σημερα....
αλλα αναμενόμενο ειναι καποια στιγμη να γίνει,,,,,,,,,,,
σημερα....
αλλα αναμενόμενο ειναι καποια στιγμη να γίνει,,,,,,,,,,,
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Δεν καταλαβαίνεται ότι κανένα Ζάρα, Λιντλ, κλπ…κανένα σύμβολο του συγχρόνου κεφαλαίου δεν χτυπηθηκε χτες….
Μόνο κάτι μαγαζάκια του μεροκάματου τα οποία τουλάχιστον σε ποσοστό 50% δεν θα ξανανοίξουν, κάτι γριές που έσπασαν τις εισόδους από τα σπίτια τους και θα κάνουν δίαιτα κανα 3μηνο για να τις φτιάξουν με την πενιχρή σύνταξη τους…..
ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΓΑΘΑ" ΓΥΡΩ ΜΑΣ...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
αυτό για αύριο :
http://www.kean.gr/
ελπίζοντας να είναι όπως πρέπει, χωρίς φασαρίες και επεισόδια.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Για όλα τα άλλα, αυτά που έγιναν και αυτά που λέγονται
μόνο αυτό![]()
Ξέρω από βέσπα!
Το πιστολι δεν επρεπε να το χρησιμοποιησει οτι και να κανε ο πιτσιρικας. Με την ιδια λογικη να βγαλω κι εγω μια αδεια οπλοφοριας και οποτε νιωθω οτι απειλουμαι να εκτελω
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
το έστειλα με SMS :
ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΓΑΘΑ" ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ 1ΜΥΝΗΜΑ...
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Το παιδι ειχε "δικαιωμα" να παει μπροστα στον μπατσο και να του κατεβασει καντιλια για ολη του την οικογενεια. Γι αυτο υπαρχουν οι νομοι. Αλλιως και συ αμα με βρισεις ενω ξερεις οτι εχω οπλο πρεπει να σε σκοτωσωΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Το παιδι αυτο δεν ειχε καμια δουλεια εκει να ξεφωνιζει μπατσους.
Η ειχε;
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
τελικα ειχανε δικιο οσοι μου λεγανε ''αστο ρε γιωργο,δεν αξιζει'' .ναι το παραδεχομαι !!!ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ !!!!!
τελικα σε μερικους ανθρωπους ουτε σαλιο δεν αξιζει να χαλας.
απλα οσο υπαρχουνε ακραιοι (απο τη μια ακρη) τοσο ακραιος θα γινομαι και εγω (απο την αλλη ακρη) και τουμπαλιν.
ατακες του στυλ ''ξερεις ποιος ειμαι εγω ?'', ''καλα να παθει'' (ελαφρα τη καρδια και ανεξαρτητως τι ειναι αυτο που επαθε οποιος το επαθε), ''ενας παπαδοπουλος θα μας σωσει'' και αλλα υπεροχα που εχω διαβασει ξερετε κυριες μου και κυριοι που να τις βαλετε.
και καπου εδω εγω να σας αφησω (μη σας χαλασω και την....''επανασταση'' που ετοιμαζετε ορισμενοι) με το εξυπνο συνθηματακι των μαθητων :το οπλο του μπατσου ειναι μαγικο !!!ριχνει στο αερα και βρισκει στο ψαχνο!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ........ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ετυχε να ακουσω πριν λιγο τον παπανδρεου.
Μετα απο 1 λεπτο ομιλιας ειπε: ενα πραγμα κρεμεται απ'τα χειλη ολων των Ελληνων............![]()
Λεω τι θα πει?![]()
Και τι ειπε ο χαζος?:hypnotize
Φτανει πια αυτη η κυβερνηση.![]()
Και μετα περιμενετε μερικοι απ΄την ψηφο να αλλαξετε τα πραγματα , με επιλογη 2 κομματων για τον πεοντα.
Για φαντάσου την Δευτέρα μετά τις εκλογές πρώτο κόμμα να είναι οι οικολόγοι πράσινοι ή η ένωση κεντρώων ή ο Βεργής (για να μην πω για τα μεγαλύτερα κόμματα)...
Για φαντάσου τη μούρη όλων αυτών που έχουν κάνει μπουρδέλο αυτή τη χώρα όταν θα μάθουν ότι βουλή και εξουσία τέλος...
Έτσι κι αλλιώς όποιος και να είναι στην κυβέρνηση ,πιο σκατά απ'ότι είναι τώρα τα πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους