Σελίδα 30 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μην αγχώνεσαι ακόμα.
    ....μωρέ δεν αγχώνομαι......
    ....τώρα που ετοιμαζόμαστε να ανακηρύξουμε ΑΟΖ, τώρα που ξαφνικά η Deutsche Bank "βρήκε" μισό τρις μεθάνια στην Κρήτη.... τέτοια παράξενα (και μη) θα δούμε πολλά....αλλά επιμένω.....το παρακλάδι του ΟΗΕ, το UNDP τι δουλειά έχει κι' ανακατεύεται, από την στιγμή που δεν έχει καν παρουσία στην Ελλάδα...???

anyway....ίδωμεν.....
    Τελευταία τροποποίηση από Anty12; 08/01/2013 στις 15:51.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά δεν μπορείς από την άλλη να πεις ότι δεν τα είδαμε να έρχονται και ότι α) δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε και β) δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξουμε... δεν μας ξημέρωσε ξαφνικά η κατάσταση, την ξέραμε και ξέραμε και τις συνέπειες της και δεν μιλάω για βάθος χρόνου -5 η -10 χρόνια, για τα 2+ τελευταία μιλάω.
    Και τι σε κάνει ρε Κώστα να πιστεύεις ότι "θέλαμε - θέλανε" ν' αντιδράσουμε????

Δεν θέλαμε βρε αδερφέ πως το λένε, είναι ξεβόλεμα η αντίδραση και που να τρέχεις τώρα....
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Και τι σε κάνει ρε Κώστα να πιστεύεις ότι "θέλαμε - θέλανε" ν' αντιδράσουμε????

Δεν θέλαμε βρε αδερφέ πως το λένε, είναι ξεβόλεμα η αντίδραση και που να τρέχεις τώρα....

Βill, το μυαλό του μέσου ψηφοφόρου "παναγιά μου να μη βγω από την νομισματική ένωση γιατί η Τρέμη είπε πως θα έρθουν οι κομμουνισταί και θα μας σφάξουν με τα κονσερβοκούτια" δεν είναι ικανό για παραγωγική σκέψη ώστε να καταλάβει τι σήμαινει το μονοκούκι και δαγκωτό που έριξε υπο καθεστώς τρομοκρατιας. Αυτόν τον ενδιέφερε μόνο να σώσει τις λιρίτσες του (όσες του έχουν αφήσει), σιγά μην ανατιλαμβανόταν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες που θα είχε η ψήφος του, σιγά μην δεχόταν να κουνήσει τον κώλο του για ένα καλύτερο αύριο και σιγά μην έμπαινε σε μια ανιδιοτελή διαδικασία να προσπαθήσει έστω να αλλάξει τα πράγματα προς όφελος των άλλων και των επόμενων γενιών. Έτσι έχει μάθει και τον έχουν μάθει χρόνια τώρα, "δώσε ημίν σήμερον" και στα @@δια του για το αύριο, αν τα πράγματα πάνε στραβά στην τελική, γκρινιάζει και το παίζει drama queen που του λαχε μαύρο ριζικό η μοίρα, αναζητώντας σωτήρες... ε και μετά τους βρίσκει τους σωτήρες στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και του Μιχαλολιάκου, που του νταντεύουν τις ανασφάλειες, συμπαραστέκονται στο άδικο που τον κατατρέχει και του ψιθυρίζουν γλυκά στο αυτί ότι δεν φταίει αυτός και οι επιλογές του, οι άλλοι φταίνε! Σαν Οιδιπόδια σχέση κλασσικής ελληνίδας μάνας με παραχαϊδεμένο και ψυχολογικά ευνουχισμένο γιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κατ αρχήν μακάρι να βγάζαμε το πετρέλαιο με τους Τούρκους μόνοι μας… (50-50)
    Αλλά δεν θα γίνει.
    Το πετρέλαιο θα το βγάλει Αμερικάνος και θα πάρει πχ το 80% Μετά θα δώσει 12% στους Τούρκους και 8% σε μας.
    (ή ανάποδα δεν έχει σημασία)
    Εμείς θα παρεξηγηθούμε και θα επικρατήσει ένταση όπου θα δημιουργηθεί ανάγκη για νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα.
    Εκεί θα καταθέσουμε τα ρέστα μας και θα τελειώνει.
    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…
    ---------------------------------------------------------------------------

Από εκεί και μετά είναι αυτό που λένε μάθαμε πως γ… πλακώσανε κι οι γύφτοι!
    Σε οικονομική κρίση είναι λογικό να μην μπορείς να κρατήσεις ούτε τα εδάφη σου.
    Αν και το ότι έχει ένα οικόπεδο κάποιος ξένος στην Ελλάδα δεν πάει να πει ότι αυτόματα γίνεται και ξένο έδαφος
    Κάθε άλλο.
    Εισάγοντας πλούσιος ξένους στο οικονομικό σου σύστημα όμως εισάγεις και επιρροή στην πολιτική ζωή.
    (άλλο θέμα αυτό)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αλλά δεν θα γίνει.
    Το πετρέλαιο θα το βγάλει Αμερικάνος και θα πάρει πχ το 80% Μετά θα δώσει 12% στους Τούρκους και 8% σε μας.
    (ή ανάποδα δεν έχει σημασία)
    Εμείς θα παρεξηγηθούμε και θα επικρατήσει ένταση όπου θα δημιουργηθεί ανάγκη για νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα.
    Εκεί θα καταθέσουμε τα ρέστα μας και θα τελειώνει.
    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…
    ---------------------------------------------------------------------------

τα πετρέλαια δεν κοστολογούνται τόσο εύκολα...άλλο να βγάζεις καλής ποιότητας πετρέλαια στα 80 μέτρα βάθος στην Μοσούλη, και άλλο να δεις τι πετρέλαια θα βγάλεις και πόσα -γιατί μπορεί και να θέλει κάνα 'κατομμύριο χρόνια να ωριμάσει- στα 3 χιλιόμετρα στην Κρήτη ή στο 1,2 στο Μπάμπουρα....

στην καλύτερη θα πάει 25 έξοδα, 25 το μαγαζί που τα βγάζει και 50 για τον οικοπεδούχο....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αυτόν τον ενδιέφερε μόνο να σώσει τις λιρίτσες του (όσες του έχουν αφήσει), σιγά μην ανατιλαμβανόταν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες που θα είχε η ψήφος του, σιγά μην δεχόταν να κουνήσει τον κώλο του για ένα καλύτερο αύριο και σιγά μην έμπαινε σε μια ανιδιοτελή διαδικασία να προσπαθήσει έστω να αλλάξει τα πράγματα προς όφελος των άλλων και των επόμενων γενιών.
    εσύ ποιόν σωτήρα ψήφισες;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αλλά δεν θα γίνει.
    Το πετρέλαιο θα το βγάλει Αμερικάνος
    Επειδή είχα πρόσφατα με φίλο μια ανάλογη συζήτηση μου επιτρέπεις να αδράξω την ευκαιρία... Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το θέμα πολλές φορές τείνουμε να ξεχνάμε ένα σημαντικό παράγοντα, την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. Το ότι έχω -εάν έχω όντως- πετρέλαιο στο υπέδαφος μου δε σημαίνει αυτόματα ότι έχω και την τεχνογνωσία να το εξορύξω και αρχίζω να το πουλάω και να γίνομαι μια νέα Σαουδική Αραβία. Άλλο να έχεις πετρέλαιο στον Πρίνο για να φτιάχνεις βαζελίνη και πλαστικά και άλλο να έχεις πετρέλαιο στη Βόρεια Θάλασσα ας πούμε. Μιλάω καθαρά και συγκεκριμένα για το κομμάτι αυτό καθαυτό και όχι για ενεργειακά συμφέροντα, υφαλοκρηπίδες, ΑΟΖ και δε συμμαζεύεται. Δυστυχώς την τεχνογνωσία την έχει ο Αμερικανός, ο Ολλανδός, ο Νορβηγός, ο Καναδός, ο Άγγλος, ο Ρώσος...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Επειδή είχα πρόσφατα με φίλο μια ανάλογη συζήτηση μου επιτρέπεις να αδράξω την ευκαιρία... Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το θέμα πολλές φορές τείνουμε να ξεχνάμε ένα σημαντικό παράγοντα, την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. Το ότι έχω -εάν έχω όντως- πετρέλαιο στο υπέδαφος μου δε σημαίνει αυτόματα ότι έχω και την τεχνογνωσία να το εξορύξω και αρχίζω να το πουλάω και να γίνομαι μια νέα Σαουδική Αραβία. Άλλο να έχεις πετρέλαιο στον Πρίνο για να φτιάχνεις βαζελίνη και πλαστικά και άλλο να έχεις πετρέλαιο στη Βόρεια Θάλασσα ας πούμε. Μιλάω καθαρά και συγκεκριμένα για το κομμάτι αυτό καθαυτό και όχι για ενεργειακά συμφέροντα, υφαλοκρηπίδες, ΑΟΖ και δε συμμαζεύεται. Δυστυχώς την τεχνογνωσία την έχει ο Αμερικανός, ο Ολλανδός, ο Νορβηγός, ο Καναδός, ο Άγγλος, ο Ρώσος...
    Ούτε οι βρωμιάρηδες Σαουδάραβες έχουν την τεχνογνωσία να το εξορύξουν... Είναι κάτι σαν την κατοχή πυρηνικων...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ούτε οι βρωμιάρηδες Σαουδάραβες έχουν την τεχνογνωσία να το εξορύξουν... Είναι κάτι σαν την κατοχή πυρηνικων...
    Mα δεν έβαλα τους Σαουδάραβες μέσα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    εσύ ποιόν σωτήρα ψήφισες;
    Πάντως όχι αυτόν και αυτούς που μου κούναγαν το δάχτυλο και μου έλεγαν πως αν δεν τους τιμούσα, θα βίωνα αυτά που έτσι και αλλιώς βιώνω σήμερα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Mα δεν έβαλα τους Σαουδάραβες μέσα...
    Καλά, δεν σε μάλωσα, συμπλήρωσα..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πάντως όχι αυτόν και αυτούς που μου κούναγαν το δάχτυλο και μου έλεγαν πως αν δεν τους τιμούσα, θα βίωνα αυτά που έτσι και αλλιώς βιώνω σήμερα...
    Έλα ντε...

και οι βρωμιάρηδες οι Κινέζοι έχουν την τεχνογνωσία να το εξορύξουν... Είναι κάτι σαν την κατοχή πυρηνικων...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gttg.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	79,9 KB 
ID:	278682
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gttg.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	79,9 KB 
ID:	278682

και μαντεψε φυσικά,πόσοι έλληνες κτηνοτρόφοι και αγρότες (μέσα σε αυτούς και εγώ),έχουν μεταφέρει γραμμές παραγωγής μέσα,στα χέρσοχώραφα-πεδιάδες που είχε φτιάξει ο Χότζας.Φιλέτο 'ετοιμο στο πιάτο και με την υποστ'ηριξη και τις ευλογίες του κράτους

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ