.........................
κάναμε την ποδηλατάδα μας..............
................
.........................
κάναμε την ποδηλατάδα μας..............
................
α..........
και κάτι άλλο ακόμα.
Κάτι παλιο-πιπίνια που μου κυκλοφοράνε στις παραλίες λες και είναι πασαρέλλα...............:hypnotize
να πάν στο διάλο
Δεν καταλαβαίνουν ότι μας αποσπούν την προσοχή από τα κουβαδάκια μας και τα φτυαράκια μας?
Έλεος παλιοκόριτσα........
Kαλα ολα αυτα, αλλα οι παντοφλιες δεν μας ειπες σε ποιο σημειο των διακοπων επεσαν??
Οταν εχτιζες πυργακια στην αμμο και περναγαν τα πιπινια???:hypnotize :hypnotize :hypnotize :rotflmao:
Μια χαρα περασες ρε φιλε, πραγματικα εισαι απο τους ανθρωπους που θαυμαζω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το Σ/Κ γουσταρεις ναουμ να παρεις την κοντη ασπρομαλλα σου και να παρω εγω την ψηλη ξανθια να περιπλανηθουμε σε κατι καλα μονοπατια που ξερω, η θα πεσει σκουποξυλο??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Φιλε inpas καλως ηρθες στον κλεινον αστυ!!![]()
παντως ας παραδεχτουμε οτι ΝΑΙ...........καλες και ομορφες οι βολτες με τις μοτο μας........
αλλα ακομα πιο υπεροχες οι ξεγνιαστες στιγμες με τα παιδια μας......
ειδικα οταν ειναι μικρα και σου δινουν χαρες που δεν θα ξαναρθουν και θα τις αναπολεις........
Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου φιλε και να ειναι παντα καλα!!
Και για τις βολτες θα βρεθει χρονος![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Σορρυ ρε μαγκες οικογενειαρχες.
Η προσκληση δεν απευθυνεται μονο στον inpas.
Σκεφτομαι η Σαββατο η Κυριακη ειτε διημερο τωρα που εχω το ελευθερας καμια ωραια εκδρομουλα λιγο πιο μακρυνη απο Σουνιο και περιχωρα.
(αρκει να μην το μαθει η κυρα μου.Πω, ρε τι εχω να παθω) :rotflmao: :rotflmao:
Οποιος γουσταρει και μπορει να την κανει κοπανα ας το πει να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Μην τρεχω μονος στα ορη στα αγρια βουνα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγω αγαπητε θα σας τιμησω μετα την επανοδο μου απο τις δικες μου διακοπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Σορρυ ρε μαγκες οικογενειαρχες.
Η προσκληση δεν απευθυνεται μονο στον inpas.
Σκεφτομαι η Σαββατο η Κυριακη ειτε διημερο τωρα που εχω το ελευθερας καμια ωραια εκδρομουλα λιγο πιο μακρυνη απο Σουνιο και περιχωρα.
(αρκει να μην το μαθει η κυρα μου.Πω, ρε τι εχω να παθω) :rotflmao: :rotflmao:
Οποιος γουσταρει και μπορει να την κανει κοπανα ας το πει να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Μην τρεχω μονος στα ορη στα αγρια βουνα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φευγω Σαββατο και θα ειμαι πισω αμεσως μετα το Δεκαπενταυγουστο![]()
Τοτε ναι να κανουε μια βολτα................ανυπομονω αλλωστε να βγαλω εξω την νεα μου "ερωμενη" :smilea: :smilea:
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Μπραβο φιλε inpas. Να χαιρεσαι την οικογενεια σου... Το ιδιο ισχυει και για τους αλλους οικογενειαρχες
και γω την αλλη εβδμαδα θα ειμαι solo καθως η φαμιλια θα ειναι διακοπες. Ισως την κανω για καμια νυχτερινη σουνιαδα....
inpas![]()
![]()
![]()
:a19: :a19:
Οτι κανωνησετε μεσα ειμαι..Δες το πμ σου.Χερετησματα ορε!![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.