OXI FLIP-UP.Mακριά.FULL FACE ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
Βολεύει ένα flip-up?Γενικά τα υπέρ κ τα κατά?
OXI FLIP-UP.Mακριά.FULL FACE ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
Βολεύει ένα flip-up?Γενικά τα υπέρ κ τα κατά?
μπορείς να πεις την άποψη σου επιμένω χωρίς υφάκι.Το "ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει" τι είναι δηλαδή?Με ξέρει κι από χθες?
Ο από κάτω στο πρώτο ποστ και πολλοί επόμενοι είπαν την γνώμη του μια χαρά και χωρίς υποννοούμενα
Εγώ από μηχανές είμαι αρχάριος.Αν δεν το δέχεται απλά δεν απαντάει, ή απαντάει χωρίς υφάκι
στο θέμα τώρα γιατί πολύ Offtopic έπεσε.Δεν θέλω να δώσω λεφτά για μη ασφαλή προιόντα ούτε να σκάσω πολλά λεφτά.Κάτι νορμάλ και ασφαλές.Δεν θέλω carbon κράνος των 1000ευρώ ούτε το την κατσαρόλα του στρατού
Το ίδιο πάνω κάτω για τζάκετ και γάντια
ΚΒC κράνη. Full face και φτηνά και καλά για τη δουλειά που τα θες.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με 500 ευρώ είσαι μια χαρά εξοπλισμένος για να κυκλοφορείς στην πόλη.
Προσωπικά έχω ένα κράνος Nolan των 260 περίπου ευρώ, ένα μπουφανάκι Spyke με ενισχύσεις σε ώμους, αγκώνες, πλάτη το οποίο βρήκα σε τιμή ευκαιρίας 130 ευρώ και ένα ζευγάρι γάντια των 50-60 ευρώ.
Κυκλοφορώ κι εγώ με σκούτερ αλλά δεν είμαι αρχάριος, είμαι 37 και καβαλάω 2 τροχούς από τα 19-20, έχω πέσει κάμποσες φορές αλλά πάντα λόγω του εξοπλισμού που φορούσα την έβγαζα καθαρή, μια φορά μόνο έπαθα ένα διάστρεμα και αυτό γιατί δεν φορούσα τα μποτάκια μου.
Αν θες τη γνώμη μου, επειδή είσαι αρχάριος θα πρέπει να πάρεις τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορείς. Μακάρι να μην σου χρειαστεί ποτέ, αλλά αν υπάρξει η μία φορά που θα τον θες θα είναι εκεί.
Δεν το συνεχίζω άλλο γιατι δεν έχει νόημα πιστευω μια αντιδικια αναμεσα μας. Ελπίζω να πάρεις αυτο που σου αρεσει και σε ικανοποιεί φίλε μου. Παντα όρθιος.Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
μπορείς να πεις την άποψη σου επιμένω χωρίς υφάκι.Το "ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει" τι είναι δηλαδή?Με ξέρει κι από χθες?
Ο από κάτω στο πρώτο ποστ και πολλοί επόμενοι είπαν την γνώμη του μια χαρά και χωρίς υποννοούμενα
Εγώ από μηχανές είμαι αρχάριος.Αν δεν το δέχεται απλά δεν απαντάει, ή απαντάει χωρίς υφάκι
στο θέμα τώρα γιατί πολύ Offtopic έπεσε.Δεν θέλω να δώσω λεφτά για μη ασφαλή προιόντα ούτε να σκάσω πολλά λεφτά.Κάτι νορμάλ και ασφαλές.Δεν θέλω carbon κράνος των 1000ευρώ ούτε το την κατσαρόλα του στρατού
Το ίδιο πάνω κάτω για τζάκετ και γάντια
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Νόημα δεν έχει όντως
αν θέλετε και μπορείται κάντε μια πρόταση για κράνος με βάση αυτά που ζητάω..δηλαδή"Δεν θέλω να δώσω λεφτά για μη ασφαλή προιόντα ούτε να σκάσω πολλά λεφτά.Κάτι νορμάλ και ασφαλές.Δεν θέλω carbon κράνος των 1000ευρώ ούτε το την κατσαρόλα του στρατού
Το ίδιο πάνω κάτω για τζάκετ και γάντια"
Cpt. Haddock θενκς για την πρόταση.θα τα κοιτάξω.άλλη παρόμοια πρόταση?
Μόνο jet χωράει στο SYM με τη σέλα κλειστή
Καμια μπαγκαζιέρα δεν θα βάλειες έτσι και αλλιώς; τα χωράει όλα εκεί μη σε ανησυχεί
εντάξει θα την βρούμε την άκρη γιατί μάλλον θα βάλω και μπαγκαζιέρα
τσεκαρε εδω για κρανακι και πηγαινε να τα δοκιμασεις και να δεις τιμες.Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
εντάξει θα την βρούμε την άκρη γιατί μάλλον θα βάλω και μπαγκαζιέρα
τα θεωρω καταπληκτικα για τη χρηση που λες.
με πολυ λιγα λεφτα μπορεις να εξοπλιστεις καλα.
γαντια με καμια 80αρια μαξιμουμ
κρανος καμια 200αρια
μποτες γυρω στα 150
μπουφαν κανα 200αρι.
υπαρχουν και μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες και αριστη ποιοτητα !!!
ψαξε και στις αγγελιες θα βρεις φοβερα πραματα.για παραδειγμα αν ειναι στο νουμερο σου το κρανακι ειναι μια πολυ καλη επιλογη... . ιντερνετ και παραγγελιες απ εξω ειναι αλλη μια οψιον.
τροποι υπαρχουν πολλοι.βρες τι σου καθεται καλυτερα αλλα μη κανεις παραχωρησεις στην ασφαλεια σου.
καλως ηρθες και καλες αγορες![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θενκς "Eddie"!
έχει φίλος Shark και είναι πολύ όμορφο κρανάκι
τώρα για αγορά από ίντερνετ δεν είναι λίγο ρίσκο?γιατί παίζει να μη σου ταιριάζει στο κεφάλι ακριβώς και να είναι άνετο
Θα το δοκιμάσεις πρώτα εδώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
τώρα για αγορά από ίντερνετ δεν είναι λίγο ρίσκο?γιατί παίζει να μη σου ταιριάζει στο κεφάλι ακριβώς και να είναι άνετο
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οταν ειχα το xr125 ειχα ενα caberg flip up... στο μονο που βολευε ηταν οταν σε επαιρνε καποιος τηλ σταματαγες στην ακρη, ανοιγες το κρανος κ απαντουσες ...
εως εκει ομως ... κατα τα αλλα ηταν θεοβαρο, εμπαζε απο παντου, σφυριζε μες τα αυτια μου κ τοχα πληρωσει και 170ε περιπου...
τα ιδια φανταζομαι οτι ισχυουν κ για τα υπολοιπα αντιστοιχα κρανη.
Κατα την γνωμη μου, ΜΗΝ παρεις flip up, θα το μετανιωσεις οπως εκανα κ γω...
Μετα πηρα το fz6 και πηρα το shoei xr-1000 και το λατρευω !
Δεν ειναι αναγκη να το παρεις καινουργιο, βρισκεις με καμμια 200αρα ελαφρως μεταχειρησμενο σε καλη κατασταση ...
Δεν ειναι ομως ολα τα φθηνα κρανη μαπα, μια περιοδο φοραγα ενα IXS full face με προδιαγραφες κτλ που ηταν καλουτσικο για τα λεφτα του το ειχα παρει γυρω στα 100ε κ μια χαρα εκανε την δουλεια του!
Αυτα
Για μενα παρε ενα καλο κρανος, εστω μεταχειρησμενο ... αλλα full face
Ελπιζω να βοηθησα ...
![]()
Μιας που το motomarket ειναι κοντα σου ριξε μια ματια και στα bell (γυρω στα 150ευρω)... FULL FACE ΠΑΝΤΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
Νόημα δεν έχει όντως
αν θέλετε και μπορείται κάντε μια πρόταση για κράνος με βάση αυτά που ζητάω..δηλαδή"Δεν θέλω να δώσω λεφτά για μη ασφαλή προιόντα ούτε να σκάσω πολλά λεφτά.Κάτι νορμάλ και ασφαλές.Δεν θέλω carbon κράνος των 1000ευρώ ούτε το την κατσαρόλα του στρατού
Το ίδιο πάνω κάτω για τζάκετ και γάντια"
Cpt. Haddock θενκς για την πρόταση.θα τα κοιτάξω.άλλη παρόμοια πρόταση?![]()
money cant buy me love !!!
σε αυτά τα λεφτά έχει Bell-Caberg-Uvex
τώρα από ανταλλακτικά πχ...ζελατίνες δεν ξέρω αν έχουν
Υπάρχουν ανταλλακτικά για τα κράνη που θες από τον προμηθευτή.Αρχικά δημιουργήθηκε από marioboni
σε αυτά τα λεφτά έχει Bell-Caberg-Uvex
τώρα από ανταλλακτικά πχ...ζελατίνες δεν ξέρω αν έχουν
Δε μπήκα στο κόπο να διαβάσω όλα όσα γράψατε συγγνώμη![]()
Το θέμα κράνος είναι καθαρά προσωπική άποψη θεωρώ. Προσωπικά προτιμώ το full face γιατί αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια, άρα θα σου έλεγα όχι μη πάρει ανοιγώμενο.
Βέβαια έχοντας μιλήσει με διαφόρους ανθρώπου του χώρου(δεν εννοώ μόνο το moto), που κάνουν χρήση των flip up έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω ακούσει περιστατικά που τα flip up λειτούργησαν χωρίς κανένα πρόβλημα εννοώ ότι δεν άνοιξαν σε κάποια πτώση πχ.
Αν ένα κράνος τηρεί τις προδιαγραφές και το υλικό παρασκευής-μηχανισμός είναι καλό δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!