδιασμο αξιοπιστιας
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    και στο παραπανω να προσθεσω οτι η HOL συνεργαζετε με την Vodafone,οποτε φανταστειτε συνδιασμο αξιοπιστιας
    μακάριοι οι αγνοώντες την αγορά τηλεπικοινωνιών

στον ΟΤΕ εσύ στον ΟΤΕ

Netone και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Netone και τα μυαλα στα καγκελα!!!
    :rotflmao: :rotflmao:

????

Όλες οι εταιρίες ( αυτών των μεγεθών ιδιαίτερα ) δημιουργούνται με κύριο και αντικειμενικό σκοπό το κέρδος και την απόδοση μερισμάτων στους μετόχους .

Χεστήκανε για τους πελάτες και για την εξυπηρέτηση .

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφεις όλα αυτά ???

Γιατί αγαπητοί μου φίλοι για μένα είναι το ίδιο τραγικό να λες ,

μακρυα από τη hol και τη vodafone ,

όπως και το να λες netone και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Μή βάζετε τα μυαλά σας σε κανένα κάγκελο για κανένα πο#@στη ψευτοεπιχειρηματία ,
    που σκόπος του είναι μόνο να σας πάρει τα λεφτά από το παντελόνι .

φιλικά !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Όλες οι εταιρίες ( αυτών των μεγεθών ιδιαίτερα ) δημιουργούνται με κύριο και αντικειμενικό σκοπό το κέρδος και την απόδοση μερισμάτων στους μετόχους .

Χεστήκανε για τους πελάτες και για την εξυπηρέτηση .

Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφεις όλα αυτά ???

Γιατί αγαπητοί μου φίλοι για μένα είναι το ίδιο τραγικό να λες ,

μακρυα από τη hol και τη vodafone ,

όπως και το να λες netone και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Μή βάζετε τα μυαλά σας σε κανένα κάγκελο για κανένα πο#@στη ψευτοεπιχειρηματία ,
    που σκόπος του είναι μόνο να σας πάρει τα λεφτά από το παντελόνι .

φιλικά !!!

ο λογος που ειπα αυτο για την ΝΕΤΟΝΕ ειναι οτι απο το νοεμβρη που συνδεθηκα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα,πιανω ταχυτητα που ουτε που την ονειρευομουν με τη vodafone και μου ερχετε και οικονομικοτερα.οποτε...

ο λογος που ειπα αυτο για την ΝΕΤΟΝΕ ειναι οτι απο το νοεμβρη που συνδεθηκα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα,πιανω ταχυτητα που ουτε που την ονειρευομουν με τη vodafone και μου ερχετε και οικονομικοτερα.οποτε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ On Telecoms.‏
    από requiem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:24
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42