NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν έχω να προσθέσω κάτι στα παραπάνω, ας είμαι λιτός στα λόγια όπως ο Σπύρος στον δρόμο.
Μερικές όμως φωτογραφίες από το δωμάτιο θα βάλω. Εκείνη την ώρα είχε ένα υπέροχο φως τόσο μέσα όσο και έξω, στην θέα της πόλης
Τα δωμάτια τα απολαύσαμε χάρη σε μια παρεξήγηση / πονηριά ίσως που έγινε περί της τιμής. Διαφορετικά δεν θα πηγαίναμε αλλά εγώ πραγματικά απόλαυσα την ομορφιά, πολυτέλεια, και χωρίς παρεξήγηση, ιδιωτικότητα του μονόκλινου.
Συνιστάται ανεπιφύλακτα για ζευγάρια ή για όσους θέλουν οπωσδήποτε δικό τους δωμάτιο. Αρχοντική ομορφιά, ωραίο πρωινό, θέα, γλυκό φως παντού.
Αρχοντικό της Βενετούλας, το πρωί πριν ξεκινήσουμε με λίγη καθυστέρηση μέχρι να τακτοποιηθεί η "παρεξήγηση".
Βρήκα και το site του, οι φωτογραφίες το αδικούν http://www.venetula.gr/gr.htm
Κλασικά, σταματάμε στα γεφύρια, έτσι και σε αυτό κοντά στην Καλαμπάκα:
Εντυπωσιακό σημείο, ο Σπύρος και εγώ διαλέξαμε διαφορετικά πλάνα να φωτογραφίσουμε.
Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 10/10/2015 στις 22:08.
Πραγματικά, σαν μοναχικός καβαλάρης (βλέπε Λούκυ Λουκ) ή με 36ώρο τρόπο σκέψης όπου κόλλας σε παρέα όπως τύχει, αποφεύγεις τις Εθνικές οδούς, απολαμβάνεις μοναχικότητα και παρέα ανάλογα με την διάθεση, αποφάσισα να πάω - ο αχόρταγος - από τα βουνά. Πότε θα έβρισκα πάλι την ευκαιρία σκέφτηκα, λες και γνώριζα τις δυσκολίες που θα συναντούσα στο μέλλον.
Ο Μπράλος φαρδύς, μου φάνηκε κάπως μετά από τόσες πολλές κλειστές στροφές, αν θυμάμαι καλά τον ανέβηκα σχεδόν όλο με 140 και ήταν και κάπως βαρετός.
Κατά τις 14.00 ήμουν στο Λεοντάρι της Χαιρώνειας.
και μια φωτό στο 36ώρο στύλ.
Συνέχισα τον παλαιό δρόμο, κάποια στιγμή με σταμάτησε ο ομάδα Δίας για έλεγχο. Ωχ, σκέφτηκα, προσπέρασα σε διπλή διαχωριστική, θα φάω κλήση. Ευτυχώς απλά ζήτησαν δίπλωμα και διόρθωσαν και την πορεία μου (είχα πάρει τον δρόμο προς .. Αράχοβα!) και όλα καλά.
Μπήκα μέσα στην Θήβα που ήταν άθλια, γεμάτη λακούβες, ευτυχώς για ένα μικρό κομμάτι του δρόμου. Εκεί έκανα άλλη μια στάση για ένα ακόμα γιαούρτι με πέτσα και λίγη δροσία μέσα στο supermarket. Όμως έφαγα μόνο το μισό, το υπόλοιπο το πήρα μαζί για αργότερα, μου έπεσε κάπως πολύ το μισό κιλό
Φτάνοντας Αθήνα κατάλαβα πως είχε βρέξει από τον βρεγμένο δρόμο αλλά ούτε καν λερώθηκα.
Λογικά συνεχίζω αύριο, που ο καιρός θα είναι παρόμοιος, καληνύχτα.
last shelfie of the trip...
Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 10/10/2015 στις 22:39.
Σωστά, 10 χλμ έξω, και 45 πριν την Καλαμπάκα.
https://www.google.com/maps/place/40...!3m1!1s0x0:0x0 (από τα στοιχεία που έχει κρατήσει το κινητό στις φωτογραφίες)
Ξανά
Παρατήρησα στην last selfie το χαμόγελο του λιονταριού και το δικό σου![]()
Φύγαμε...