Σελίδα 31 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αν γινόταν ένα δημοψήφισμα σε Γερμανία/Φινλανδία/Σλοβακία π.χ. με ερώτημα "Συμφωνείτε να δοθεί περαιτέρω οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ΝΑΙ ή ΟΧΙ" ποια θα ήταν άραγε τα ποσοστά του ΟΧΙ; Θα ήταν νίκη άραγε του γερμανικού/φινλανδικού/σλοβακικού λαού και της δημοκρατίας η οποία θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν ή δεν θα πιανόταν επειδή η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα κι έχουμε το copyright;
    Ναι αλλά δε μας λες τι θ απαντούσαν και για τις υπόλοιπες χώρες που παρουσιάζουν πρόβλημα στα δημοσιονομικά τους ως προς τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει η ΕΖ . Εντάξει η Ελλάδα μπορεί να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος της ΕΖ αλλά αν αύριο , σύντομα ο επόμενος είναι η Ιταλία ή ακόμα χειρότερα η Γαλλία τι θα πούνε ; Ρητορικό είναι το ερώτημα μου και γνωρίζεις γιατί !Αν λοπόν αρχίσουν να διώχνουν η Σλοβακία ειδικά όποιον δεν τους αρέσει ξέρεις τι μπορεί να γίνει πολύ σύντομα ! Με όλα αυτά δεν πιστεύω ότι πρέπει να σου παρέχουν βοήθεια στο διηνεκές για να σταθείς στα πόδια σου , αλλά καλώς η κακώς η Ελλάδα τώρα τη χρειάζεται και μην ξεχνάς ότι με τις δικές τους συνταγές χωθήκαμε ακόμα περισσότερο στο βούρκο . Σκέψου το ...
    Και πουσαι μην ακους για ειδυλλιακές συνθήκες στην υπόλοιπη Ευρώπη γιατί η κατρακύλα μπορεί να έρθει ταχύτερα σε κάποιους από αυτούς που μας κουνάνε το δάκτυλο με την πρώτη ευκαιρία !
    Respect mah authoritah!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ρητορικό είναι το ερώτημα μου και γνωρίζεις γιατί ! !
    Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει ότι ρητορικό ήταν και το ερώτημα του δημοψηφίσματος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Οι προφητειες του αγιου Παισιου περιεγραφαν αυτο που βιωνουμε σημερα και το τελικο αποτελεσμα κατα την προφητεια του ηταν ξκαθαρο: τοχρεος δεν θα πληρωθει και ολα θα πανε καλα για την ελλαδα τελικα...

Ας προετοιμαζομαστε για το δευτερο μερος τηε προφητειας που αφορα ελληνοτουρκικη συγκρουση στο αιγαιο με τελικο νικητη την ελλαδα φυσικα με ρωσικη βοηθεια...

Ο τοπος μας δεν προκειται να χαθει ποτε, το προσπαθησαν πολλοι σοιμπλε αλλα δεν τα κταφεραν στο παρελθον...
    Την Πολη θα την παρουμε;;;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών λέει, ψάχνει νομικό... παραθυράκι που θα επιτρέψει το Grexit.
    Μα πραγματικά δεν μ ενδιαφέρει καθόλου....
    Αρκεί φεύγοντας ν αφήσουμε εκεί όλους τους Ευρωγύφτους που μας κατάκλεψαν τα τελευταία χρόνια.
    Στο κάτω κάτω αυτοί θέλουνε να μείνουνε Ευρώπη, ενώ εγώ είμαι Βαλκάνιος.
    Αρβανίτης, Βλάχος κλπ
    Καλό ταξίδι λοιπόν και να μας γράφεις.
    Α και κάτι ακόμα ελπίζω όλες αυτές οι ιστορίες περί Ευρώπης των λαών να σας έχουν περάσει ως σήμερα.
    Οι Άγγλοι δεν σεβάστηκαν το στρατό που έστειλαν στον κόλπο εμάς θα νοιαστούν ή θα μας λυπηθούν οι Γερμανοί?
    Αρκετά ρε μάγκες...
    Αρκετά ακούσαμε, αρκετά τραβήξαμε και αρκετά μας έκλεψαν με τις κωλοζίμενς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

Αυτά είναι...
    Επειδή έδωσε η siemens μίζες, τα πήρε στην κράνα ο MG και θέλει να γίνει βαλκάνιος.

Στο καλό ρε φίλε. Καλή μετακόμιση του φαρμακείου στη Σόφια, τσέκαρε μόνο αν είναι και εκεί "κλειστό επάγγελμα" και κουβαληθείς τσάμπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    @byron Νομίζω ότι όσο δανειζόμαστε από την ΕΚΤ τόσα δίνουμε εγγυήσεις από την ΤτΕ . Αν μας τις υποτιμήσουν το χρέος μας έχει παραμείνει στο ίδιο αλλά η εγγύησεις μας έχουν χάσει από την ονομαστική τους αξία ; Μπορεί να κάνω και λάθος , δεν είμαι ειδικός .Ίσως αν πέσουν κάτω από την ονομαστική αξία του δανείου μας + το νόμιμο τόκο ; Εξήγησε αν θέλεις !
    Δεν έχει να κάνει με χρέος (πλέον), ο ELA αναπληρώνει τις καταθέσεις που χάνει το τραπεζικό σύστημα. Μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου που έληγε η δίμηνη παράταση (και την άφησαν να λήξει γιατί σκίζαμε και τότε καλτσόν) δεχόταν ως εγγυήσεις ελληνικά ομόλογα κατά παράβαση των κανονισμών του. Μετά την λήξη, μπήκαμε στον ELA, με εγγυήσεις που δίνει πλέον η Τρ.Ελλάδος, και αφορούν οποιοδήποτε δάνειο δεν είναι κόκκινο (που είναι περίπου 120 δις) + ομολογα του EFSF.

Τα λεφτά που μας δίνει μέσω ELA δεν είναι "αέρας", αλλά είναι οι καταθέσεις των πολιτών σε άλλες κεντρικές τράπεζες (που τους τα χρωστάει h EKT). Το ύψος των εγγυήσεων είναι συγκεκριμένο (καμμιά 20αριά δις έχουμε υπόλοιπο σε δάνεια), όπως και το ύψος του κουρέματος που υπολογίζει η ΕΚΤ ως ρίσκο να μην πληρωθεί (κάτι λιγότερο από 50% τώρα). Ανέβασε το ύψος του κουρέματος μεν, αλλά άφησε σταθερό το ύψος του ELA για να μην χρεοκοπήσουν χθες οι τράπεζες. Ουσιαστικά καμπανάκι χτύπησε πως περιμένει τι θα κάνουμε, πριν κάνει κάτι που θα τα διαλύσει όλα.

Αν χρεοκοπήσουμε, το πρόβλημα το έχει η ΕΚΤ (εμείς δεν το συζητάμε) γιστί μας δάνεισε καταθέσεις άλλων, σε αντίθεση με τις αντιρρήσεις πολλών κεντρικών τραπεζιτών.
    Αν τελικά χρεοκοπήσουμε ή σκάσει κάποια τράπεζα που δεν θα μπορεί να πάρει ELA, δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση με λεφτά φορολογούμενων (bail out), αλλά με τα λεφτά των καταθετών (bail in). Αυτό φοβούνται όλοι...

Κάπως έτσι είναι απλοποιημένα, και γιαυτό τα υπερπόντια καρότα της Ραχήλ πως θα κόψει 100 δις μέσω ELA ήταν τραγικά αστεία για να τα λέει βουλευτής, και να βγαίνουν κάποιοι και να υποστηρίζουν πως έχει δίκιο (!).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει ότι ρητορικό ήταν και το ερώτημα του δημοψηφίσματος...
    Αν θελεις να πάιξουμε την κολοκυθιά εγώ εδώ είμαι ! Δεν νομίζω πάντως να έχεις τέτοια διάθεση όταν ρωτούσες παραπάνω . Για το ερώτημα σου τώρα δεν έχω πει κουβέντα για το δημοψήφισμα , πάει αυτό τελείωσε . Αν θέλεις την άποψη μου για το δημοψήφισμα και για το τι θα μπορούσε να κερδίσει απ αυτό , για να μην τα ξαναγράφω γιατί έχει καταντήσει βαρετό για μένα τουλάχιστον ... http://www.koutipandoras.gr/article/...ladas-pistoton Θα με βρεις εύκολα !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Στους κακομοίρηδες αυτούς έχει επιβληθεί φόρος ανάλογος του ΕΝΦΙΑ για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.
    Σοβαρευτείτε μερικοί...
    τα λεφτά που έχουν βγάλει οι εταιρείες αυτών με τις μιζούλες που έδιναν προς το πολιτικό σύστημα που μας κούνησε μαντήλι χτες, είναι πολλαπλάσια απ' αυτά που μας δάνεισαν...για τους Γερμανούς είναι γνωστά..οι ψαράδες με τη ΝΟΚΙΑ, μια χαρά φράγκα έβγαλαν το 2004..δεν πειράζει η ΝΟΚΙΑ βυθίζεται σιγά σιγά, να'ναι καλά οι τόνοι και το ψάρεμά τους.
    H προπαγάνδα ότι ο Σλοβάκος/Γερμανός/Φιλανδός φορολογούμενος είναι πλέον passe.
    Πλέον, τον Γερμανό περισσότερο τον συμφέρει να μας δανείζει και να παίρνει fast track όποια κρατική επιχείρηση-μονοπώλιο έχει μείνει (καλόβλεπαν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ αλλά δεν πρόλαβαν...), παρά να πουλάνε αυτοκίνητα.
    Κοίτα, για το τσίρκο είμαστε και κάθε γνώση είναι ανεκτίμητη. Αν ξέρεις πχ με κάποια στοιχεία πως τα δάνεια προς την Ελλάδα (OSI δλδ) δεν έχουν εγγραφεί ως χρέος στους προϋπολογισμούς των κρατών, θα ήθελα να τα βάλεις. Ολίγον passe, αλλά κάποιος πρέπει να μου ανοίξει τα μάτια γιατί αλλιώς μου τα έχουν πει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αυτά είναι...
    Επειδή έδωσε η siemens μίζες, τα πήρε στην κράνα ο MG και θέλει να γίνει βαλκάνιος.

Στο καλό ρε φίλε. Καλή μετακόμιση του φαρμακείου στη Σόφια, τσέκαρε μόνο αν είναι και εκεί "κλειστό επάγγελμα" και κουβαληθείς τσάμπα.
    Έχω ένα φίλο που δουλεύει δ/ντης στη Γiουνικρεντιτ Σόφιας, άμα γίνει κανένα μπαμ και κρατικοποιηθούν οι τράπεζες θες να βάλω καμιά καλή κουβέντα?

υγ
    Ο ΚΤίνοΣ δήλωνε Βαλκάνιος από την εποχή που η Ιταλία είχε λιρέτα και η Γερμανία μάρκο.
    (για την ιστορία)
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 06/07/2015 στις 22:52.
    ανανήψαντας

λολ...το αγαπημένο τρόλ που λέγεται Στρατούλης, στην ΕΡΤ...

"Το κράτος έχει εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, και απ΄το εσωτερικό και απ΄το εξωτερικό". Ποιές είναι οι πηγές στο εσωτερικό τον ρωτούν. "Οι τράπεζες" λέει.

Αυτός ήταν με τον ΓΑΠ παλιά ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Αν ξέρεις πχ με κάποια στοιχεία πως τα δάνεια προς την Ελλάδα (OSI δλδ) δεν έχουν εγγραφεί ως χρέος στους προϋπολογισμούς των κρατών, θα ήθελα να τα βάλεις. Ολίγον passe, αλλά κάποιος πρέπει να μου ανοίξει τα μάτια γιατί αλλιώς μου τα έχουν πει.
    Όπως έχουν εγγραφεί και οι μπίζνες τους ως έσοδα.

Ή όταν δανείζονταν με 0,5% οι φίλοι μας και μας δάνειζαν με 4,5%, αν δεν κάνω λάθος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ο ΚΤίνοΣ δήλωνε Βαλκάνιος από την εποχή που η Ιταλία είχε λιρέτα και η Γερμανία μάρκο.
    (για την ιστορία)
    Πες μου πως πήγαινες και διακοπές στον Χότζα ή στον Ζίβκωφ να πηδήξω μέσα από κανένα πατζούρι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Πες μου πως πήγαινες και διακοπές στον Χότζα ή στον Ζίβκωφ να πηδήξω μέσα από κανένα πατζούρι.
    Αντε απαυτώσου ρε μλκ πια.
    Το έκανα εικόνα και μου έκατσε σουσάμι στο λαιμό και πήγα να πνιγώ απ'τα γέλια

Λίγο ακόμα και θα με χάνατε.

Και τώρα που έμαθες την άποψη μου για το δημοψήφισμα θα μου απαντήσεις στην ερώτηση μου για το ποιό πιστεύεις ότι θα είναι το αποτέλεσμα σε ένα δημοψήφισμα όπου το υποκείμενο θα ήταν η Γαλλία ;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εκείνη την περίοδο ο Χτήνος σπούδαζε στην Ιταλία.

Διάβαζε, όπως είχε πει κι ο Χριστόδουλος, και δεν πήρε χαμπάρι τί γινόταν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Όπως έχουν εγγραφεί και οι μπίζνες τους ως έσοδα.

Ή όταν δανείζονταν με 0,5% οι φίλοι μας και μας δάνειζαν με 4,5%, αν δεν κάνω λάθος.
    Λίγο. Αφενός μεν με έσοδα (ή ότι άλλο εννοείς ως κάτι τέτοιο) μιλάς για εταιρίες και όχι για κράτη (διακρατικές συμφωνίες υπογράψαμε, όχι εταιρικές), και αφετέρου όταν πήραμε τα δάνεια το 2012 τα επιτόκια ήταν στο διάολο. Η Ισπανία τέλη του 2012 δανειζόταν με 7,5% στα 10 χρόνια και η Ιταλία με 7%, ενώ μας τα έδινε με 3% αρχικά και αρκετά πιο κάτω αργότερα με μια επιμήκυνση που κάνανε στο ενδιάμεσο.
    Λεφτά από εμάς έβγαλαν οι Γερμανοί - Φινλανδοί-Ολλανδοί. Οι άλλοι λίγο ή πολύ (ο νότος ΠΟΛΥ) έμπαιναν μέσα τότε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Οι προφητειες του αγιου Παισιου περιεγραφαν αυτο που βιωνουμε σημερα και το τελικο αποτελεσμα κατα την προφητεια του ηταν ξκαθαρο: τοχρεος δεν θα πληρωθει και ολα θα πανε καλα για την ελλαδα τελικα...

Ας προετοιμαζομαστε για το δευτερο μερος τηε προφητειας που αφορα ελληνοτουρκικη συγκρουση στο αιγαιο με τελικο νικητη την ελλαδα φυσικα με ρωσικη βοηθεια...

Ο τοπος μας δεν προκειται να χαθει ποτε, το προσπαθησαν πολλοι σοιμπλε αλλα δεν τα κταφεραν στο παρελθον...
    Αυτό που οι προφητείες έχουν αίσιο τέλος πάντα δεν το καταλαβαίνω...

Δηλαδή δεν μπορεί μια προφητεία να είναι έτσι;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11667356_850852471658893_1753084767966744198_n.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	96,4 KB 
ID:	338255

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...