Σελίδα 32 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    άμα δεν δούμε φωτο με ονομαστική απόδειξη και βίντεο ανμποξιν δεν πιστεύουμε λέμε
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κύριοι... HP Star Wars it is και may the force be with it. Αύριο; Σάββατο; Τέλος πάντων, θα πεταχτώ να το πάρω. είναι.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aekh.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	31,3 KB 
ID:	359756

Το είχε πάρει το μάτι μου εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, αν δεν κάνω λάθος το είχαν πρωτοφέρει τα Public και σε τσουχτερή τιμή, ελέω Star Wars. Ουσιαστικά πρέπει να είναι ένας απλός Pavilion "ντυμένος" φανταχτερά για τους θιασώτες της ταινίας, δεν είναι τυχαίο το λανσάρισμά του μαζί με την προβολή της ταινίας. Ομολογουμένως είναι αρκετά "εκκεντρικό" laptop λόγω εμφάνισης, ο Σέλντον Κούπερ φαντάζομαι θα ξετρελαινόταν (εάν προσπερνούσε την αποστροφή του για την γραμμή εξυπηρέτησης της ΗΡ). Από bloatware δεν ξέρω πως τα πάει, καθώς είναι φορτωμένος με ταινίες, βιντεάκια, ταπετσαρίες, φωτό, screensavers και γενικά υλικό σχετικά με την ομώνυμη σειρά ταινιών.
    Το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι αρκετά ποιοτικό και εργονομικό, το υπόλοιπο σώμα σκέτο πλαστικό που έτσι που το βλέπεις σε κάνει να νομίζεις ότι είναι μεταλλικό ή δεν ξέρω κι εγώ τι εξωτικό υλικό. Έχει σίγουρα αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω πως τα πάει στον τομέα vfm... Όπως και να έχει αφού το έχεις αποφασίσει καλορίζικος!!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    32 ολόκληρες σελίδες μετά...... επιτέλους!

Αλλά θα περιμένω αυτό που είπε ο Βασίλης για σιγουριά
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    32 ολόκληρες σελίδες μετά...... επιτέλους!

Αλλά θα περιμένω αυτό που είπε ο Βασίλης για σιγουριά
    Στασου.......βιαζεσαι........
    Για ποντικι δεν μιλησαμε.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μισές δουλειές θα κάνει;

Όνομα:	hp-starwars-notebook-mouse.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	61,1 KB 
ID:	359763

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    ναι, λέγε εσυ βάζε φυτιλιές να πάμε άλλες 32 σελίδες

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πρεπει να το δουμε ποιο σοβαρα το θεμα.
    Να εξετασουμε την γωνια κλισης του καρπου σε σχεση με τον οριζοντιο αξονα και σε σχεση με το νοητο τοξο που θα εχουν τα δαχτυλα που θα πιεζουν τα κουμπια.
    Να μην ξεχασουμε δε τον υπολογισμο της δυναμεως που χρειαζεται να ασκηθει στο καθε πληκτρο ωστε να ειναι εντος επιθυμητων οριων.
    Την εμβελεια της συσκευης καθως και την ακριβεια αυτης στο να διαβαζει πασης φυσεως επιφανεια.......

"Τι νομιζετε κυριε Σερμπεκο ..........κριτσινια σπαμε;"

Χαρρυ Κλυν
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    φιλαρακι μου καλο...μην ακους τον γαμωμποουλερ...
    εγω μαζι σου ειμαι...

:ZZZ:

τελικα και hp που δεν ηθελες πηρες, και bloatware γεματο (από σταρ γουορς κιετσ ) και με λεφτα που επαιρνες δυο λαπτοπ
    για δεν το εκανες νωρίτερα ρε μαν να ξεμπερδευες?

καλοριζικο και καλοδουλευτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    αν δε δω λαπτοπ δεν πιστευω τιποτα

Όνομα:	sheldon.jpg 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	359766
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το είχε πάρει το μάτι μου εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, αν δεν κάνω λάθος το είχαν πρωτοφέρει τα Public και σε τσουχτερή τιμή, ελέω Star Wars. Ουσιαστικά πρέπει να είναι ένας απλός Pavilion "ντυμένος" φανταχτερά για τους θιασώτες της ταινίας, δεν είναι τυχαίο το λανσάρισμά του μαζί με την προβολή της ταινίας. Ομολογουμένως είναι αρκετά "εκκεντρικό" laptop λόγω εμφάνισης, ο Σέλντον Κούπερ φαντάζομαι θα ξετρελαινόταν (εάν προσπερνούσε την αποστροφή του για την γραμμή εξυπηρέτησης της ΗΡ). Από bloatware δεν ξέρω πως τα πάει, καθώς είναι φορτωμένος με ταινίες, βιντεάκια, ταπετσαρίες, φωτό, screensavers και γενικά υλικό σχετικά με την ομώνυμη σειρά ταινιών.
    Το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι αρκετά ποιοτικό και εργονομικό, το υπόλοιπο σώμα σκέτο πλαστικό που έτσι που το βλέπεις σε κάνει να νομίζεις ότι είναι μεταλλικό ή δεν ξέρω κι εγώ τι εξωτικό υλικό. Έχει σίγουρα αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω πως τα πάει στον τομέα vfm... Όπως και να έχει αφού το έχεις αποφασίσει καλορίζικος!!!!

καλά τώρα και συγνώμη αλλά χαζός είσαι??

Τέλειος είναι Γιάννημ" τέλειος και VFM και VHF και UHF και ότι πρέπει είναι. ταμάμ που λένε, για σένα, σα να σε είχαν στο μυαλό τους εκεί στην εσχατιά της τεχνολογίας οι της ΗΡ όταν τον σχεδίαζαν. Πάρτο το τιμημένο λέμε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πάρτο το τιμημένο λέμε!!
    σε φαση που αν αλλαξει ξαφνικα η τιμή, να τσοντάρουμε και εμεις λεμε

Μιλ μερσί.

Δεν το έκανα νωρίτερα το ατόπημα διότι είχα την εντύπωση ότι... υπάρχει αυτό που "θέλω" σε πολύ λιγότερα λεφτά. Και δεν. Θα έπαιρνα AMD από πριν το Πάσχα που είναι καλό VFM αλλά όλοι είπατε όχι, λόγω θερμοκρασιών. Από το να πάρω κάτι που προφανώς και θα δούλευε όπως "πρέπει" αλλά και θα μου τσάκιζε τα νεύρα κάθε φορά με κάτι, πήρα την απόφαση ότι πρέπει να ανέβω αρκετά περισσότερο από το επιθυμητό σε λεφτά. Τα οποία δεν είναι ευκολοεύρετα και μιά φωνούλα μου λέει μην τα πετάς έτσι, αλλά τέλος πάντων, αφού τα παίρνω και τα κρατάω "όσο ζήσουν" τα αντικείμενα που αγοράζω, δεν γαμιέται... Ας είχαν και οι άλλοι αντίστοιχες συμφωνίες με τις αλυσίδες διανομής και η DELL ας πρόσεχε τις οθόνες της που είναι για τα σκουπίδια συγκριτικά.

Από Bloatware από ότι είδα έχει αλλά και δεν έχει. Εξαιρουμένων εικονιδίων-ήχων-ταπετσαριών και κάτι τρέιλερ κλπ, είναι καθαρό και έκανε εντύπωση και στους revιewers αυτό. Και σε τελική ανάλυση πάντα μπορείς να ρίξεις μιά καθαρή εγκατάσταση να ξεμπερδεύεις (στον SSD). Ακυρώνεται ο μισός χαβαλές, αλλά πάντα μπορεί να γίνει ένας κλώνος του ορίτζιναλ δίσκου και να τα έχεις πίσω.

Με την εμφάνιση όντως είναι geeky και βγαίνει τρελά το παιδί μέσα μου αλλά σκέφτομαι το τι γέλιο έχει να πέσει έτσι και βγει ΑΥΤΟ το πράγμα σε καμμιά δουλειά.

@Auf σαν VFM είναι και δεν είναι, με την τιμή που έχει τώρα, όχι με την χριστουγεννιάτικη, τότε ήταν να το βαζελινώσουν και να το κάνουν υπόθετο. IPS οθόνη ας πούμε λίγα έχουν. Και όσα είναι φτηνότερα δεν είναι καλύτερα σε προδιαγραφές με εξαίρεση το Thinkpad που λογικά υπερέχει σε ποιότητα κατασκευής αλλά είπαμε. Για αυτό είπα να ρίξω και μιά live ματιά στο αμέσως πιο κάτω σε specs που έχει i5-6200/6GB/SSD128GB/intel520 με την TN1080p οθόνη αν με ικανοποιεί. Είναι και "σοβαρό" ασημί. Πουτάνα HP, θέλεις να την αποφύγεις και δεν μπορείς... Τα πλαστικά του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι καλύτερα από DELL 5xxx, DELL 3xxx που έχω περιεργαστεί και από τα Lenovo 300/B50.

Ποντίκια κύριοι, τα τελευταία πολλά χρόνια έχω βολευτεί τα Microsoft, είναι αρκούντως μεγάλα για την παλάμη μου (ΧΧL γάντι) και ποιοτικά δεν είχα κανένα παράπονο. Οπότε δεν έχω απορίες και πολλά πολλά να διαλέξω. Η μόνη περίπτωση να έπαιζα αλλού θα ήταν αν υπήρχε φτηνό/καλό trackball που κάποτε το δούλευα και το είχα συνηθίσει, αλλά δεν, το είχα ψάξει για το desktop πάλι σχετικά πρόσφατα. Κι εδώ που τα λέμε, έχω το ποντίκι από το ασύρματο σετ του desktop μου και "κάθεται", χαλαρά χρησιμοποιώ αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μιλ μερσί.

....... Ακυρώνεται ο μισός χαβαλές, αλλά πάντα μπορεί να γίνει ένας κλώνος του ορίτζιναλ δίσκου και να τα έχεις πίσω.
    Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, τουλάχιστον όχι όπως τα ήξερες. Ο δίσκος σου είναι δομημένος με το νέο standard που ονομάζεται GPT και όχι MBR που ήξερες μέχρι τώρα οπότε η κλωνοποίησή του απαιτεί πολύ ειδικά εργαλεία και γνώση, δεν είναι απλή υπόθεση. Στο λέω για να μην πέσεις στην λούμπα και νομίζεις ότι έχεις κλώνο και τελικά αποδειχτεί άνθρακες ο θησαυρός

πάρε κι αυτό αφού σου αρέσει το διάβασμα να μάθεις τις διαφορές και την νέα τεχνολογία
    http://www.howtogeek.com/193669/what...oning-a-drive/

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14