Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska αν έχεις προλάβει να κουρευτείς με τέτοια Συνημμένο 331175 Eχω δει έναν να κουρεύει ακόμα, με τέτοια... είσαι φάουλ (είχε μείνει από μπαταρία το κανονικό κουρευτήρι που είχε......)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ΧΤ-500 Άμα θέλετε πάμε και πιο πίσω,στην ποτοαπαγόρευση.
Βλεπω οι απογονοι του magi πληθαινουν....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens ΧΤ-500 Άμα θέλετε πάμε και πιο πίσω,στην ποτοαπαγόρευση. Αυτό τώρα θυμίζει ταπετσαρία σε επαρχιακή ταβέρνα βορείως του Λαγού...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΣΑ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ........ Πάει το γαμημένο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens ΣΑ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ........ Πάει το γαμημένο. Τερενς ωραιες φωτο
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens ΣΑ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ........ Πάει το γαμημένο. Οντως.................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Άντε πάμε και πιο πίσω......πίστα μοτοκρός Πανοράματος.
Τέρενς ίδια μοτό είχαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (μόνο που εγώ είμαι πιο πιτσιρικάς.....)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens ΧΤ-500 Άμα θέλετε πάμε και πιο πίσω,στην ποτοαπαγόρευση. Ρε μαστορα..... Το προσωπο γιατι το κρυβεις...????? Γιατι εαν εισαι ιδιος με τοτε....... Τι πινεις και δεν μας δινεις....??:
καμικαζι αγαπη μου κανονικα..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Θελει απλα να φαινονται τα πλουσια μαλλια του, γιατι τωρα δεν...
BIΤΑΛΑΔΕΣ.............ΚΕΡΚΥΡΑ Πριν απ'τις ομπρέλες και τα μπιτσόμπαρα,πριν χαλάσει η μαγεία του Ιονίου....πελάγους.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Τέρενς ίδια μοτό είχαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (μόνο που εγώ είμαι πιο πιτσιρικάς.....) ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ............ Σου φοράγανε..??
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Θελει απλα να φαινονται τα πλουσια μαλλια του, γιατι τωρα δεν... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ......... Μόνο τα μαλλιά μου έμειναν ,σε άλλο χρώμα βέβαια αλλά αυτό διορθώνεται, όλα τα άλλα δεν.........