Αν σε βολεύει περισσότερο, θα φέρω τέτοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου, να το σωστό....![]()
![]()
![]()
Αν σε βολεύει περισσότερο, θα φέρω τέτοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου, να το σωστό....![]()
![]()
![]()
Δεν κατάλαβες γιατί έχω μεγάλη μηχανή;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Α, και μικροτσούτσουνος, ε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Αν σε βολεύει περισσότερο, θα φέρω τέτοιο.![]()
Να ρωτήσουμε αυτούς που το φοράνε... Εγώ το βλέπω απλά...![]()
Πιάσε τα πατατάκια κι έλα απ' εδώ γιατί θα μας σκίσει ο θείος Βάντας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν κατάλαβες γιατί έχω μεγάλη μηχανή;![]()
εγω (ξερω, στ @@δια σας) αλλα δεν καταλαβα τι εννοει ο Κατ μα ουτε και ο ροουντ!
![]()
o catmaster εννοά (και θα τα γράψω τώρα εδώ χύμα γιατί κάποιοι ντρέπονται με φαίνεται) ότι το τελευταίο καιρό μερικά παιδάκια έρχονται στο ΔΣ, τρώνε πίνουν, και την κάνουνε χωρίς να αφήσουν φράγκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω (ξερω, στ @@δια σας) αλλα δεν καταλαβα τι εννοει ο Κατ μα ουτε και ο ροουντ!
![]()
![]()
απο δώ και πέρα ο καθένας τα κουμάντα του![]()
εγώ απο τη πλευρά μου εννοΆω, ότι με τέτοιες διαθέσεις για όργια και σόδομα και γόμορα δεν ξανάρχομαι στο μαγαζί :rotflmao:
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
o catmaster εννοά (και θα τα γράψω τώρα εδώ χύμα γιατί κάποιοι ντρέπονται με φαίνεται) ότι το τελευταίο καιρό μερικά παιδάκια έρχονται στο ΔΣ, τρώνε πίνουν, και την κάνουνε χωρίς να αφήσουν φράγκα...
![]()
& έκανες πολύ καλά που το έγραψες![]()
και εισαι και κατά των Δευτέρων ρε μαν....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
o catmaster εννοά (και θα τα γράψω τώρα εδώ χύμα γιατί κάποιοι ντρέπονται με φαίνεται) ότι το τελευταίο καιρό μερικά παιδάκια έρχονται στο ΔΣ, τρώνε πίνουν, και την κάνουνε χωρίς να αφήσουν φράγκα...
![]()
εγώ απο τη πλευρά μου εννοΆω, ότι με τέτοιες διαθέσεις για όργια και σόδομα και γόμορα δεν ξανάρχομαι στο μαγαζί :rotflmao:![]()
![]()
εγώ απο τη πλευρά μου εννοΆω, ότι με τέτοιες διαθέσεις για όργια και σόδομα και γόμορα δεν ξανάρχομαι στο μαγαζί :rotflmao:![]()
![]()
εγώ απο τη πλευρά μου εννοΆω, ότι με τέτοιες διαθέσεις για όργια και σόδομα και γόμορα δεν ξανάρχομαι στο μαγαζί :rotflmao:
εχει ξανασυζητηθει και στο παλιο μαγαζι αυτο και ντρεπομαι προσωπικα για λογαριασμο αυτών που "παιζει" ακομα αυτο!
προσωπικα δεν με αγγιζει γιατι σπανιως ερχομαι και αν μη τι αλλο ειμαι οκ με τους λογαριασμους μου αλλα... ντροπη πραγματικα!
οσο για το αλλο, θα με ενδιεφερε να μαθω!
![]()
Καλά ρε...
Ακόμα τη θυμάστε αυτή την Κάιζερ που είχα ξεχάσει να πληρώσω 2 χρονια πριν;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
όχι ρε Φωτάκο, απλά για μένα η παρούσα οικονομική κατάσταση δε σηκώνει 2 μέρες/εβδομάδα με φαγωπότιΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
και εισαι και κατά των Δευτέρων ρε μαν....![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ναι, εχεις δικιο. και πλεον σε ελαχιστους συμβαίνει αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
όχι ρε Φωτάκο, απλά για μένα η παρούσα οικονομική κατάσταση δε σηκώνει 2 μέρες/εβδομάδα με φαγωπότι
δεν θελω να ανοίξει κουβέντα με τα ιδια πάλι
την ιδια κουβεντα
αλλά λογω τρεχουσας οικονομικης καταστασης
και λόγω του ότι θα θελαμε να δουμε εναν ανθρωπο παραπάνω
που θα χωράει να κατσει και δεν θα ειναι όρθιος
και θα εχει ξενερωσει που δεν βρισκει θεση να κατσει
ίσως ερχεται πιο κοντα στη πραγματικότητα, η δευτέρα.
λέω γω τώρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ίσως ερχεται πιο κοντα στη πραγματικότητα, η δευτέρα.
λέω γω τώρα...
Δηλαδή το πρόβλημα είναι η μέρα?![]()
οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δηλαδή το πρόβλημα είναι η μέρα?![]()