μλκια εκανες,εγω θα το χα πουλησει να παρω transalp![]()
Μπα το λαμόγιο έχει γεμίσει την υπόγα με γριές μία το BSA μία ζαχαρώνει ένα τέτοιο ήδη τον πέτυχα σε άλλο θρεντ!
αφού είναι εντελώς Necromancer τα παίρνει νεκρά και τα αναστένει και ζωντανά να είναι τους κάνει πλαστική!
Είναι ικανός να τον κυνηγάνε οι μπάτσοι με κανα ΚΤΜ να τον χασουν για κανα 10λεπτο και οταν τον φτάσουν να τον βρούν με τσοπεριά και να πρόκειται για το ίδιο μηχανάκι...
-Κυριε πόλιτσμαν δεν ήμουν εγώ εκείνος είχε άλλο μηχανάκι...
-Λίτσα κατέβα σε ξέρουμε τι κουμάσι είσαι
Συνεχίζουμε γιατί έχουμε μείνει πίσω
Πριν 2 ΣΚ πήγα στο χωριό πάλι και πήρα και homework μαζί!
Εκεί έχω ένα φίλο που έχει μηχανουργείο και παλεύει με τα σίδερα χρόνια... αλλά ποτέ τπτ με ρόδες!
σε παρθένα νερά αρχίσαμε με το μπροστά φτερό!
Κάτω απο το Π υπήρχε εμφανής σκουριά την οποία δεν μπόρεσα να τρίψω, και άρχισα να την ξύνω ένα μυτερό κατσαβίδι μέχρι που είδα το παπούτσι μου απο την άλλη!
οπότε το Π έπρεπε να βγεί...
Δοκίμασα με τροχό αλλά τπτ ... θα έτρωγα το Π οπότε συνέχισα με τρυπάνι και απο κάτω το χάος!
![]()
το χτύπησα με σφυράκι να δούμε που έχουμε γερό μέταλλο!
μέτρησε έκοψε καινούρια λαμαρίνα την κουρμπάρισε στη μέγγενη με πολλές μετρήσεις και τέλος την κολλήσαμε
Μετά κάναμε μπρουτζοκόλληση στις τρύπες που εμφανίστηκαν στο "αυτί του ελέφαντα" ρίξαμε και μία στρώση στο σημείο που δένει το αριστερό μπράτσο αλλά είχε κάμποση σκουριά και δε κόλλαγε! Παρότι απο μέσα τα είχα τρίψει στα σημεία που δουλεύαμε όσο γινόταν!
(Τι είναι η μπρουτζοκόλληση και πως γίνεται γιατί το είχα και εγώ απορία μέχρι που το είδα: οξυγόνο καίει το σημείο που θα κολλήσουμε μέχρι να κοκκινήσει, μία βέργα μπρούτζου λυώνει και κολλάει/γεμίζει το σημείο που θέλουμε αφού πρώτα το βουτήξουμε σε ένα υλικό που λέγεται βόρακας το οποίο ευθύνεται για την ομαλή κόλληση!)
![]()
...