ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
https://onedrive.live.com/?cid=b7efe...FY04LnBy94dooo
Dimos35
o_gayros![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 22/04/2015 στις 07:42.
+1800 σε όλα τα παραπάνω και κάτι παραπάνω στα bold.
εΓΚζακτεμάν κι αΜΠΖΩΛΗμάν
Αλλά....
Είστε ορισμένοι λίγο κουφαλίτσες αλλά σας δικαιολογώ γιατί γράφατε πάνω στην καύλα της στιγμής
Ο Ρόσσι είναι ένας και μοναδικός και το έδειξε εχθές για μία ακόμα φορά! Άπειρα μπράβο
Επίσης ο Μαρκέζ είναι ένας και μοναδικός, και όπως είναι φυσικό, δε γίνεται να του βγαίνει παντού και πάντα.
Μάχη τιτάνων η χθεσινή, κέρδισε ο καλύτερος.
Κι όσο για την υπερβολή, το χάλασμα ήταν επειδή δε βγήκε. Αυτό είναι και το ρίσκο.
Όταν βγαίνουν οι υπερβολές, μας γίνεται ατσάλι κι ανεβάζουμε παλμούς. Γι'αυτές τις υπερβολές κυρίως πορωνόμαστε με τους αγώνες.
Αλλέως πως ρίχνουμε πασέντζα με την αγωνία στα ύψη άμα θα βγει ή όχι.
Ούτε ξόφλησε ο Μάρκ, ούτε έγινε ξαφνικά αλήτης (με δίχως μάνα και δίχως σπίτι), ούτε θα παρατήσει το άθλημα από την ντροπή του.
Πολύ σωστό το σχόλιο του Έμετ που είδα από τον τζίξερμαν.
Πάντα τρέχει at all costs, και χθες ήταν η ώρα του να δει ποιά είναι αυτά τα costs. (ευτυχώς χωρίς να σκοτωθεί ο άνθρωπος βέβαια)
Μαθήματα είναι όλα αυτά.
Θα το ξεπεράσει και θα συνεχίσει.
Δεν είναι 22 χρονών παιδάκι.
22 χρονών πιλοτάρα στα gp είναι κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του να γράψει ιστορία.
Ο καλύτερος που οδεύει προς το τέλος του κέρδισε μια μάχη απέναντι στον καλύτερο που είναι στα ξεκινήματά του.
Τί καλύτερο από αυτό?
Προσωπικά, το best case scenario για μένα είναι να χάσει μόνο ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του ο Μαρκ.
Κι αυτό να είναι το φετινό και να το πάρει ο Ρόσσι κι έπειτα να αποσυρθεί.
Τους γουστάρω και τους δύο και δεν έχω λόγο να διαλέξω έναν. Δεν ψάχνω γαμπρό για την αδερφή που δεν έχω, ούτε γκόμενο.
Τέλος, σχόλια του τύπου "καλά να πάθει ο παλιόφουστας ο μικρός", "δε θα γίνει ποτέ μεγάλος γιατί δεν ξέρει να χάνει", "πήγε να τον εμβολίσει, να τον τρυπήσει, τράβηξε και γκάνι αλλά δεν το έδειξε η κάμερα", "σας τα λέω καλά? σας τα εξηγώ ωραία? μάθετε μπαλίτσα στον άρχοντα" και πάει λέγοντας, είναι ανάξια λόγου.
Το ότι ο Ρόσι χθες γάμησε, κάνει το Ρόσι μεγάλο.
Κι όχι το Μαρκ μικρό.
Κι όπως λέει και το σοφό ρητό, "Η αξία της νίκης σου, είναι ανάλογη της αξίας του αντιπάλου σου".
Και η νίκη του τιτάνα Ντόκτορα χθες ήταν τε-ρα-στι-α!
![]()
Η πτώση του Marquez σαφώς και είναι απόρροια τoυ επιθετικού του στυλ. Ο γιατρός τη μυρίστηκε όμως τη δουλειά και προστάτεψε τα νώτα του απλώνοντας τη γραμμή και σηκώνοντας απότομα το μηχανάκι. Βέβαια, κάποιος μπορεί να πει ότι το έκανε όχι για να "σπρώξει" τον Marquez αλλά επειδή είχε χάσει την γραμμή του κατά την προηγούμενη επαφή.
Όπως και κατά την 1η προσπέραση που "σήκωσε" τον μικρό νομιμότατα.![]()
Think faster than you ride
Εγώ πάντως ξενέρωσα πολύ με το πέσιμο, ξέρω ότι πολλοί περίμεναν μια τέτοια στιγμή για να βγάλουν χολή για τον ΜΜ, αλλά εγώ ξενέρωσα για μια μάχη που ουσιαστικά δεν δόθηκε ποτέ, ήθελα να πάνε καρότσα μέχρι την γραμμή τερματισμού!!! Next time...
αυτό πιστεύω είναι το σημαντικότερο
“I don't think a rider like Marc is scared about this or a bad result can modify his attitude," he said. "The important things is that we demonstrated, also to him, that in the race we can be very strong. Because he is fantastic to do the pole position. But he knows, and we have demonstrated this season, that we will be there in the races."
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου