Όλα αυτά..
Συνημμένο 345931
Και αυτά.
Συνημμένο 345932
Λείπουν τα φιλεράκια με μια πολύ λεπτή λεπίδα που κλείνει και ένας μικρός φακός.
Ο κλέφτης βενζίνης είναι αναντικατάστατος. Έχω δώσει βενζίνη σε πολύ κόσμο.
Είναι λεπτό αλλά πολύ μαλακό και δεν ξεραίνεται. Οι δυο αμπουλες πεπιεσμένου αέρα είναι για ένα φούσκωμα. Σε ταξίδια και χωμάτινες βόλτες έχω μαζί μου μοτεράκι και σαμπρέλα.
Δεματικά λείπουν μερικά και η μονοτική είναι πάνω από μισό μασούρι με tireup αριστερά και δεξιά για να μην φεύγει.
Το αλλο το παπαράκι είναι για να βγάζει τις βαλβίδες απ' τις σαμπρέλες και έχει και μια ανταλλακτική βαλβίδα μαζί με καπάκι που όλο το χάνω (χωρίς καπάκι το λάστιχο ξεφουσκώνει). Τα μπαλώματα ελπίζω να μη χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσω ποτέ (για λίγο την γλίτωσα την τελευταία φορά που το βρήκα με την ζάντα στο τσιμέντο) και η κόλλα που λείπει είναι σε ειδικό μπουκαλάκι για να μην πιέζεται.
Στην αρχή είχα λίγο λιγοτερα.
Συνημμένο 345933
Σε αυτή λείπει το καρυδάκι 13 το γερμανοπολύγωνο 13 - 10 - 11.
13 η μηχανή μου έχει μόνο στην τάπα λαδιού του πλαισίου οπότε δε το θεωρησα σημαντικό.
Το 11 χρειάζεται μόνο για εξαέρωση φρένου ή αλλαγή υγρών και θέλει μόνο το κλειστο άκρο οπότε είχα ένα πολύγωνο 10-11 και με το 10ακι καστάνιας είχα το 10 σε ανοιχτό και κλειστό και 11 μόνο σε κλειστο, με μόνο δυο κλειδιά χωρίς να εχω τίποτα περιττό.
Παρόλα αυτά επειδή βόλτες δεν πάω μόνος μου και επειδή αν μείνει ο άλλος δημιουργείται ακριβώς το ίδιο θέμα πρόσθεσα ένα κανονικό 11αρι (90% θα σου χρειαστεί το ανοιχτό άκρο που δεν είχα) οπότε αντικατέστησα και το πολύγωνο με το γερμανοπωλύγωνο και πρόσθεσα το 13 στα καρυδάκια.
Με αυτά στην πρώτη εικόνα μπορώ να κάνω λίγο πολύ τα πάντα. Επιπλέον χρειάζομαι 27 και 32 σε 1/2 αλλά αυτά συνήθως τα χρειάζομαι όταν είμαι σπίτι μου οπότε..
Όταν είμαστε σπίτι μας τα κανονικά κατσαβίδια είναι αναντικατάστατα και οι καστάνιες με τις προεκτάσεις τους είναι πολύ μεγάλη ευκολία.
Όμως θα ξεκινήσουμε από το τι βίδες έχει το μηχανάκι μας. Τι εργαλεία χρειαζόμαστε να τα έχουμε σε καλής ποιότητας. Ποια θα έχουμε συνέχεια μαζί μας και ποια όχι. Τι θα χρειαστεί να κάνω στην άκρη του δρόμου και πόσα μπορώ να κάνω σπίτι μου.
Αυτά τα εργαλεία σπάνια τα χρησιμοποιώ όταν είμαι σπίτι μου (ποτέ βασικά). Παρόλα αυτά επειδή είναι εκεί που είναι όταν μου χρειαστούν ίσως να μην έχω τίποτε άλλο οπότε προτιμώ να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα.