We will see!!
Ενημερωσε οταν παραλαβεις!!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από zannisvel; 26/05/2015 στις 10:00.
Εμένα που δεν με ικανοποιεί ο Subtank mini, χρειάζομαι ιατρική παρακολούθηση? Πολύ ''κενή'' τζούρα σε οποιαδήποτε ρύθμιση αέρα. Είπαμε να είναι αεράτος, αλλά αυτός το παράκανε....
Κλείσε τη μισή όπη. Εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα το γύρισα στη σκέτη μια τρύπα. Εναλλακτικά, κατέβασε την αντίσταση χαμηλότερα προς τη τρύπα του deck ώστε να κλείσει λίγο ο αέρας από εκεί. Προσοχή να μην ακουμπήσει στο deck. Γούστα είναι αυτά δε τρέχει τίποτα. Και εμένα στην αρχή αερατος μου φαινόταν.
Τον αγόρασα εχθές, και παίζω με την εργοστασιακή 1,2. Δοκίμασα ολες τις τρύπες τίποτα, κενό. Θα κάνω ένα στήσιμο σήμερα κοντά στο 1,0Ω να δώ τι παίζει. Βάζω πάνω στο μηχανικό τον Kayfun, με αντίσταση 1,4 και πετάει. Βάζω και τον Subtank, και δεν..... Eπίσης, μου φαίνεται και λίγο ψεύτικος. Τέσπα, θα δοκιμάσω και θα πώ.
Κλείσε την παράλληλη μεγάλη οπη σχεδόν στο τέρμα κλειστό και δοκίμασε.Ειναι ευκολο να τον φέρεις στα μέτρα σου.Οι εργοστασιακές κεφαλές κατα τη γνώμη μου δε λένε και πολλά.Με το επισκευάσιμο κομμάτι έχεις καλύτερη γευση.
Edit: Τώρα πρόσεξα πως λες για μηχανικό.Θέλει γκάζια ο subtank και το μηχανικό δεν τα έχει.
Φίου φίου φι φι φίου
Δοκίμασα ένα νεμεσις και ένα εξελιξις αλλά δε βαραγαν όσο περίμενα. Προτίμησα ηλεκτρονικό mod τελικά και με κάλυψε.
Θέμα μπαταριών και αγωγιμότητας. Εγώ απολαμβάνω καλυτερα το μηχανικό για γεύση. Αν συγκρίνουμε βέβαια (που δεν συγκρίνονται γιατί ανόμοια πράγματα), ένα ακριβό VV/VW mod με ένα μηχανικό, τότε από θέμα δύναμης υπερτερεί το ηλεκτρονικό. Απλά στο μηχανικό, παίρνω καλύτερη γεύση σίγουρα, καθώς και πιο ομαλή λειτουργία.Τέλος, δεν βράζει η αντίσταση-βαμβάκι-υγρό ότι και να κάνεις.
Ναι ασφαλώς, ότι βολεύει καλύτερα τον καθένα. Προσωπικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Το set up να τα σκάει ωραία και όλα καλά.
Τα μηχανικά είναι και πιο όμορφα (συνήθως), έχω τρία - τέσσερα, αλλά τα έχω ψιλοπαροπλίσει,
κυρίως γιατί η απόδοση της μπαταρίας είναι οκ στην αρχή, αλλά από τη μέση και μετά πέφτει αρκετά γρήγορα,
ακριβώς αντίθετα από τα ηλεκτρονικά που έχουν καλή έξοδο μέχρι σχεδόν το τέλος της μπαταρίας.
Πάντως που και που τα ξαναλειτουργώ τα μηχανικά, αλλά με λιγότερες απαιτήσεις σε σχέση με τα ηλεκτρονικά.
PFC
Ξεκινησαν και τα review unpacking
https://www.youtube.com/watch?v=6kAzhb2e54c
Φίου φίου φι φι φίου