Σελίδα 30 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 452

Θέμα: Δευτερα 17/08 - Παρασκευή 21/08.... Χαρτογράφηση Πίνδου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mesastou Προβολή μηνύματος
    Αυτή η ανάβαση με το κρύο που γινόταν ποιο έντονο πραγματικά μου άνοιξε την όρεξη. 11:30 ήμασταν εκεί αλλά το κρύο, λογικά λόγω του υψομέτρου, ήταν έντονο. Σε αντίθεση με εμένα ο Σπύρος ήταν εντυπωσιακά λιτός σε ανάγκες κατά την διάρκεια της ημέρας (κρύο/ζέστη - φαγητό, δεν καταλάβαινε τίποτις)
    Στενό σχεδόν όσο οι μοτοσυκλέτες μας
    Συνημμένο 342651

γραφικές φάτσες των κυνηγών που είχαν κάνει αρκετά χλμ αλλά δεν είχαν τύχη εκείνη την μέρα, έπεσαν και σε μένα που τους έφαγα το τυράκι ... χε χε χε
    Συνημμένο 342652

chief of siderokolous χωρίς τάπερ αυτήν την φορά και χωρίς να τσιμπάει τίποτα, μόνο λίγους καφέδες ..
    .
    ... είχαμε πλέον μάθει ο ένας τον άλλο ...
    Συνημμένο 342653
    πλάκα μας κάνεις.... ο άνθρωπος γ@μήθηκε να ανεβάζει κοψίδια,είχαμε πάθει όλοι ΣΟΚ....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    πλάκα μας κάνεις.... ο άνθρωπος γ@μήθηκε να ανεβάζει κοψίδια,είχαμε πάθει όλοι ΣΟΚ....
    Σου λεει ο ανθρωπος

"κατα τη διαρκεια της ημερας"

Τι δεν καταλαβαινεις;

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Να δεις που τα έτρωγε κρυφά από τον mesastou.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Σου λεει ο ανθρωπος

"κατα τη διαρκεια της ημερας"

Τι δεν καταλαβαινεις;

δε με λες? άμα βραδιάσει και είσαι νηστικός δαγκώνεις κι ανθρώπους? για να ξέρουμε......είσαι σνίκερς φάση?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Να δεις που τα έτρωγε κρυφά από τον mesastou.
    ναι ρε συ και τον άφηνε τον καημένο με τα γιαουρτάκια με την τσίκνα....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

δε με λες? άμα βραδιάσει και είσαι νηστικός δαγκώνεις κι ανθρώπους? για να ξέρουμε......είσαι σνίκερς φάση?

Απλα στο τραπεζι δεν προλαβαινω να μιλησω....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Μετά την ξεκούραση και το καφεδάκι (για μένα, ο Αντώνης χτύπησε ενα ρυζόγαλο ) την κάνουμε για επιστροφή στην Καστοριά....
    Κατεβήκαμε από άλλο δρόμο από αυτόν που ανεβήκαμε, μετά πιάσαμε τις ευθείες, κάποια στιγμή ο Αντώνης σταματάει.... Σταματάω και γω, κατεβαίνει, έρχεται, "αλλάζουμε?" μου λέει, "οκ" εγώ....

Λοιπόν, το ντεβίλ.....
    Είχα ανέβει πάνω του στατικά και το είχα βρει σουμιέ για τα δικά μου γούστα.... Στην οδήγηση όμως, είναι ΑΛΛΟ μηχανάκι..... Καταρχάς, στο ρελαντί, εχει κραδασμούς, πολλούς κραδασμούς, τύφλα να χουν τα χαρλει..... Κουμπώνεις πρώτη, ξεκινάς, γνώριμος ήχος (λίγο πιο τραχύς όμως) από το τρανσάλπ, τραβάει ωραία, ΑΝΕΤΟ.... Ηχος pure παπορίσιος (πιο pure δε γίνεται ), και οι αναρτήσεις ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ... Πλήρης μεταμόρφωση λέμε.... Ημουν κουμπωμένος, δεν αντιλέγω, τις στροφές τις έπαιρνα "όρθιος" αλλά μεσα σε λίγη ώρα πήρα το μαθαίνεις ευκολα και στρίβει με την σκέψη....
    Πραγματικά δεν έχω λόγια, το σοκ ήταν τεράστιο.....

Ξαναλλάζουμε μηχανάκια και αρχίζουμε την κατάβαση της κλεισούρας.... Ενα θα πω.... όταν τελείωσε η κατάβαση, ο Αντώνης μου πρότεινε να ξανανέβουμε..... Πλατύς (πολύ πλατύς όμως) δρόμος με πολύ καλή άσφαλτο, στροφιλίκια φουρκέτες όλα κάτω....

Τεσπα, φτάσαμε Καστοριά πήγαμε στο ξενοδοχείο, ξεκουραστήκαμε και μετα βόλτα στο ποδαράτο μέχρι το βράδυ....

Συνημμένο 340462

Συνημμένο 340463

Συνημμένο 340464
    Δεν έχω να προσθέσω κάτι στα παραπάνω, ας είμαι λιτός στα λόγια όπως ο Σπύρος στον δρόμο.

Μερικές όμως φωτογραφίες από το δωμάτιο θα βάλω. Εκείνη την ώρα είχε ένα υπέροχο φως τόσο μέσα όσο και έξω, στην θέα της πόλης
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_6551s.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	107,5 KB 
ID:	342658

Όνομα:	IMG_20150820_185716s.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	70,5 KB 
ID:	342659

Όνομα:	IMG_20150820_185744s.jpg 
Μέγεθος:	82,3 KB 
ID:	342660

Τα δωμάτια τα απολαύσαμε χάρη σε μια παρεξήγηση / πονηριά ίσως που έγινε περί της τιμής. Διαφορετικά δεν θα πηγαίναμε αλλά εγώ πραγματικά απόλαυσα την ομορφιά, πολυτέλεια, και χωρίς παρεξήγηση, ιδιωτικότητα του μονόκλινου.

Συνιστάται ανεπιφύλακτα για ζευγάρια ή για όσους θέλουν οπωσδήποτε δικό τους δωμάτιο. Αρχοντική ομορφιά, ωραίο πρωινό, θέα, γλυκό φως παντού.

Παλαιό μέλος
    το δωμάτιο πανοραμική

Όνομα:	PANO_20150820_190014s.jpg 
Μέγεθος:	65,3 KB 
ID:	342661

το τραπέζι του πρωινού την άλλη μέρα το πρωί

Όνομα:	IMG_20150821_084025s.jpg 
Μέγεθος:	85,4 KB 
ID:	342662
    (τον πρωινό μπουφέ δεν τον φωτογράφισα αλλά από όσο θυμάμαι άξιζε)

δίπλα στο τραπέζι υπάρχει αυτός ο χώρος, μια χαρά για παρεούλα τα βραδάκια

Όνομα:	IMG_20150821_084039s.jpg 
Προβολές:	136 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	342663

Παλαιό μέλος
    Ξημέρωσε η Παρασκευή, η μέρα της επιστροφής

Αφού ξεμπερδέψαμε με την κυρα-Βενετούλα (δεν ξέρω αν είναι αυτό το όνομά της, αυτό το όνομα έχει το ξενοδοχείο της) που ως κλασσική πονηρίδου πήγε να μας παίξει πουστιά με τα φράγκα (θα το εξηγήσω αλλού) και μου χάλασε όλη τη διάθεση και την καλή εντύπωση που είχα για το ξενοδοχείο της και για τον υιό της, ξεκινήσαμε για γρεβενά/καλαμπάκα μέσω εγνατίας.... Ημουν πλέον χορτασμένος, δεν πέθαινα για επαρχιακούς εν αντιθέσει με τον Αντώνη που ήθελε να βρούμε άλλο δρομο για γρεβενά (μάλλον δεν είχε χορτάσει γιαούρτια )....

από τα γρεβενά και μετά η διαδρομή ήταν μαγευτική.... τόσο το τοπίο όσο και η φρεσκοστρωμένη άσφαλτος που σε κάποια σημεία δεν είχε ακόμη διαγράμμιση κάνανε την επιστροφή μέχρι την καλαμπάκα ευχαριστη....

Συνημμένο 340490

Συνημμένο 340491

Όνομα:	IMG_20150821_090757s.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	88,4 KB 
ID:	342664
    Αρχοντικό της Βενετούλας, το πρωί πριν ξεκινήσουμε με λίγη καθυστέρηση μέχρι να τακτοποιηθεί η "παρεξήγηση".
    Βρήκα και το site του, οι φωτογραφίες το αδικούν http://www.venetula.gr/gr.htm

για να μη λέτε μόνο εμένα σελφάκια

Συνημμένο 340492

Συνημμένο 340493
    Καλαμπάκα / Μετέωρα

Συνημμένο 340494

Συνημμένο 340495
    Κλασικά, σταματάμε στα γεφύρια, έτσι και σε αυτό κοντά στην Καλαμπάκα:

Όνομα:	IMG_20150821_100647s.jpg 
Μέγεθος:	93,6 KB 
ID:	342665

Όνομα:	IMG_20150821_100752s.jpg 
Μέγεθος:	106,3 KB 
ID:	342666

Εντυπωσιακό σημείο, ο Σπύρος και εγώ διαλέξαμε διαφορετικά πλάνα να φωτογραφίσουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 10/10/2015 στις 22:08.

Παλαιό μέλος
    Στην Καλαμπάκα ήπιαμε ένα καφεδάκι και απο κει και μέχρι τις στροφές του Δομοκού η διαδρομή ήταν βαρετή και επικίνδυνη.... Βαρετή γιατί είναι μία ευθεία, επικίνδυνη γιατί η κυκλοφορία είναι αυξημένη με φορτηγά, δίχως διαχωριστική στη μέση με αποτέλεσμα οι προσπεράσεις να γίνονται αέρα.... Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βλέπεις φορτηγά να σου έρχονται από την απέναντι πλευρά στο ρεύμα σου....

Στη Λαμία ο Αντώνης αποφάσισε να πάει από Μπράλο, εγώ θα συνέχιζα εθνική.... Χαιρετηθήκαμε εν κινήσει και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του....
    Πραγματικά, σαν μοναχικός καβαλάρης (βλέπε Λούκυ Λουκ) ή με 36ώρο τρόπο σκέψης όπου κόλλας σε παρέα όπως τύχει, αποφεύγεις τις Εθνικές οδούς, απολαμβάνεις μοναχικότητα και παρέα ανάλογα με την διάθεση, αποφάσισα να πάω - ο αχόρταγος - από τα βουνά. Πότε θα έβρισκα πάλι την ευκαιρία σκέφτηκα, λες και γνώριζα τις δυσκολίες που θα συναντούσα στο μέλλον.

Ο Μπράλος φαρδύς, μου φάνηκε κάπως μετά από τόσες πολλές κλειστές στροφές, αν θυμάμαι καλά τον ανέβηκα σχεδόν όλο με 140 και ήταν και κάπως βαρετός.
    Κατά τις 14.00 ήμουν στο Λεοντάρι της Χαιρώνειας.

Όνομα:	IMG_20150821_141245s.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	342668

Όνομα:	IMG_20150821_141355s.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	103,8 KB 
ID:	342669
    και μια φωτό στο 36ώρο στύλ.

Ο υπολογιστής ταξιδιού εκείνη την ώρα έδειχνε 6 λιτρα / 100 χλμ.... Ηπια ένα καφεδάκι ακόμα (και ο κώλος μου αλλά και η μέση μου - λόγω χαμηλής ταχύτητας ταξιδιού από καλαμπάκα μέχρι λαμία, με ενοχλούσαν) στα καμμένα βούρλα και μετά, κίνησα για Αθήνα γρήγορα....

Στη Κηφισιά με περίμενε η βροχή... ή μάλλον η μπόρα... δεν μπορώ να πω, και πάλι τυχερός ήμουν αφού ο κύριος όγκος της βροχής είχε πέσει λίγο πριν περάσω αλλά η εθνική ήταν γεμάτη λιμνάζοντα νερά και αφρούς.... μοιραία πέρασε από το μυαλό μου, "έχει γούστο να...."... Οδήγησα προσεκτικά, τσουκου-τσουκου -γκολ (), τίποτα δε συνέβει, όλα καλά....

Απολογισμός? 2000 χλμ εκ των οποίων 1300+ στα βουνά με χιλιάδες στροφιλίκα (λέγαμε με τον Αντώνη οτι στα βουνά οι μεγαλύτερες ευθείες μεταξύ των στροφών δεν πρέπει να ήταν πάνω από 150 μέτρα μαξ) και εγώ με ένα χαμόγελο διάπλατο.... Ευτυχώς δε που την επόμενη εβδομάδα είχα ακόμη άδεια αλλιώς, πραγματικά, δεν ήξερα πώς θα την πάλευα....

ΥΓ... θα κάνω ένα ακόμα ποστάρισμα για κάποια πραγματάκια που θέλω να πω
    Συνέχισα τον παλαιό δρόμο, κάποια στιγμή με σταμάτησε ο ομάδα Δίας για έλεγχο. Ωχ, σκέφτηκα, προσπέρασα σε διπλή διαχωριστική, θα φάω κλήση. Ευτυχώς απλά ζήτησαν δίπλωμα και διόρθωσαν και την πορεία μου (είχα πάρει τον δρόμο προς .. Αράχοβα!) και όλα καλά.

Μπήκα μέσα στην Θήβα που ήταν άθλια, γεμάτη λακούβες, ευτυχώς για ένα μικρό κομμάτι του δρόμου. Εκεί έκανα άλλη μια στάση για ένα ακόμα γιαούρτι με πέτσα και λίγη δροσία μέσα στο supermarket. Όμως έφαγα μόνο το μισό, το υπόλοιπο το πήρα μαζί για αργότερα, μου έπεσε κάπως πολύ το μισό κιλό

Φτάνοντας Αθήνα κατάλαβα πως είχε βρέξει από τον βρεγμένο δρόμο αλλά ούτε καν λερώθηκα.

Λογικά συνεχίζω αύριο, που ο καιρός θα είναι παρόμοιος, καληνύχτα.

Όνομα:	IMG_20150821_141548s.jpg 
Μέγεθος:	102,3 KB 
ID:	342670
    last shelfie of the trip...
    Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 10/10/2015 στις 22:39.

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano

Κλασικά, σταματάμε στα γεφύρια, έτσι και σε αυτό κοντά στην Καλαμπάκα:

Όνομα:	IMG_20150821_100647s.jpg 
Μέγεθος:	93,6 KB 
ID:	342665

Όνομα:	IMG_20150821_100752s.jpg 
Μέγεθος:	106,3 KB 
ID:	342666

Εντυπωσιακό σημείο, ο Σπύρος και εγώ διαλέξαμε διαφορετικά πλάνα να φωτογραφίσουμε.
    εξω απο τα γρεβενα ειναι αυτο το γεφυρι...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Μεταξυ τους για να μη μαλωνετε
    πουτσ@@@@@@@@@

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ένα flashback λίγο πίσω.
    Συνημμένο 342646
    Στην Σμίξη παραστράτησα, έχοντας φάει αρκετό κρύο είπα να φάω και λίγο σοκολάτα να έρθω στα ίσια μου ενεργειακά, βλέπετε το γιαούρτι δεν μεταβολίζεται στα σβέλτα όπως οι υδατάνθρακες

Συνημμένο 342647
    εδώ η πρόταση του GPS από την Σμίξη και μετά για Ιωάννινα Gousias. Μπορεί να ήταν μόνο 70 χλμ αλλά το κομμάτι Βοβούσα - Φράγμα Αώου ήταν πολύ αργό.

Μιας και η βροχή σταμάτησε, η σύζυγος δεν θέλει παντόφλες αλλά βόλτα και θέλουμε να προλάβουμε το λίγο φως ... η συνέχεια αργότερα.
    Το γιαούρτι λεγόταν μπαφος;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miscelano Προβολή μηνύματος
    εξω απο τα γρεβενα ειναι αυτο το γεφυρι...
    Σωστά, 10 χλμ έξω, και 45 πριν την Καλαμπάκα.
    https://www.google.com/maps/place/40...!3m1!1s0x0:0x0 (από τα στοιχεία που έχει κρατήσει το κινητό στις φωτογραφίες)

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Ξανά

Παρατήρησα στην last selfie το χαμόγελο του λιονταριού και το δικό σου
    Φύγαμε...

Σελίδα 30 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 19:38
  2. Δελεαρ αυριο 21-08-2006??
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 22:56
  3. Παρασκευή, 26/08/2005
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 18:05
  4. Παρασκευή 12/08/2005 : Σούνιο, αστεροβροχή...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ