"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Τανάσηηηη (έτσι ρε σε έβαλα πρώτο επειδή παραπονιόσουν εκεί κάπου στις πρώτες σελίδες) Χρήστοοοοοο
Σας πετυχαίνω και τους δύο μέσα μετά ούτε ξέρω από πόσο καιρό και σας πρόλαβα στις καληνυχτες
γαμωτ γαμωτ ...
άντε τι να κάνουμε καληνύχταααααα
θα σας πετύχω και πριν από καληνύχτα![]()
Με μπλε σφραγιδα, περασμενη απο ΚΤΕΟ..
Σπεύδε βραδέως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Πηγε καλα το πάρτυ βλεπω![]()
ναι πολύ καλά ....
αααααααααααα Ρε σεις να λύσουμε τον βάρδο !!!!!!!!!!!!!![]()
Το ξενυχτήσανε οι νεαροί.. ελπίζω να μην κοιμούνται για μήνες πάλι και κάνουμε μαύρα μάτια...![]()
Oντως ειχαμε γλεντι χτες το βραδυΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Πηγε καλα το πάρτυ βλεπω![]()
Αν κρινω απο τα προηγουμενα,αυτοι που ποσταραν χτες το βραδυ αναμενεται να εμφανιστουν ξανα το 2014!!!(αν δεν μας εχει πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μεχρι τοτε,μα τον Τουτατη...):rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Oντως ειχαμε γλεντι χτες το βραδυ
Αν κρινω απο τα προηγουμενα,αυτοι που ποσταραν χτες το βραδυ αναμενεται να εμφανιστουν ξανα το 2014!!!(αν δεν μας εχει πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μεχρι τοτε,μα τον Τουτατη...):rotflmao:
Εμφανίστηκαν το 2012 σύμφωνα με τους Μάγια ! Για το 2014 είναι σίγουρο , σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου και της Λίτσας Πατέρα![]()
![]()
Βλέπω και εγώ θέμα του crs-k ....και λέω ποιος 3μάλακας ξεθαβει αρχαία thread πάλι ρπμ?
Βλέπω Τανάση και λέω αποκλείεται....υπάρχει περίπτωση να θυμάται η μικρή λουλού το password που είχε ?
βλέπω adam......:hypnotize :hypnotize![]()
:hypnotize :hypnotize
Βλέπω ΣΠΑΜ της αρκούδας
ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ??????????????????
![]()
+954Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Βλέπω και εγώ θέμα του crs-k ....και λέω ποιος 3μάλακας ξεθαβει αρχαία thread πάλι ρπμ?
Βλέπω Τανάση και λέω αποκλείεται....υπάρχει περίπτωση να θυμάται η μικρή λουλού το password που είχε ?
βλέπω adam......:hypnotize :hypnotize![]()
:hypnotize :hypnotize
Βλέπω ΣΠΑΜ της αρκούδας
Κι εγώ μια από τα ίδια.. κι όταν μπήκα πριν λίγο νόμισα ότι χάλασε (πάλι) το ρολόι του φόρουμ.. sick:
Που 'στε ρε;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προφανώς συχνάζουν σε τσιπουράδικο χωρίς ίντερνετ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Που 'στε ρε;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Προφανώς συχνάζουν σε τσιπουράδικο χωρίς ίντερνετ..![]()
και χωρίς τυροκαυτερή της προκοπής![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
προφανως δεν προσεξες τον αριθμο μηνυματων μου γιατι απλα θα διαπιστωνες οτι ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στον City,Sniper,Vanda,Daemon !!!!![]()
,orizonta και το κακο συναπαντημα!!
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....