Σελίδα 34 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Φυσικά καταλαβαίνω πως δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα, απλά όχι μόνο διαφωνώ κάθετα με τη σκέψη «Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι να το κάνει το αυτοκίνητο κάποιος που δεν μπορεί να το συντηρεί ? Έκανες το σκατό σου παξιμάδι για να πάρεις το σούπερ ουάου αυτοκίνητο και τώρα επειδή...», αλλά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν κάποιος να σκέφτεται έτσι.

Να αναλύσω περιπτώσεις λοιπόν αφού δεν σας ενδιαφέρει να τις σκεφτείτε οι ίδιοι για να καταλάβετε:

Παράδειγμα:
    Ο Ρούλης μένει στην Καλλιθέα και κάποια στιγμή το γραφείο-μαγαζί που δούλευε μετακομίζει από τη Νέα Σμύρνη που ήταν κοντά και πήγαινε εύκολα, στην Ηλιούπολη-Αργυρούπολη. Φυσικά δεν θα φύγει από τη δουλειά, πρέπει να προσαρμοστεί.
    Έτσι, μιας και δεν θέλει κιόλας να βλέπει τη Σούλα να ξαπαγιάζει χειμώνα - καλοκαίρι με το παπί, μαζεύει μια προκαταβολή και βάζει και 48 δόσεις και παίρνει ένα 1400άρι hatchback ψιλομεταχειρισμένο, μπας και κάνουν ποτέ και κανένα παιδάκι με τη Σούλα να μην το κουβαλάνε με το παπί. Έτσι θα πηγαίνει και σαν άνθρωπος μέχρι την Ηλιούπολη-Αργυρούπολη μιας και για να το κάνει με τη συγκοινωνία... κλάφτα Χαράλαμπε.
    Φυσικά ο Ρούλης δεν είναι κανένας υψηλόμισθος, βασικό (του 2008-9) και καμία υπερωρία, τσοντάρει και η Σούλα από τη δική της δουλειά και κουτσά στραβά και τις δόσεις βγάζουν και ζουν. Όχι αυτό που λέμε «σαν άνθρωποι», βασικές ελλείψεις όμως δεν έχουν.
    Τέσσερα χρόνια μετά, έχουμε 2012, ο Ρούλης είναι άνεργος εδώ και κανένα χρόνο όπως και άλλο ένα εκατομμύριο (τουλάχιστον) συμπολίτες του και τη βγάζει με δουλειές του ποδαριού δεξιά κι αριστερά. Ευτυχώς η Σούλα δουλεύει ακόμη, αν και με μείωση μισθού.
    Στην Ηλιούπολη-Αργυρούπολη πλέον δεν χρειάζεται να πηγαίνει. Αν βρει καμιά δουλειά κοντά, πάει με το παπί, αν είναι μακρύτερα έρχονται και τον παίρνουν.
    Το αυτοκίνητο δεν το κινεί. Όχι αραιά και που, απλά δεν το κινεί πλέον, οπότε δεν το ασφαλίζει κιόλας, αλλά το έχει ξεχρεώσει, οπότε υπολογίζει να το πουλήσει.
    απλά αργεί, γιατί η αγορά τα 'χει παίξει και δεν κουνιέται φύλλο.
    Αν λοιπόν δεν πληρώσει την ασφάλεια, θα πρέπει να παραδώσει πινακίδες. Οπότε, κάποια μέρα ο δήμος θα πρέπει να του μαζέψει και μια πιθανή πηγή εσόδων την οποία έκανε 4 χρόνια να ξεχρεώσει.

- Άρα, ο Ρούλης τώρα θα πρέπει να:
    1. πει «δε γαμιέται, πες ότι το νοίκιαζα 4 χρόνια»;
    2. κόψει το λαιμό του να πληρώσει ασφάλεια;
    3. κόψει το λαιμό του γενικότερα;
    4. πάρει φόρα και να κόψει το λαιμό όποιου πάει ν' αγγίξει το αμάξι;

Η επιλογή δική σας.
    Αν βρεθεί λοιπόν - που σίγουρα θα βρεθεί - ένας Κούλης να μου απαντήσει «στ' αρχίδια μου τι θα κάνει ο Ρούλης», να ξέρει πως και ο Ρούλης στ' αρχίδια του αν βρεθεί κάποτε και ο Κούλης σε δύσκολη θέση, αν έχει επιβιώσει ως τότε θα τον φάει ζωντανό αν τον βρει μπροστά του και έχει ανάγκη.

Οπου βρεθούμε, κερασμένη από μένα...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Φυσικά καταλαβαίνω πως δεν αναφέρεσαι προσωπικά σε εμένα, απλά όχι μόνο διαφωνώ κάθετα με τη σκέψη «Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι να το κάνει το αυτοκίνητο κάποιος που δεν μπορεί να το συντηρεί ? Έκανες το σκατό σου παξιμάδι για να πάρεις το σούπερ ουάου αυτοκίνητο και τώρα επειδή...», αλλά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν κάποιος να σκέφτεται έτσι.

Να αναλύσω περιπτώσεις λοιπόν αφού δεν σας ενδιαφέρει να τις σκεφτείτε οι ίδιοι για να καταλάβετε:

Παράδειγμα:
    Ο Ρούλης μένει στην Καλλιθέα και κάποια στιγμή το γραφείο-μαγαζί που δούλευε μετακομίζει από τη Νέα Σμύρνη που ήταν κοντά και πήγαινε εύκολα, στην Ηλιούπολη-Αργυρούπολη. Φυσικά δεν θα φύγει από τη δουλειά, πρέπει να προσαρμοστεί.
    Έτσι, μιας και δεν θέλει κιόλας να βλέπει τη Σούλα να ξαπαγιάζει χειμώνα - καλοκαίρι με το παπί, μαζεύει μια προκαταβολή και βάζει και 48 δόσεις και παίρνει ένα 1400άρι hatchback ψιλομεταχειρισμένο, μπας και κάνουν ποτέ και κανένα παιδάκι με τη Σούλα να μην το κουβαλάνε με το παπί. Έτσι θα πηγαίνει και σαν άνθρωπος μέχρι την Ηλιούπολη-Αργυρούπολη μιας και για να το κάνει με τη συγκοινωνία... κλάφτα Χαράλαμπε.
    Φυσικά ο Ρούλης δεν είναι κανένας υψηλόμισθος, βασικό (του 2008-9) και καμία υπερωρία, τσοντάρει και η Σούλα από τη δική της δουλειά και κουτσά στραβά και τις δόσεις βγάζουν και ζουν. Όχι αυτό που λέμε «σαν άνθρωποι», βασικές ελλείψεις όμως δεν έχουν.
    Τέσσερα χρόνια μετά, έχουμε 2012, ο Ρούλης είναι άνεργος εδώ και κανένα χρόνο όπως και άλλο ένα εκατομμύριο (τουλάχιστον) συμπολίτες του και τη βγάζει με δουλειές του ποδαριού δεξιά κι αριστερά. Ευτυχώς η Σούλα δουλεύει ακόμη, αν και με μείωση μισθού.
    Στην Ηλιούπολη-Αργυρούπολη πλέον δεν χρειάζεται να πηγαίνει. Αν βρει καμιά δουλειά κοντά, πάει με το παπί, αν είναι μακρύτερα έρχονται και τον παίρνουν.
    Το αυτοκίνητο δεν το κινεί. Όχι αραιά και που, απλά δεν το κινεί πλέον, οπότε δεν το ασφαλίζει κιόλας, αλλά το έχει ξεχρεώσει, οπότε υπολογίζει να το πουλήσει.
    απλά αργεί, γιατί η αγορά τα 'χει παίξει και δεν κουνιέται φύλλο.
    Αν λοιπόν δεν πληρώσει την ασφάλεια, θα πρέπει να παραδώσει πινακίδες. Οπότε, κάποια μέρα ο δήμος θα πρέπει να του μαζέψει και μια πιθανή πηγή εσόδων την οποία έκανε 4 χρόνια να ξεχρεώσει.

- Άρα, ο Ρούλης τώρα θα πρέπει να:
    1. πει «δε γαμιέται, πες ότι το νοίκιαζα 4 χρόνια»;
    2. κόψει το λαιμό του να πληρώσει ασφάλεια;
    3. κόψει το λαιμό του γενικότερα;
    4. πάρει φόρα και να κόψει το λαιμό όποιου πάει ν' αγγίξει το αμάξι;

Η επιλογή δική σας.
    Αν βρεθεί λοιπόν - που σίγουρα θα βρεθεί - ένας Κούλης να μου απαντήσει «στ' αρχίδια μου τι θα κάνει ο Ρούλης», να ξέρει πως και ο Ρούλης στ' αρχίδια του αν βρεθεί κάποτε και ο Κούλης σε δύσκολη θέση, αν έχει επιβιώσει ως τότε θα τον φάει ζωντανό αν τον βρει μπροστά του και έχει ανάγκη.
    Λοιπόν , ο Ρούλης για να μην πληρώνει για κάτι που δεν το χρησιμοποιεί μπορεί κάλλιστα να το πουλήσει ! Όταν και εφόσον φτιάξουν τα οικονομικά του , αγοράζει ξανά ότι μπορεί -θέλει . Μέχρι να το πουλήσει λοιπόν, μπορεί να καταθέσει τις πινακίδες ,να μην πληρώσει φυσικά την ασφάλεια , να του βάλει μια όμορφη κουκουλίτσα και να το αφήσει στον δρόμο έξω απο το σπίτι του ! Ο δήμος δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει εγκαταλελειμμένο για να του το πάρει....

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις στο συλλογισμό μου ? Είναι απλό , αν δεν μπορείς να συντηρήσεις το όχημα σου , πούλα το !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ο συλλογισμος σου ειναι διαβολεμενα σωστος...δυστυχως δεν εχει που να το πουλησει ολοι θελουν να πουλησουν,δυστυχως ειναι ποοοολοι στην ιδια θεση
    δυστυχως ειναι ευκολο να δινουμε συμβουλες...
    και οπως λεει ενα τραγουδι για μηχανοβιους...
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΦΙΛΕ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    Οι ασφάλειες βγαίνουν και ανα 6μηνο ή και 3μηνο! Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ένας φόρος που επιβάλλει το κράτος σε όσους έχουν οχήματα και τα κυκλοφορούν .

Ναι αλλά αν η τρίμηνη ασφάλειά μου λήγει πχ το Μάρτιο, και πάω να δώσω πινακίδες επειδή δεν θα κυκλοφορώ ,δεν πρόκειται να πάρω πίσω τα υπόλοιπα τέλη που έχω προπληρώσει για την κυκλοφορία μου. Αυτό λέω, απλό είναι.
    Give me fuel, Give me fire

μελος Το avatar του/της mikepap
    εχεται σκεφτει την μετοικιση [ισως με την συνταξη]στην γαλλικη γουιανα.....
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Αν δεν μπορείς ή δεν θες να πληρώσεις ασφάλεια ή τέλη να μην έχεις αυτοκίνητο .
    . Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τι να το κάνει το αυτοκίνητο κάποιος που δεν μπορεί να το συντηρεί ?

συγγνώμη ρε φιλέ αλλά για κάτσε λίγο.
    προσωπικά έχω μια μηχανή και ένα παπί. τα κουνούσα και ασφάλιζα και τα δυο επί χρόνια.
    λόγο δεύτερης δουλειάς ,πλέων δουλεύω 13 ώρες σερί, εκ τον όποιον η δεύτερη διανομή. δεν έχω χρόνο να κυκλοφορήσω ( να προλάβω , ούτε Σάββατα ή Κυριακές λόγο οικογένειας) την μηχανή και την αφίσα ανασφάλιστη.

που το παράλογο???
    χρήματα να την ασφαλίσω έχω, απλά γουστάρω αυτά τα 300 ευρώ να τα φάω στα μπουζούκια και όχι να ασφαλίσω κάτι που δεν μπορώ να το κουνήσω.

απλά το λέω ξανά δεν γουστάρω να πληρώνω νταβατζηλίκια
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S705 Προβολή μηνύματος
    συγγνώμη ρε φιλέ αλλά για κάτσε λίγο.
    προσωπικά έχω μια μηχανή και ένα παπί. τα κουνούσα και ασφάλιζα και τα δυο επί χρόνια.
    λόγο δεύτερης δουλειάς ,πλέων δουλεύω 13 ώρες σερί, εκ τον όποιον η δεύτερη διανομή. δεν έχω χρόνο να κυκλοφορήσω ( να προλάβω , ούτε Σάββατα ή Κυριακές λόγο οικογένειας) την μηχανή και την αφίσα ανασφάλιστη.

που το παράλογο???
    χρήματα να την ασφαλίσω έχω, απλά γουστάρω αυτά τα 300 ευρώ να τα φάω στα μπουζούκια και όχι να ασφαλίσω κάτι που δεν μπορώ να το κουνήσω.

απλά το λέω ξανά δεν γουστάρω να πληρώνω νταβατζηλίκια
    παράδωσε και τις πινακίδες σου και δεν πληρώνεις τίποτα ...

( έλυσα το πρόβλημα του Ρούλη , έλυσα και το πρόβλημα του φίλου s705 οπότε λέω να σταματήσω για απόψε ....οι υπόλοιποι αυριο )

μελος Το avatar του/της mikepap
    εχεις δικιο,αλλα ο νταβατζης εχει κατσικοθει κ δεν φευγει με τιποτα.και εγω εχω μια υπηρετρια 100cc στο ναυπλιο για το καλοκαιρι,το χρησιμοποιοω 3 μηνες,ε απο αυριο θα ειναι ασφαλισμενο,δεν βλεπω αλλη λυση προς το παρων.εκτος κ αν παραδοσω πινακιδες.να παω κ να ερθω τωρα γιαυτο το λογο θελω 70 ευρο,ε με 50 το ασφαλησα 6μηνο κ βλεπουμε.υπομονη....
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Λοιπόν , ο Ρούλης για να μην πληρώνει για κάτι που δεν το χρησιμοποιεί μπορεί κάλλιστα να το πουλήσει ! Όταν και εφόσον φτιάξουν τα οικονομικά του , αγοράζει ξανά ότι μπορεί -θέλει . Μέχρι να το πουλήσει λοιπόν, μπορεί να καταθέσει τις πινακίδες ,να μην πληρώσει φυσικά την ασφάλεια , να του βάλει μια όμορφη κουκουλίτσα και να το αφήσει στον δρόμο έξω απο το σπίτι του ! Ο δήμος δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει εγκαταλελειμμένο για να του το πάρει....

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις στο συλλογισμό μου ? Είναι απλό , αν δεν μπορείς να συντηρήσεις το όχημα σου , πούλα το !!
    Ξεκινάω απ' τη δεύτερη υπογράμμιση. Δυστυχώς και για σένα και για μας που σε διαβάζουμε, δεν έχεις ιδέα μάλλον τι γίνεται στην αγορά. Αν ήξερες, θα καταλάβαινες πόσο δύσκολο είναι αυτό που περιγράφεις. Το να πουλήσεις όχημα αυτή τη στιγμή, είναι σχεδόν ανέφικτο, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου αναλύσω, βέβαια, για ποιο λόγο κάποιος που δεν μπορεί να συντηρήσει το όχημά του σε μια δεδομένη στιγμή, δεν τον κάνει αυτομάτως να θέλει να το πουλήσει. Εδώ χρειάζεται απλή κοινή λογική.

Όσον αφορά στο πρώτο υπογραμμισμένο κομμάτι, θέλω να σε ενημερώσω ότι το κράτος απαιτεί δήλωση που να περιγράφει ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης (ο οποίος πρέπει να υπάρχει και στο Ε9 του ιδιοκτήτη) του οχήματος, για το οποίο κατατίθενται οι πινακίδες κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου, δεν έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις το όχημά σου με "κουκουλίτσα" στο δρόμο και ο δήμος μπορεί να το πάρει όποια στιγμή θέλει.

Τέλος, επειδή είναι σημαντικό το θέμα, θα παρακαλούσα όποιον δεν γνωρίζει κάτι με σιγουριά, να μην παραπληροφορεί τους υπόλοιπους. Αν θες να σχηματίσεις άποψη και να την εκφέρεις δημόσια με σιγουριά, φρόντισε να ενημερώνεσαι πρώτα, πλήρως για το θέμα που σε ενδιαφέρει. Ως γνωστό, η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ' την αμάθεια.

Φιλικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Ξεκινάω απ' τη δεύτερη υπογράμμιση. Δυστυχώς και για σένα και για μας που σε διαβάζουμε, δεν έχεις ιδέα μάλλον τι γίνεται στην αγορά. Αν ήξερες, θα καταλάβαινες πόσο δύσκολο είναι αυτό που περιγράφεις. Το να πουλήσεις όχημα αυτή τη στιγμή, είναι σχεδόν ανέφικτο, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου αναλύσω, βέβαια, για ποιο λόγο κάποιος που δεν μπορεί να συντηρήσει το όχημά του σε μια δεδομένη στιγμή, δεν τον κάνει αυτομάτως να θέλει να το πουλήσει. Εδώ χρειάζεται απλή κοινή λογική.

Όσον αφορά στο πρώτο υπογραμμισμένο κομμάτι, θέλω να σε ενημερώσω ότι το κράτος απαιτεί δήλωση που να περιγράφει ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης (ο οποίος πρέπει να υπάρχει και στο Ε9 του ιδιοκτήτη) του οχήματος, για το οποίο κατατίθενται οι πινακίδες κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου, δεν έχεις το δικαίωμα να παρκάρεις το όχημά σου με "κουκουλίτσα" στο δρόμο και ο δήμος μπορεί να το πάρει όποια στιγμή θέλει.

Τέλος, επειδή είναι σημαντικό το θέμα, θα παρακαλούσα όποιον δεν γνωρίζει κάτι με σιγουριά, να μην παραπληροφορεί τους υπόλοιπους. Αν θες να σχηματίσεις άποψη και να την εκφέρεις δημόσια με σιγουριά, φρόντισε να ενημερώνεσαι πρώτα, πλήρως για το θέμα που σε ενδιαφέρει. Ως γνωστό, η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ' την αμάθεια.

Φιλικά
    +100

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    οκ καταλάβα...
    Όλα πρέπει να είναι ελεύθερα (ωράριο μυσθός κλπ)
    ΕΚΤΩΣ από τα δικά μου πράματα.

Ρούλης
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 07/02/2013 στις 07:36.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    πότε παράδωσες τελευταία φορά πινακίδες απο κάποιο όχημα?
    Σου ζήτησαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ε9 για να τις καταθέσεις?
    (μολις απαντήσεις θα συνεχισουμε τη κουβεντα)
    Καλο ειναι παντως να μη λεμε οτι ακουμε χωρις επιβεβαιωση ....γενικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Στο Π Φάληρο ζήτησαν κι έγινε μανούρα γιΑτι έλεγε ένας αυλή κι αυτοί έλεγαν ότι δεν είναι δική σου μονο κλπ κλπ
    Τελικά το δεχτηκαν αφού ο τύπος άρχισε να λέει ότι θα φέρει τον ...Κούγια και θα πέσουνε κεφάλια.
    Μια χαρ'α σου λέω...

Της πτνς...

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    παράδωσε και τις πινακίδες σου και δεν πληρώνεις τίποτα ...

( έλυσα το πρόβλημα του Ρούλη , έλυσα και το πρόβλημα του φίλου s705 οπότε λέω να σταματήσω για απόψε ....οι υπόλοιποι αυριο )
    όχι ρε αγόρι.
    γιατί αύριο το πρωί τα παίρνω στο κρανίο παρατώ την δεύτερη δουλεία την ασφαλίζω και την κυκλοφορώ από μεθαύριο.

γατί δεν μπορούν οι ασφαλιστικές να εφαρμόσουν το εξής...
    σου παρέχει ένα gps tracker με ένα άλφα αρχικό κόστος. και όποτε κυκλοφορείς το όχημα έχεις ασφαλιστική κάλυψη. στο τέλος του χρόνου σου άρχετε ένας " λογαριασμός " για το ποσό κυκλοφόρησες και τι πληρώνεις.
    και έχεις και στην τελική ένα σύστημα εντοπισμού !!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αστο μην το συζητας!!! Ζήτησαν Ε9 και μάλιστα να γράφει αποθήκη ή γκαράζ! Ούτε στο σπίτι δεν δεχόντουσαν ότι θα μπεί η μηχανή! Μετά από καυγά γιατί η αποθήκη ήταν στο όνομα της μητέρας μου και αφού υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται να μείνει μέσα ακινητοποιημένη δέχτηκαν να καταθέσω τις πινακίδες! Όλα αυτά τον αύγουστο στη ΙΘ Αθηνών! 3 μέρες πάλευα να ολοκληρώσω μία διαδικασία 10 λεπτών! Μην ακούω αηδίες και πως δεν ξέρουμε τι λέμε!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων