Γουσταρω τσαντιλες !!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι Πειραιώτης τι Αθηναίος,λες και υπάρχει διαφορά...Τι βάζελος,τι γαύρος...?Πραγματικά απορώ ώρες ώρες που δημιουργούνται αντιπαραθέσεις για ποδοσφαιρικές ομάδες,ποτέ δε μπόρεσα να το καταλάβω...Αλλά έχει πλάκα,συνεχίστε![]()
![]()
Κορυφαίες οι φοτό πάντως :rotflmao: :rotflmao:
Έλα μωρέ, ξέρεις πως είναι. Κόμπλεξ, υπολογιστές.. παρεξηγούμαι και με το παραμικρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βlitzerr κουλάρετε λίγο με τις πειραιώτικες μαλακίες.
Έχει πλάκα, πάντως, που βγαίνει ο κάθε άσχετος, αποκαλεί το μισό κόσμο κομπλεξικό (εεε.. επειδή υπήρξε αντίλογος στο ιδιοφυές θέμα του !!!111), μιλάμε όμορφα και ήρεμα, χωρίς να χαρακτηρίζουμε κανέναν και τα ακούμε από πάνω. Εύγε.
Απλά το θεώρησα εντελώς άκυρο να μιλάς για Πειραιώτες και να δείχνεις μερικούς καθυστερημένους οπαδούς. Αν είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ εδώ μέσα.
Κατά τ'άλλα, ότι είπε ο Ράιν :P
Πάρ'το πίσω αυτό :PΑρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Τι Πειραιώτης τι Αθηναίος,λες και υπάρχει διαφορά
Life begins at 45°.
Ότι ναναι λέμε!!!!! Ρε μάγκες τη παλεύετε....?
Μακάρι ρε πούστη μου όλη αυτή τη μαγκιά μας & το πάθος μας για κάποιες μαλακίες, να μπορούσαμε να το αξιοποιούσαμε κάπου πιο σοβαρά & όχι στις π@π@ριες... Αλλά τι λέω, άμα το κάναμε αυτό δε θα είμασταν το μπουρδέλο που είμαστε, ούτε θα γλεντούσαν απάνω μας διάφοροι μάγκες.
Βlitzerr όταν βάζεις 2 χαζούς φωτό και κάποιος ταυτίζεται μαζί τους μόνο και μόνο λόγω περιοχής και ομάδας -δηλώνοντας και περήφανος μέχρι εκεί που δεν παίρνει- είναι για πολύ χαβάλε και καραμούζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Έλα μωρέ, ξέρεις πως είναι. Κόμπλεξ, υπολογιστές.. παρεξηγούμαι και με το παραμικρό.
Έχει πλάκα, πάντως, που βγαίνει ο κάθε άσχετος, αποκαλεί το μισό κόσμο κομπλεξικό (εεε.. επειδή υπήρξε αντίλογος στο ιδιοφυές θέμα του !!!111), μιλάμε όμορφα και ήρεμα, χωρίς να χαρακτηρίζουμε κανέναν και τα ακούμε από πάνω. Εύγε.
Απλά το θεώρησα εντελώς άκυρο να μιλάς για Πειραιώτες και να δείχνεις μερικούς καθυστερημένους οπαδούς. Αν είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ εδώ μέσα.
Και ετσι θα το έπαιρνα αν δεν υπήρχε μια τζούρα απειλής στο ποστ του....
ΠΙΡΕΟΤΙΣ ΔΕ ΓΗΝΕΣΕ, ΓΕΝΗΕΣΕ !!!![]()
Παίδες κάποια στιγμή πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εδώ λέμε ανέκδοτα, αν αρχίσουν να ξεσηκώνονται οι Ξανθιές, οι Πόντιοι, οι Κρητικοί, οι Τοτοί και το παπαδαριό, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει εδώ μέσα..
Χαλαρά, για να γελάμε μπαίνουμε εδώ.
![]()
Ναι, αλλά σε μένα την είπες πάλι. Έχω σοβαρές υποψίες ότι με μισείς.
Θα τα πούμε σε κανά δρόμο !!!1112
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παίδες κάποια στιγμή πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εδώ λέμε ανέκδοτα, αν αρχίσουν να ξεσηκώνονται οι Ξανθιές, οι Πόντιοι, οι Κρητικοί, οι Τοτοί και το παπαδαριό, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει εδώ μέσα..
Χαλαρά, για να γελάμε μπαίνουμε εδώ.
![]()
Μπαίνουν ξανθιές στο φλόρουμ?![]()
![]()
![]()
αϊντααααα
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
η γυναικα μου!!!!
![]()
![]()
![]()
Μένει και ο Rein να του την πω. Δεν θα αφήσω περήφανο για περήφανο πειραιώτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ναι, αλλά σε μένα την είπες πάλι. Έχω σοβαρές υποψίες ότι με μισείς.
Θα τα πούμε σε κανά δρόμο !!!1112
Εξαιρείται ο trooper που κάνει θεραπεία.![]()
Το τελευταιο που είπες μου ακούγεται σαν απειλή.
Αδειες-Σχιστό-σε 15"-σου χαρίζω μια κολώνα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αδειες-Σχιστό-σε 15"-σου χαρίζω μια κολώνα...![]()
Τα έλεγα εγώ.....![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι γιατί ξέρουν ότι ο τοπικός moderator δεν βολεύει στο μαλλιοτράβηγμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()