Παιδιά, ότι και να πώ έιναι λίγο. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα - βόλτα (και ωραίες φωτό, μπράβο). Ελπίζω να μου ξανακάτσει (λόγω δουλειάς...).
Υ.Γ. Deamon, περαστικά...
Παιδιά, ότι και να πώ έιναι λίγο. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα - βόλτα (και ωραίες φωτό, μπράβο). Ελπίζω να μου ξανακάτσει (λόγω δουλειάς...).
Υ.Γ. Deamon, περαστικά...
Εχω ξενερωσει γαμωτημπταναμ, μαλλον το εγχρωμο φιλμ το μπουλο....,ενα κομματι του πιαστηκε και κοπηκε κατα το μαζεμα,και δεν ξερω αν μπορουμε να ανασυρουμε και να σκαναρουμε το υπολοιπο.
Σταπαυταρια σας ε;![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχω ξενερωσει γαμωτημπταναμ, μαλλον το εγχρωμο φιλμ το μπουλο....,ενα κομματι του πιαστηκε και κοπηκε κατα το μαζεμα,και δεν ξερω αν μπορουμε να ανασυρουμε και να σκαναρουμε το υπολοιπο.
Σταπαυταρια σας ε;![]()
![]()
Τι... να το κάνουμε;;; Να το ανασύρουμε;;;; Γαμώ την τρέλλα μου μέσα γλυκό αγόρι. Θα σου πάρω το σκαλπ!!! Πως στην ευχή το κατάφερες αυτό;;;;![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Όχι ρε μπούστη μου, δεν το πιστεύω! Σοκαρίστηκα τώρα! Δεν έχω λόγια! Και έλεγα μέσα μου, ρε δεν θα πάει τίποτε στραβά με αυτή τη βόλτα... μέχρι που η μοίρα η άπονη μας έφερε αυτό! Μην ανησυχείς ρε φίλε, μαζί θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε δυνατότεροι: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς , μην το ξεχνάς αυτό! Όλα τα γιατρεύει ο χρόνος. Όσο κι αν σου φαίνεται δυσβάσταχτο τώρα, θα περάσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σταπαυταρια σας ε;![]()
![]()
![]()
![]()
σόρυ δεν κρατήθηκα...
![]()
![]()
Δειχτε λιγο επιεικεια ρε μαλακες ηταν μια μερα δυσκοληΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι... να το κάνουμε;;; Να το ανασύρουμε;;;;![]()
![]()
Ανασυρουμε ε;
Δε γαμιεται...εχω πεταξει και "καλυτερα" .![]()
-..Not Yet!
Σταπαυταρια σας ε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν σε ηξερα καλα,θα ειχα την εντυπωση οτι το διασκεδαζεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι ρε μπούστη μου, δεν το πιστεύω! Σοκαρίστηκα τώρα! Δεν έχω λόγια! Και έλεγα μέσα μου, ρε δεν θα πάει τίποτε στραβά με αυτή τη βόλτα... μέχρι που η μοίρα η άπονη μας έφερε αυτό! Μην ανησυχείς ρε φίλε, μαζί θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε δυνατότεροι: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς , μην το ξεχνάς αυτό! Όλα τα γιατρεύει ο χρόνος. Όσο κι αν σου φαίνεται δυσβάσταχτο τώρα, θα περάσει.
![]()
![]()
σόρυ δεν κρατήθηκα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ Σ/Κ λεει χιονια;![]()
-..Not Yet!
Αντε τωρα μην πω τιποτα για τα μηχανακια που καβαλατε εσεις τα αγορια του Μπιγκ Η![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
σωστός ! (έχουμε και άλλες)![]()
![]()
Γιατί δε μας συστήθηκες ρε συ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ο Bavarian με το Super Tenere![]()