Σελίδα 34 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Μια φανταστικη βολτα.Καλα χιλιομετρα με ομορφη διαδρομη καλο φαγητο,καλη παρεα και λιγο απο χωμα..Η παραλια τα`σπαγε...Να`στε καλα παιδια.Οι υπολοιποι υπομονη μεχρι την επομενη..Τα λεμεεεε!!!

Υ.Γ. Τις υπολοιπες φωτο στηλτε με Π.Μ. τα email να σας τις στηλω..Μην το γεμησουμε με φωτο το post...
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Και το Νο 9 Ο ενας και μοναδικος Peskandritsos σε στιγμες στ`@ρχιδισμου χαλαρωσεις και μην μου μηλατε γιατι ΑΡΑΖΩ...

Μπα............ μην το λες αυτό!
    Αυτός ακόμα θα σκεφτόταν τα πιπίνια (σλουρπ σλουρπ...... ) που είδε στην Γλυφάδα παρέα με τον ΧΤ-Billy
    όταν είχε πάει εκεί τις προάλλες για καφε, το Tenere-club :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλήτεεεεεεεεεεεεεες

Γουστάρωωωωωωωωωω

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Το ραντεβου λοιπον στις 9,00 το πρωι στην Εθνικη οδο τηρηθηκε με Εγγλεζικη ακριβεια και μετα τις χαιρετουρες τις αγκαλιες και τα φιλια (gay alert) ξεκινησαμε.

Καναμε μια σταση στην Βαθια για ενα καφεδακι και λιγο ξεπιασιμο γιατι τους την ειχα σπασει με την ταχυτητα που τους πηγαινα (120-150).

Φανταστητε σπασιμο αφου ο μαφιοζος πηρε το τενερε μετα την Βαθια και μεχρι το Αλιβερι.

Σου λεει που θα παει ο πεσκανδριτσος με 170 αλογα στον τροχο θα αναγκαστει να τρεξει και λιγο.

Χεχεχε, γελαστηκε ομως!

Χεστηκα απο τον φοβο μου να ανοιξω το γκαζι στο θηριο και πηγαινα πιο σιγα απ οτι πηγαινα πριν.:rotflmao: :rotflmao:

Με τα πολλα αφου φτασαμε στις Πετριες μπηκαμε σε ενα χωματοδρομακι μικρουλικο και εκει το ον οφ ξεδιπλωσε τις αρετες του και εβγαλε το αχτι του για τα βρισιδια που θα ακουσε πριν απο τους μαφιοζο και Θανο.

Και καλα εγω ο ανετος εφευγα μπροστα και καθε 500 μετρα εκανα σταση και τους περιμενα

Καποια στιγμη σκεφτηκα να αναψω και τσιγαρο για να τους κανω μεγαλυτερο καζο αλλα συγκρατηθηκα.

Στην παραλια πλεον και μετα απο παροτρυνση του Θανου το ουζακι το ηπιαμε με πορτοκαλαδα.

Πολυ ωραιος συνδιασμος.

Θα το ξαναδοκιμασω.Μπραβο Θανο!!!

Η θαλασιτσα φοβερη αν και τα υπολοιπα μελη δεν την δοκιμασανε.

Η παρεα φοβερη, εγω γουσταριζα παρα πολυ.

Το φαϊ στην ταβερνα αρκετα καλο και πολυ καλες τιμες.(3 ατομα δωσαμε 35 ευρω)

Μαγκες, περασα τελεια, και σας ευχαριστω για την εκπληκτικη παρεα.

Απο Σεπτεμβρη που θα εχουν γυρισει οι πιο πολλοι μπαμπαδες να το επαναλαβουμε.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Μάγκες ζήλεψα πολύ!!

Την επόμενη δεν μου τη γλυτώνετε!!

Άντε πάντα τέτοια!!

ΥΓ

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΗΗ !!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Μπα............ μην το λες αυτό!
    Αυτός ακόμα θα σκεφτόταν τα πιπίνια (σλουρπ σλουρπ...... ) που είδε στην Γλυφάδα παρέα με τον ΧΤ-Billy
    όταν είχε πάει εκεί τις προάλλες για καφε, το Tenere-club :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλήτεεεεεεεεεεεεεες

Γουστάρωωωωωωωωωω
    Στο γυναικοχωρι πως τα περασες???

Οι καινουργιες παντοφλες της συζυγου ειναι μαλακες???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

:rotflmao:
    Ελα μου ντέ ξεπορτίσματα βλέπω και λογαριάζουν χωρίς τον "ξενοδόχο" Και πού σαι...ξέχνα πια τις παντόφλες Για μπλάστρες της ζύμης μιλάμε πλέον :rotflmao:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Στρατο δεν ειναι 170 τροχο ρε φιλε!!!Μακαρι να ειχα τροχο 170..Στροφαλο ειναι 172..χαχα Το tenere τα σπαει,τρελη πολυθρονα λεμε!!Στο χωμα μου ερχοταν να παω να το παρκαρω το εργαλιο και να σου πω να με πας δικαβαλο.Ελεως φοβομουνα την καθε πετρουλα...

XT_Billy Μην ζηλευεις φιλε...Τα καλαμακια ειχαν πολυ αλατι χαχαχαχα

Inpas Καλα τα περασες ρε?Θελω να παρω κατι παντοφλες τωρα που θα παω με την Αγγελικουλα Σκοπελο εχεις καμια καλη να προτεινεις? :rotflmao: :rotflmao:

Θανο Τελικα ουτε εχθες εφαγες προβατινα Δεν πειραζει την επομενη.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Στρατο δεν ειναι 170 τροχο ρε φιλε!!!Μακαρι να ειχα τροχο 170..Στροφαλο ειναι 172..χαχα
    Ελα ρε.

Μονο 122 αλογα διαφορα εχουμε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονο
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Στερνή μου γνώση να σ'ειχα πρώτα!

Αχχχχ και να'ξερες κύριε ταμία του Tenere club, πόσε φορές είπα από μέσα μου:
    "Άρε και να'χα ένα Tenere πόσο καλύτερα θα ήμουν.................. ενώ με το παλιογυμνό το cb που έμπλεξα........."

Κι εξηγούμαι:

1ον
    Εάν είχα Tenere θα μπορούσα να αποφύγω ουκ ολίγες παντοφλιές αφού μόλις θα έβλεπα το έτερον ήμιση να σκύβει για να πιάσει την παντούφλα της,
    εγώ σαν άλλος σύγχρονος Zorro θα πηδούσα από την βεράντα κατ'ευθείαν πάνω στην σέλα του Tenere kαι με μια μιζιά θα εξαφανιζόμουνα σε κανένα δασικό μονοπάτι!!!

ενώ τώρα με το cb τι να έκανα ο μαύρος........... καθόμουν και τις έτρωγα!

2ον
    Εάν είχα Tenere θα έκανα πολύ πιο άνετο ταξίδι αφου με το cb ο παλιόγερος πιάστηκα, βέβαια συνηγόρισε κυρίως το γεγονός ότι ήθελα να το πάιξω και V.Rossi η κουλάντζα.
    Αποτέλεσμα ήταν να μην έχω την απαιτούμενη σωματική ευλυγισία για να αποφεύγω τις ιπτάμενες παντόφλες (εκ του "ιπτάμενα στιλέτα") κι έτσι όπως ήμουν πιασμένος από το ταξίδι.................

καθόμουν και τις ξαναέτρωγα.........

Κάποια στιγμή, αργά το βράδυ, κουράστηκε η κοριτσάρα μου από τις παντοφλιές που μου'ριξε και πήγαμε να ξεκουραστούμε αφού έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το κυνηγητό της επόμενης ημέρας.

To be continued

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΥΩΣΑ !!! :rotflmao: :rotflmao:

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Στερνή μου γνώση να σ'ειχα πρώτα!

Αχχχχ και να'ξερες κύριε ταμία του Tenere club, πόσε φορές είπα από μέσα μου:
    "Άρε και να'χα ένα Tenere πόσο καλύτερα θα ήμουν.................. ενώ με το παλιογυμνό το cb που έμπλεξα........."

Κι εξηγούμαι:

1ον
    Εάν είχα Tenere θα μπορούσα να αποφύγω ουκ ολίγες παντοφλιές αφού μόλις θα έβλεπα το έτερον ήμιση να σκύβει για να πιάσει την παντούφλα της,
    εγώ σαν άλλος σύγχρονος Zorro θα πηδούσα από την βεράντα κατ'ευθείαν πάνω στην σέλα του Tenere kαι με μια μιζιά θα εξαφανιζόμουνα σε κανένα δασικό μονοπάτι!!!

ενώ τώρα με το cb τι να έκανα ο μαύρος........... καθόμουν και τις έτρωγα!

2ον
    Εάν είχα Tenere θα έκανα πολύ πιο άνετο ταξίδι αφου με το cb ο παλιόγερος πιάστηκα, βέβαια συνηγόρισε κυρίως το γεγονός ότι ήθελα να το πάιξω και V.Rossi η κουλάντζα.
    Αποτέλεσμα ήταν να μην έχω την απαιτούμενη σωματική ευλυγισία για να αποφεύγω τις ιπτάμενες παντόφλες (εκ του "ιπτάμενα στιλέτα") κι έτσι όπως ήμουν πιασμένος από το ταξίδι.................

καθόμουν και τις ξαναέτρωγα.........

Κάποια στιγμή, αργά το βράδυ, κουράστηκε η κοριτσάρα μου από τις παντοφλιές που μου'ριξε και πήγαμε να ξεκουραστούμε αφού έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το κυνηγητό της επόμενης ημέρας.

To be continued

Αντε βρε παλιοπαιδο, με συγκινησες παλι.

Και γω για να σου αποδειξω ποσο καλος φιλος ειμαι...

..δεχομαι να αλλαξουμε μηχανες και δεν θα σου ζητησω μετρητα για την αλλαγη.

Θα σου κανω μεχρι και 12 ατοκες δοσεις.

Παλαιό μέλος
    ...
    Χεστηκα απο τον φοβο μου να ανοιξω το γκαζι στο θηριο και πηγαινα πιο σιγα απ οτι πηγαινα πριν.:rotflmao: :rotflmao:
    Και εγώ όταν οδήγησα GSXR 750 στις στροφές του Ωρωπού το ίδιο είχα πάθει
    ...
    Η θαλασιτσα φοβερη αν και τα υπολοιπα μελη δεν την δοκιμασανε.
    Αδιανόητο για μένα
    ...
    Απο Σεπτεμβρη που θα εχουν γυρισει οι πιο πολλοι μπαμπαδες να το επαναλάβουμε.
    θα προσπαθήσω και εγώ

χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά

Παρακαλουντε οσοι οικεγενειαρχες και μηχανοβιοι εχουν μεινει ακομα Αθηνα και μπορουν να παρουν μια αδειουλα για αυριο γυρω στις 8,00 το βραδυ, να δηλωσουν παρων για μια κοντινη βολτουλα (λεω καμια Βαρκιζα) η σε οποια αλλη καλη προταση πεσει στο τραπεζι!!

Παρακαλω τουλαχιστον ενας ακομη να δηλωσει συμετοχη γιατι θα αναγκαστω να παω με τον xt billy σε καμια Γλυφαδα παλι και θα κοιταμε συνεχεια...@@@@@@@ (ξερετε τι):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    και θα κοιταμε συνεχεια...@@@@@@@ (ξερετε τι):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τι ???
    Τις βαρκουλες στο λιμανακι ? ? ?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ