Την επόμενη μέρα με βρήκε το πρωί να είμαι με ένα πιστολάκι μαλλιών του 80, ξέρετε τα αντρικά που οριακά ψήνεις μπριζόλα από την δύναμη που έχουν , να προσπαθώ να στεγνώσω τις μπότες της μηχανής που την προηγούμενη μέρα είχαν πάρει μισό ποτήρι νερού μέσα.
Αφού βρώμισε το μισό Νεοχώρι ποδαρίλα και ήμουν σχετικά ικανοποιημένος με την νωπή αίσθηση της σόλας , κατέβηκα για το πρωινό όπου βρήκα την εμμανούελα και τον χάρη σε μια τραπεζαρία και μια φιλότιμη γιαγιούλα να τους φέρνει πίτες και κέικ.
Η σκηνή βγαλμένη από σειρά του Παπακαλιάτη των 90s , χυμός, γάλα ,ελληνικός καφές , το κλασικό κωμικό ζευγάρι και ένας επαναστάτης με σκουλαρίκια απαρτίζανε το τραπέζι . Ουσιαστικά κάτσαμε μισή ώρα για να δούμε ποιος τελικά είχε την φαεινή ιδέα να πάμε από το φράγμα.
Με πολλή (λίγη) σκέψη αποφάσισα να ρίξω το φταίξιμο στον Βαγγέλη που δεν ήταν μπροστά και είχε ήδη φύγει για Πάτρα οπότε θα ήταν δυσκολότερο να με πιάσουν.
Λίγο αργότερα , αφού έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και το ΚΤΜ πήρε μπροστά με μισή μιζιά ξεκινήσαμε για τον 2ο καφέ της ημέρας (ριψοκίνδυνο θα έλεγε κανείς δεδομένου ότι είχαμε αρκετά χλμ να καλύψουμε)
Εκεί βρήκαμε τον Τάσο την Αλεξία και τον Road Pirate να πίνουν καφέ μέσα και με δημοκρατικές διαδικασίες βγήκαμε έξω για να μπορούμε να καπνίζουμε.
Τα είπαμε με την παρέα και συμφωνήσαμε να τους ακολουθήσουμε για βόλτα στην Πύλη των Τρικάλων και μετά για φαγητό .
Ξεκινώντας ο καιρός ήταν γυναίκα στα 18-20 που θέλει και δεν θέλει, ήτοι ήταν να βρέξει αλλά δεν έβρεχε.
Ο Χάρης ως κότα που είναι έβαλε τα αδιάβροχα γρήγορα γρήγορα , ο Τάσος που έχει καεί από τον χυλό και φυσάει και το γιαούρτι μία από τα ίδια μαζί με την Αλεξία , ενώ η Έμμα με ΠΟΥΛΗΣΕ κι δανείστηκε ένα πάνω αδιάβροχο από τον Τάσο-Αλεξία που είχαν εξτρά.
(Και εγώ στην θέση του , με αυτά που άκουσα και είδα 10 αδιάβροχα θα είχα)
Εγώ τα δικά μου αδιάβροχα τα είχα αφήσει στο μαγαζί που θα τα αγόραζα επομένως , αντρικός και ωραίος συνέχισα να βρέχομαι από το ψιλόβροχο .
Η βόλτα ήταν υπέροχη και οι διαδρομές εξαιρετικές , τις είδατε τις φωτογραφίες επομένως να πάτε όσοι το σκέφτεστε.
Όλα τα υπόλοιπα κύλησαν αλφαδιά , πήγαμε τα είδαμε φάγαμε μπήκαμε εθνική , φτάσαμε Αθήνα .
Πέραν της πλάκας, θέλω όντως να ευχαριστήσω τον Χάρη αρχικά για την ακραία υπομονή του να τρώει το σκατόβροχο εξαιτίας μου και να μην με αφήνει μόνο στην διαδρομή για Νεοχώρι .
Τον Τάσο και την Αλεξία για την εξαιρετική τους διάθεση και παρέα !!
Τον Taisteal που ''πούλησε'' στην γυναίκα μου την ιδέα για Nordcapp και έχει μπει ως ταξίδι στις ράγες επιτέλους.
Τον Βαγγέλη για την Τεντούρα , γιατί αλλιώς δεν χωνεύονταν αυτά που φάγαμε .
#EDIT Ξέχασα να πω και για τον εντουρά με το Mt-07 τον Road Pirate που ο άνθρωπος έμπλεξε με παρέα βλαμμένων και μας ακολουθούσε στωικά σε όλη την διαδρομή!
Ήταν μια όμορφη βόλτα λίγο κάτω από τα 1000 χλμ , εγώ και η Έμμα περάσαμε τέλεια , τρομερά μέρη εκεί πάνω .
Στις επόμενες και πιο μακρινές μας βόλτες .
Διαδικτυακές μπύρες σε όλους.
The End .